Haj ti za svojim poslom idi broji pare od Džeke da ih neko ne ukradeZeljovka je napisao/la:Jok, vodi Sarajevo godinama.. Ja sta je nego 2 kola premier lige.. Orebro savladan (kako i ne bi) i 2 katastrofe protiv Sparte Prag koju btw odlicno poznaje i najbolji trener..Sarajlijc@ je napisao/la:Plisek nije tu 2 kolaSvaka cast osimu na titulama i na svemu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemoj bolan tako...Sarajlijc@ je napisao/la:Plisek je tu 6 zvanicnih utakmicaZeljovka je napisao/la:Jok, vodi Sarajevo godinama.. Ja sta je nego 2 kola premier lige.. Orebro savladan (kako i ne bi) i 2 katastrofe protiv Sparte Prag koju btw odlicno poznaje i najbolji trener..Sarajlijc@ je napisao/la:Plisek nije tu 2 kolaSvaka cast osimu na titulama i na svemu
I molim te ti se poklopi vi da nam pricate o katastrofama
Emir ZENICA je napisao/la:Davno je on rekao osim Celika nece vise da igra niti za jedan klub u BiH makar mu milione nudiliDrugo vec su se ponudili Velez i Rijeka i jos par klubova izvan nasih prostora.Velez ce otpasti a ostale klubove cemo vidjeti
Uglavnom Sarajevo nece,garantujem ti
Vidis da je Dzafic navijac Sarajeva od malih nogu,ko zna sta ce Avdija izjaviti
Otisao vam Dino Hamzic na probu u Azeredjan, Plisek se naljutio.
Tuzno je ovo kako igraci ove nase nazovi "lige" cim im se ukaze sansa bjeze glavom bez obizra - samo za parama, nije bitno da li je u pitanju Sarajevo, Zeljo ili neko peti to je surova stvarnost.
Tuzno je ovo kako igraci ove nase nazovi "lige" cim im se ukaze sansa bjeze glavom bez obizra - samo za parama, nije bitno da li je u pitanju Sarajevo, Zeljo ili neko peti to je surova stvarnost.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
"Hamzićeva odluka je iznenadila mnoge, a posebno trenera "bordo" ekipe, češkog stručnjaka Jiržija Plišeka. On je u nekoliko navrata pokazao svoju ozbiljnost i predanost radu u klubu, tako da je Hamziću poručio da, ukoliko ode i ne uspije postići dogovor sa azerbejdžanskim klubom, nakon toga nema mjesta u FK Sarajevo i da se ne vraća. Iz ovog je vidljivo da Plišek neće tolerisati ovakve poteze svojih igrača. "
Svaka čast Plišeku, samo to mogu reći...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- molotovljev
Da li to znaci da Lede...?Zagor je napisao/la:"Hamzićeva odluka je iznenadila mnoge, a posebno trenera "bordo" ekipe, češkog stručnjaka Jiržija Plišeka. On je u nekoliko navrata pokazao svoju ozbiljnost i predanost radu u klubu, tako da je Hamziću poručio da, ukoliko ode i ne uspije postići dogovor sa azerbejdžanskim klubom, nakon toga nema mjesta u FK Sarajevo i da se ne vraća. Iz ovog je vidljivo da Plišek neće tolerisati ovakve poteze svojih igrača. "
U svakom slucaju podrzavam,konacno neko da kaze STOP
F.K.SARAJEVO
pa ko bi mogao Hamzića, da naslijedi?
- molotovljev
Vjerovatno do sada rezervni golman Adilovic.AlemC85 je napisao/la:pa ko bi mogao Hamzića, da naslijedi?
F.K.SARAJEVO
- kupus army
- Kontakt:
Definitivno nisam ocekivao ovo od Dine i to bas u trenutku kad je poceo da brani vrhunski.Steta velika,nebi mi bilo zao da je otisao u neki klub gdje ce da napreduje,nego u nekI Azerbejdzan.Al s druge strane me raduje ova izjava Pliseka,svaka cast,kapa do do poda za to.Mislim da je ovaj Adilovic sasvim solidan golman i da ce biti dobra zamjena Hamzicu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Jedan bivši igrač vašeg kluba, čiji je inostrani angažman propao, blizu je Olimpica, znate li o kome se radi?
Da nije Muharemovic?AlemC85 je napisao/la:Jedan bivši igrač vašeg kluba, čiji je inostrani angažman propao, blizu je Olimpica, znate li o kome se radi?
@fukara Tu sam mislio na Nihada Mujkića. Kakva je situacija sa vašim Mujkićem, valjda ga je naša uprava kontaktirala ?
Plišek - svaka čast !
Dino se po meni dobro zeznuo. Taman kada je počeo da brani standardno i dobro on ode u neku vukojebinu.
@emir zenica Ne znam kojeg ti menadzera znaš, ali Avdija je član menadžerske agencije Redžepagića (za neupućene člana UO FK SARAJEVO) .
Plišek - svaka čast !
Dino se po meni dobro zeznuo. Taman kada je počeo da brani standardno i dobro on ode u neku vukojebinu.
@emir zenica Ne znam kojeg ti menadzera znaš, ali Avdija je član menadžerske agencije Redžepagića (za neupućene člana UO FK SARAJEVO) .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dino sretno ti i ne vracaj se vise.Plisek razmislja isto kao i ja.Hebo sitne duse kad cim mu se kakva prilika i to ko zna kakva ukaze hvata se noge.Dabogda se ne vratio nikad u SVETI klub.Mozemo mi i bez njega.
- Giallorossi
- Kontakt:
Svaka cast Pliseku,konacno pocinjemo liciti na ozbiljan klub.
..Neznam sto neki blate Dinu
,momak je fakticki 6 utakmica branio dzabe ako je ko kriv tj. uprava sto nije na vreme produzila ugovor sa njim.. 
..Neznam sto neki blate Dinu
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Curva_SUD
- Kontakt:
Polako...
bit ce vremena da vidite ko je i šta je PLIŠEK ! 
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Voli momak Sarajevo, ali jednostavno nije za golmana, poprilicno je nizak za golmana, svaku balon loptu izbija u korner, pravi sanse drugim ekipama bez ikakvog razloga, los tajming za istrcavanja, los i u ispucavanjima, jedino sto ima dobar refleks, ovo ostalo truba, Sarajevo treba puno boljeg golmana.
Nek mu je sa srecom
Nek mu je sa srecom
- Giallorossi
- Kontakt:
Dino je visok 191 cm ako je to za golmana malo...korisnik je napisao/la: poprilicno je nizak za golmana
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 17 avg 2011, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa nije muha...Dino nema vise od 180cm po slobodnoj procjeni , a ima i manje-Giallorossi je napisao/la:Dino je visok 1.91 cm ako je to za golmana malo...korisnik je napisao/la: poprilicno je nizak za golmana
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 17 avg 2011, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ma hajde, imamo na klupi sasvim dostojnu zamjenu. Dino mi, uprkos dobrim predstavama priej svega protiv Šveda, nije ulijevao povjerenje. Još je svježe sjećanje na buket njegovih kikseva iz prošle sezone.
Uprava mu ej ponudila ugovor kad i ostalima, ali on nije prihvatio ponuđene uslove. Jedino što bi imao prigovoriti glede ove situacije je što nam je branio igrač bez ugovora pored potpisanog Adilovića. To mi nije najjasnije. Doduše, možda povreda Hadžiđulbića iam s tim veze i kasniji angažman Adilovića..helem nejse..
Njemu sve najbolje u budućnosti, nadam se da neće ispušiti foru na toj probi, jer povratka mu nema.
Uprava mu ej ponudila ugovor kad i ostalima, ali on nije prihvatio ponuđene uslove. Jedino što bi imao prigovoriti glede ove situacije je što nam je branio igrač bez ugovora pored potpisanog Adilovića. To mi nije najjasnije. Doduše, možda povreda Hadžiđulbića iam s tim veze i kasniji angažman Adilovića..helem nejse..
Njemu sve najbolje u budućnosti, nadam se da neće ispušiti foru na toj probi, jer povratka mu nema.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Haha sto se od srca nasmijaHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa nije muha...Dino nema vise od 180cm po slobodnoj procjeni , a ima i manje-Giallorossi je napisao/la:Dino je visok 1.91 cm ako je to za golmana malo...korisnik je napisao/la: poprilicno je nizak za golmana
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!