FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- adointerista
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano
znaci guzimo redom
) pozz
Ready to meet Gabigol, Inter fans? Join us at 16:00 CEST!
Sretan 40-ti najvecem ikad.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zbog njega i boje dresova se počeo pratiti Inter.Klasika.
S ovim predstavljanjem Barbose se vidi da klub odlazi na novu razinu.A čini mi se da on razumije talijanski,ali ga ne priča još.
Brozovic watching the game with Zhang Jr and Zanetti, he looked like he was having so much fun. Lesson learned maybe?
De Boer: "I'm glad that Brozovic went with us to Empoli, to stay close with the team. This is the first step."
GdS - Peace is coming. After being left out of the games against Juventus and Empoli, Brozovic is ready to make peace with Inter.
S ovim predstavljanjem Barbose se vidi da klub odlazi na novu razinu.A čini mi se da on razumije talijanski,ali ga ne priča još.
Kakvo prestavljanje Barobose
koja komedija ce bit ako covjek flopne
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Gazda već obećo bonus od 10 mil. ako osvojimo scudetto. Kinezi se ne šale
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
To bi bilo duplo više od prošlosezonskih Juventusovih bonusa.
To sam i ja pomislioarminz je napisao/la:Kakvo prestavljanje Barobosekoja komedija ce bit ako covjek flopne
Rutinski.Bas sam nakon suspenzije rekao da bi ga trebalo vratit do EL da tamo grize teren jer je tanak kadar.TS - Brozovic trained separately again yesterday but the moment of him being on the field playing again is close: in Prague in Europa L.
FCINTER1908 - Brozovic remains heavily linked to the transfer market. Now there's also Tottenham interested in him. Inter want 25-30 mil.
Sky - Barbosa is set to make Inter debut vs. Bologna, Ansaldi as well. The defender is going to replace one of Santon and D'Ambrosio.
Mislim da bi ovaj put Medel stvarno mogao odmorit.Igrao je prilican broj utakmica u zadnje vrijeme.TS - Ansaldi to debut in Santon's place. Medel & Candreva to rest for Kondog & Eder/Perisic.

GdS - Next goal for De Boer is to find other Inter players to score, to find an alternative in case that Icardi goes cold, a balance.
Svi bi sad produženje.CdS - Perisic wants a new contract but there are no talks at this moment. The club is willing to renew but will only hold talk next summer.
http://theinterpod.podbean.com/The Nerazzurri leadership meanwhile is considering to move the team to train away from Milan at the end of the year, in order to work in more moderate temperatures.
Ne znam jel tko ove podcaste prati.Odlicna stvar

Nadam se da u klubu prate situaciju.Juventus are willing to offer €10m to sign Kessie from Atalanta but Milan are also moving for the player
Pedulla: "Suning je spreman da uradi kupovine od 70/80mil u narednom ljetu. FFP neće predstavljati problem!"
Piero Ausilio je prilikom predstavljanja Gabigola jasno rekao: "Vrijeme kada je FFP bio problem je prošlo."
Inter kreće u veliki projekt i kao što je i potvrdio Alfredo Pedulla, Suning će na ljeto pokušati da predstavi James Rodrigueza i Marquinhosa.

Piero Ausilio je prilikom predstavljanja Gabigola jasno rekao: "Vrijeme kada je FFP bio problem je prošlo."
Inter kreće u veliki projekt i kao što je i potvrdio Alfredo Pedulla, Suning će na ljeto pokušati da predstavi James Rodrigueza i Marquinhosa.
#SuningOUT
Postoji mogucnost da Miangue sutra pocne na lijevom beku.
Call the coroner!
Retard i Biabiany i dalje vani.Prvi bi se mogao vratiti za EL,drugi je izgleda otpisan.Goalkeepers: 1. Samir Handanovic, 30. Juan Carrizo, 46. Tommaso Berni.
Defenders: 13. Andrea Ranocchia, 15 Cristian Ansaldi, 21. Davide Santon, 24. Jeison Murillo, 25. Joao Miranda, 33. Danilo D’Ambrosio, 55. Yuto Nagatomo, 94. Guy Eloge Yao 95. Senna Miangue.
Midfielders: 5. Felipe Melo, 6. Joao Mario, 7. Geoffrey Kondogbia, 17. Gary Medel, 19 Ever Banega, 27. Assane Gnoukouri
Attackers: 8. Rodrigo Palacio, 9. Mauro Icardi, 10. Stevan Jovetic, 23. Eder, 44. Ivan Perisic, 87. Antonio Candreva, 96 Gabriel Barbosa.
Vidim ljubitelji primaverca su vec debelo na aparatima nakon sto se ovo pojaviloCdS Predicted XI: Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi; Joao Mario, Kondogbia; Candreva, Banega, Perisic; Icardi
Ali imamo i ovu:

- LImperatorre
- Kontakt:
Primaverac za kapitena. Fala, caoSiamoNoi je napisao/la:CdS Predicted XI: Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi; Joao Mario, Kondogbia; Candreva, Banega, Perisic; Icardi
Vidim ljubitelji primaverca su vec debelo na aparatima nakon sto se ovo pojaviloJbt ko da se radi o dvije klase boljem beku od ovog drugog.
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World
Ne
Dobra ekipa ova Bologna.Samo se čini da im bolje ide doma nego u gostima gdje ih je osim Napolija i Torino dobio.Bolje receno ubio.
Masina na lijevom beku,na njega treba obratit pozornost.Dobar potencijal i mozda rjesenje za Inter u buducnosti.Taider u vezi,za njim jos uvijek ponekad žalim.Mislim da bi napravio puno više da nije došao kod Mazzarrija.A i ima vremena,tek su mu 24.Simone Verdi na jednom krilu,pogledat kakve je čovjek golove dao ove sezone
Drugo krilo Ladislav Krejci kojeg sam hvalio jos dok sam pisao onaj uvod za EP.Odličan Čeh,super pojačanje za Bolognu i lako bi mogao vrlo brzo u vece klubove.Vec tri asistencije ima ove sezone.Tu je i Destro,još jedan bivši Interov igrač.Kao ni Berardija ni njega nikad nisam nešto posebno volio iako su obojica interisti.Drugi strijelac Bologne za sada.Dzemailija su doveli za vezu,jos jedno odlicno pojacanje.Uz njega i Taidera igra neki mladi Mađar Nagy koji je isto tek stigao i bas me zanima kakav je on.I na drugom beku isto mladi igrač...Šveđanin Krafth.Ostatak ekipe (stoperi,golman) iskusnjare i dobri igrači za prvu ligu...Mirante/da Costa,Gastaldello,Maietta.Imaju još 3,4 zanimljiva mlada igrača,a vodi ih Donadoni.Bit ce oni u gornjoj polovici na kraju.Mogla bi biti za*ebana utakmica.
Dobra ekipa ova Bologna.Samo se čini da im bolje ide doma nego u gostima gdje ih je osim Napolija i Torino dobio.Bolje receno ubio.
Masina na lijevom beku,na njega treba obratit pozornost.Dobar potencijal i mozda rjesenje za Inter u buducnosti.Taider u vezi,za njim jos uvijek ponekad žalim.Mislim da bi napravio puno više da nije došao kod Mazzarrija.A i ima vremena,tek su mu 24.Simone Verdi na jednom krilu,pogledat kakve je čovjek golove dao ove sezone
Evo i zadnjih najava:

Za sada dva puta po ovaj sastav.Bilo bi odlicno kad bi Miangue počeo da ga vidimo na djelu.Primjetit ćemo kako je do sada obje šanse dobio kada se igralo na Meazzi.Mislim da nije slučajno.Goku pak odmah na gostovanju bacen u vatru,a za njega znamo da nema nikakvih problema sa pritiskom.

Za sada dva puta po ovaj sastav.Bilo bi odlicno kad bi Miangue počeo da ga vidimo na djelu.Primjetit ćemo kako je do sada obje šanse dobio kada se igralo na Meazzi.Mislim da nije slučajno.Goku pak odmah na gostovanju bacen u vatru,a za njega znamo da nema nikakvih problema sa pritiskom.
- LImperatorre
- Kontakt:
Ta' će taj Krejci pored Santona
Pa vidi i Acquafresca, još jedan naš čovjek. Al' ozbiljno, pravo dobra ekipa. Bit će ovdje guravo. 
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World
Pogledao još jednom Empoli.Nisam vidio da je itko igdje primjetio kakve dvije lopte je Danilo poslao za Candrevu u prvih 15 minuta
Stvarno jako dobra suradnja Danila i Candreve pogotovo prvo poluvrijeme.Kod Danila zabiljezio jednu izgubljenu loptu i jednu krivo predanu.Dosta dobrih intervencija.Santon isto dobar.
Medel prilično slab u prvom.Moguce da je do umora jer je odigrao dosta utakmica u zadnje vrijeme (Inter + reprezentacija).Nekoliko puta mu bjezi igrač,kasni s intervencijama...Murillo dobio žuti zbog toga pa i on sam kasnije.Drugo poluvrijeme se nekako i smirila igra i dosta bolje je odigrao.
Kondogbia mi je bolji na drugo gledanje nego na prvo.Imao je nekih nespretnih reakcija na pocetku,ali sasvim dobro je odigrao.Čak prilično dobro rekao bih.Gledao sam i pisao dio post prije nego je izasao sastav za Bolognu i bas sam htio rec da ocekujem da dobije dobru minutazu protiv Bologne ako vec ne krene od prve minute.
Icardi rutinski pospremio prve dvije sanse koje je dobio.Kod trece kad je isao na Skorupskog mu je malo pobjegla lopta.Pisali smo još u drugom dijelu prošle sezone da je poceo i vise sudjelovat u igri i evo nastavlja s tim i u novoj sezoni.Praktički iz mjeseca u mjesec vidiš kako napreduje u određenim dijelovima igre.
J.Mariu u prvom Di Marco jednom pobjegao za odlicnu sansu,ali pretpostavljam da su svi to pripisali Danilu jer je pokusao uzaludno i neuspjesno spasit stvar.Jedna od rijetkih losih reakcija i mislim da mu jedino zbog nje nisam dao sva 3 boda.Inace odlicna utakmica,pokrenuo akcije kod oba gola,jos nekoliko dobrih lopti,potezica...
Murillu se svaku drugu-trecu pokrade neka glupava greška ili dvije.Ovaj puta poklonio loptu Maccaroneu čini mi se,ali srecom je ovaj katastrofalno reagirao.I jos ga jednom Santon spasavao.Al dobro,u tim godinama nema savrsenog stopera.Da te greske maknemo na stranu opet prilicno dobra utakmica za njega.A Miranda kako igra svaku šteta što još uvijek nema ni boda u ukupnom poretku,ali jbg.
Candreva prilicno dobar,al jbg nema toliko bodova.Morao sam De Boeru dat jedan jer se ovako lagano dobilo Empoli nakon Juventusa,a znamo kako je to ranije znalo proći.Možda je danas vrijeme za gol Candreve,zasluzio je jedan.Ovdje je svaki njegov ubacaj bio opasnost.
Perišić...dosta se više ide preko desne strane i Candreve.Vjerojatno je i to jedan od razloga zašto ne dolazi toliko do izražaja.Imao onaj jedan vrhunski prodor
Eder solidan u ono malo što je igrao.Icardi ga valjda nije vidio kod prodora pa ubacaja Perišića i tu mu je skinuo dobru šansu.Goku (pomalo nespretan) i Melo (dvije oduzete lopte,jedna izgubljena) isto premalo igrali da bi se nešto više moglo reći.
Di Marco
Očekujem da uskoro postane standardni prvotimac Empolija.Zanimljivo da i prekide izvodi često.
Inače,onaj spiker na stadionu Empolija ima glas ko neki lik iz crtica
Medel prilično slab u prvom.Moguce da je do umora jer je odigrao dosta utakmica u zadnje vrijeme (Inter + reprezentacija).Nekoliko puta mu bjezi igrač,kasni s intervencijama...Murillo dobio žuti zbog toga pa i on sam kasnije.Drugo poluvrijeme se nekako i smirila igra i dosta bolje je odigrao.
Kondogbia mi je bolji na drugo gledanje nego na prvo.Imao je nekih nespretnih reakcija na pocetku,ali sasvim dobro je odigrao.Čak prilično dobro rekao bih.Gledao sam i pisao dio post prije nego je izasao sastav za Bolognu i bas sam htio rec da ocekujem da dobije dobru minutazu protiv Bologne ako vec ne krene od prve minute.
Icardi rutinski pospremio prve dvije sanse koje je dobio.Kod trece kad je isao na Skorupskog mu je malo pobjegla lopta.Pisali smo još u drugom dijelu prošle sezone da je poceo i vise sudjelovat u igri i evo nastavlja s tim i u novoj sezoni.Praktički iz mjeseca u mjesec vidiš kako napreduje u određenim dijelovima igre.
J.Mariu u prvom Di Marco jednom pobjegao za odlicnu sansu,ali pretpostavljam da su svi to pripisali Danilu jer je pokusao uzaludno i neuspjesno spasit stvar.Jedna od rijetkih losih reakcija i mislim da mu jedino zbog nje nisam dao sva 3 boda.Inace odlicna utakmica,pokrenuo akcije kod oba gola,jos nekoliko dobrih lopti,potezica...
Murillu se svaku drugu-trecu pokrade neka glupava greška ili dvije.Ovaj puta poklonio loptu Maccaroneu čini mi se,ali srecom je ovaj katastrofalno reagirao.I jos ga jednom Santon spasavao.Al dobro,u tim godinama nema savrsenog stopera.Da te greske maknemo na stranu opet prilicno dobra utakmica za njega.A Miranda kako igra svaku šteta što još uvijek nema ni boda u ukupnom poretku,ali jbg.
Candreva prilicno dobar,al jbg nema toliko bodova.Morao sam De Boeru dat jedan jer se ovako lagano dobilo Empoli nakon Juventusa,a znamo kako je to ranije znalo proći.Možda je danas vrijeme za gol Candreve,zasluzio je jedan.Ovdje je svaki njegov ubacaj bio opasnost.
Perišić...dosta se više ide preko desne strane i Candreve.Vjerojatno je i to jedan od razloga zašto ne dolazi toliko do izražaja.Imao onaj jedan vrhunski prodor
Di Marco
Inače,onaj spiker na stadionu Empolija ima glas ko neki lik iz crtica
- senadrosoner
- Kontakt:
Smijesno ovaj mali sto je zamjenio Kongdobiu x puta bolji od Kongdobie.
Odlican
Odlican
Ac.Milan 2001-2024!
De Boer: "Brozovic is the vice-Joao Mario but again, when one doesn't understand and listen, I must make my decisions."
Don't remember the last time a coach going all in on a player like this... De Boer is honest: If you cannot do your job, you're out.

Dobro rečeno.
FDB:After the first 20 minutes I saw a team that wanted to win. We played pretty well after that except for the final quarter when we had less control ‘Because of the tight schedule and many players were tired. It is not our best championship game, but I’m happy with the demonstration.

Sparta u ČET od 19 pa Roma u NED od 20:45.arminz je napisao/la:Jel iduci vikend protiv Rome?

Ne nazivaju bez razloga Italiju kao jednu od najnepozeljnijih destinacija za strance.
Moglo bi se u srijedu gledat Napoli-Benfica da vidimo Lindelofa i Semeda.

Chances created in this Serie A season so far:
[19] Candreva
[18] Banega
[18] Salah
Gnoukouri with Mancini last season in Serie A:
Games: 2
Minutes: 56
Benched: 34
This season:
Games: 2
Minutes: 78
Benched: 4
Izgleda da će Ansaldi igrati u četvrtak.The players who have assisted Icardi this season. All three signed for Inter this season:
[2] Banega
[2] Candreva
[1] Joao Mario

Inter will face Sparta Prague this Thursday in Europa League, the club that just fired their head coach Zdenek Scasny.
Sky - Brozovic trained in group today. De Boer is expected to loosen up the iron fists on the Croatian who could be useful against Prague.
Sky - Also trained in group was Kondogbia. The Frenchman is set to have further talks to clarify his role with the coach.
Izgleda da će obojica propustit Romu.Joao Mario and Murillo had injuries tested this morning. Result: elongation on left calf for Portuguese and lower back pain for Colombian.
Sreca pa je pauza iza Rome.The medical exams for Joao Mario & Murillo did not bring the best of news. Both likely to miss Roma. A return against Cagliari is possible
Eto idealne prilike za Retarda da krene sa iskupljivanjem u četvrtak i zaradi mjesto u sastavu protiv Rome.
Ako Rannochia bude igrao kao proslu tekmu ne brinem se za stopersku poziciju. Nadam se da ce Ansaldi i Miangue igrati protiv Rome na bekovskim pozicijama a Gnoukuri, Banega i jos 1 osim Medela u veznom redu.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.