NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ma drug salim se , nego mi ide na kur.ac ovo podjebavanje vise da ce biti pusteno itd itd...Kod nas se aktivno radi zelja je premijer liga i onda dode neko i prica meni koji zivim u gradu sta i kako... Isto ko kad bi ja njemu reko da je ciro sinoc u emisiji na rtvtk trazio alibi u slucaju da ne ude u pl , jer je kreno pricat da i ako ne udu ove godine da su finansije glavne tamo vamo
Mante se toga ,Jedinstvo , Sloboda , Rudar i Bratstvo se bore... Svi nesto izostavljaju Bratstvo kad pisu po forumu , a to nema logike , cuj Sloboda i Jedinstvo glavni kandidati a mi ispred Slobode pa imal tu logike
Al ok sve ce se vidjet doci ce i Sloboda i Jedinstvo u Gracanicu i navijaci i jednih i drugih pa cemo vidit hocel biti pusteno ili ce se sve biti regularno

www.nkbratstvogracanica.com
-
wienultras
- Kontakt:
ciro je doveden kao autoritet,kao neko ko ima uticaj,u savezu,kod sudija,kao pojava...bratstvo je jako,po meni jace od jedinstva....sto nama pase,bratstvo i sloboda ce da melju sve pred sobom,gle cuda kada se odlijepimo bratstvu cudnim okolnostima pada forma
ne provociram,neke moje zelje iznosim

ne provociram,neke moje zelje iznosim
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Oko čega se vi raspravljate ovde
Vidjećemo sve rezultate kada krene prvenstvo,svi bi mi voljeli na NAŠ klub pobijedi i ode u PL 
Ovo rekla/kazala ostavite za sebe.
Ovo rekla/kazala ostavite za sebe.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba jasta nego pricat hehe, lozit i ako nije istina i kad jest istina jos vise
tako ce nas vise otic dole, nek dodje 1000 navijaca pa nek nas pokrade ko hoce hehehe
propaganda je mocno oruzje, a opet i hoce se ovi utalit protiv nas pa ne mora covjek puno ni lozit
propaganda je mocno oruzje, a opet i hoce se ovi utalit protiv nas pa ne mora covjek puno ni lozit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jeste vi ste jaki sve to stoji, ali da ste jaci od Jedinstva bjezali bi vi nama 4 boda a ne mi vamawienultras je napisao/la:ciro je doveden kao autoritet,kao neko ko ima uticaj,u savezu,kod sudija,kao pojava...bratstvo je jako,po meni jace od jedinstva....sto nama pase,bratstvo i sloboda ce da melju sve pred sobom,gle cuda kada se odlijepimo bratstvu cudnim okolnostima pada forma![]()
ne provociram,neke moje zelje iznosim![]()
Svi već otpisuju Bratstvo, kao što sam vas već i ja otpisao. Jer teško će vam biti, treba tu puno para da se uloži. Nama će teško biti sa Slobodom, a bježimo im 5 bodova. Opet vidjećemo sve, ne treba nikog otpisati, ali teško je.
U GRAČANICI će i Sloboda i Jedinstvo uzeti 3 boda
naravno ne na lijepe oči
Jer BRKO je ko ŠOJIĆ(slab na devize) 
sigurno da hoće svi to misle i bratstvo su davno svi otpisali,ali morate se namučit za bodove u gračanici,a najvjerovatnije pred potpisom za bratstvo je alem plakalo kojeg se ćiro riješio poslije dva treninga,a kad se sve uzme u obzir ako će daso prodavat utakmice zašto dovodi sve dobre igrače,vjerujte mi ljudi šta vam kažem,daso nikad ozbiljniji što se tiče PL,to je prioritet i to vam garantujem,već se pravi projekat za dogradnju stadiona,svlačionice će biti ispod tribina to je sve isplanirano,sad ostaje borba za PL,sretno svima koji idu na PL,a najviše sreće želim BRATSTVU.bax08 je napisao/la:U GRAČANICI će i Sloboda i Jedinstvo uzeti 3 bodanaravno ne na lijepe oči
Izborna je godina dečko7april je napisao/la:sigurno da hoće svi to misle i bratstvo su davno svi otpisali,ali morate se namučit za bodove u gračanici,a najvjerovatnije pred potpisom za bratstvo je alem plakalo kojeg se ćiro riješio poslije dva treninga,a kad se sve uzme u obzir ako će daso prodavat utakmice zašto dovodi sve dobre igrače,vjerujte mi ljudi šta vam kažem,daso nikad ozbiljniji što se tiče PL,to je prioritet i to vam garantujem,već se pravi projekat za dogradnju stadiona,svlačionice će biti ispod tribina to je sve isplanirano,sad ostaje borba za PL,sretno svima koji idu na PL,a najviše sreće želim BRATSTVU.bax08 je napisao/la:U GRAČANICI će i Sloboda i Jedinstvo uzeti 3 bodanaravno ne na lijepe oči
sigurno da hoće svi to misle i bratstvo su davno svi otpisali,ali morate se namučit za bodove u gračanici,a najvjerovatnije pred potpisom za bratstvo je alem plakalo kojeg se ćiro riješio poslije dva treninga,a kad se sve uzme u obzir ako će daso prodavat utakmice zašto dovodi sve dobre igrače,vjerujte mi ljudi šta vam kažem,daso nikad ozbiljniji što se tiče PL,to je prioritet i to vam garantujem,već se pravi projekat za dogradnju stadiona,svlačionice će biti ispod tribina to je sve isplanirano,sad ostaje borba za PL,sretno svima koji idu na PL,a najviše sreće želim BRATSTVU.[/quote]
Projekat za dogradnju stadiona,svlačionica ispod tribina,klubskog restorana i poslovnih prostora postoji od 1997g.kad je ŠIRBEG dobio zemljište i napravio zgradu a ugovor nikad nije ispoštovao prema klubu.Sve je završio preko tadašnjeg prijedsednika kluba Galiba Avdića(SDA) koji se samo jednom pojavio u klubskim prostorijama.Dasina obećanja su zaluđivanje takvih kao što si ti,vjeruj mi.Sjeti se prošlih izbora
a prošla sezona je bila sto puta lakša za ulazak
Sloboda je previše uložila da bih se kockali,od saveza,sudija pa do kupovanja utakmica.Tako da nema šanse da ove godina Bratstvo uđe u PL
Projekat za dogradnju stadiona,svlačionica ispod tribina,klubskog restorana i poslovnih prostora postoji od 1997g.kad je ŠIRBEG dobio zemljište i napravio zgradu a ugovor nikad nije ispoštovao prema klubu.Sve je završio preko tadašnjeg prijedsednika kluba Galiba Avdića(SDA) koji se samo jednom pojavio u klubskim prostorijama.Dasina obećanja su zaluđivanje takvih kao što si ti,vjeruj mi.Sjeti se prošlih izbora
- Idimidodjimi
- Kontakt:
bax08 je napisao/la: Projekat za dogradnju stadiona,svlačionica ispod tribina,klubskog restorana i poslovnih prostora postoji od 1997g.kad je ŠIRBEG dobio zemljište i napravio zgradu a ugovor nikad nije ispoštovao prema klubu.Sve je završio preko tadašnjeg prijedsednika kluba Galiba Avdića(SDA) koji se samo jednom pojavio u klubskim prostorijama.Dasina obećanja su zaluđivanje takvih kao što si ti,vjeruj mi.Sjeti se prošlih izboraa prošla sezona je bila sto puta lakša za ulazak
Sloboda je previše uložila da bih se kockali,od saveza,sudija pa do kupovanja utakmica.Tako da nema šanse da ove godina Bratstvo uđe u PL
Kako to bax fino upakuje, ono bez ironije i cinizma
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Ma svi znaju da je Sloboda vis kupila neke utakmice...
Bit ce jako tesko , ali vjerujem da mi SLOBODA ulazimo .... sljedece sezone navijat cu za Bratstvo i nase Gracanlije i vjerujem da cete odmah poslije nas vi uci u PL , abd kad budete gostovali na Tusnju , OPET imate pice od nas i osjecat cete se kao kod kuce !!!!
- 7aprildomemoj
Projekat za dogradnju stadiona,svlačionica ispod tribina,klubskog restorana i poslovnih prostora postoji od 1997g.kad je ŠIRBEG dobio zemljište i napravio zgradu a ugovor nikad nije ispoštovao prema klubu.Sve je završio preko tadašnjeg prijedsednika kluba Galiba Avdića(SDA) koji se samo jednom pojavio u klubskim prostorijama.Dasina obećanja su zaluđivanje takvih kao što si ti,vjeruj mi.Sjeti se prošlih izborabax08 je napisao/la:sigurno da hoće svi to misle i bratstvo su davno svi otpisali,ali morate se namučit za bodove u gračanici,a najvjerovatnije pred potpisom za bratstvo je alem plakalo kojeg se ćiro riješio poslije dva treninga,a kad se sve uzme u obzir ako će daso prodavat utakmice zašto dovodi sve dobre igrače,vjerujte mi ljudi šta vam kažem,daso nikad ozbiljniji što se tiče PL,to je prioritet i to vam garantujem,već se pravi projekat za dogradnju stadiona,svlačionice će biti ispod tribina to je sve isplanirano,sad ostaje borba za PL,sretno svima koji idu na PL,a najviše sreće želim BRATSTVU.
Dobro si sve kazao al samo da te ispravim za godinu, nije 1997 godina u pitanju već 1991. Pred početak rata dobio je besplatno zemljište Širbegović. Srušio je staru tribinu i započeo novu. Urađeni su bili temelji i podzemne prostorije i onda je došao rat. Po tom projektu trebala je bit velika tribina natkrivena sa novinarskim ložama, klupskim restoranom i svlačionica ispod tribina. Poslije rata on je uz pomoć tadašnje općinske mafije izmijenio idejni projekat i naparavio ono ruglo koje je napravio. Čak je i tužba bila podignuta pred sudom protiv njega al i to je nekoga podmazao i ista je povučena.
A što se tiče PL to je predizborno obećanje na koje samo naivni nasjedaju. Eto vam samo jedan primjer, Plakalo nije dobar Slobodi koja je direktan konkurent a nama jest
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Tako isto ja navijam iduce sezone da Sloboda ude u PL a mi imamo siguran opstanak u PL sto je najrealnijeRUDARSKA2 je napisao/la:Bit ce jako tesko , ali vjerujem da mi SLOBODA ulazimo .... sljedece sezone navijat cu za Bratstvo i nase Gracanlije i vjerujem da cete odmah poslije nas vi uci u PL , abd kad budete gostovali na Tusnju , OPET imate pice od nas i osjecat cete se kao kod kuce !!!!
i ako dodete u nekakvom kupu (naravno kantonalnom) imate pice
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Šta je ovo zamrlo?? Imal kakvih dešavanja oko kluba?
Firma Srma spremna ugraditi 1300 stolica koliko i fali do 3000. Znači ukoliko se uđe, kapacitet nije problem, podtribinski prostor i dalje ostaje onakav kakav je.
Firma Srma spremna ugraditi 1300 stolica koliko i fali do 3000. Znači ukoliko se uđe, kapacitet nije problem, podtribinski prostor i dalje ostaje onakav kakav je.
Nemoguće je skontat ove iz Tuzle i Bihaća oni misle da samo njihov međusobni susret odlučuje prvaka a prvak se odlučuje na malim utakmicama gdje igraš jedan ili dva puta x i nemate više nigdje .Ovi iz Bihaća tvrde da imaju pare imaju ali će potrošit svu bolnicu na Jedinstvo a nema više para iz TK za sanaciju iste .Tuzlaci misle da nemoraju nikom platit što su dužni a de nek malo skontaju da su sve dosadašnje presude u korist igrača i trenera pa kad imate para za Ćiru nisu budale da vam oni halale nego suspenzija brate što će biti žalosno za klub prema kojem govorim spoštovanjem ali u prošlom vremenu tj do 2008 godine a ovo ostalo su u klopljeni u naziv navijača koji ih sada bodre čast Sulji i ranijoj postavi.Bratstvo i Rudar će odlučivat u Gračanici o prvaku.Živi bili pa vidili.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MarcoPolo je napisao/la:Nemoguće je skontat ove iz Tuzle i Bihaća oni misle da samo njihov međusobni susret odlučuje prvaka a prvak se odlučuje na malim utakmicama gdje igraš jedan ili dva puta x i nemate više nigdje .Ovi iz Bihaća tvrde da imaju pare imaju ali će potrošit svu bolnicu na Jedinstvo a nema više para iz TK za sanaciju iste .Tuzlaci misle da nemoraju nikom platit što su dužni a de nek malo skontaju da su sve dosadašnje presude u korist igrača i trenera pa kad imate para za Ćiru nisu budale da vam oni halale nego suspenzija brate što će biti žalosno za klub prema kojem govorim spoštovanjem ali u prošlom vremenu tj do 2008 godine a ovo ostalo su u klopljeni u naziv navijača koji ih sada bodre čast Sulji i ranijoj postavi.Bratstvo i Rudar će odlučivat u Gračanici o prvaku.Živi bili pa vidili.
diraj se i uzivaj kad nas vec spominjes ...a stojim svakako da nece SLoboda i Jedinstvo odluciti ali pobjeda Slobode ce sigurno odgovarat i Rudaru, a tako i Bratstvu jer bi tkao svi profitirali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
samolukavac
- Kontakt:
21, 22, i 23 kolo ako izvučete povoljne rezultate u tim utakmica sve je moguće (Sloboda, Radnički, Jedinstvo)
Ako Bratstvo pobjedi u 20 kolu u Kaknju Mladost ostalo će biti ludnica u tri naredna kola puni stadioni i pokazivanje vrijednosti jeli ekipa spremna za PL ili je ovo naš max.Napomenu bih da će Bratstvo akobogda u 20 kolu biti prvo a za dalje će odlučivat brko vjerovatno će biti ko kod gregora i novce i ovce ili samo novce ušto sumnjam jer tada će ispast da su na trebinama ovce koje će vjerovatno prestat dolaziti na stadion dok na isti nedođe SIPA ušto ja sumnjam u izbornoj godini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.