Postojala je navijacka grupa Vukovi,ali sa ispadanjem iz Premijer Lige 2011 izgleda da je prestala da djeluje.
Ja sam malo stariji,tako da mi više ne prilici da budem clan neke navijacke grupe,ali sam redovan na utakmicama.
Evo recimo ove sezone sam gledao sve Drinine utakmice kuci, i iskreno da ti kazem i da nismo ušli u Premijer ligu,ja bi opet i narednu sezonu gledao sve utakmice.
Za mene je to prava ljubav prema nekom klubu.Naravno da mi je draze gledati utakmice protiv Sarajeva,Zelje ,Borca ,Širokog nego na primjer protiv Mladosti iz Gacka,Kozare,Sutjeske Foca itd.
Moj stav je da ja na utakmice idem zbog Drine ,zbog svog kluba i da igraju sa bilo kim ja dolazim.
Ako imamo priliku da igramo sa najboljim klubovima ,još bolje.
Daleko bilo i kad bi opet ispali,opet bi ja išao da gledam Rudar Ugljevik,Slobodu Mrkonjic Grad i druge.
Nadam se da ce i ovi klinci poceti tako razmišljati.
Vidiš i sam da trenutno na ovoj temi imaš slovom i brojem 2 navijaca Fk Drina,a vidjeceš za recimo mjesec dana kako ce ova tema zivnuti.
Ali u suštini Vukovi su dobra navijacka grupa,samo još da shvate da je bitnije biti uz klub kada ne ide,nego kada ide!
Ako je bilo grešaka u tekstu izvini, malo sam nervozan sad vidim da sam na kladionici pao za isplatu Atletiko MG PRIMILI GOL U 90 MIN 1-1