FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Krste11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Krste11 » 09 apr 2019, 18:40

Ne znam jel iko prije postavljao,zna li se u koliko je utakmica sa sirokim?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 09 apr 2019, 18:43

Krste11 je napisao/la:Ne znam jel iko prije postavljao,zna li se u koliko je utakmica sa sirokim?
nedjelja 19:30
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2019, 18:45

Krste11 je napisao/la:Ne znam jel iko prije postavljao,zna li se u koliko je utakmica sa sirokim?
Sarajevo - Sloga 18:00
Sarajevo - Široki Brijeg 19:30
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 apr 2019, 18:46

Lecler je napisao/la:Ma samo akademci uz par jakih pojačanja sa strane i neće nam niko ništa moći. Dosta je bilo polovnjaka. Ovo je Sarajevo na ispravnom putu,samo ga treba nastaviti i gurati mlade što više!
To ja govorim. Samo pogledaj okvirno, procenat dovedenih igrača koji nisu pokazali ništa i procenat akademaca koji nisu pokazali ništa. Razlika je nebo i zemlja. Samo je Mustafić s nekom "pristojnom" minutažom pokazao malo, svi ostali su bukvalno progutali svaku minutu koju su dobili, pokazali se fenomenalno. Omjer minuta i korisnosti na terenu je izuzetan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 09 apr 2019, 18:59

Testo je napisao/la:Sve je ovo super sada , samo je činjenica da Husrefovo izbjegavanje mladih igrača nije u skladu sa politikom kluba , koja se bazira na akademiji i zato ćemo vidjeti ima li budućnosti za njega ovdje.
Za akademiju se izdvaja novac sa ciljem da se proizvode igrači za prvi tim Sarajeva, a ne za Trencin, Goricu itd.
Što se mene tiče neka Husrefa, ali mora promijeniti pristup oko akademaca. Sad da li da mu Hadzija naredi ili da ne produži ugovore npr Halilu, Bekicu, pa neće imati drugog izbora nego da stavlja djecu našu.
Prava istina je da Kovacevic ne bi branio da Pavlovic nije srednjak pokazao, Mujakic bi bio na ledu da Mihojevic nije prodan ... A sad zamislite koji je grijeh da su na klupi Pidro , Resic , Salcin, Djokanovic ...
Evo npr u Listici, vodimo 0 3 , on ubacuje Sisica zadnjih 10min kraj živog Sefkije na klupi. A na kome ćemo graditi budućnost , na Aladinu ili Sefkiji?! A za mladog je svaka minuta igranja veoma značajna. Eto to je problem, jer nema osjećaja za akademce.
I još nešto : Almir Bekic nije lijevi bek, Hebib je desno krilo , Tatar je lijevo krilo, Krste nije lijevo krilo. Problemi sa bekovima će se naročito vidjeti u Evropi , lako se zajebavati u našoj ligi
.
:bow: :bow: :bow:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 09 apr 2019, 19:02

skoroalen je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Ma samo akademci uz par jakih pojačanja sa strane i neće nam niko ništa moći. Dosta je bilo polovnjaka. Ovo je Sarajevo na ispravnom putu,samo ga treba nastaviti i gurati mlade što više!
To ja govorim. Samo pogledaj okvirno, procenat dovedenih igrača koji nisu pokazali ništa i procenat akademaca koji nisu pokazali ništa. Razlika je nebo i zemlja. Samo je Mustafić s nekom "pristojnom" minutažom pokazao malo, svi ostali su bukvalno progutali svaku minutu koju su dobili, pokazali se fenomenalno. Omjer minuta i korisnosti na terenu je izuzetan.
Mustafić nažalost ima tu nesreću da na njegovoj pozici su nam najbolji igrači i jednostavno momak ne može se tu lahko probiti...
Bordo bijeli za život cijeli!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 apr 2019, 19:04

skoroalen je napisao/la:
Ima tu jedan problem, bar iz ugla sa kojeg ja gledam. Ako to bude kao sa Mujakicem, onda tesko da cemo do uspjeha sa klubom ukoliko nam igraci budu odlazili nakon jedne sezone. Onda ce klub biti prinuđen da dovodi igrace.

Znaci mi cemo mladog igraca istrpiti dok ne stasa u seniorskog igraca, pa cak i neke negativne rezultate pretrpiti zbog tog, a onda ga prodati.

Nisam iskreno za takvu politiku kluba. Ili da ako hocemo sa mladim, da ih malo duze zadrzimo, ili dovoditi pojacanja, a postepeno ubacivati mlade.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2019, 19:06

emir79 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Ima tu jedan problem, bar iz ugla sa kojeg ja gledam. Ako to bude kao sa Mujakicem, onda tesko da cemo do uspjeha sa klubom ukoliko nam igraci budu odlazili nakon jedne sezone. Onda ce klub biti prinuđen da dovodi igrace.

Znaci mi cemo mladog igraca istrpiti dok ne stasa u seniorskog igraca, pa cak i neke negativne rezultate pretrpiti zbog tog, a onda ga prodati.

Nisam iskreno za takvu politiku kluba. Ili da ako hocemo sa mladim, da ih malo duze zadrzimo, ili dovoditi pojacanja, a postepeno ubacivati mlade.
Nije to baš politika kluba, naša liga je takva da si ti u biti primoran prodati najbolje igrače, tako je već 20+ godina.

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 09 apr 2019, 19:09

benko21 je napisao/la:
nedjelja 19:30
Hvala

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 apr 2019, 19:12

Nisam upućen, možel' nas na kraju sezone Lazić napustit ako dobije neku ponudu, bez da mi možemo uticati na to? Ne bi nikako valjalo da odma ode, i to džaba.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 apr 2019, 19:12

MortemHz je napisao/la: Nije to baš politika kluba, naša liga je takva da si ti u biti primoran prodati najbolje igrače, tako je već 20+ godina.
Jeste upravu si, ali nismo ga bas morali pustiti nakon jedne sezone. Na njemu se vidilo da ce biti vrhunski stoper.
Sa njim smo bas pozurili. Recimo da je sacekao kraj sezone, uzeo titulu-dvije. Ujedno postao standardan clan U21, a mozda bi dobio i poziv Prosineckog. Mogli smo uzeti 3-4 puta vise.

I Pidro je nas kapitalac, kao i Kovacevic. Treba pametnije iskoristiti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2019, 19:17

emir79 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Nije to baš politika kluba, naša liga je takva da si ti u biti primoran prodati najbolje igrače, tako je već 20+ godina.
Jeste upravu si, ali nismo ga bas morali pustiti nakon jedne sezone. Na njemu se vidilo da ce biti vrhunski stoper.
Sa njim smo bas pozurili. Recimo da je sacekao kraj sezone, uzeo titulu-dvije. Ujedno postao standardan clan U21, a mozda bi dobio i poziv Prosineckog. Mogli smo uzeti 3-4 puta vise.

Znam ja to, tako se i trebamo razvijati ali..

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 09 apr 2019, 19:23

Nek’ se mi zajebavamo u ligi, nek’ je pišamo vazda. Svake godine nek duplu uzmemo, nikad da ne izađemo u Europu ja zadovoljan. Samo nek taslaćimo ligu. A to taslaćenje će prerast i onda ćemo biti zreli za nešto više. Hvala.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2019, 19:29

emir79 je napisao/la:

s kim smo požurili? Mujakićem?
to je cifra koju trenutno je premija uzeti za igrača iz ove lige....
nijedan drugi klub ne može za milion EUR prodati bilo šta iz ove lige....nema šta Mujakić ovdje više igrati , može samo fasovat ozljedu kao zolotić,kvesić ili neko drugi koja mu može žestoko sjebat karijeru ili je završiti....20-21 god treba biti afirmisan igrač u ovoj ligi ako je izašao sa 18-19 iz Akademije....ako nema jačeg na svojoj poziciji, logično...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 09 apr 2019, 19:30

MortemHz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Rekao je Hadžić u jednom intervjuu da je jedan od ciljeva kluba da već kadeti budu sposobni za priključenje prvom timu.. Vjerovatno je i to jedan od razloga što su doveli vrhunskog nutricionistu.. Svjedoci smo da su rijetki juniori bili na fizičkom nivou seniora u izlaznim godinama..

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 09 apr 2019, 19:31

Pidro nece igrati iduce sezone kod nas. ima dosta dobri ponuda za njega. on ide za vise od 1.0 Mio € to je 100 %

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 apr 2019, 19:33

Zukanovic je napisao/la:Pidro nece igrati iduce sezone kod nas. ima dosta dobri ponuda za njega. on ide za vise od 1.0 Mio € to je 100 %
Pidro nece ici jos... :kafa: :kafa: :kafa:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 apr 2019, 19:38

MortemHz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Nego, je li Rahmanovic cisti kartone sad preko kupa? Znaci li to da ce igrati protiv Sirokog?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2019, 19:38

Zukanovic je napisao/la:Pidro nece igrati iduce sezone kod nas. ima dosta dobri ponuda za njega. on ide za vise od 1.0 Mio € to je 100 %
i za Vladana ima interesa, mada bi ja njega još jednu čitavu sezonu pustio da brani, dosta bi mu značilo za sigurnost...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 apr 2019, 19:50

Benkara21 je napisao/la:Nek’ se mi zajebavamo u ligi, nek’ je pišamo vazda. Svake godine nek duplu uzmemo, nikad da ne izađemo u Europu ja zadovoljan. Samo nek taslaćimo ligu. A to taslaćenje će prerast i onda ćemo biti zreli za nešto više. Hvala.

Gospodski, u najmanju ruku :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.