Pa promjeni boju tileova.QUARESMA 18<<< je napisao/la:eh sto mi nedostaje androidkako bih sad volio nabaciti Cyanogen Mod i malo customizacije opaliti
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
- moustapha
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
valaj se strpiti jos koji mjesec, stize opcija za postavljanje wallpapera na plocicama 
meni te slike stvarno ni sekunde jedne ne fale, kad sam kupio mobitel odmah postavio kombinaciju bijele i crvene boje i evo tek neki dan malo promjenio nesto ali se ne sjecam kakvu sam stavio, morao bi pogledati na mobitel sad da budem siguran 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma mene puca nostalgija, kad vidim ove sony, samsung, htc sa bloatwareom, reko daj da flasham cm samo da to ne gledam 
kod mene je sad crna pozadina sa zelenim plocicama, prije su bile zute plocice, ne znam ni ja sto sam presao na zelenu kad uvjek vratim na zutu
bijela je boja je dobra za homescreen, ali mi po nocu smeta jer je bijela i bas mi udara u oci
kod mene je sad crna pozadina sa zelenim plocicama, prije su bile zute plocice, ne znam ni ja sto sam presao na zelenu kad uvjek vratim na zutu
bijela je boja je dobra za homescreen, ali mi po nocu smeta jer je bijela i bas mi udara u oci
plocicama?QUARESMA 18<<< je napisao/la:valaj se strpiti jos koji mjesec, stize opcija za postavljanje wallpapera na plocicama
Trebao bi sljedeći mjesec dobiti iPhone4, pa da vidimo to apple-ovo smeće.
Imam iPad, samo se čovjek nasekira, iOS je neviđeno smeće.
ne griješi dušu prijatelju.Neutral je napisao/la:Trebao bi sljedeći mjesec dobiti iPhone4, pa da vidimo to apple-ovo smeće.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Ne bi pisao da nisam isprobao sve :ugeek:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma iphone 4 ti i nije sad neko mjerilo 
realno, nije. U poređenju kako lete 4s, 5 i 5s on je poprilično spor. Ali reći da je ios i generalno apple produkti smeće može reći neko totalno subjektivan. A realno, u svijetu mobitela, svi smo subjektivni. Nego hoću staroj da uzmem lumiu 610, šta misliš o njoj? I što je najbitnije znaš li podržava li whatsapp?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma iphone 4 ti i nije sad neko mjerilo
naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma bjezi sto dalje od tih wp 7.x telefona
lumia 610 jeste fina i to je sve, ostalo je kršina
kupi joj lumiu 520 bolji je izbor daleko
wp7.x ti je vec mrtav os prakticki, mrtviji od symbiana
okej onda. hvala ti, dobro je pa ga ne kupih. malo je faliloQUARESMA 18<<< je napisao/la:ma bjezi sto dalje od tih wp 7.x telefona
naprijed rejal
Ima li ko sa Xperiom S ? da podijeli iskustva, vrijedi li uzimati, koliko baterija traje ?
pi.
Imam je ja i zadovoljan sam, baterija kod androida ti je varljiva, wi-fi vuce najvise, sve zavisi koliko korstis telefon!Tweeds_10 je napisao/la:Ima li ko sa Xperiom S ? da podijeli iskustva, vrijedi li uzimati, koliko baterija traje ?
4.1.2 Jelly Bean ti je sistem, i bila je obavjest iz Sonya da vise nema update, firmware i slicno. Znaci nista od 4.2, 4.3, 4.4 (kit kat).
Kamera 12 mp, slike odlicne, 1gb rama, 32gb memorije telefon je odlican. Ja sam prezadovoljan !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ah, hvala ti. ima li istine sto pisu na netu da znaju stekati one home i back touch tipke ? tj. da moras 2/3 puta pritisnuti da ih aktiviras.Elegant je napisao/la:Imam je ja i zadovoljan sam, baterija kod androida ti je varljiva, wi-fi vuce najvise, sve zavisi koliko korstis telefon!Tweeds_10 je napisao/la:Ima li ko sa Xperiom S ? da podijeli iskustva, vrijedi li uzimati, koliko baterija traje ?
4.1.2 Jelly Bean ti je sistem, i bila je obavjest iz Sonya da vise nema update, firmware i slicno. Znaci nista od 4.2, 4.3, 4.4 (kit kat).
Kamera 12 mp, slike odlicne, 1gb rama, 32gb memorije telefon je odlican. Ja sam prezadovoljan !
pi.
Planiram kupit novi mobać. Favorit mi je Xperia SP eventualno SL. Cijene su oko 420 - 460 KM. Ima li nešto drugo vrijedno spomena tj. bolje za taj novac?
Upoređivao sam SP sa mnogim drugim i čini se da je veoma konkurentan sa dosta mob.
Upoređivao sam SP sa mnogim drugim i čini se da je veoma konkurentan sa dosta mob.
-
jasko_juve
- Kontakt:
To zeza, imao sam ja Xperiu S,slike ok al meni je štekao ponekad.. Iskreno nisam ni blizu bio zadovoljan kao s Iphone 4s npr..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Radim svaki dan na SP i dosta je dobar telefon, al' imas Nexus 4 koji je ipak bolji, a slicna mu je cijena, vise RAM-a i optimizovaniji softver su ipak nesto sto bi mene nagnalo da ga kupim...Dede17 je napisao/la:Planiram kupit novi mobać. Favorit mi je Xperia SP eventualno SL. Cijene su oko 420 - 460 KM. Ima li nešto drugo vrijedno spomena tj. bolje za taj novac?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Upoređivo sam SP sa Nexusom i vidio da je Nexus bolji, a cijene su im iste. Mada nešto imam averziju prema LG-iju stoga ne vjerujem da ću se odlučit za njega.anonimni je napisao/la:Radim svaki dan na SP i dosta je dobar telefon, al' imas Nexus 4 koji je ipak bolji, a slicna mu je cijena, vise RAM-a i optimizovaniji softver su ipak nesto sto bi mene nagnalo da ga kupim...Dede17 je napisao/la:Planiram kupit novi mobać. Favorit mi je Xperia SP eventualno SL. Cijene su oko 420 - 460 KM. Ima li nešto drugo vrijedno spomena tj. bolje za taj novac?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
SP je bolji od SL-a. Jedino što SL ima bolje je kamera. Mada to mi nije presudno, jer i vamo imam finu kamericu. Vidjet ću jbg.
ima lumia 920, miljama bolje od tih gore navedenih telefonaDede17 je napisao/la:Planiram kupit novi mobać. Favorit mi je Xperia SP eventualno SL. Cijene su oko 420 - 460 KM. Ima li nešto drugo vrijedno spomena tj. bolje za taj novac?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 8 gostiju.