PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Jel se ovaj Patch instalira preko DKZstudia ?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Mozes,ali samo ako ces biti redovan
Casna Pionirska ?
Sutra ce se vjerovatno srediti tabele svih devet kola.Onaj ko nije odigrao sve odigrat ce tokom sedmice.Sad za sad nista nemojte igrati
Samo prijateljske
Patch moze instalirati samo onaj ko je odigrao svih devet utakmice
Sutra ce se vjerovatno srediti tabele svih devet kola.Onaj ko nije odigrao sve odigrat ce tokom sedmice.Sad za sad nista nemojte igrati
Samo prijateljske
Patch moze instalirati samo onaj ko je odigrao svih devet utakmice
A C A B !
Kad smo već kod prijateljskih, ima li tko raspoložen za partiju? Da isprobam svoj novi klub 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
DAGoalgetter je napisao/la:Jel se ovaj Patch instalira preko DKZstudia ?
- Unforgotten
- Kontakt:
Instalacija patcha je malo drugačija u odnosu na prošli put, ali nije preteško s obzirom da su napravili dobar tutorial!
Još nešto. Zamijenili mi Feyenoord Borussiom Dortmund
S kim ću sad igrati, ja bi volio sa Feyenoordom nastavit (tj igrat sa Borusijom), ali odluka je na upravi
Edit: Ima i Bosna na PESu
, stavili je umjesto Latvije 
Još nešto. Zamijenili mi Feyenoord Borussiom Dortmund
S kim ću sad igrati, ja bi volio sa Feyenoordom nastavit (tj igrat sa Borusijom), ali odluka je na upravi
Edit: Ima i Bosna na PESu
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
..imal mog Porta,mislim jel osto ?! ..nisam jos skino patchUnforgotten je napisao/la:Instalacija patcha je malo drugačija u odnosu na prošli put, ali nije preteško s obzirom da su napravili dobar tutorial!
Još nešto. Zamijenili mi Feyenoord Borussiom Dortmund![]()
![]()
Edit: Ima i Bosna na PESu, stavili je umjesto Latvije
- Unforgotten
- Kontakt:
Ima Porto, čitava holandska pretvorena u njemačku, a ovamo u other teams od holandskih napravili samo Twente, Ajax i PSV.muhovic je napisao/la:..imal mog Porta,mislim jel osto ?! ..nisam jos skino patch
Isto tako umjesto Francuza stavili južnoameričke timove, a od francuskih ostavili lion marsej bordo psg i auxerre
Nadam se da ću u nastavku igrat s Borusiom, baš su mi drag tim a jačinom su slični Feyenoordu
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
hebote, ode mi suarez, a niko nije u ajax doso na prijelazno rokuUnforgotten je napisao/la:Ima Porto, čitava holandska pretvorena u njemačku, a ovamo u other teams od holandskih napravili samo Twente, Ajax i PSV.muhovic je napisao/la:..imal mog Porta,mislim jel osto ?! ..nisam jos skino patch
Isto tako umjesto Francuza stavili južnoameričke timove, a od francuskih ostavili lion marsej bordo psg i auxerre
Nadam se da ću u nastavku igrat s Borusiom, baš su mi drag tim a jačinom su slični Feyenoordu
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Ja sam ostao bez dva krila Pienara i Yakubua, a niko nije dosao u Everton.
Sad moram mijenjati citav sistem igre.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
ima li ko ovde da je instalirao patch ?
kako sta trebam uraditi
kako sta trebam uraditi
R.I.P VEDRAN PULJIC
-
jasko_juve
- Kontakt:
glupo vam je to da mijenjate patch..npr eto neki nece imati vise svoj tim..dajte da zavrsimo ovu sezonu s ovim patchom a za sljedecu cemo uzeti novi..nema smisla..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
potpis, ja ipak mislim da je ovako najbolje (:jasko_juve je napisao/la:glupo vam je to da mijenjate patch..npr eto neki nece imati vise svoj tim..dajte da zavrsimo ovu sezonu s ovim patchom a za sljedecu cemo uzeti novi..nema smisla..
R.I.P VEDRAN PULJIC
-
jasko_juve
- Kontakt:
pa ja,nema smisla jbg..cuj onaj gore govori ja cu uzet Borussiu umjesto Feyenoorda,tu su kaze negdje s kvalitetom..ahaaaaaa jesu...nema smisla ljudi,poceli smo,daj da zavrsimo..Analiticar=Ahmo je napisao/la:potpis, ja ipak mislim da je ovako najbolje (:jasko_juve je napisao/la:glupo vam je to da mijenjate patch..npr eto neki nece imati vise svoj tim..dajte da zavrsimo ovu sezonu s ovim patchom a za sljedecu cemo uzeti novi..nema smisla..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Slažem se ovako je fer bez novog patchajasko_juve je napisao/la:pa ja,nema smisla jbg..cuj onaj gore govori ja cu uzet Borussiu umjesto Feyenoorda,tu su kaze negdje s kvalitetom..ahaaaaaa jesu...nema smisla ljudi,poceli smo,daj da zavrsimo..Analiticar=Ahmo je napisao/la:potpis, ja ipak mislim da je ovako najbolje (:jasko_juve je napisao/la:glupo vam je to da mijenjate patch..npr eto neki nece imati vise svoj tim..dajte da zavrsimo ovu sezonu s ovim patchom a za sljedecu cemo uzeti novi..nema smisla..
Mada ja ništa ne gubim Bolton nije ništa bolji ni lošiji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..bojim se da necemo moci zavrsiti sa ovim starim patchem,jer su dali rok od jednu,dvije sedmice da se instalira patch 6 i on ce se poslije samo koristiti 
..evo sa foruma:
Sada postoje dva poslužitelja:
1. Glavni server gdje je samo deemaz patch 6,0 radi i dopušteno i gdje ljestvici i pobjeda su ocijenjene kao i obično. 2. Vremenska prijateljski server gdje deemaz 5,0 i zadana baza podataka je dozvoljeno i nema rangiranja postoje i bez igre se broje. Ovaj server je samo vremenska vam dati neko vrijeme za promjenu krpa. U nekoliko tjedana ona će biti zatvorena i samo patch deemaz 6 će biti dozvoljeno.
..evo sa foruma:
Sada postoje dva poslužitelja:
1. Glavni server gdje je samo deemaz patch 6,0 radi i dopušteno i gdje ljestvici i pobjeda su ocijenjene kao i obično. 2. Vremenska prijateljski server gdje deemaz 5,0 i zadana baza podataka je dozvoljeno i nema rangiranja postoje i bez igre se broje. Ovaj server je samo vremenska vam dati neko vrijeme za promjenu krpa. U nekoliko tjedana ona će biti zatvorena i samo patch deemaz 6 će biti dozvoljeno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
potpis ko kuca.jasko_juve je napisao/la:glupo vam je to da mijenjate patch..npr eto neki nece imati vise svoj tim..dajte da zavrsimo ovu sezonu s ovim patchom a za sljedecu cemo uzeti novi..nema smisla..
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
I ja mislim da bi trebalo ovu sezonu zavrsiti sa ovim patchem,jer nema svih timova,slazem se sa tim
i ja sam to tek juce primjetio
Nista ovu sezonu cemo sa starim patchem pa onda sa novim
P.S Donie de molim te sredi raspored utakmica...da vidimo ko je koliko odigrao
Nista ovu sezonu cemo sa starim patchem pa onda sa novim
P.S Donie de molim te sredi raspored utakmica...da vidimo ko je koliko odigrao
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.