proFCB je napisao/la:Polako ljudi smirimo malo strasti. Trenutno smo jaki,prejaki, ali ne zaboravimo da mi jos nismo imali pravog protivnika pravi test. Najteze dvije utakmice sto smo odigrali su bili BvB kuci i Arsenal u gostima.
Respect prema protivniku,ali to nisu ekipe prema kojima bi se mi trebali ravnati i ocjenjivati svoju moc.
Za mene je Bayern onoliko jak koliko se uspije prilagoditi protivniku. Nema dvojbe da smo mi bili jaci od Chelsea,ali jednostavno se nismo prilagodili njima i popussili smo ga.
Isto tako Barcelona je drasticno jaca od Milana,ali se nije prilagodila njima te je sad trenutno pred ispadanjem.
Realno gledajuci, Juventus je mozda prejak,mozda bi nas istjerao,namucio, mozda bi i dobili po usima,ali to gledajuci iz perspektive ko je bolji, naravno da smo mi bolji i skoro 99% nasih navijaca bi reklo da smo bolji i da bi ih lagano prosli.
Mene je od preostalih ekipa u LP strah samo ManU/Real, te Barce i Juventusa. To su ekipe koje nas mogu iznenaditi i treba ih se cuvati, pokusati izbjeci sto je moguce dalje.
@Romario
ti si uvijek dolazio ovdje i podrzavao Bayern, i uvijek mi je to djelovalo kao da to cinis samo iz razloga sto znas da je Barcelona najjaca, a da tek onda dolazimo mi te si skladno s tim uvijek imao rijeci pohvale. Sada kada se Barcelona trese i kada se namece logicno pitanje Bayern ili Barca i gdje sve trenutno ukazuje na Bayern, prestajes sa svojim slatkim rijecima te osipas paljbu po Bayernu.
Nije uopste upitno da li bi najjaca Barcelona stukla najjaci Bayern (JA MISLIM DA BI),ali imaj na umu da je Bayern trenutno najjaci u zadnjih XY godina, a Barcelona vec nekoliko sedmica igra ispod prosjecno lose utakmice. Ja sam cak na pocetku sezone govorio da Barca ne igra dobro,ali su rezultatima pokazivali suprotno, osvajali su bodove i odlijepili se od Reala nevjerovatno brzo.
Stoga mislim da bi moguci duel Barce i Bayerna zavrsio u korist Bayerna.
hehe, ne znam majstore na osnovu cega si primijetio da obasipam paljbu po bayernu,sto sam pricao za bayern uvijek pricam i sada,paljbu osipam samo na neke smijesne postove ponekog navijaca bayerna,a romariooo cijeni i postuje bayern kako ga je uvijek cijenio i postovao, a takodje neozbiljna je i ta prica da kao sad ne cijenim bayern jer su uzeli primat barceloni, pa dje ces to pomislit, i dalje barca ima bolji tim ubjedljivo, forma je druga stvar,al su stvarno smijesna poredjenja u kojima igraci baarce koji su se dokazali hegemonijom i klupskom i reprezentativno sad kao veze nemaju, i da su neki mladji igraci bayerna koji su tek stupili na veliku sjenu bolji od provjerenih asova koji godinama teroriziraju i koji imaju pred sobom jos dugo da igraju
tako dakle, ja sam bayern postovao i postujem,kad kazem da je to druga najbolja ekipa u svijetu onda je to veliki kompliment, a sad neki to smatraju kao ponizavanje sto je stvarno smijesno, i odmah ljudi pominju i porede s barcom, a istina je ziva da barca recimo da je ispala ove sezone jos u grupi, a da bayern osvoji ligu prvaka, ni to nista ne znaci, mora tu decki moji biti jos dosta dokazivanja bayerna da bi se poredio s barcom, e sad, ako neko to razumije tako da ja sad nesto bayerna vrijedjam, njegov je problem, moje su rijeci savrseno jasne i realne
uz to nadam se da ce bayern izvuci ovaj jadni real i ovaj puta ga masakrirati kako treba a ne meljati do penala,bayernu sretno protiv svakoga osim barce, barca je postavila jedan veliki standard kojeg bayern mora jos stizati, smijesno je govoriti da je stigao vec zbog tek dvije sedmice u kojima bayern ima bolju formu,to su jednostavno glupe konstatacije, kao sto bi glupo da sam ja poredio barcu s bayernom one hefte kad vam je bate borisov dao tricu, jel tako