FK Drina Zvornik

flagrantus
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la flagrantus » 29 apr 2014, 15:30

Zoom088 je napisao/la:Pa neka vam je sretan povratak u Premijer ligu BiH :thumbup:
Hvala od srca!I ako si iz Lukavca,cestitam jer si dobar poznavalac fudbala.Malo sam se našalio,cisto da vidim znate li gdje vam je nekadašnji igrac.
Sve najbolje u narednoj sezoni,da opet budete u vrhu naravno ako si iz Lukavca ,pošto vidim da si na njihovoj temi!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 apr 2014, 17:53

Jesam, jesam...iz Lukavca sam. Pozdravi mi Mitrovica od Zlaje, znace on kojeg ;)

Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 02 maj 2014, 01:13

Ima li Drina navijačku skupinu? Ako ima, kako se zove?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 02 maj 2014, 09:16

Postojala je navijacka grupa Vukovi,ali sa ispadanjem iz Premijer Lige 2011 izgleda da je prestala da djeluje.
Ja sam malo stariji,tako da mi više ne prilici da budem clan neke navijacke grupe,ali sam redovan na utakmicama.
Evo recimo ove sezone sam gledao sve Drinine utakmice kuci, i iskreno da ti kazem i da nismo ušli u Premijer ligu,ja bi opet i narednu sezonu gledao sve utakmice.
Za mene je to prava ljubav prema nekom klubu.Naravno da mi je draze gledati utakmice protiv Sarajeva,Zelje ,Borca ,Širokog nego na primjer protiv Mladosti iz Gacka,Kozare,Sutjeske Foca itd.
Moj stav je da ja na utakmice idem zbog Drine ,zbog svog kluba i da igraju sa bilo kim ja dolazim.
Ako imamo priliku da igramo sa najboljim klubovima ,još bolje.
Daleko bilo i kad bi opet ispali,opet bi ja išao da gledam Rudar Ugljevik,Slobodu Mrkonjic Grad i druge.
Nadam se da ce i ovi klinci poceti tako razmišljati.
Vidiš i sam da trenutno na ovoj temi imaš slovom i brojem 2 navijaca Fk Drina,a vidjeceš za recimo mjesec dana kako ce ova tema zivnuti.
Ali u suštini Vukovi su dobra navijacka grupa,samo još da shvate da je bitnije biti uz klub kada ne ide,nego kada ide!
Ako je bilo grešaka u tekstu izvini, malo sam nervozan sad vidim da sam na kladionici pao za isplatu Atletiko MG PRIMILI GOL U 90 MIN 1-1 :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 02 maj 2014, 11:42

Evo da vam i ja čestitam povratak u elitu BH fudbala, nadam se da cemo se i mi pridruzit abd :D
I drago mi je sto se ponovo gradovi vracaju u premier ligu, dosta je bilo igranja po selima !
VIDIMO SE ZA PAR MJESECI ! :njanjanja:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 02 maj 2014, 16:04

Hvala puno!Ako si citao neke moje ranije postove ,vidio si da sam izrazio nadu da ce iz 1 lige Federacije uci Sloboda.
Stvarno bi bila velika šteta da ne udjete,cak sam i gledao par vaših utakmica na tv Tk jer obicno kada ste vi domacini ove sezone mi smo gosti.
Izdrzite jos ovih 6 kola ,a onda cemo organizovati jednu prijateljsku da vidimo ko je bolji :lol:
Sretno vam bilo u Kaknju,a bogami i nama sutra protiv Mladosti Gacko,moramo još njih dobiti da bi bili mirni!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 03 maj 2014, 17:21

Teren kao i naravno katastrofalan kad padne kiša i naravno bez tekme danas a izgleda da se neće igrati ni sutra. Bilo kako bilo samo da ne bude na štetu Drine sve ostalo je svejedno.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 03 maj 2014, 18:39

Ne boj se prijatelju ,nema tu šta biti na našu štetu!Nova utakmica se igra u srijedu 7.maja u 16.30.
Još nam na ruku ide što je Sloboda Mg izgubila u Šamcu,sa pobjedom u srijedu idemo na plus 7 tri kola do kraja.
Ovi momci iz Gacka su došli da izgube,sinoc su pili u 304 svu noc,nece se oni opirati ni u srijedu :mrgreen: .
Oni su molili najviše sudiju da se igra, aj jbg stvarno nije bilo uslova.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 00:42

flagrantus je napisao/la:Ne boj se prijatelju ,nema tu šta biti na našu štetu!Nova utakmica se igra u srijedu 7.maja u 16.30.
Još nam na ruku ide što je Sloboda Mg izgubila u Šamcu,sa pobjedom u srijedu idemo na plus 7 tri kola do kraja.
Ovi momci iz Gacka su došli da izgube,sinoc su pili u 304 svu noc,nece se oni opirati ni u srijedu :mrgreen: .
Oni su molili najviše sudiju da se igra, aj jbg stvarno nije bilo uslova.
Eto vi ste vec jednom nogom u PL BiH!
Čestitam i drago mi je biće nam bliže gostovanje :D pozz

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 04 maj 2014, 09:31

Hvala ,cestitke na osvojenom bodu na vrucem gostovanju u Kaknju!Vidim da je Jedinstvo izgubilo,sve je u vašim rukama.
Na jesen derbi Drina -Sloboda :clap:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 04 maj 2014, 16:49

Jbg. Hercegovcima je najveća muka, znaju da će izgubiti a moraju dva puta da idu i da se vraćaju iz Gacka u šest dana. Vidio sam im jedno tri-četiri igrača u Našoj kafani također piju.

Sa tom pobjednom i vjerovatno pobjedom u Ugljeviku biće i konačno rješeno prvenstvo tako da će 25. kolo biti spektakl kada se igra opštinski derbi sa Napredkom i kada će, nadam se, biti predat pehar, jer znam da je prošli put bilo opstrukcija kada je pehar predat tek u 2. kolu Premijer lige.

*hvala svima na čestitkama

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 20:07

Kad igrate ovu utakmicu i u koliko sati ?

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 04 maj 2014, 21:39

Igramo u srijedu u 16.30 odlozenu utakmicu protiv Mladosti iz Gacka,ako misliš na tu utakmicu.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 maj 2014, 22:58

Gorki je napisao/la:Čestitke na ulasku u Premier ligu BiH,kakve su vam ambicije?Borba za opstanak ili zlatna sredina?Do vrha sumnjam da možete :mrgreen:

Sponzori,podrška grada? Jer znam da Zvornik navija za crveno bijele iz Bg,često sam u ZV lijepa čaršijica. :kafa:

Bila nekada.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 06 maj 2014, 10:40

JackTheStripper je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Čestitke na ulasku u Premier ligu BiH,kakve su vam ambicije?Borba za opstanak ili zlatna sredina?Do vrha sumnjam da možete :mrgreen:

Sponzori,podrška grada? Jer znam da Zvornik navija za crveno bijele iz Bg,često sam u ZV lijepa čaršijica. :kafa:

Bila nekada.
Daj ba svega ti Zvornik je vazda bio fina carsija u kojoj su zajedno zivjeli i Bosnjaci i Srbi to je grad multikulture :)
bio sam par puta dole i bas fin, mali gradic :)
p.s. tamo kod one dzamije imate super fast food msm. da se zove njam njam tako nesto :D
pozdrav za grad na Drini ! :wave:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 maj 2014, 11:28

Hvala na lijepim rijecima.Ma pusti ovaj Jack se naljutio što sam ga iskritikovao na temi bojkot SP 2014 pa opleo po Zvorniku i poceo neke price o ratu itd.Dosta mi je tih što zive u prošlosti i prizivaju loše stvari.Nek dodje u Zvornik da vidi kako ljudi normalno zive,Zvornik je velika opština nisam siguran ali sigurno ima bar 10,000 Bošnjaka,nek dodje na utakmicu sutra pa ce vidjeti u dresu Drine Edina Rustemovica i Djemu Hasanovica .
Vidjece da na tribinama utakmicu ne gledaju samo Srbi,vec i naše komšije Bošnjaci i da niko sem njega ne zivi u 9o godinama.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 06 maj 2014, 12:10

Ništa to nije novo, kad se vratite jedno desetak stranica nazad vidjećete da je toga bilo na pretek dok je Drina igrala u PL, budala i rata će uvijek biti a Zvornik će i dalje igrati fudbal

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 maj 2014, 14:52

Tako je Drina 1945!Svim normalnim ljudima hvala na lijepim rijecima, a ovi ostali neka nastave mrziti i sebe i druge.
Sutra bez obzira što je radni dan trebalo bi biti publike,da dobijemo još tu Mladost a onda prva ligo RS :wave: ,onima koji ostaju sve najbolje nama je ipak mjesto sa Sarajevom ,Borcem, Zeljom ,Zrinjskim.
Slobodi srecno u subotu protiv Orašja,nisam ja protiv ni Jedinstva Bihac ali komšije su komšije :urnebes:

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 06 maj 2014, 16:17

vidim da mnogim znace ove cestitke na klupskim tememe ,tako da: cestitam i sretno u PL.
Ajvatar

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 06 maj 2014, 21:04

flagrantus je napisao/la:Hvala na lijepim rijecima.Ma pusti ovaj Jack se naljutio što sam ga iskritikovao na temi bojkot SP 2014 pa opleo po Zvorniku i poceo neke price o ratu itd.Dosta mi je tih što zive u prošlosti i prizivaju loše stvari.Nek dodje u Zvornik da vidi kako ljudi normalno zive,Zvornik je velika opština nisam siguran ali sigurno ima bar 10,000 Bošnjaka,nek dodje na utakmicu sutra pa ce vidjeti u dresu Drine Edina Rustemovica i Djemu Hasanovica .
Vidjece da na tribinama utakmicu ne gledaju samo Srbi,vec i naše komšije Bošnjaci i da niko sem njega ne zivi u 9o godinama.
Ovaj Hasanovic jel taj mali prosao vasu skolu fudbala i igro u kadetima i juniorima, kad ste bili u PL i kad su vasi kadeti igral' u Tuzli bio je neki mali Hasanovic mali je zvjerka '95 il' '94 godiste. Znam da je taj Hasanovic bio i najbolji strijelac omladinske lige pa zanima me da li je to Dzemo il neki drugi momak ? pozz

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.