[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Da se ne zaboravi!! 14.maj.2010.god. Hlapcevici
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Pozdrav i od mene, kakav lijep dan. Svakako da ga ne želim propustiti. Ugodan dan svima.
Still learning...
Pozz i od mene....i takodje odoh malo prohodat s rajom....idemo na jedno izletiste Ravne, i onda preko Ravni na piramidu i onda s piramide kuci.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- neutralan__
- Kontakt:
Pa odo i ja napolje,ne zelim propustiti ovako lijepo dan,odo malo bilijara igrati,pa malo u grad veceras. 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- alfarouqaminu
- Kontakt:
adis.p je napisao/la:Pozz i od mene....i takodje odoh malo prohodat s rajom....idemo na jedno izletiste Ravne, i onda preko Ravni na piramidu i onda s piramide kuci.....![]()
jel to u egiptu ides?
admine, sto nisi ravnopravan prema svima
uklonio si meni 2 avatara, onom ludlu 4 takodjer onu trebu, i jos mnogima, a maloprije sam vidio u dva korisnika, obojica se zovu david villa i imaju one pokretne avatare, gif il kako se vec zovu
jel to oni imaju neke privilegije
stranica mi stopa od njih, treba mi minuta da mi se otvore stranice, ukloni im avatare 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
tek sad procitah ono za ocjena, kaze cema on u osnovnoj skoli imo 555555 nesta
e kume, dodji u Gimnaziju pa ces vidjet....
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Isto ko i ja, u osnovoj bio treci ucenik generacije. Srednju nisam ni u top 50Edin TM87 je napisao/la:tek sad procitah ono za ocjena, kaze cema on u osnovnoj skoli imo 555555 nesta![]()
![]()
![]()
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:admine, sto nisi ravnopravan prema svimauklonio si meni 2 avatara, onom ludlu 4 takodjer onu trebu, i jos mnogima, a maloprije sam vidio u dva korisnika, obojica se zovu david villa i imaju one pokretne avatare, gif il kako se vec zovu
stranica mi stopa od njih, treba mi minuta da mi se otvore stranice, ukloni im avatare
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Nije fazon u tome, vec imate +18 avatareĆeMa je napisao/la:admine, sto nisi ravnopravan prema svimauklonio si meni 2 avatara, onom ludlu 4 takodjer onu trebu, i jos mnogima, a maloprije sam vidio u dva korisnika, obojica se zovu david villa i imaju one pokretne avatare, gif il kako se vec zovu
Jimmy from the hood je lud.
- majestic24
- Kontakt:
dosadno miiiiiiiiiii.......................
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
brate izvini, al jel tako....evo uklonili su mi i ovaj avatar simpson koji nije bio pokretan u pmDAVID VILLA 7' je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:admine, sto nisi ravnopravan prema svimauklonio si meni 2 avatara, onom ludlu 4 takodjer onu trebu, i jos mnogima, a maloprije sam vidio u dva korisnika, obojica se zovu david villa i imaju one pokretne avatare, gif il kako se vec zovu
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne može niko postaviti avatar umjesto tebe. Mogu ga samo skinuti, pobogu. Eh, dešavalo se da je stranica s koje si uploadovao avatar u "gabuli", pa da se onda i avatari "zapetljaju".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa dobro pobogu...aj daj mi razumno objasnjenje zasto ova dvojica david villa i ovaj jimmy hood imaju pokretne avatare kad ste sami rekli da takvi avatari ustopaju stranicu i da ce u svakog bit uklonjeni u pmMonolog je napisao/la:Ne može niko postaviti avatar umjesto tebe. Mogu ga samo skinuti, pobogu. Eh, dešavalo se da je stranica s koje si uploadovao avatar u "gabuli", pa da se onda i avatari "zapetljaju".
- Donnie Darko
- Kontakt:
mozda je kod tebe slika bila veca, tacnije prevelika pa je mnogo efektnije djelovala na stranice?
Postavi prikladan avatar, koji nije 18+ i neće ti se brisati.ĆeMa je napisao/la:pa dobro pobogu...aj daj mi razumno objasnjenje zasto ova dvojica david villa i ovaj jimmy hood imaju pokretne avatare kad ste sami rekli da takvi avatari ustopaju stranicu i da ce u svakog bit uklonjeni u pmMonolog je napisao/la:Ne može niko postaviti avatar umjesto tebe. Mogu ga samo skinuti, pobogu. Eh, dešavalo se da je stranica s koje si uploadovao avatar u "gabuli", pa da se onda i avatari "zapetljaju".
Still learning...
ona slika neke sisare je bila 100x100 (pokretna) ,a i ovaj simpson je bio 100x100 (nepokretna)Donnie Darko je napisao/la:mozda je kod tebe slika bila veca, tacnije prevelika pa je mnogo efektnije djelovala na stranice?
@doniesmn il kako vec jest vala onaj simpson bio +18...vjeruj mi, kad mi je rodjak vidio tu sliku, isao stravu saljevat koliko se prepo
Cek da pogledam u carobnu kuglu...reds je napisao/la:Jel ima još nekome da se sporo učitava ss.ba ?
Nikome, samo tebi
Roger Federer the greatest of all time!