FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Četiri najveće maskote i hinjare ovog foruma - robertklošar, bordopoeta, venamahrabrih, samozdravlje. Prava ublehaško-ahbabska priča.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zbog cega?MortemHz je napisao/la:Slažem se da je u vrhu što se tiče statusa legende ali ovo što si ti napisao graniči sa zdravim razumom.YNWA je napisao/la:Igrac koji je odigrao 157 utakmica za Sarajevo, postigao 57 golova i ono najvaznije najbolji strijelac sampionske generacije, zahvaljujuci i njegovim golovima smo uzelu drugu titulu, nije igracka legenda kluba
problem je sto je otisao u najveci "jugoslavenski" klub koji je btw bio tada u prijateljskim odnosima sa nama, za sta se sve nece uhvatiti
Husref Musemic je najveca ziva legenda FK Sarajevo, i poslije Haseta najveca legenda ovog kluba
Kao igrac i trener osvajao titule, donio nam velike pobjede, ko pseto ga tjerali nekoliko puta i on se uvijek vracao kad je bilo najteze da spasi svoje Sarajevo, a najgore je bilo kad su ga otjerali dok je bio u bolnici, doslo se do para, pa ne treba vise zaostali Husref, pa su doveli one koje trazite opet, pa su nas **** takvi, pa opet zovi Husrefa, da nas vadi iz govana, i sad kad nam opet dobro ide, treba ga otjerati, da nam. opet dodje moderni Jarni, ili iskusna celava ubleha
Nemoj samo ovo igra mu Bekic i slicne razloge...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
E popusio si ga sadAlfredNobel je napisao/la:Četiri najveće maskote i hinjare ovog foruma - robertklošar, bordopoeta, venamahrabrih, samozdravlje. Prava ublehaško-ahbabska priča.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad lagano po' kile kafe,kocke i pravac Grbavica treba ispoštovati sedminu.

ISTINA ZA VEDRANA!
Ove sezone jos nismo prebacili 10k osim derbija i Evrope.
Je li vrijeme za to sutra???
Bruka ako nas toliko barem ne bude!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mora me niko braniti i nema me šta braniti.miky_hz je napisao/la:E popusio si ga sadAlfredNobel je napisao/la:Četiri najveće maskote i hinjare ovog foruma - robertklošar, bordopoeta, venamahrabrih, samozdravlje. Prava ublehaško-ahbabska priča.Nek te Beli brani
Ne mogu ljudi koji su hinje, koji sve nešto fino pakuju u nekakve romane, samo kako ne bi ofirno nekoga popljuvali. Lik svaki post roman piše, a sve jedno te isto k'o pokvarena ploča.
@lecler
Tamnivilajet je trol s više banovanih profila, tako da ga ne računam.
Ne to, yebo Bekića. Al nikako mi ne možeš reć da je veća legenda od Vahidina, Kelija, Svetozara, Biogradlića. Hase, pa nabrojani, pa onda Husref, Pape, Paja, Hadžibegić i ostali.YNWA je napisao/la:
Zbog cega?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Stajem na prvu borbenu liniju za @nobela. Sehiditi ako treba.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Orangina85
- Kontakt:
Treba nam pobjeda sutra tako da nije vrijeme jos za vecu posjetuado-hz je napisao/la:Ove sezone jos nismo prebacili 10k osim derbija i Evrope.
Nikoga ne zovite, ko god dovede nekoga na tekmu veci dusmanluk nece Sarajevu napraviti. Trebaju nam 3 boda, 2500 ljudi je taman sutraKiks1 je napisao/la:Ljudi, hajde zovite raju, treba nas Sarajevo, kao nikada do sada,treba kamenjarima zgaditi fudbal, znamo sta za sve predstavlja ova utakmica, svi na kosevo, svi za Sarajevo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
kuknjava kuknjavabelosevic28 je napisao/la:Stajem na prvu borbenu liniju za @nobela. Sehiditi ako treba.
Love you.
Kako li će vrijeme biti trasu? Teren je mogu misliti, k'o puter eboga, valjda ne bude kiše tokom tekme.
stream FK Sarajevo - FK Krupa (U-15)
(1.) I prema ovom zakonu FK Sarajevo ne bi moglo kupovati dionice drugih klubova.adem993 je napisao/la:Denchi je napisao/la:ono je kriminalan zakon s po miliona km 10 klubova kupit(jedan 50.000), i to sve, historiju,titule, brend...tuttoVenamaHrabrih je napisao/la:Eno nakav Irfan Čengic predlaze zakon o klubovima. Ko biva, da budu dionicka drustva. Mozda oformiti društvo malih dioničara i aktivno učestvovati u upravljačkom segmentu kluba. Da ne kazem da bi FKS kao najmocniji klub, moglo naj nacin kupovati dionice i ostalih klubova i tako direktno uticati na transfer-politiku drugih.
Sa aktivnom akademijom i kao jedini takvi u BiH, bili bi primamljiviji stranim ulagačima i mogli bi konkurisati u Evopi.
bratam prodamo pidru kupimo komplet ligu ha ja![]()
![]()
koje je to pljačkanje države jbt dan 100 miliona dugovanja im izbiješ jednim potezom
iz koje je stranke debilko?
da jeste SDP,poznajem ga licno,nas navijac od malih nogu,mozete ga vidjeti na zapadu na utakmicama
(5) Dionice u Društvu, direktno, indirektno ili preko povezanih lica ne može imati društvo koje obavlja djelatnost učešća u takmičenjima istog sporta.
Društvo koje obavlja djelatnost učešća u takmičenjima istog sporta je FK Sarajevo i ono ne može direktno, indirektno ili preko povezanih lica imati dionice u drugom društvu.
(2.) Temeljni kapital (osnivački ulog) mora iznositi najmanje 50.000 KM inače je u BiH temeljni kapital za osnivanje dioničkog društva 7.000 KM ako se ne varam. Drugim riječima to znači da ako želiš osnovati novi klub moraš na računu imati najmanje 50.000 KM.
(11) Početni iznos temeljnog kapitala utvrđuje se tako da on predstavlja najmanje iznos od 25% prosječnih godišnjih rashoda sportskog kluba-udruženja za takmičenje u proteklih pet godina. Pri izračunavanju prosječnog godišnjeg rashoda ne računa se ona godina u kojoj je rashod bio najmanji u tih pet godina kao ni ona godina u kojoj je rashod bio najveći u tih pet godina.
Evo definiran je početni temeljni kapital po ovom zakonu. Ako je FK Sarajevo u zadnjih 5 godina imalo 5 mio. KM rashoda onda je početni temeljni kapital najmanje 6.250.000 KM.
Zakona na linku:
Ne idite sutra. Popusit cemo ga ako nas bude oko 10000.
Svi u kafice. Kad se sve rijesi doci cemo da proslavimo.
Svi u kafice. Kad se sve rijesi doci cemo da proslavimo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni sam ne bi mogao bolje napisati, to je to.skoroalen je napisao/la:Ne to, yebo Bekića. Al nikako mi ne možeš reć da je veća legenda od Vahidina, Kelija, Svetozara, Biogradlića. Hase, pa nabrojani, pa onda Husref, Pape, Paja, Hadžibegić i ostali.YNWA je napisao/la:
Zbog cega?
Možda jedino Pape, čisto radi fudbalskog znanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sport Vision i brend Nike, zajedno sa fudbalerima FK Sarajevo, organizuju fudbalsko takmičenje u Sarajevu, u četvrtak, 18.4.2019. na platou ispred SCC-a. Prijavite se i odmjerite snage sa fudbalerima FK „Sarajevo".
Više informacija saznajte na: http://****/2KuenwZ
Više informacija saznajte na: http://****/2KuenwZ
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bila bi ali vrijeme zasralo, prepolovi to.ado-hz je napisao/la:Ove sezone jos nismo prebacili 10k osim derbija i Evrope.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Mi navijaci FK Sarajeva smo najvece legende APOTEKA,sta su uzeli para na nama Allahami lexaurini,apaurini,antidepresivi,xanaxi![]()
![]()
Onda oni poslije kisnih tekmi,paracetamoli,lekadoli,brufeni,tyloli![]()
Mi pitari smo odrzali Bosnalijek.
KUPUJ , KORISTI DOMACE .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne gleda se samo igracki period...MortemHz je napisao/la:Ni sam ne bi mogao bolje napisati, to je to.skoroalen je napisao/la:Ne to, yebo Bekića. Al nikako mi ne možeš reć da je veća legenda od Vahidina, Kelija, Svetozara, Biogradlića. Hase, pa nabrojani, pa onda Husref, Pape, Paja, Hadžibegić i ostali.YNWA je napisao/la:
Zbog cega?
Možda jedino Pape, čisto radi fudbalskog znanja.
Sarajevo i Liverpool
-
Samozdravlje
- Kontakt:
MA TO BRATE , SAMO JAKO . NECEMO DA SE DIJELIMO , SAMO SA ZELJOM U GRUPE . MI U LP , ONI U EL . PUSTILI NAM LJUDImma_hz je napisao/la:MI smo Vasini ,Vaso je nas...crknite dusmaniiiii
Treba povest jednom"vi ste vasini,vaso je vas"
da je kako do 3.000 posta ,
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 42 gosta.