Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
A pa i oni su od krvi i mesa,zar se trena predat...
Neeew,vec se naspanovat i izac na teren,napast pa st Bog dadne...
CUDA SE DESAVAJU,AL MORAMO MISLIT POZITIVNO...
Neeew,vec se naspanovat i izac na teren,napast pa st Bog dadne...
CUDA SE DESAVAJU,AL MORAMO MISLIT POZITIVNO...
U pravu si jer nazalost takva nam je publika tj rukomet je opao skroz. A sad ako ne prođemo Grke opet nece biti puna dvorana.xinxee je napisao/la:dobro je sto se prva igra kod nas...jer bi nas oni tamo hladno nabili na -10 ...ovako se imamo čemu nadat uz punu dvoranu,paklenu atmosferu..
a utakmica sa Grčkom jesmo mi favoriti ili smo bara-bara? nama je nažalost rukomet u padu zadnjih godina.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Blagi smo favoriti. Ali to moramo proći, mislim da je to svima jasno, ispadanje uopšte ne smije biti opcija.Bistrik je napisao/la:a utakmica sa Grčkom jesmo mi favoriti ili smo bara-bara? nama je nažalost rukomet u padu zadnjih godina.
Kad su ovi mečevi sa Grčkom ? 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prvi meč 02.04. a drugi 05. ili 06.04.sudac92 je napisao/la:Kad su ovi mečevi sa Grčkom ?
Moze li mi neko objasniti kakvi su to mecevi sa Grckom?
To nije Baraz koji igramo sa Islandom.
Ako dobijemo Grke gdje idemo? U neke kvalifikacije?
To nije Baraz koji igramo sa Islandom.
Ako dobijemo Grke gdje idemo? U neke kvalifikacije?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To su ti mečevi predkvalifikacija. Pobjedimo njih, idemo u kvalifikacije. Ovo nismo igrali do unazad neko vrijeme, nažalost, kako su rezultati bili loši, postali smo loše rangirani u evropskom rukometu, pa moramo igrati ove predkvalifikacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa brate cirkus, ne mogu da vjerujem znaci. Sramota!zizu1991 je napisao/la:To su ti mečevi predkvalifikacija. Pobjedimo njih, idemo u kvalifikacije. Ovo nismo igrali do unazad neko vrijeme, nažalost, kako su rezultati bili loši, postali smo loše rangirani u evropskom rukometu, pa moramo igrati ove predkvalifikacije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
maloprije odgledao maximus olimpicus na face tv ,o zlatanu saračeviću je bila emisija,zna li ko zbog čega on i smajlagić nisu za nas nikad igrali,je li mi tad ,u ratu,nismo nikako ni imali repku?
-
- Kontakt:
kad smo imali repku, smajlagic je imao pravo da se vrati pod nasu zastavu (to su uradili napr. kobilica, ako se nevaram i bahtijarevic, nesto kasnije i radoncic i jos par njih), ali on nije zelio. u novinama sam tada citao (znaci ako oni lazu lazem i ja) da je razlog bio, da on u slucaju losih rezultata nije htjeo da ispadne moguci krivac za njih...filip13 je napisao/la:maloprije odgledao maximus olimpicus na face tv ,o zlatanu saračeviću je bila emisija,zna li ko zbog čega on i smajlagić nisu za nas nikad igrali,je li mi tad ,u ratu,nismo nikako ni imali repku?
kako god, ja se nadam da on nikad nece dobiti sansu da bude selektor ili bilo sta drugo u nasem savezu.
smajlagic = mulaomerovic = preldzic = m. begic = h.rizvic = omerhodzic/markota itd.
edinjo-bih je napisao/la:kad smo imali repku, smajlagic je imao pravo da se vrati pod nasu zastavu (to su uradili napr. kobilica, ako se nevaram i bahtijarevic, nesto kasnije i radoncic i jos par njih), ali on nije zelio. u novinama sam tada citao (znaci ako oni lazu lazem i ja) da je razlog bio, da on u slucaju losih rezultata nije htjeo da ispadne moguci krivac za njih...filip13 je napisao/la:maloprije odgledao maximus olimpicus na face tv ,o zlatanu saračeviću je bila emisija,zna li ko zbog čega on i smajlagić nisu za nas nikad igrali,je li mi tad ,u ratu,nismo nikako ni imali repku?
kako god, ja se nadam da on nikad nece dobiti sansu da bude selektor ili bilo sta drugo u nasem savezu.
smajlagic = mulaomerovic = preldzic = m. begic = h.rizvic = omerhodzic/markota itd.
a dobro,već je bio veteran poslije atlante 1996.,mene je zanimalo jesmo li imali repku za vrijeme rata kao košarkaši
Gdje bi se mogao igrati baraz?
Ovdje u Vitezu se prica da su male sanse da se opet dobije domacinstvo zbog ljiljana...
Ovdje u Vitezu se prica da su male sanse da se opet dobije domacinstvo zbog ljiljana...
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Vrijeme ja za Zenicucaseres je napisao/la:Gdje bi se mogao igrati baraz?

Celik u srcu
-
- Kontakt:
imali smo ako se nevaram 1993. prvu repku u kojoj je kapitensku traku nosio zeljko anic (otac "francuza" igora).
inace prvi "heroj" nase rukometne repke je bio mile mijacinovic
inace prvi "heroj" nase rukometne repke je bio mile mijacinovic

Tuzla ili Sarajevo,tako sam pročitao negdje.caseres je napisao/la:Gdje bi se mogao igrati baraz?
Red bi bio da i Tuzli nešto dodijele , jedna od boljih atmosfera na kojima sam ja prisustvovao je bila u Mejdanu Košarka BiH-Izrael ; (BHF+Fukare) ,
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam znao da Šuman sad vodi mušku ekipu Koldinga, to je sjajno nek se kali pa za par godina repku nek preuzme 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bilal
Kakve je čovjek dav'o golove, iza leđa ... strašno

Kakve je čovjek dav'o golove, iza leđa ... strašno

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Fahrudin Melić dolazi među Zmajeve?!
-Rukometna reprezentacija Bosna i Hercegovine će odigrati dva meča sa Grčkom u aprilu u okviru predkvalifikacija za EP Poljskoj 2016. godine. Selektor Zmajeva Dragan Marković želi da ima što bolje igrače na okupu naše nacionalne selekcije, a jedna od opcija i novih imena je desno krilo PSG-a Fahrudin Melić. Marković je to potvrdio u razgovoru za Nezavisne novine:
"Naredne sedmice ću doći u Sarajevo da se sa ljudima iz Saveza dogovorim u vezi s planom i programom rada u narednom periodu. Vidjeću s njima postoji li mogućnost da Melić zaigra za BiH. To je momak koji je ponikao u sarajevskoj Bosni i kojem sam bio trener dok sam vodio banjalučki Borac. U tom bih pravcu želio da povučemo neke poteze. Sumnjam da bi on mogao igrati protiv Grčke, ili nešto kasnije protiv Islanda, ali kada god bi mogli računati na njega, to bi bila velika stvar. On je u vrijeme kada je igrao u Borcu probudio interes Banjalučana za rukomet. Uvijek daje svoj maksimum na terenu i ide 'na glavu' . Sada je u Pari Sen Žermenu gdje dijeli minutažu sa Lucom Abaloom, a to sve govori o njegovim kvalitetima",- rekao je Marković i dodao:
"Izgubili smo ga zbog administrativnih problema, ali odlučio je da više ne igra za Crnogorce. Možda je došlo vrijeme da ga vidimo u dresu BiH. To bih zaista volio. Takav igrač je zlata vrijedan za svaku ekipu."
Inače Melić se nekoliko puta nalazi na okupljanju naše reprezentacije, a odigrao je i tri prijateljska meča. Posljednji meč za Crnu Goru je odigrao u aprilu prošle godine protiv Izraela. Prema propozicijama IHF-a mora proteći period od najmanje tri godine kako bi igrač promijenio dres s državnim grbom. No, uz saglasnost nacionalnih saveza možda bi ta procedura mogla trajati i kraće.
Do ogleda sa Grcima je ostalo nešto više od 45 dana:
"Vjerovatno, kao i uvijek do sada, nećemo imati previše vremena za pripreme. Mislim da ćemo se okupiti tri dana prije utakmice u Grčkoj. No, najvažnije je da budemo kompletni i da nam se vrate Dejan Malinović, Marko Panić, Vedran Delić, Ivan Milas i Josip Perić. Pratim kako igraju naši igrači u evropskim klubovima, i to me jako raduje, jer će doći fizički spremni na pripreme", rekao je Marković za Nezavisne novine.
-Rukometna reprezentacija Bosna i Hercegovine će odigrati dva meča sa Grčkom u aprilu u okviru predkvalifikacija za EP Poljskoj 2016. godine. Selektor Zmajeva Dragan Marković želi da ima što bolje igrače na okupu naše nacionalne selekcije, a jedna od opcija i novih imena je desno krilo PSG-a Fahrudin Melić. Marković je to potvrdio u razgovoru za Nezavisne novine:
"Naredne sedmice ću doći u Sarajevo da se sa ljudima iz Saveza dogovorim u vezi s planom i programom rada u narednom periodu. Vidjeću s njima postoji li mogućnost da Melić zaigra za BiH. To je momak koji je ponikao u sarajevskoj Bosni i kojem sam bio trener dok sam vodio banjalučki Borac. U tom bih pravcu želio da povučemo neke poteze. Sumnjam da bi on mogao igrati protiv Grčke, ili nešto kasnije protiv Islanda, ali kada god bi mogli računati na njega, to bi bila velika stvar. On je u vrijeme kada je igrao u Borcu probudio interes Banjalučana za rukomet. Uvijek daje svoj maksimum na terenu i ide 'na glavu' . Sada je u Pari Sen Žermenu gdje dijeli minutažu sa Lucom Abaloom, a to sve govori o njegovim kvalitetima",- rekao je Marković i dodao:
"Izgubili smo ga zbog administrativnih problema, ali odlučio je da više ne igra za Crnogorce. Možda je došlo vrijeme da ga vidimo u dresu BiH. To bih zaista volio. Takav igrač je zlata vrijedan za svaku ekipu."
Inače Melić se nekoliko puta nalazi na okupljanju naše reprezentacije, a odigrao je i tri prijateljska meča. Posljednji meč za Crnu Goru je odigrao u aprilu prošle godine protiv Izraela. Prema propozicijama IHF-a mora proteći period od najmanje tri godine kako bi igrač promijenio dres s državnim grbom. No, uz saglasnost nacionalnih saveza možda bi ta procedura mogla trajati i kraće.
Do ogleda sa Grcima je ostalo nešto više od 45 dana:
"Vjerovatno, kao i uvijek do sada, nećemo imati previše vremena za pripreme. Mislim da ćemo se okupiti tri dana prije utakmice u Grčkoj. No, najvažnije je da budemo kompletni i da nam se vrate Dejan Malinović, Marko Panić, Vedran Delić, Ivan Milas i Josip Perić. Pratim kako igraju naši igrači u evropskim klubovima, i to me jako raduje, jer će doći fizički spremni na pripreme", rekao je Marković za Nezavisne novine.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.