FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

newbie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la newbie » 13 jul 2010, 02:46

Zebinho i Beslija, dobitna kombinacija sutra aBD!

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 13 jul 2010, 02:49

NAPRIJED ZELJO! Vjerujem da ce sutra odigrati dobru i borbenu utakmicu i da nas nece osramotiti i da ce ostvariti pozitivan rezultat sa kojim mozemo traziti prolaz na prepunom kosevu.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jul 2010, 02:54

Nervoza drma opasno.Ja sam kao na iglama, nikad docekati sutra :evil:
Vjerujem u naše momke sutra i siguran sam da nas nece iznevjeriti. Samo hrabro i odlucno uci u mec,bez pardona prema mnogo skupljem izraelskom timu i rezultat ce doci na kraju.

P.S. Osim pravi poligota 8-) dere ove svjetske jezike kao od šale.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 jul 2010, 03:18

Treća smjena i dalje radi. Ne može da spava a valja na posao ujutro
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 13 jul 2010, 03:22

nikad_izvini je napisao/la:Treća smjena i dalje radi. Ne može da spava a valja na posao ujutro
ma nish je to,malo podocnjaka i to je to...al da se to rezultatom sve popraviti,sa srecom sutra od srca :!:
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 jul 2010, 03:42

Treća smjena se odjavljuje, over and out.

Laku noć plava nacijo ili kao što bi @cikcanga rekao,

Ko ne voli Želju, ne treba da živi :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 13 jul 2010, 04:56

Osim prica engleski vrlo dobro ,bolje od Sliskovica :D

http://www.justin.tv/juzni26/ evo jedan link ja nasao pa ko nema da gleda bujrum welcome
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 jul 2010, 06:09

Evo i ja na sabahu se javljam. Jedva cekam prvi sudijski zvizduk.Samo da prodje prvih pola sata da se vidi na cemu smo.Ja se iskreno nadam povoljnom rezultatu,mada u podsvijesti vlada neki mali strah... Samo nek igraju najsrcanije,daju sve od sebe-nista im ne zamjeram. #NAPRIJED ZELJO, NAPRIJED MOJA LJUBAVI#
Osim - drugo ime za Želju !

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 13 jul 2010, 07:46

citavu noc sam sanjo utkmicu i na kraju smo izgubili 1:0 neznam kako smo ga primili ali znam da sam bio zadovoljan jer je dostizan rezultat, kad sam se probudio malo mi bi krivo sto to nije stvarno ali jbg. Vidjet cemo veceras gdje smo, samo da nebude neizgledno za revas, znaci poraz od jednog gola razlike je sasvim ok.
Tracy McGrady!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 jul 2010, 07:59

Tekstovi iz danasnjeg Oslobodjenja. Posto ih ima dosta postavit cu samo linkove da ne bi slikama zauzimao prostor.

Mogu li prežaljeni iznenaditi Hapoel? 1. dio 2. dio

Volim te Željo, i u Tel Avivu

Milan Ćulum: Nećemo se braniti u Izraelu

Izraelci se pribojavaju prekida
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 jul 2010, 08:44

Hvala Stole na tekstovima i na trudu koji si ucinio za nas ;) ...
Ja sam vec ponosan bez obzira na rezultat...bice ovo pretesko,ali ogromno iskustvo za nas tim...igraci moraju znati da su sami dosli do ovde,da je ovaj momenat ustvari do sada najvazniji u njihovim karijerama...ne sumnjam da cemo dati sve od sebe...milion razloga i milion motiva,imaju veliku armiju navijaca iza sebe,srce,ponos i volju za dokazivanjem prema jacem protivniku...evropa je sama po sebi motiv,ne treba vise...problem je po meni samo u rutini koju hapoel ima,a mi nemamo,no to jos uvijek moze biti samo veci motiv za nas...ja ne bi da gajim iluzije da ce se tamo desiti nesto bajkovito za nas,cisto iz razloga sto smo dobili ekipu koja je i pored toga sto je pravo jaka,isto tako i prilicno zasticena sa mnogih strana,tako da ce i ako nesto krene po zlu,1 ili dvije sudijske odluke njih malo potpomoci...ja gajim nadu da cemo pruziti dostojanstven otpor,da cemo ostaviti srce,i da cu ostati ponosan na sve jednog momka koji istrci veceras na teren...opet ostajem pri onoj od prije par dana da ce Culum i Savic imati najveci zadatak na terenu i da ako oni poloze ispit,lakse ce biti i za stopere ,a i ze kreativnog Zebu,koji u tom slucaju sa Viscom i Mirsom moze napraviti neko iznenadjenje...budu li nasi stoperi previse pod pritiskom,nemamo nikakvih sansi...nadam se da ce nas kapiten Sehic biti u dobrom golmanskom raspolozenju,jer ce nam takav trebati...ponosno i hrabro!!! Sretno momci veceras,i znajte da je plava armija tu da vam da vjetar u ledja i onda kada je najteze!!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 jul 2010, 08:44

Boju dao si nebu
I boju dao si moru
Ja ŽELJI darujem sebe
Sav život i pjesmu ovu!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 13 jul 2010, 08:45

S R E T N O P L A V I !VOLIMO TEBE,VOLIMO TEBE,A NJIH KO J***!
Ako dragi Bog da,pa PLAVI izdrže početnih 20 min.,pa kasnije bude malo lakše,a možda koja i kontra sjevne sa Naše strane, uf kako osječaji prorade,nevjerovatno,evo upravo moram pritisak izmjeriti!SAMO HRABRO I BIT ĆE,KAKO BUDE!POZDRAV i S(P)RETNO!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 jul 2010, 08:58

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 13 jul 2010, 08:59

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 jul 2010, 09:14

Uh nekakve nervoze. Bit će gutavo pravo. Nisam neki optimista, ali gajim neku skrivenu nadu. Bojim se nekih bezveznih kikseva. Mislim da je više do nas kakav će rezultat biti. Oni će igrati svoje, a na nama je da ne podlegnemo pritisku i pokažemo psihićku stabilnost. Bitno je da kako god završilo ne pokleknemo duhom i pripremimo se još bolje za ligu. Ne treba nasjedati ni na dušmanske provokacije jer koliko god nas ovdje želi Želji dobro toliko je i onih koji jedva čekaju da fasujemo pa da se naslađuju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 13 jul 2010, 09:23

nisam sanjao nista ali se nadam povoljno rezultatu :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 13 jul 2010, 09:37

Seyo koliko još do utakmice :mrgreen:
Lijepo je biti Manijak!!!

knoa
Kontakt:

Post Postao/la knoa » 13 jul 2010, 09:46

Rade zivci pravo, samo da pocne...
Puno su jaci, ali 11 kontra 11, ako zapucaju par sansi bice pravo nervozni i tu je nasa sansa.
Samo da pocne...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2010, 09:48

Vidjeli smo protiv Cibalie kako funkcioniše kontra napad... samo da ga je utrpati...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.