Kao i precka sirokogBordoSarajevo je napisao/la:Nevjerovatno, yebem ti sreću i loptu i sve. Evo srce lupa nenormalno, znoj me oblio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hajde ba sjasite sa Musemica, kako god okrenes, nemozes ba fuliti penal u 95., odmah psihologu Krste se javi, **** te pritisak, pa gdje je iskustvo!!!!!!!!
U novi boj ...
-
PovratakPaprike
- Kontakt:
A što bi trebalo, možda hvaliti? Istopiti +11 bodova na samo +4 je katastrofa i gotovo, nikakvi jeftini alibiji ne mogu proći.tm01hzne je napisao/la: Lahko je pljuvati...
U 74. Minuti!belosevic28 je napisao/la:Frajko slovom i brojem JEDNU izmjenu pravi...pa hljeb te yebo dragi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Velkoski sram te bilo qurcino!
**** je ovo raspored Zrinja Željo Listica pričao sam ja prije početka oko ovog novog sistema,sada idemo davljenicima svi će dati 1000%da nas sjebu 2 puta Tuzla **** još zadnje kolo GOŠK Gabela.....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa Velkoski se nije danas sastavio s loptom, Ahmetovic isto.
Lose naprijed odigrano.
Lose naprijed odigrano.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
bordobijeli
- Kontakt:
Uhhhhh pritisak 300 . Jalovi smo, nismo zasluzili pobjedu. Nije penal ni bio, ne kontam samo jednu izmjenu smo napravili. Sami sebi smo zakuhali Bgm do kraja sezone 7 kola a 4 boda samo prednosti, ovo malo zivaca sto imam do kraja sezone cu izgubit.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imali smo 5-6 šansi da prelomimo i završimo poso, al manjak sreće yebene. Do sada smo imali priliku da se "prošetamo" ali vise tih prilika nema, sad se udarat i dosta ozbiljnije nastavit i ne dopustit da se prednost jos vise istopi.
YEBEM JA SVE ZIVO I MRTVO ONOM KO NAM JE OVAJ YEBENI TERMIN STAVIO, I KO NAM UBUDUĆE BUDE STAVIO DA IGRAMO ZADNJU, POGOTOV NA KOŠEVU.
Znao sam, cim sam vidio termin da je vrlo moguć kiks, i nazalost desi se to.
Zalit se, mjenjat, i nikad ne pristat na termin da zadnji igramo!
YEBEM JA SVE ZIVO I MRTVO ONOM KO NAM JE OVAJ YEBENI TERMIN STAVIO, I KO NAM UBUDUĆE BUDE STAVIO DA IGRAMO ZADNJU, POGOTOV NA KOŠEVU.
Znao sam, cim sam vidio termin da je vrlo moguć kiks, i nazalost desi se to.
Zalit se, mjenjat, i nikad ne pristat na termin da zadnji igramo!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
**** ti vise i Hebibovica ko da je Dimaria niko ga ne smije izbaciti.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Ajd izgubi titulu Husrefe da ti zvanicno mogu yebat mater.
Ja sam skonto da naša prva pozicija nije plod neke naše fantastične igre ove godine nego zato sto su i gurbeti i lažni u katastrofalnoj formi ove godine i zaokupljeni svojim problemima. Ali sad će "pozitivci" i plaćenici kluba da me napadnu i furaju priču "neka, još uvijek smo na +4". KAKO SE MOŽE DESITI DA TAKO ISPUSTIMO RAZLIKU +11 od nekoliko kola prije? Ja bi reko da će ovo neizvjesno do kraja biti. Nije ni do Husrefa nego ovi naši go iz stopostotnih ne znaju dati.
- ElCartel11
- Kontakt:
Teski nam ovi sto se bore za najvisa mjesta, sad kad idu lakse tekme, teski isto ovi sto se bore za opstanak i Evropu, pa najbolje da igramo protiv djece.
Samo da nije poraz, Siroki se nece smjeti opustiti protiv Zrinjskog koji je zreo, da prekine seriju pobjeda. Imamo 4 boda prednosti sve je jos u nasim rukama.
Samo da nije poraz, Siroki se nece smjeti opustiti protiv Zrinjskog koji je zreo, da prekine seriju pobjeda. Imamo 4 boda prednosti sve je jos u nasim rukama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Kad budemo imali trenera bice nesto od nas
- kosevskobrdo
- Kontakt:
HVALA HUSREFE! HVALA !
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
J,bem ti vise i prokleto Kosevo i igrace i trenera i titulu i kup i na kraju ove seronje od nasih navijaca. Neka ide sve u picq materinu. Meni je zdravlje prece od svega. Boli koga qrac kada ja klepim i moja djeca budu sirocad
Kakva smo mi ****. Sad seremo po Velkoskom a poslije derbija je svima valjao.
Mi ako ne zabijemo na vrijeme jednostavno pucamo pod pritiskom. Najveća greška je Mujakić na beku jer je bio beskoristan a zbog Dupovca je i u odbrani puhalo. Trebali smo od početka igrati sa Haretom i sa Halilom na beku. Ali opet ni Husrefu se ne može puno zamjeriti kad igrači fule dva zicera.
Idemo momci dalje! Iskupite se protiv Širokog u kupu.
Mi ako ne zabijemo na vrijeme jednostavno pucamo pod pritiskom. Najveća greška je Mujakić na beku jer je bio beskoristan a zbog Dupovca je i u odbrani puhalo. Trebali smo od početka igrati sa Haretom i sa Halilom na beku. Ali opet ni Husrefu se ne može puno zamjeriti kad igrači fule dva zicera.
Idemo momci dalje! Iskupite se protiv Širokog u kupu.
Uhvatili se Husrefa a vamo Ahmetović fila 100% još ovaj bolid promaši penal,A3 vrlo bitna igrača nam nisu igrala......
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma qrac, ovi ce zrinjskom glat pustiti bodove.ElCartel11 je napisao/la:Teski nam ovi sto se bore za najvisa mjesta, sad kad idu lakse tekme, teski isto ovi sto se bore za opstanak i Evropu, pa najbolje da igramo protiv djece.
Trenutno korisnika/ca: Djulboni, Google Adsense [Bot], Tatamata1946 i 40 gostiju.