FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Baš tako. Dva lika bez mozga. I onda mi se poseru na ćejf, merak i utakmicu, mater im **** obojici.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
To je takodjer neshvatljiv potez, izgleda da je mislio da se mogu nositi sa njima i bez Garcie, trebao je odmah zrtvovati lewu i ubaciti jos jednog veznog igraca a u napadu se osloniti na kontre sa dva brza krila.
Marc-André ter Stegen: "Eric i ja se nismo dobro razumjeli u onoj situaciji i to je rezultiralo time da je on isključen. Žao mi je zbog njega. Očito smo se namučili, morali smo igrati preko 80 minuta s igračem manje."
"Ove stvari se dešava u fudbalu, to nije ništa čudno. Smeta nam ovaj poraz jer smo se dobro nosili s njima čak i s 10 fudbalera u polju "
Cuj ovog dan te yebo, sta se imas razumjeti sa igracem koji na ledjima ima protivnika yebo ti on mater, nabij je u pm
"Ove stvari se dešava u fudbalu, to nije ništa čudno. Smeta nam ovaj poraz jer smo se dobro nosili s njima čak i s 10 fudbalera u polju "
Cuj ovog dan te yebo, sta se imas razumjeti sa igracem koji na ledjima ima protivnika yebo ti on mater, nabij je u pm
Bezveze se nervirate, ja bi sad potpisao da izgube svaku a da osvoje ligu.LP sigurno nece osvojiti.
Ma ja buraz yebes LP, pa nismo Brest ili Young Boys, da budemo samo ucesnici eto. Ali zadnjih godina izgleda, da jesmo, a i pojedini navijači se navikli na to.
Loša Barca sinoć ili je Monako jak. Nadati se da je ovo samo jedna loša tekma nakon nekoliko izvrsnih utakmica.
Ma rezultati u skladu s protivnicima. Protiv Athletica i Vallecana je bilo mucenje do pred kraj, a Monaco je trenutno bolja ekipa od Girone. Valencia i Valladolid ekipe za Segundu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- jasonstatham
- Kontakt:
Uvijek.
Potpisujem.
Zato sada punom snagom kroz Ceramicu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ja ne znam sta vidite u ovom Monacu. Sasvim prosjecna ekipa. Da je igrao Olmo i da smo imali više izbora sa klupe na sredini terena potpisujem da bi im tricu utrpali. Ovu ekipu prati maler grešaka pojedinaca i nikako da se to iskorijeni.
Od stare garde ostao jos Mats i evo kako to izgleda. Nadam se, da cemo i njega polako nogirati na kraju sezone i dovesti normalnog golmana. Lik umislio, da je Iniesta kad dobije loptu u noge, pa uvijek uvaljiva onakve pasove kroz sredinu i jos po podu.
Do sad nas je kostao x puta zbog ovakvih greski kao sinoc. U španskoj ligi zadnje vrijeme skoro svaku utakmicu napravi barem jednu ovakvu glupost, samo sto pojedine ekipe to nekazne na kraju.
Monako je prosjek od ekipe, ali je problem sto mi sami sebi podmecemo noge. I kad god ostanemo sa igracem manje mi ne možemo izdrzati ni 10 minuta, a da neprimimo gol.
Do sad nas je kostao x puta zbog ovakvih greski kao sinoc. U španskoj ligi zadnje vrijeme skoro svaku utakmicu napravi barem jednu ovakvu glupost, samo sto pojedine ekipe to nekazne na kraju.
Monako je prosjek od ekipe, ali je problem sto mi sami sebi podmecemo noge. I kad god ostanemo sa igracem manje mi ne možemo izdrzati ni 10 minuta, a da neprimimo gol.
Pojedini žele svaliti krivicu na Ter Stegena koji jest loše intervenisao ali je spasio ekipu težeg poraza jer ih je Monaco u potpunosti nadigrao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ter Stegenu hvala za sve. Imao par dobrih uvezanih sezona na vrhunskom nivou. Nesto se s njim dešava i očigledno mu se to reflektuje na formu.
- jasonstatham
- Kontakt:
Treba dovesti Alissona iz Liverpoola. Vrhunski golman, 31 godina, ističe mu ugovor ljeto 2025, što će američki levati dopustiti da se desi.
Samo dugoročna rješenja. Ništa ova za sezonu dvije. Na primjeru Lewandowskog, ogromna plata, a nije na nekadašnjoj razini.jasonstatham je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:25Treba dovesti Alissona iz Liverpoola. Vrhunski golman, 31 godina, ističe mu ugovor ljeto 2025, što će američki levati dopustiti da se desi.
A i previše se MAtS uzeo na zub.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Najbolje godine za golmana. Al neće ići svakako 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.