FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Pa dobro, mislim da je krajnje vrijeme da se dopusti isključivo navijačima Reala da glasaju za osvajača Zlatne Lopte, jer je više nego očigledno da osoba koja zabije 70+ golova ne zaslužuje biti pobjednik.
Stvarno se pretjeruje s omalovažavanjima. Da se razumijemo, nisi samo ti iznenađen glasovima za ovoga il' onoga - al' to je u manjini. Ima li bolje satisfakcije od priznanja koje su ti dali tvoje kolege? Nema. Ima li mjerodavnijeg? Nema. Jbg, za ostale, nešto manje bitne, stvari postoje kojekakve ankete, tako da sve strane budu zadovoljene. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Samo pogledas kome su glasove dali Capello, Del Bosque, Hitzfeld i Loew i sve ti je jasno.
Don't hate what you don't understand.
Monolog@ Naravno da postoji vece priznanje. Vise cijenim misljenje strucnog covjeka (citaj novinare France Footballa koji su prije dodjeljivali tu nagradu) nego jednog Messija kojemu je omiljeni insekt majmun, inteligentnog Van Bommela i nadasve akademski obrazovanog Ibrahimovica.
A sto se tice tih 70 golova. Gledaj, Ronaldo i Messi su u prethodnoj sezoni zabili isto golova, s tim da je Messi imao vise utakmica. Ako cemo gledati samo po golovima, sta onda dalje? Messi chokao na Copa Americi. A osvojio je Ligu prvaka, Ligu, dva Superkupa i SP klubova, a u cijeloj godini Ronaldo je imao vise golova. Kriteriji bi trebali biti isti i za ovu godinu, ali ocito nisu, barem prema vasim komentarima. Ako je Messijevih 70 golova vaznije od Ronaldovih 60 (+ jako dobar nastup na Euru) onda mi se poseri po sre' usta. Cijelu sezonu Ronaldo mu je bjezao po broju golova i onda je ovaj poceo u finisu zabijati po 4,5 golova kada je sezona vec bila gotova. U sva tri klasika ga je Ronaldo nadmasio. Zlatna lopta je obicna lakrdija.
A sto se tice tih 70 golova. Gledaj, Ronaldo i Messi su u prethodnoj sezoni zabili isto golova, s tim da je Messi imao vise utakmica. Ako cemo gledati samo po golovima, sta onda dalje? Messi chokao na Copa Americi. A osvojio je Ligu prvaka, Ligu, dva Superkupa i SP klubova, a u cijeloj godini Ronaldo je imao vise golova. Kriteriji bi trebali biti isti i za ovu godinu, ali ocito nisu, barem prema vasim komentarima. Ako je Messijevih 70 golova vaznije od Ronaldovih 60 (+ jako dobar nastup na Euru) onda mi se poseri po sre' usta. Cijelu sezonu Ronaldo mu je bjezao po broju golova i onda je ovaj poceo u finisu zabijati po 4,5 golova kada je sezona vec bila gotova. U sva tri klasika ga je Ronaldo nadmasio. Zlatna lopta je obicna lakrdija.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Što se onda sekiraš zbog iste? Više nego sam Ronaldo.D10S je napisao/la:Zlatna lopta je obicna lakrdija.
Ti bi zaplako od sreće kad bi je Ronaldo dobio ove godine, što nam govori da si bolestan, jednostavno.
imamo mi pa gle...D10S je napisao/la:Pa da. Recimo da je Messi prosle godine glasovao za Alvesa, Aguera i Xavija, a kapiten Etiopije za Neymara, Suareza i Robbena. Valjda oni dole nemaju na TV-u Primeru, ili ni jedan ni drugi nikada nisu culi za Cristiana. Sto dovoljno govori koliko je ova nagrada smijesna, poput Eurosonga, samo tri puta gore.

Ovaj tvoj komentar dovoljno govori o tvojoj inteligenciji koja i nije bas zavidna. Ti nisi dao nikakav argument za to sto si napisao, ti mene ili sebe pokusavas ubjediti u validnost onoga sto govoris a da pri tom nemas nikakav argument, i sta sad ocekujes da ti ja kazem na ovu nebulozu? Ako kazem da bi zaplakao, ispade ja stvarno bolestan a ti lafo dobio ovo, a ako kazem da ne bi onda bi moj post zvucao ideticno kao tvoj. Eto, nastavi sad sebe ubjedjivat da sam ja bolestan, a ja od sekiracije ode jednu zapalit na balkon.mandraX je napisao/la: Što se onda sekiraš zbog iste? Više nego sam Ronaldo.
Ti bi zaplako od sreće kad bi je Ronaldo dobio ove godine, što nam govori da si bolestan, jednostavno.
Uglavnom. Zlatna lopta je obicni marketing otkako je FIFA pocela da je dodjeljuje. Nastavite gdje ste stali. Samo sam htio ispraviti vaseg druga ROMaria koji je naveo netacne navode.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ovaj Pinto puko majkem'
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kP5egXNbnI
@Portillo, šta si zabrstio? Ne loži se, relax.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kP5egXNbnI
@Portillo, šta si zabrstio? Ne loži se, relax.
DesimaL je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Skromni nastupi za nekog ko je plaćen 30 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
+ svaki put kad Barca prodje u 1/8 LP Udine dobija 2 millSkromni nastupi za nekog ko je plaćen 30 mil.
Znaci doce do cifre od 40 mill.
FORZA NAPOLI
Transfer je iznosio 26 miliona + bonusiBulkin je napisao/la:+ svaki put kad Barca prodje u 1/8 LP Udine dobija 2 millSkromni nastupi za nekog ko je plaćen 30 mil.![]()
Znaci doce do cifre od 40 mill.
I za bonuse se odnosilo samo na ovu sezonu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Kod: Označi sve
Cada año pagarán dos millones por clasificarse para los octavos de ChampionsI za bonuse se odnosilo samo na ovu sezonu.
FORZA NAPOLI
Portillo idole vidis da ti se ljudi smiju.Cuj Ronaldo 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nema posta u kojem Portillo nije spomenuo rijec inteligencija. Pa mozes li ti ikad normalno diskutovat na ovoj temi ?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma vidis da je dijete neko neizivljeno ba pusti ga ,dal ce ronaldo samo radi njega osvojit da place od srece 3 dana zbog toga, dosta mi vise ove djece i kad pocnu nesh pametovat oni sve znaju, pametniji i od svih trenera i igraca svijeta i boga oca ccccmessilla je napisao/la:Nema posta u kojem Portillo nije spomenuo rijec inteligencija. Pa mozes li ti ikad normalno diskutovat na ovoj temi ?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Moze li ijedan cules na ovoj temi diskutovati da se ne spusti na osobnu razinu ili je to pak previse za njihove mentalne sklopove? Vec zadnja tri posta o meni, a na temi smo Barce. Nisam nesto pretjerano ponosan.
Kol'ka ti je penzija?barca_87 je napisao/la: ma vidis da je dijete neko neizivljeno ba pusti ga ,dal ce ronaldo samo radi njega i ove djece osvojit da place od srece 3 dana zbog toga, dosta mi vise ove djece i kad pocnu nesh pametovat
D10S je napisao/la:Moze li ijedan cules na ovoj temi diskutovati da se ne spusti na osobnu razinu ili je to pak previse za njihove mentalne sklopove? Vec zadnja tri posta o meni, a na temi smo Barce. Nisam nesto pretjerano ponosan.
Kol'ka ti je penzija?barca_87 je napisao/la: ma vidis da je dijete neko neizivljeno ba pusti ga ,dal ce ronaldo samo radi njega i ove djece osvojit da place od srece 3 dana zbog toga, dosta mi vise ove djece i kad pocnu nesh pametovat
Ovo dovoljno govori o tvojoj (ne)kompetentnosti i neinformiranosti po pitanju nogometa. Idi lave prati vaterpolo, plivanje ili neki slican sport gdje ne trebas mnogo koristiti mozak
Ovaj tvoj komentar dovoljno govori o tvojoj inteligenciji koja i nije bas zavidna. Ti nisi dao nikakav argument za to sto si napisao, ti mene ili sebe pokusavas ubjediti u validnost onoga sto govoris a da pri tom nemas nikakav argument, i sta sad ocekujes da ti ja kazem na ovu nebulozu?
I onda dođe pa drugima ovdje kuka o "diskutovanju na osobnoj razini"Samo sam htio ispraviti vaseg druga ROMaria koji je naveo netacne navode.
Ko fol svi su glupi, sa oskudnom inteligencijom i razumjevanjem za fudbal, ali eto on se kao razumije. Pravo je inteligentan, pršti iz njega IQ na stve strane. Poceo ga i drugima posuđivati, jer ga ima previše.
Katalonski Sport pise kako su poceli pregovori za J. Martineza, mislio sam da je ta sapunica gotova, ali ocigledno nije..Ja bih vise volio kad bi doveli Agera prvenstveno zbog cijene, jer je 40 miliona previse.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nećeš ih ti iz svog džepa plaćati, valjda je važnije da dođe bolji igrač, pa sad koliko ga god oni plate.enobarca je napisao/la:Katalonski Sport pise kako su poceli pregovori za J. Martineza, mislio sam da je ta sapunica gotova, ali ocigledno nije..Ja bih vise volio kad bi doveli Agera prvenstveno zbog cijene, jer je 40 miliona previse.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
'bo ba Aggera. Takvih tipa Agger, Tasci... ima napretek, treba dovest šta kvalitetno.enobarca je napisao/la:Katalonski Sport pise kako su poceli pregovori za J. Martineza, mislio sam da je ta sapunica gotova, ali ocigledno nije..Ja bih vise volio kad bi doveli Agera prvenstveno zbog cijene, jer je 40 miliona previse.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma ja 40 ,40 miliona ,necemo mi placat
,uglavnom nece klub propast radi tih 40 mil (tj. 14 miliona vise neg sto je predvidjeno ) ,bolje dovest martineza za kojeg znas da nece bit promasena investicija i da procesa prilagodbe gotov i nece bit,nego za nezz igrace koji igraju u drugoj ligi u evropi pa je pitanje kako ce se prilagodit na spansku ligu na barcin stil i sve to ,a martinez zna sve ,igra (ponekad
)u spanskoj rep.gdje je 95 % isti sistem igre ko i u barce a i u bilbau slicno jbg igraju igru pasova,presing ,uglavnom ne bi trebalo bit problema za njega da odgovori zadatku u barci
citam ko barca daje oiera i 30 miliona za martineza (negdje na fb procita ,sad dal je to istina nezz),
malo taj vrijedi golman po meni slabe sanse da to bilbao prihvati
nije los ni agger ko pojacanje ,al et ,uglavnom volio bi martineza a ak od njeg nish ne bude aggera ,vidicemo sta ima rec tito na to
citam ko barca daje oiera i 30 miliona za martineza (negdje na fb procita ,sad dal je to istina nezz),
malo taj vrijedi golman po meni slabe sanse da to bilbao prihvati
nije los ni agger ko pojacanje ,al et ,uglavnom volio bi martineza a ak od njeg nish ne bude aggera ,vidicemo sta ima rec tito na to
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.