Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
kraci osvrt na tabelu
http://www.****/tablica/b7o7GF2h/lCDqolol/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/tablica/b7o7GF2h/lCDqolol/" onclick="window.open(this.href);return false;
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nezz samo sto mou izostavlja Kaku sa spiska jer je on mozda mogao malo pomoci,kazem mozda.
U onom rasulu poslije izjednacenja i primljenog 2. gola,poslije izlaska di marie,pored ,izgleda,nespremnog,ozila,falio je igrac na sredi,najjednostavnije.Imali smo 5 igraca naprijed,3 nazad,i alonsa i ozila na sredi koji nisu mogli sami nista.
Kao sto vec mnogi vele,fali modric.
U onom rasulu poslije izjednacenja i primljenog 2. gola,poslije izlaska di marie,pored ,izgleda,nespremnog,ozila,falio je igrac na sredi,najjednostavnije.Imali smo 5 igraca naprijed,3 nazad,i alonsa i ozila na sredi koji nisu mogli sami nista.
Sretno zmajevi!!
Kaka: Murinjo je loš čovekMARCELO je napisao/la:Nezz samo sto mou izostavlja Kaku sa spiska jer je on mozda mogao malo pomoci,kazem mozda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Pa ne dolazi vam Messi nego Modric.
Ne treba od njega ocekivati nista posebno , ako nista ove prve sezone.
Dobar je to igrac ali Real na njegovoj pozicija ima boljeg
Ne treba od njega ocekivati nista posebno , ako nista ove prve sezone.
Dobar je to igrac ali Real na njegovoj pozicija ima boljeg
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
A on je los igrac.Ado1921 je napisao/la:Kaka: Murinjo je loš čovek
Makar svi znamo da to Kaka nije izjavio.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Samo se čeka dolazak Modrića a onda se stvari iz temelja mjenjaju jer malo koja ekipa će moći parirati veznom redu na čelu sa Lukicom. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
real petnaesti, ali u sledecem kolu imate sansu da preskocite granadu i udjete u top deset mozda ako vam se poklope drugi rezultatizizu1991 je napisao/la:Ok @Romario, znamo da bježi Barcelona 5 bodova, hvala na infoRomariooo je napisao/la:kraci osvrt na tabelu
nama vec noge drhte od pomisli da ce vas pojacati lukica. bude li on dosao, taman da se u classicima odmaraju dva najveca igraca sredine terena svih vemena xavi i iniesta. a lukici ce stvari objasnjavati mladi alcantra
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Meni je ovo malo apsurdno što se tiče dolaska Modrića i dizanja njega " u nebesa "
da je on toliko dobar koliko ga hvale, puno, ali puno više bi koštao.
Real je loše počeo sezonu, al ne treba zaboraviti da je prošle sezone isti ovaj tim osvojio okruglo 100 bodova.
Pa nije Real neki prosiječan tim da ovisi o jednom igraču i njegovoj igri i trenutku inspiracije, to je valjda svima jasno.
@ Romario, odeš li kada na Nou Camp da gledaš tekmu Barcelone ?
To " naši " i " vaši " možeš da izbaciš iz riječnika, jer navijač si Barcelone isto onoliko koliko sam ja navijač Reala
P.S. obojica smo samo simpatizeri ako nisi znao
Real je loše počeo sezonu, al ne treba zaboraviti da je prošle sezone isti ovaj tim osvojio okruglo 100 bodova.
Pa nije Real neki prosiječan tim da ovisi o jednom igraču i njegovoj igri i trenutku inspiracije, to je valjda svima jasno.
@ Romario, odeš li kada na Nou Camp da gledaš tekmu Barcelone ?
To " naši " i " vaši " možeš da izbaciš iz riječnika, jer navijač si Barcelone isto onoliko koliko sam ja navijač Reala
P.S. obojica smo samo simpatizeri ako nisi znao
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tyler durden
- Kontakt:
Ma sezona je tek pocela, smirite se ljudi .
zizu1991 je napisao/la:Ne, Real će da to uradi, da ispadne iz lige da Barceloni našteti, kao što je Glasgow uradio Celticu, i oni sada pate.FKKrajina je napisao/la:Ja vas samo molim, da bi liga bila bolja iduce godine,nemojte ove ispasti iz iste![]()
Joj kakve djece dolazi na ovaj forum
jbg,tesko je kad iznenada izgubis stalnu musteriju.....sto kod kuce,sto u gostima
Zar ima jos ljudi koji igraju ova dva kladinicarska kluba na tiketu. 
Johnny b, how much there is to see
27.8. je smirite se malo.Ako do januara ne bude kako treba naći će Pero novog Jozu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Samo još treba Mancinija dovesti, kad ovaj napusti City, pa da me onda i zvanično krvni pritisak u grob otjera.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
HaHAHAHA to bi bio vrhunacraul-zakon je napisao/la:Samo još treba Mancinija dovesti, kad ovaj napusti City, pa da me onda i zvanično krvni pritisak u grob otjera.![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- raul-zakon
- Kontakt:
Nznm, taj isti Perez je dovodio Quieroza, Luxemburga...emir18 je napisao/la:HaHAHAHA to bi bio vrhunacraul-zakon je napisao/la:Samo još treba Mancinija dovesti, kad ovaj napusti City, pa da me onda i zvanično krvni pritisak u grob otjera.![]()
![]()
,mada mislim da Perez nije tolka budala
U poređenju s ovima, Mancini je Husref Musemić.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Mancini je odličan trener samo što je veća čkapi i od Mourinharaul-zakon je napisao/la:Nznm, taj isti Perez je dovodio Quieroza, Luxemburga...emir18 je napisao/la:HaHAHAHA to bi bio vrhunacraul-zakon je napisao/la:Samo još treba Mancinija dovesti, kad ovaj napusti City, pa da me onda i zvanično krvni pritisak u grob otjera.![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A qieroz kad se sjetim ili Huande Ramos.raul-zakon je napisao/la:Nznm, taj isti Perez je dovodio Quieroza, Luxemburga...emir18 je napisao/la:HaHAHAHA to bi bio vrhunacraul-zakon je napisao/la:Samo još treba Mancinija dovesti, kad ovaj napusti City, pa da me onda i zvanično krvni pritisak u grob otjera.![]()
![]()
Eto kad ve pricamo o zamjenama mada Morinho je poludio veceras ima da se iskalimo na kataloncima,imao on kredibiliteta,ja bi licno volio Kloppa vidjeti na klupi Reala ili Zidana/Raula pogotovo kad zavrsi karijeru .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Znaš li da je Real Madrid prošle sezone startao sa dvije pobjede, zatim poraz od Levantea i remi sa Racingom, i ako u naredne dvije utakmice upiošemo dvije pobjede imamo jednak start kao i prošle sezone.Romariooo je napisao/la:
real petnaesti, ali u sledecem kolu imate sansu da preskocite granadu i udjete u top deset mozda ako vam se poklope drugi rezultati
S tim da moram naglasiti da smo sezonu okončali na +9
- anonymousHD
- Kontakt:
Očekujem da nam Barca u sred Madrida digne trofej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.