FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 10 jan 2014, 23:32

nema problema,nece niko doci,i ovi sto pise,nisu dosli,suplja sve,truba smo,jel ti lakse red black,
kada se poredaju pojacanja,i sve bude gotovo,crknuce dusmani,imacemo ekipu da komotno igramo premjer ligu,jel vam krivo toliko..odkud kako,a pogotovo zasto,cuce se...jos kada na ljeto pukne novi statut kluba..ima samo da trubite o dugu,tuzbama,al neka,vi svoje,a moi cemo svoje,svaki mjesec,sve jaci i jaci ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 jan 2014, 23:46

red_black je napisao/la: Vazi, vidim da si omladinac neki, oprasta ti se.

pozdrav svima, zao mi je sto donesoh losu vijest, istinitu, ali svejedno losu...
Druze u tebi se probudile neke bubice ocigledno, prvo nije te bilo dugo na ovoj temi i sad kao iz vedra neba ti uletis da bi nam kazao da Stanisa Nikolic nije dosao i da je to sve suplja prica, po postovima se vidi koliko si aktivan i sta ocekujes da ja tebi vjerujem. Sta velis ja omladinac ? saberi se malo prije nego se obratis nekom
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jan 2014, 00:54

red_black je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Red _black daj ne pricaj gluposti i ne prosipaj se.
Vazi, vidim da si omladinac neki, oprasta ti se.

pozdrav svima, zao mi je sto donesoh losu vijest, istinitu, ali svejedno losu...
Losa il' dobra vijest, ti si Fucko. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jan 2014, 01:04

Sto zlajci kaze fucko nema lose namjere voki on Slobodu ali ponekad lik odvali ne znam zasto..da li je okruzen pogresnim ljudima ili sta...samo nemoj o postenju jer ti fucko nisi mogao sacuvat ni svoj klub gimnastike a vodio bi Slobodu?...kakav si ti covjek u upravi u klubu ti ne znas godinu finala kupa I koliki je rezultat bio u utakmici Celik-Sloboda pa ostavljas komentar da smo porazeni na penale..a ti si tad bio I u klubi..toliko te Interesuje da si zaboravio da smo mi izgubili na produzetke iz penala koji je dosudje Celiku...eto ko bi nama vodio klub ni ovu posljeratnu historiju nisu ustanju pamtiti a ne onu prijeratnu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jan 2014, 01:33

Opusteno, 2. marta pada Jedinstvo u Srebreniku i to je -2, dobijete ih kuci onda i lagano :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 jan 2014, 01:34

Benjo_AFC86 je napisao/la:Opusteno, 2. marta pada Jedinstvo u Srebreniku i to je -2, dobijete ih kuci onda i lagano :mrgreen:
sracunato u bobu :mrgreen:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 11 jan 2014, 02:03

Benjo_AFC86 je napisao/la:Opusteno, 2. marta pada Jedinstvo u Srebreniku i to je -2, dobijete ih kuci onda i lagano :mrgreen:

Ajde reci mi još neku sigurnu utakmicu, kako ćemo igrati 2. kolo kod kuće, jel pobjeda ili?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 jan 2014, 02:07

NKJ je napisao/la:

Ajde reci mi još neku sigurnu utakmicu, kako ćemo igrati 2. kolo kod kuće, jel pobjeda ili?
1-1 :mrgreen:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 11 jan 2014, 02:43

jesi ti moderator ili provokator?
de mi reci još samo kako će Jedinstvo igrati kod kuće protiv Igmana pošto vidim da glumiš proročicu Đemilu ovdje!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 11 jan 2014, 02:49

anonymous001 je napisao/la:
de mi reci još samo kako će Jedinstvo igrati kod kuće protiv Igmana pošto vidim da glumiš proročicu Đemilu ovdje!
Ma daj pusti ga vidis da Gradina jos nije igracima ni plate isplatila i oni ce nesto Jedinstvu pa mogu na sportsportu odma da dodaju Gradini gol razliku -5 :)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 jan 2014, 03:06

anonimni brate moj :D reci ekonomu da ne zaboravi ponjet dresove kao prosli put :lol: sala ba, opusteno ako ste bolji pobjedite u Tuzli i to je to nema medju nama zle krvi! i ziv bio javi mi se ako budes dolazio u Tuzlu cast ce mi biti da te ugostim 8-)
Sloboda Tuzla

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 11 jan 2014, 03:10

Napokon jedan normalan komentar, svaka ti čast. A to, nema zle krvi izmedju. Pa kako provociraju, tačno će tu biti svega :// A zbog majmuna..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 jan 2014, 09:37

Pa zašto se palite? Ako vam se ne čita, stavite trolla na listu gnjavatora, prijavite post ako smatrate da krši pravila i jednostavno iskulirate. Dječurliji će svakako dosaditi kad vide da ih niko ne benda. Mislim da se s ovim prepucavanjima otišlo predaleko.

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 11 jan 2014, 09:54

Da li ce sloboda dovesti i jednog igraca a da je igrao za neki klub u ovi posljednji 6 mjeseci,pa pola ti sto su dovedeni nemaju ni jedan nastup u jesenjem djelu,eto malo bolje pogledajte. :lol: :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jan 2014, 09:57

Krajino što se pališ bezveze?Kako vas je lako zapalit to je čudo,vidi se da konstantno pratite temu Slobode.Neka tako i treba.Klepit će vas Gradina 1:0 U Srebreniku a u Tuzli primate petardu!Koliko god mislite da nije moguće sve to,u martu ćemo vas razuvjeriti 8-)

Benjo ti je druže inače moderator na SS forumu,ali je u slobodno vrijeme prognozer, i da njega nije bilo ja ne bi digao velike pare na kladionici.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jan 2014, 10:23

Malo poceo i Skoka da mijenja misljenje o Slobodi. :mrgreen:
Slobodina delegacija odlazi u Zagreb po Ćiru?!
Piše: E. Skokić

Nakon što su angažovali pet novih igrača Stanišu Nikolića, Alema Plakala, Irfana Fejzića, Jasmina Moranjkića i Elmira Kuduzovića, Slobodina delegacija će, prema dobro obavještenom izvoru, danas otići na pregovore sa Miroslavom Ćirom Blaževićem.

Naime, Blažević se posljednjih dana pominje kao kandidat za šefa stručnog štaba, a sam on je za jedan od medija rekao: "Ako preuzmem Slobodu Prvu ligu ćemo pregaziti kao plitak potok".

No, da li će "trener svih trenera" doći na Tušanj i Tuzlu, u kojoj je svojevremeno imao jednu od „ljubavi svog života“ pokazat će vrijeme pred nama. Navodno, Sloboda mora "podebljati" platu kako bi Blažević stigao na Tušanj i uveo Tuzlake u Premijer ligu BiH.

Ukoliko, pak, propadnu pregovori sa Blaževićem glavni kandidat za trenera je Ibrahim Zukanović.

Sloboda je u pregovorima i sa igračima Miljenkom Bošnjakom, Almirom Halilovićem, Sulejmanom Krpićem..., a ako se transferi realizuju "crveno-crni" će s "dream team" koji će biti sposoban da izbori Premijer ligu BiHtvoriti uprkos bodovnom deficitu od 5 bodova za bihaćkim Jedinstvom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 11 jan 2014, 10:28

Krpic, Halilovic i Bosnjak ako dođu plus Ciro kad zaludi grad izjavama i narod padne u euforiju, to znaci pun Tusanj, uh moglo bi ovo biti zestoko proljece

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jan 2014, 10:28

ado78 je napisao/la:Da li ce sloboda dovesti i jednog igraca a da je igrao za neki klub u ovi posljednji 6 mjeseci,pa pola ti sto su dovedeni nemaju ni jedan nastup u jesenjem djelu,eto malo bolje pogledajte. :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Hos jos? :lol:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 jan 2014, 10:42, ukupno mijenjano 3 puta.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jan 2014, 10:33

Sta ti imas prigovarati moderatoru? Covjek zna kako ce biti i to je potvrdio u 99% slucajeva. Vi gubite u Srebreniku 100%!
I mali kako se usudjujes jednom moderatoru postenom i iskrenom, nadasve hrabrom, reci da je provokator? ;)
Idite na svoju temu koja ima postova koliko i tema "Uzgoj koka nosilja" na poljoprivrednom forumu. Malo pojacajte postove da se ne osramotite kada udjete u PL al' 41' kad Svabe dodju.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 jan 2014, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jan 2014, 10:34

Ma de ba pustite Krajišnike,dali bi oni cijelu rijeku Unu za pojačanja i jače jedinstvo. :lol: Ovako samo mogu da pucaju od ljubomore i govore u smislu yebem ti mater..aha aha yebem i ja tebi! ;)

Znači naša delegacija je danas u Zagrebu..neka im je sa srećom. 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []