FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 14 apr 2019, 22:22

Inijesta je napisao/la:Kad vec nakon 20 minuta mozes skontati da si fulio sa postavkom al si toliko tvrdoglav da sve to ne mjenjas do 75 minute da ne bi prizno svoju gresku, a da si neki trener to bi vec na poluvremenu sredio

Sve je u nasim rukama jos uvijek, samo sto onaj ko misli da zrinjski nece poklopit sve tekme do kraja cara se sigurno, tako da Emire i Husrefe sve je na vama

Kako god ova sezona zavrsila ja Husrefu zelim sve najbolje u zivotu i sto dalje od klupe FKS, idi u tu Kinu ako ima ikakve sanse ko sto raja prica
Pretjerujes, kako ce zrinjski poklopiti sve do kraja. Moze samo da se dogovori iducu. I zadnje kolo sa goskom.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 14 apr 2019, 22:22

BordoSarajevo je napisao/la:HAJMO SAD EKIPI I STRUČNOM ŠTABU DAT PODRŠKU KAO NIKAD DO SAD, PODRŠKA IM JE POTREBNA.

Ispucali smo sve "kikseve", više nemamo pravo na to.
Šta, sad ova ekipa najlošija? Husref krivac? Gubimo titulu? Izgubili prvo mjesto? NE PRETJERUJMO.
Sad bi se ovdje svršavalo da smo dali penal.
Bilo je greška i kod Husrefa i kod ekipe i kod pojedinaca ali sve normala, idemo dalje.

Syeban jesam, tužan jesam, i sad se znojim al podršku moramo dat sad kad je najpotrenije.
Sad moramo bit pametni u svakom segmentu, ja bi vratio Adukora čisto da bude tu kad je ovakva situacija kao večeras, kad fali dosta igrača.

Emire Hadžiću, počasti svaku ekipu koja otkine bodove Zrinjskom, debelo nagradit onog ko im uzme bodove kako nam ne bi bili za vratom. Njihov jedan ili dva lošija rezultata ih izbacuje iz utrke, višestruko bi nam se to vratilo, ne dozvolit da se primaknu jer bi onda sudije nas klale a njih gurali ne birajući način, al neće do toga doći.

Oni idu Širokom, idu Mladosti DK, idu Čeliku, sve teška gostovanja.. Imamo i mi teških tekmi ali vratit će se momci na pobjednički niz.
Ne bi se svršavalo, penal je i meni sumnjiv bio a igra je bila nikakva.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 apr 2019, 22:23

@head88 i @fks74 i mnogi ostali, polahko momci cuvajte zdravlje . Ozbiljno mislim i govorim iz sopstvenog iskustva .Yebo ba sve profesinalce u klubu sad i buduce . Oni su poslije tusiranja zaboravili i pravac neka relaksacija . Pet puta sam kod rezultata 1:0 za nas i slicnih izlazio radi toga , jer srce hoce da iskoci (zadnju Listica ) . Za sve cuvajte se teskih psovki , moze se objasniti i bez vulganosti , nismo papci.
Zasto preferiram Akademce , jer igraju srcem i Saban , Pidro , Mujakic , Kovacevic .. iz aviona se vidi . pozdrav bit ce Titula aBd , 2 remija i 5 pobjeda. Jeste da je moglo lakse . Sve Vas pozdravljam , pa i one za koje sam hinja . Znam da nisam , to da sam kvarnjak dozivio sam samo ovdje na pdf u privatnom zivotu nikad za 60 god. Suti , samo suti , suti moj ....... Vidimo se kod Vjecne vatre aBd .Vozdra . :bow: :bow: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 apr 2019, 22:26

fks74 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Kad vec nakon 20 minuta mozes skontati da si fulio sa postavkom al si toliko tvrdoglav da sve to ne mjenjas do 75 minute da ne bi prizno svoju gresku, a da si neki trener to bi vec na poluvremenu sredio

Sve je u nasim rukama jos uvijek, samo sto onaj ko misli da zrinjski nece poklopit sve tekme do kraja cara se sigurno, tako da Emire i Husrefe sve je na vama

Kako god ova sezona zavrsila ja Husrefu zelim sve najbolje u zivotu i sto dalje od klupe FKS, idi u tu Kinu ako ima ikakve sanse ko sto raja prica
Pretjerujes, kako ce zrinjski poklopiti sve do kraja. Moze samo da se dogovori iducu. I zadnje kolo sa goskom.
A kako brate, tako sto vec 3 sezone to rade, a mi tekmu sa placenim sudijom nismo u stanju veceras dobit
Ne znam brate daj Boze da grijesim al smo dobro zglajzali ovim rezultatima
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 apr 2019, 22:28

Samozdravlje je napisao/la:@head88 i @fks74 i mnogi ostali, polahko momci cuvajte zdravlje . Ozbiljno mislim i govorim iz sopstvenog iskustva .Yebo ba sve profesinalce u klubu sad i buduce . Oni su poslije tusiranja zaboravili i pravac neka relaksacija . Pet puta sam kod rezultata 1:0 za nas i slicnih izlazio radi toga , jer srce hoce da iskoci (zadnju Listica ) . Za sve cuvajte se teskih psovki , moze se objasniti i bez vulganosti , nismo papci.
Zasto preferiram Akademce , jer igraju srcem i Saban , Pidro , Mujakic , Kovacevic .. iz aviona se vidi . pozdrav bit ce Titula aBd , 2 remija i 5 pobjeda. Jeste da je moglo lakse . Sve Vas pozdravljam , pa i one za koje sam hinja . Znam da nisam , to da sam kvarnjak dozivio sam samo ovdje na pdf u privatnom zivotu nikad za 60 god. Suti , samo suti , suti moj ....... Vidimo se kod Vjecne vatre aBd .Vozdra . :bow: :bow: :bow:
Bravo za post isto mislim a i nisam Bog zna šta mlađi a zdravlje mi je dobro narušeno toliko sam hasta da i nisam mogao večeras biti na utakmici a i bolje što nisam bio istu nisam ni gledao nikako ali mislim isto kao i ti da ćemo biti prvi.
Sarajevo ljubavi moja!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 apr 2019, 22:29

Yebo te bog kakvi nickovi iskaču na temi. Mrs u pm!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 apr 2019, 22:29

Sta mislote o tome da stavi hebiba na desnog beka :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 14 apr 2019, 22:29

Ja ne znam sto se ovaj Husref živcira zbog ovih neznalica na terenu,sto ne ode lijepo voditi Auxere,Celtu,Palermo ili Leverkusen i uziva u čarima trenerskog posla...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 apr 2019, 22:30

Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Poslje sljedeceg kola + 2 ili +1
I opet ce biti:'sta hoces prvi smo i u finalu kupa'. I onda nakon toga:'Husref Musemic jedan je od nas'.
Doci ce opet pametnjakovici ps ce reco Ahmet fulio 100% priliku, a sto mu ne tu priliku pruzio igrac Sirokog to nikom nista... Pa ce reci Velkoski promasio penal, a to na kakav smo nacin osli do penala i igre to nikom nista...
Reci ce Kapic qurac, a to sto lik igra zadnjeg veznog to nikom nista...
Reci ce nismo primili gol, a to sto smo preko lijeve strane jedva zivi opstali, to nikom nista....

Yebo vas Husref.....
To je to!
Jos ako, ne daj Boze, prokockamo titulu bice nije Husref kriv, igraci su krivi.
Nas sad samo neki pozitivan šok, u vidu novog trenera, moze izvuci.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2019, 22:31

Al poslije svakog kiksa isplivaju neki novi klinci da kritikuju.
Podrska husrefu i igracima do kraja sezone a na kraju zavisno od ishoda ce biti nagrađeni il kaznjeni neko kilom jabuka neko otkazom :-)
Ako se ne osvoji titula mislim da ce strucni stab i dosta igraca biti rastjerano jer to je nas stil.
Danas je nedostajalo srece i par glavnih igraca u veznom redu al ne treba izgovore traziti nego zapeti u ligi do kraja maksimalno.
Ne vjerujem da kup moze ostaviti husrefa na klupi ja prvi nisam za to da ostane ako ne osvoji titulu jer sramota bi bilo nakon onakve prednosti prosuti sve i zavrsiti drugi al do kraja puna podrska.
You are someone else I am still right here

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 apr 2019, 22:32

Husref debil - nije debil
Volimo ga - ne volimo ga
Treba ga otjerati - ne treba
Igraci p.izde - nisu P.izde
sad najbolji - sad najgore
LJUDI STA GOD MISLILI O BILO KOME U KLUBU DAJTE DA SAD ZBIJEMO REDOVE JER JE DOSLO HAMAN DO GRLA I KAD JE NAJBITNIJE SAD AJDE DA BUDEMO UZ NJIH. LAKO JE PLJUVATI NA KRAJU SEZONE AKO SE NE UZME TITULA NE DAJ BOZE, A UZET CEMO JE.
JEL TREBA DA NAM DUSMANI SE SMIJU!? NARAVNO DA NE TREBA!!!Ž
KAKVI GOD DA SU NASI SU, I STA GOD DA SE DESI OPET SU NASI I TO JA NASE SARAJEVO KOJEG NIKOME NE DAMO.
ZATO BOLJE DA SAD ZBIJEMO REDOVE I DAMO JOS JACU PODRSKU, DA DUSMANI VIDE DA NAM NE MOGU NISTA, JER NA SAMO CEKAJU DA VIDE NAS PAD.
NE SMIJEMO IM TO DOPUSTITI!!!!
p.s
SVAKO OD NAS SE IZNERVIRA I SVASTA KAZE U REVOLTU, AL KAD SE GLAVA OHLADI ZA PAR SATI SHVATI SVAKO OD NAS DA JE TITULA NAJBITNIJA I DA MORAMO AL MORAMOOOO DOCI DO NJE!!!!!!!!
NE SMIJU NAS SADA DUSMANI ZAVADITI DA SE SVADJAMO IZMEDJU SEBE I DA UNESEMO NEMIR I IZMEDJU NAS I MEDJU EKIPOM!!!
VOLIM TE, SAMO JAKO, MOSA RAJVOSA!!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 apr 2019, 22:33

Bit će vama j e b e n o do bola u tz....sloboda neopterecena a željna skalpa...nabrijane tribine i loš teren...tesko ce te do 3 boda...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 apr 2019, 22:33

Ovo je super sto se desilo, da nekako uzmemo titulu.. svi shvatimo da mahac nije trener za sistem koji planiramo da imamo....
I lijepo se pozdravimo....

Ako dodje do nekog premiranja, sve bi ja od Husrefove plate odbijao....

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 apr 2019, 22:34

rishovski je napisao/la:Ja ne znam sto se ovaj Husref živcira zbog ovih neznalica na terenu,sto ne ode lijepo voditi Auxere,Celtu,Palermo ili Leverkusen i uziva u čarima trenerskog posla...
Hebem li ti Makedoniju, mjenjaj taj avatar

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 apr 2019, 22:34

Falilo Stanoje

Penale treba samo Tatar pucat

Izmjene treba koristiti (vidi Baka juce)

Valjda nas nece ucenje osnova kostati 2 trofeja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 apr 2019, 22:35

staragarda je napisao/la:Bit će vama j e b e n o do bola u tz....sloboda neopterecena a željna skalpa...nabrijane tribine i loš teren...tesko ce te do 3 boda...
Hajd sacekajte zeljeznicar pa skalpirajte Allaha vam... povest cemo i punca sa sobom ako treba :lol:

Bice ovo dobro momci. Nemojte se sekirat previse.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 apr 2019, 22:37

Jbg bili smo kompletni i protiv laznih i protiv Krupe, pa je igra bila jos i gora vec veceras.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 apr 2019, 22:39

Kriv si Husrefe zato što ti je Mujakic igrao beka, a prošlu si Halila stavio na beka a malog Pidru nepravedno ostavio na klupi. I sad kad se Pidro povrijedio odjednom bolje da mujakic igra beka nego Halil.
Kriv si što igraš ziheraski svaku utakmicu, čak protiv goska i krupe i sl. Kriv si što nemaš muda da promijenis kad ne ide. Da si napravio trostruku izmjenu na poluvremenu, jer bili smo očajni i mogao si komotno to uraditi, nikad ti ne bi zamjerio.
Inače raje nema na stadionu iako smo prvi i u finalu zato što je patnja gledati tvoju postavku igre.Tri utakmice za redom gola nismo. Čekamo grešku protivnika, i u medjuvremenu zasilji koju loptu sa strane na ahmeta, pa sta Bog da. Koristiš jedne te iste igrače, a protiv sloge si vidio da na klupi imaš materijala. Handzicu si sje.bo formu jer mu daješ po deset minuta, sad je beskoristan i kad ga uvedes itd.
A ako ga neko brani zbog pobjede na grbavici, samo cu reci jedno, nismo mi pobijedili zato što smo mi dobro nesto igrali nego zato što su oni očajni ko nikad...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 apr 2019, 22:40

Denchi je napisao/la:Falilo Stanoje

Penale treba samo Tatar pucat

Izmjene treba koristiti (vidi Baka juce)

Valjda nas nece ucenje osnova kostati 2 trofeja
Ko bolan??? Husref? Pa samo da sjednem da napisem 10 stvati koje je sesloaki kur.ac os trenera dana su radio da ga podere. Lik mu je stavio kod hebiba visokog igraca, a zna da ovaj probiti ne moze, stavio je 4 trkaca u sredinu a mi s dva vezna, i svaku loptu bagaricu su slali na dupovca! Svaki put ide stoper-vezni-stoper-bek- tatar dupli sa tzv bekom i izgubimo loptu, puta 10 tako.
Itd itd
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 apr 2019, 22:43

Sa +11 na 4 :salut: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, HordasFks, skoJaa i 25 gostiju.