Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 12 jun 2014, 00:06

apolo je napisao/la:[quote="velez_mostar"]Nema smisla pred utakmice raspravljat o covjeku cija je uloga u plasmanu na SP nikakva.

Zamislimo koliko nam je ekipa jaka kad mora igrati bez selektora, koliko izmedju sebe dobro funkcioniraju, i kako rade da su i na svojoj klupi imali nekoga da ih sputava, a opet su uspjeli.

Svaka cast momcima!

Kad napokon dobijemo kvalitet na klupi, disciplinu, autoritet, renome, pedagoga, elokventnog selektora, uticajnu osobu, treba se lagano nadati osvajanju jednog od buducih prvenstava.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Te formacije bez selektora, komotno je igrati u tim vukojebinama iz koji tipkate ti i poneki ovdje. To mozete igrati oko ti "pojilista" kad se skupite ekipa, pa igrate bez selektora. Reprezentacija ima selektrora ( dirigenta) koji diriguje, koji odgovara za svoje poteze. Kojeg u slucaju loseg rezultata sutnu. To sa Susicem nije slucaj. Prvi u grupi, gol razlika iz snova. Slomio direktnog konkurenta( ponizio). I jos kao slag na tortu odveo Bosnu u Brazil. Ako on zeli igrati bez zadnjeg veznog, njegova stvar. Moze i bez golmana ako zeli. Dok ima rezultate ima i podrsku BiH navijaca. Svaka dalja diskusija je pisanje uz vjetar. Bokic[/quote]

Kad Pape bude imao u privatnom vlasništvu reprezentaciju onda može da radi šta hoće... Do tad ne može... Boli me klinac kako ce igrat kad bude vodio neki klub,nek igra sa 8 igrača...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 12 jun 2014, 00:12

1988risha je napisao/la:
Kad Pape bude imao u privatnom vlasništvu reprezentaciju onda može da radi šta hoće... Do tad ne može... Boli me klinac kako ce igrat kad bude vodio neki klub,nek igra sa 8 igrača...
Valjda si i do sada mogao da naucis da i sada moze da radi sta hoce?!

Ili nisi?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jun 2014, 00:12

Kako ce se ovi misevi razbjezati u nedjelju oko 23:30 ono pred utakmicu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2014, 00:13

Pamet u glavu Pape, ista formacija kao protiv Obale i Meksika i bez pizdarija sa sastavom. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 jun 2014, 01:17

Elegant je napisao/la:Kako ce se ovi misevi razbjezati u nedjelju oko 23:30 ono pred utakmicu.
Stvarno, a ko to igra u tom terminu? Zimbabve vs Argentina????
Braca izgleda da si fulao domenu, ova je ".ba" !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 12 jun 2014, 01:19

Cartman je napisao/la:Pamet u glavu Pape, ista formacija kao protiv Obale i Meksika i bez pizdarija sa sastavom. :bih:
Sve i da bude tako, opet cete vi Papemrzitelji odmah nakon eventualnog poraza praviti show ovdje.Al' počeli ste i vi popuštati pred neisrpnom Papetovom lucidnošču i majstorstvom. :bih:
Ajatolah u 10 dana riješio sve probleme u i oko repke! :tokralju:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2014, 01:31

AlanSmith14 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pamet u glavu Pape, ista formacija kao protiv Obale i Meksika i bez pizdarija sa sastavom. :bih:
Sve i da bude tako, opet cete vi Papemrzitelji odmah nakon eventualnog poraza praviti show ovdje.Al' počeli ste i vi popuštati pred neisrpnom Papetovom lucidnošču i majstorstvom. :bih:
Ajatolah u 10 dana riješio sve probleme u i oko repke! :tokralju:
Brate pohvalio sam ga za ove pripremne i ne vjerujem da sam ga kritikovao vec duze vrijeme. Repka ispred svega.

Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jun 2014, 01:36

gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako ce se ovi misevi razbjezati u nedjelju oko 23:30 ono pred utakmicu.
Stvarno, a ko to igra u tom terminu? Zimbabve vs Argentina????
Braca izgleda da si fulao domenu, ova je ".ba" !!!!
:facepalm:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 12 jun 2014, 01:38

@Cart ... ja se preko tebe obratim ovima poput ovog @gringobih, jer si ti možda najrazumniji od svih iz opozicije.
Kod @gringobih pogledaš potpis i shvatiš da tu nema pomoći :puke:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2014, 01:41

AlanSmith14 je napisao/la:@Cart ... ja se preko tebe obratim ovima poput ovog @gringobih, jer si ti možda najrazumniji od svih iz opozicije.
Ma to je pacijent, ne obracaj paznju.

Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2014, 01:48

AlanSmith14 je napisao/la:@Cart ... ja se preko tebe obratim ovima poput ovog @gringobih, jer si ti možda najrazumniji od svih iz opozicije.
Odmostarac je najgori od sve djece,bolje receno iritantan.Gravceta fakat i ne citam od kad je ugasio Caps Lock :urnebes: ,kazu da je imao i rodjendan neki dan,osmi u nizu.Dok gringonji se uvijek slatko nasmijem.Ove ostale i ne racunam,tanki.
Eh da crnugorusporta da ne zaboravim,taj u kasike I grah gleda,ali mu pocesto mrsko :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 12 jun 2014, 02:12

apolo je napisao/la:[quote="velez_mostar"]Nema smisla pred utakmice raspravljat o covjeku cija je uloga u plasmanu na SP nikakva.

Zamislimo koliko nam je ekipa jaka kad mora igrati bez selektora, koliko izmedju sebe dobro funkcioniraju, i kako rade da su i na svojoj klupi imali nekoga da ih sputava, a opet su uspjeli.

Svaka cast momcima!

Kad napokon dobijemo kvalitet na klupi, disciplinu, autoritet, renome, pedagoga, elokventnog selektora, uticajnu osobu, treba se lagano nadati osvajanju jednog od buducih prvenstava.

Te formacije bez selektora, komotno je igrati u tim vukojebinama iz koji tipkate ti i poneki ovdje. To mozete igrati oko ti "pojilista" kad se skupite ekipa, pa igrate bez selektora. Reprezentacija ima selektrora ( dirigenta) koji diriguje, koji odgovara za svoje poteze. Kojeg u slucaju loseg rezultata sutnu. To sa Susicem nije slucaj. Prvi u grupi, gol razlika iz snova. Slomio direktnog konkurenta( ponizio). I jos kao slag na tortu odveo Bosnu u Brazil. Ako on zeli igrati bez zadnjeg veznog, njegova stvar. Moze i bez golmana ako zeli. Dok ima rezultate ima i podrsku BiH navijaca. Svaka dalja diskusija je pisanje uz vjetar. Bokic[/quote]

Obicno ne odgovaram takvima..ovaj put cu napravit' iznimku.
Nije "ti pojilista", nego "tih pojilista", napravi pasus ponekad, i ne trudi se da nekome napises da je iz vukojebine kad tvoj nacin pisanja govori puno toga.

Tu statistiku mozes kenjcu okacit' oko vrata, ali da ti ne bi objasnjavao, ponovicu: reprezentacija Bosne i Hercegovine(ne samo Bosne kako si naveo) igra bez selektora!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 jun 2014, 02:21

harishp je napisao/la:
Odmostarac je najgori od sve djece,bolje receno iritantan.Gravceta fakat i ne citam od kad je ugasio Caps Lock :urnebes: ,kazu da je imao i rodjendan neki dan,osmi u nizu.Dok gringonji se uvijek slatko nasmijem.Ove ostale i ne racunam,tanki.
Eh da crnugorusporta da ne zaboravim,taj u kasike I grah gleda,ali mu pocesto mrsko :mrgreen:

Sta je forum docekao, da dezurni klaun " ne racuna ostale", a nabrojao je sve one koji pisu propuste Susica :-)

Vidim pogodio sam u centar nedavno, nedaj se..bice dobro!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2014, 02:33

odmostarac igra pogadjanja :urnebes: .Tip fakat nije normalan,klaun je za tebe preozbiljan :crazy: Cuj propust,pa Pape cestito nije bio ni dosao na kormilo,a ti si bio od prvih da nadjes propust.Da ga bogdo hoces naci,nebi li propao sto dublje. :mrgreen:
Idi svercuj karte sto ti je u stvari zanimanje,ah zaboravi Brazil nije preko Neretve.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 jun 2014, 02:46

harishp je napisao/la:odmostarac igra pogadjanja :urnebes: .Tip fakat nije normalan,klaun je za tebe preozbiljan :crazy: Cuj propust,pa Pape cestito nije bio ni dosao na kormilo,a ti si bio od prvih da nadjes propust.Da ga bogdo hoces naci,nebi li propao sto dublje. :mrgreen:
Idi svercuj karte sto ti je u stvari zanimanje,ah zaboravi Brazil nije preko Neretve.
Razumijem da ti je forum jedini nacin komuniciranja s drugima jer je evidentno da sa takvim forama i nacinom razmisljanja moras biti na ignore listi kod potencijalnih prijatelja.

:-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2014, 02:52

velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la:odmostarac igra pogadjanja :urnebes: .Tip fakat nije normalan,klaun je za tebe preozbiljan :crazy: Cuj propust,pa Pape cestito nije bio ni dosao na kormilo,a ti si bio od prvih da nadjes propust.Da ga bogdo hoces naci,nebi li propao sto dublje. :mrgreen:
Razumijem da ti je forum jedini nacin komuniciranja s drugima jer je evidentno da sa takvim forama i nacinom razmisljanja moras biti na ignore listi kod potencijalnih prijatelja.

:-)

Razumijes ti qurac moj.Sto bi zastavnik,vojniku rekao,onomad
S tobom jedino tovar koju prozbori sto se komuciranja tice''uzivo''.
Pa onda ovamo ''sljegnes''da koju kontru udaris.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 jun 2014, 02:56

Jagomir vas prati ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 jun 2014, 14:45

[youtube][/youtube]

Raspolozen Pape. :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jun 2014, 15:07

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Raspolozen Pape. :D
Pape :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
*ebiga sad sta je tu je. Svi se nadamo da ce izvuci maksimum iz ove ekipe i proci u drugi krug. Makar nas Argentina pregazila. Bolje i to nego da budemo u egalu sa Argentinom a na kraju ne odemo u drugi krug.
Pape sam protiv svih.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 jun 2014, 15:22

Kakva ljudina! Samo opusteno legendo nasa :tokralju:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.