FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sanjam sinoc ciro na klupi istok se izgradio pun stadion ko sibica igramo europu 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nadam se uskoro da ce se predstaviti na Tusnju isti igrac ali u crveno-crnom dresu.
Mislim da je to skoro gotovo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sta nam ovo Skoka mijenja politiku sad,napokon pozitivne vijesti iz Slobode.. jos samo da nam Ciro dodje,ne sumnjam da ce Azmir i Husara uspjeti ga nagovoriti da preuzme Slobodu,vjerujem da njemu nije vise do Kine i dalekih putovanja..
Od Tuzle do Zagreba par sati i to je to..
Nama ljudi treba iskusan napadac,drago bi mi bilo vidjet ponovo u dresu Slobode Bosnjaka,al mozda bi se najvise obradovao Gavaricu
..
Nama ljudi treba iskusan napadac,drago bi mi bilo vidjet ponovo u dresu Slobode Bosnjaka,al mozda bi se najvise obradovao Gavaricu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidjeces ovoga Plakala iz Sarajeva sto je dosao. Zemlja je momak.harry_90 je napisao/la:Sta nam ovo Skoka mijenja politiku sad,napokon pozitivne vijesti iz Slobode.. jos samo da nam Ciro dodje,ne sumnjam da ce Azmir i Husara uspjeti ga nagovoriti da preuzme Slobodu,vjerujem da njemu nije vise do Kine i dalekih putovanja..Od Tuzle do Zagreba par sati i to je to..
Nama ljudi treba iskusan napadac,drago bi mi bilo vidjet ponovo u dresu Slobode Bosnjaka,al mozda bi se najvise obradovao Gavaricu..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
samke12345
- Kontakt:
znali neko kada je prozivka i u koliko sati ?
Vidjet cemo tu zemlju kad krene prvenstvo,ne moze Mujkic sam iznijet komplet prvenstvo na svojim ledjima.. ne znam sta je sa Bekica on na posudbama po Hrvatskoj,po lijevoj strani bi nam bas dobrodosao,za Gradu nisam siguran,pao mi je u ocima nakon zavrsene sezone i trazenju vise para od kluba,a zna u kakvoj smo situaciji.. kakvu bi samo imali zadnju liniju na terenu,jacu nego neki premijerligasi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kako ja vidim, nama treba još kreacije u veznom redu i napadač/krilo. I to bi bilo to (trener se podrazumijeva). Trkača imamo, odbrana je beton, a na golu se nadam da neće biti većih problema uz ovakvu zadnju liniju. Dakle, još 2-3 igrača i prelazni rok završen, onda početi s pripremama za sezonu.
-
carsijamosnik
- Kontakt:
sve ovo izgleda dobro ma odlicno samo me jos interesuje sta li ce biti u Zagrebu sa cirom dal ce ga uspjeti dovesti lisac je ono dobro bi nam dosao i u slucaju dolaska ja mislim da bi njega i novu slobodu docekalo 10.000 navijaca

Kakva je situacija bila prije Husićevog dolaska, mogli smo samo sanjati Ćiru i kvalitetna pojačanja. Ovako, izgleda da smo i mi dočekali naših "5 minuta".
A, već ranije smo konstatovali da se grad loži na obećanja, lafinu i ublehe kakva je Ćiro, tako da treba očekivati da Tušanj bude pun k'o šibica ukoliko Blažević potpiše.
A, već ranije smo konstatovali da se grad loži na obećanja, lafinu i ublehe kakva je Ćiro, tako da treba očekivati da Tušanj bude pun k'o šibica ukoliko Blažević potpiše.
Evo ima intervju na kli xu sa Ćirom, navodno ne zna koji su detalji naše ponude. Te da ima sjajnu ponudu iz Kine, ali da će razmisliti i o Slobodi, jer mu je Kina daleko
hahaha
Diže sebi cijenu.Coraco je napisao/la:Evo ima intervju na kli xu sa Ćirom, navodno ne zna koji su detalji naše ponude. Te da ima sjajnu ponudu iz Kine, ali da će razmisliti i o Slobodi, jer mu je Kina dalekohahaha
- badblueboylivno
- Kontakt:
Cirkusant.
Dajte nađite pravog trenera i vratite se u Prem, kakav Ćiro, kakvi bakrači.
Hayley <3
Na Ćiru se svi lože, kad su ga sa nama spominjali čitav grad o tome pričao, ali eto nije došao, pokušajte barem vi.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
VELIIIIIIIIKI PLUS ZA OVObadblueboylivno je napisao/la:Cirkusant.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
VELIIIIIIIIKI PLUS ZA OVObadblueboylivno je napisao/la:Cirkusant.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
**** Ćiru, kako sam ja sazno u opticaju je jedan jaaako kvalitetan trener koji je neko vrijeme bio van fudbala u BiH nekih godinu dvije.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Samo da nije Vlatko GlavašHeller je napisao/la:**** Ćiru, kako sam ja sazno u opticaju je jedan jaaako kvalitetan trener koji je neko vrijeme bio van fudbala u BiH nekih godinu dvije.
-
samke12345
- Kontakt:
ciro trener potrvdjeno
"Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog štaba Slobode! Sa njim smo dogovorili saradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u Klubu", potvrdio nam je iz Zagreba Azmir Husić.
Miroslav Ćiro Blažević tuzlanskoj javnosti će biti predstavljen 17. januara, a već dan kasnije ekipa će pod njegovim vodstvom otpočeti pripreme za proljetnu polusezonu. Po dolasku u naš grad Blažević će izabrati svoje saradnike sa kojima će raditi u crveno - crnom taboru.
Odlicna vijest ! Sad im Ciro hebi sve na treningu
Miroslav Ćiro Blažević tuzlanskoj javnosti će biti predstavljen 17. januara, a već dan kasnije ekipa će pod njegovim vodstvom otpočeti pripreme za proljetnu polusezonu. Po dolasku u naš grad Blažević će izabrati svoje saradnike sa kojima će raditi u crveno - crnom taboru.
Odlicna vijest ! Sad im Ciro hebi sve na treningu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.