Ima i ove. Bolje da udje Jamak nego Hajdarevic ili Osmanovic pa se useru i jos useru i igru.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naravno,kakvih prvih 11,može i u kupu igrati.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Samo jos fali da Svraku vrate i taman. Kakav prelazni rok hahahhha... Ali neee, sad ce me ovaj jedan lik sto pise za 5 razlicih acc-ova ubjediti da sam ja dusman, lobotomac i da imamo razloga za euforiju. A realno pola pristojnog fudbalera do sad nismo doveli. Ostaje nam jedino da se uzdamo u Amara i da ce on pitu od govana napraviti, jer ovi nesposobnjakovici iz uprave nisu u stanju namaci pare ni za sta. 

E svasta
Jamak, Miletic, Kosoric.. vracaj Bekrica! Idemo po titulu! 

@igrajlopte 🐦
Ti si bas neka bitna osoba, da tebe neko ubjedjuje hahah. Joj studenataOpt1 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:35Samo jos fali da Svraku vrate i taman. Kakav prelazni rok hahahhha... Ali neee, sad ce me ovaj jedan lik sto pise za 5 razlicih acc-ova ubjediti da sam ja dusman, lobotomac i da imamo razloga za euforiju. A realno pola pristojnog fudbalera do sad nismo doveli. Ostaje nam jedino da se uzdamo u Amara i da ce on pitu od govana napraviti, jer ovi nesposobnjakovici iz uprave nisu u stanju namaci pare ni za sta.![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Previše kakiš, pazi da ne budeš pokakan na kraju, jedno je kontruktivna kritika a drugo konsnantno pljuvanje, provociranje i omalovažavanje svega što ima veze sa Željom, a to upravo ti radiš i činis, opusti se i ne brini se ništa, babuka je u klubuOpt1 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:35Samo jos fali da Svraku vrate i taman. Kakav prelazni rok hahahhha... Ali neee, sad ce me ovaj jedan lik sto pise za 5 razlicih acc-ova ubjediti da sam ja dusman, lobotomac i da imamo razloga za euforiju. A realno pola pristojnog fudbalera do sad nismo doveli. Ostaje nam jedino da se uzdamo u Amara i da ce on pitu od govana napraviti, jer ovi nesposobnjakovici iz uprave nisu u stanju namaci pare ni za sta.![]()

MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Opt1 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:35Samo jos fali da Svraku vrate i taman. Kakav prelazni rok hahahhha... Ali neee, sad ce me ovaj jedan lik sto pise za 5 razlicih acc-ova ubjediti da sam ja dusman, lobotomac i da imamo razloga za euforiju. A realno pola pristojnog fudbalera do sad nismo doveli. Ostaje nam jedino da se uzdamo u Amara i da ce on pitu od govana napraviti, jer ovi nesposobnjakovici iz uprave nisu u stanju namaci pare ni za sta.![]()
Ma vi se uzdate da će Željo usrat i šefa i stanicu.
Realno je tako.
A ne smiješ u diskusiju mišu mali, samo po malo ložiš na hinjaka.

Babuka je tu, ti nisi. Sve pet.

Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 21 jan 2020, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ako ćemo suditi po prethodnim iskustvima, ono ala "došao Štila d'uzme pare" onda se radujem Jamaku.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Problem je ovim sto spominju **** majke svima ako mali Madzid ode u Stutgart,inace tzv. 70 KM navijaci...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma ja mislim da kod jednog dijela onih što su protiv Jamakovog povratka je problem to što nije zvučno pojačanje. Mislim čist primjer imam od neki dan kad sam pričao s jednim čovjekom i spominje mi kako bi trebalo izgledat najboljih 11 ove sezone i nabroja mi. Pitam ga gdje mu je Dado u toj postavi, kaže ma ok je Dado ali nije zvučno ime. Bi mi šega. Znamo svi koliko je Dado koristan ove sezone ali yebiga ljudi ga opet manje vrijednuju jer yebiga nije zvučno boom janje pojačanje. Mislim da je isti slučaj s Jamakom koji nam može biti od koristi.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Čemu negativa. Nije ni jedan potpisao. Evo Miletić se priključio pripremama a da li će ostati to zna glavni i odgovorni.
moSa ljoŽe
- mohikanac12
- Kontakt:
Jok eto tebe ćemo slušat.

Jesu vam mozak isprali, gluho bilo. Kartoteka navijači.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dobar je Jamak,moze biti koristan kad udje s klupe.
Svakako nece biti starter
Ne sekiram se ja,zna Amar sta radi
Svakako nece biti starter
Ne sekiram se ja,zna Amar sta radi

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma ja ba, daj raji zvucnih imena poput Hervasa, Kramarica, Zahirovica, Djermanovica, Halvadzica, Toskasa, Husica, Radinovica, Secerovica, Markovica, Crnova, Lazica, Krizmana, Pozdera, Mehremica, Hadzica, Elsnera, Modica i Vranjesa, samo nemoj provjerenih Željovaca i igraca koji su sa klubom osvajali titule i podizali pehar KUP-a, takvi nam ne trebaju
MIHAJLOVIĆ !
Haj što puniš klupu,a jel to onaj šatirani Gavrić,Rustemović,Sesar,Milutinović,bolji nešta,ako jesu,po čemu?
MIGRANTI iz METROPOLE!

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 21 jan 2020, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja bi sada svega mi vratio Svraku i Adilovica samo da slusam kako kmeče ovi "što su nam klub pravili".
I da se ne lažemo, Ti nam trenutno više žele zlo nego pitari.
I da se ne lažemo, Ti nam trenutno više žele zlo nego pitari.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.