KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Mogli bi oni kao Vogosca prosle godine.I kod njuih se ovako nije znalo do par dana pa okupise jedva neki tim.Vidis mogla bi Bosna Muju Tuljkovica potpisat haha
Prvo su sakupljali pare, a sada sakupljaju igraće.
Smiješno, nadam se da sa ovom upravom i "nafatanim" igračima neće sramotiti ime KK Bosna.
Smiješno, nadam se da sa ovom upravom i "nafatanim" igračima neće sramotiti ime KK Bosna.
Jesu li prijavili ekipu, ns vidim na ovom linku nikakve promjene a kao trebali su danas do 12Ethel je napisao/la: ↑29 sep 2020, 22:49Koliko znam raspustili su ekipu bili, vjerovatno nesto juniora ovih da imaju jos uvijek tu...Ovi od prosle sezone nisu jos uvijek nasli novi angazman:
https://basketball.eurobasket.com/team/ ... /87?Page=1
@JHam Bogami prizvao si Pasalica, pored njega izgleda i Luka Igrutinovic i Aleksandar Sokolovic.
Ne znam tacno koga su sve prijavili.
Ne znam tacno koga su sve prijavili.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Hvala JHam , ❤ si

Ima li đe ta vijest o prijavljenim igračima ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kontam da ce objaviti ili na fb ili na ss.ba, pogotovo za Muhu, treba sad prica o povratku, intervju s njim, ocekivanja ovo ono
Ko.sarka24 portal
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
E yebiga sad

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
FK Sarajevo ce uplatiti oko 100h kao vid pomoci klubu.
Gledaj sad Pasalica 30ppg
Pitanje je koliko ce se zadrzati

U Junu su najavljivali da napadamo mjesta koja vode u Aba 2 a sada se borimo za zivot...
DAS IST WALTER
Nino Herenda, juniorski reprezentativac BiH, bivši član svih mladih selekcija Sparsa, učesnik više puta na kvalifikacijama juniorske Eurolige nakon sezone provedene u Zrinjskom iz Mostara, dobio je angažman i postao član košarkaške ekipe iz Čapljine.
Caljine il Bosne?

Ne vidjoh da su tog spominjali, moja greska onda, konto da si temu pogrijesio 
Evo potvrdise dolazak Muhe

Evo potvrdise dolazak Muhe
-
- Kontakt:
Pasalic ce prema mojim saznanjima igrati na otvoreni ugovor, ako sta ispadne vani oticice....od prosle sezone ostali, Kosovac, Masic, Bajrovic, Ovcina se ponovo mota, Igrutinovic, Sokolovic btw Sokoloviću bili kratki za prosli angažman....ponovo dosao u Bosnu, eto koliko je trazen, ali daj sta das......po meni je problem sto ovaj bradic nikakve vizije nema, osim da trazi pare iz Kantona i Opstina i drito ih prebacuje u Srbiju.....ni jednog svog igraca nemaju, unistio je omladinski pogon.....piktanje je li ovo Bosna uopšte, prije Royal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.