Turbina - Grude 3:0
Kupres - Stolac 1:4 *prekid, domaći nasrnuli na suca...
Sloga danas mora ići na pobjedu...
Sloga sa igračima sa kojim raspolaže trebala se prošetati ovom slabašnom ligom ove godine,ali izgleda nije tako--Rdje94 je napisao/la:Posušje - Sloga LJ 1:0 (0:0)
nismo imali sreće, totalna dominacija i bezbroj mrtvih prilika smo promašili.Suđenje OK.
Kao npr?remistarmo je napisao/la:Sloga sa igračima sa kojim raspolaže trebala se prošetati ovom slabašnom ligom ove godine,ali izgleda nije tako--Rdje94 je napisao/la:Posušje - Sloga LJ 1:0 (0:0)
nismo imali sreće, totalna dominacija i bezbroj mrtvih prilika smo promašili.Suđenje OK.
Rdje94 je napisao/la:Posušje - Sloga LJ 1:0 (0:0)
Ma kakvi, novinarska patka. Pa koliko puta su i klubovi iz Premijer i Prve lige imali takve natpise pa ništa...BEBEK je napisao/la:Pogodi ih ja većinu.
Nego, čini mi se da piše danas u Dnevnom Listu na zadnjoj stranici da Sloga Lj. napušta takmičenje ?
Pa več i prije prvog kola bilo je jasno da se "novinarske patke" bacaju da će Sloga biti prva, a ekipa nula. Tako da mi se ovo jucer ne cini uopće kao patka nego kao realnost.Rdje94 je napisao/la:Ma kakvi, novinarska patka. Pa koliko puta su i klubovi iz Premijer i Prve lige imali takve natpise pa ništa...BEBEK je napisao/la:Pogodi ih ja većinu.
Nego, čini mi se da piše danas u Dnevnom Listu na zadnjoj stranici da Sloga Lj. napušta takmičenje ?
Istina, očekivalo se više u zadnja 2 kola, sad je već pritisak kad su Stolac i Turbina dobili svoje utakmice...
U sljedeća 3-4 kola ćemo znati ima li Sloga momčad za vrh.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.