FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam jedan od onih koji su bili vazda uz husrefa, i dalje sam. Ali veceras su njegovi bodovi izgubljeni. Jednostavno igraci koji su istrcali, bukvalno nista ni sa cim. Mujakić lijevi bek? Na njegovo mjesto dupovac? Dva vezna Kapić i Crepulja? Kapić koji štedi nogice, u duel ne smije uci. Bez razbijaca u sredini? Halilović na krilu, bukvalno razbio zadnjih par utakmica na beku i veceras ovo uradi? Kapiten bukvalno fula penala koliko i pogadja, do sada je imao cesto srece. Za ahmeta nemam rijeci, najgori moguci momenat i utakmicu je uzeo da fula ovakva dva zicera, jednostavno ne moze se nista normalno reci i objasniti. Izmjene su drugi par opanaka, jedna izmjena za 90 minuta i to u 74. minuti. Isto kao da ne ganjamo 3 boda, kao da je ok veceras remizirati, kao da smo razbili listicu pa nema potrebe za izmjenama.
JURIŠ
Sace te husrefoljubci napasti sa povicima: 'sta hoces, prvi smo i u finalu kupa... Husref Musemic jedan je od nas'Stroj1946 je napisao/la:Sa +11 na 4![]()
Husref je protiv Krupe pokazao kakav je trener, sve je ovo na njegovu dusu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Imate 0 golova I 0 bodova iz 2 tekme s nama a tad ste ko igrali lafo...u medjuvremenu kombajn bi imao bolji ucinak...staragarda je napisao/la:Bit će vama j e b e n o do bola u tz....sloboda neopterecena a željna skalpa...nabrijane tribine i loš teren...tesko ce te do 3 boda...
Sreca pa nemate ni para da otjerate cviku..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
zagorski je napisao/la:Jbg bili smo kompletni i protiv laznih i protiv Krupe, pa je igra bila jos i gora vec veceras.
Bili smo kompletni i na Pecari i Grbavici pa im uvaljasmo po 3 komada.
Druze ne mozemo pobjediti svaku utakmicu, prosto je nemoguce i shvatite vec jednom. Ni Real, Barcelona, Bayern, Juventus... ne bjede svaku utakmicu.
Ispade da vise mi zelimo pobjede i titulu od samih njih koji izađu na teren, ili vode s klupe. Sve to isto i oni silno zele, ali ne mozes sve pobjediti.
Pa kakav je uzasan start samo Zrinjski imao, pa se vraca.
Mozda je kod nas kod kuce neki yebeni pritisak, ne znam niti mogu objasniti, na strani ga nemamo. Ali da mozemo sve pobjediti, ne mozemo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Husref?Pantelija je napisao/la:Ko bolan??? Husref? Pa samo da sjednem da napisem 10 stvati koje je sesloaki kur.ac os trenera dana su radio da ga podere. Lik mu je stavio kod hebiba visokog igraca, a zna da ovaj probiti ne moze, stavio je 4 trkaca u sredinu a mi s dva vezna, i svaku loptu bagaricu su slali na dupovca! Svaki put ide stoper-vezni-stoper-bek- tatar dupli sa tzv bekom i izgubimo loptu, puta 10 tako.Denchi je napisao/la:Falilo Stanoje
Penale treba samo Tatar pucat
Izmjene treba koristiti (vidi Baka juce)
Valjda nas nece ucenje osnova kostati 2 trofeja
Itd itd
Da **** zadnju liniju u sred sezone? Ma ti si se momak napusio!
Nemoj sad da izvadim svako kolo pocetni sastav da vidis da skoro nijednu tekmu nismo imali istu zadnju liniju...svi su igrali u odbrani...to je sad savremena taktika, kaze samo **** zadnju liniju I ceprkaj izmisljaj poziciji I pitaj se sto su nesigurni...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da razbijemo i tu teoriji o tome da razbijamo u gostima. Husref ima jednu te istu taktiku i formaciju i protiv atalante i protiv juventusa i krupe. U gostima, vecinom protivnik napadne i otvori se, vecinom iz polukontri zabijamo ito u drugom poluvremenu kada protivnik se jos vise otcori jer ga povuce domaci teren. Svaka ekipa koja STANE u gard mi ne mozemo meda, jer ovaj nema blage sta da radi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Brate mi nemamo igru, naravno da ne mozemo svaku pobijediti, ali zadnje tri na Kosevu mi nismo nijednu pobijedili. To je ipak malo previse za ekipu koja pretenduje na titulu prvaka.emir79 je napisao/la:zagorski je napisao/la:Jbg bili smo kompletni i protiv laznih i protiv Krupe, pa je igra bila jos i gora vec veceras.
Bili smo kompletni i na Pecari i Grbavici pa im uvaljasmo po 3 komada.
Druze ne mozemo pobjediti svaku utakmicu, prosto je nemoguce i shvatite vec jednom. Ni Real, Barcelona, Bayern, Juventus... ne bjede svaku utakmicu.
Ispade da vise mi zelimo pobjede i titulu od samih njih koji izađu na teren, ili vode s klupe. Sve to isto i oni silno zele, ali ne mozes sve pobjediti.
Pa kakav je uzasan start samo Zrinjski imao, pa se vraca.
Mozda je kod nas kod kuce neki yebeni pritisak, ne znam niti mogu objasniti, na strani ga nemamo. Ali da mozemo sve pobjediti, ne mozemo.
Ma tako je husrefe igraci su krivi ti nisi od 99 ni jednom bio kriv... ko je kriv sto nihas ne zna igrati lijevog beka , debil.jedan ...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ti rekoh a ti kako hoces...moje neko mišljenje ...plus, krizirate opasno kad je najpotrebnije...kao što neko napisa,mentalni patuljci....ne možete na koševu mrtvu krupu dobiti koju su već tad bili svi prezalili....isto je ovo Husref ziheras radio sa Slobodom...identičnoDenchi je napisao/la:Imate 0 golova I 0 bodova iz 2 tekme s nama a tad ste ko igrali lafo...u medjuvremenu kombajn bi imao bolji ucinak...staragarda je napisao/la:Bit će vama j e b e n o do bola u tz....sloboda neopterecena a željna skalpa...nabrijane tribine i loš teren...tesko ce te do 3 boda...
Sreca pa nemate ni para da otjerate cviku..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
To je to ali definitivno.Pantelija je napisao/la:Da razbijemo i tu teoriji o tojme da razbijamo u gostima. Husref ima jednu te istu taktiku i formaciju i protiv atalante i protiv juventusa i krupe. U gostima, vecinom protivnik napadne i otvori se, vecinom iz polukontri zabijamo ito u drugom poluvremenu kada protivnik se jos vise otcori jer ga povuce domaci teren. Svaka ekipa koja STANE u gard mi ne mozemo meda, jer ovaj nema blage sta da radi.
SLUSA LI KO OVU NASU BUDALU STA PRICA NA PRESSU ???
JESI LI NORMALAN????? NE SMIJES TO RADITI DEBILU JEDAN
JESI LI NORMALAN????? NE SMIJES TO RADITI DEBILU JEDAN
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nervozan sam i ljut, apsolutno kritika je na mjestu prema Husrefu i igracima al sad nema nazad. Mi moramo skupiti glave i dati podrsku ekipi i treneru, analize ostaviti za kraj sezone.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da smo se dobro zayebali jesmo, ali po postovima izgleda kao da smo izgubili prvu poziciju danas, a ne da imamo jos uvijek 4 boda prednosti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Historicar
- Kontakt:
Ja odvratnog osječaja braco moja, nije mi do života, fuj.Baš me zanima kako će kriminalci iz saveza napraviti raspored narednog kola, koji dan će igrati Zrinjski, a koji dan mi.Oni imaju ljude u Savezu (dovoljan im je samo Ivan Beus), a mi i ono jada ljudi što imamo, ko da nemamo.Treba i te stvari gledati, oni će sada u ovim novonastalim okolnostima, kada se smanjila prednost, biti spremni na sve, zna se šta su radili protekle tri sezone.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
O kakvim kritikama se priča, o kakvoj taktici, o kojim formacijama i postavkama? HALO BOG TE YEBO PUCAŠ SA 11 METARA ZA POBJEDU U OKVIR OD 20 KVADRATA, TO JE GARSONJERA **** U KOJOJ ŽIVI 10 PORODICA U KINI.
Prije toga promašiš 3 zicera i stoposto šanse... nakon svega toga neko priča o postavci i taktici. Mi da igramo ko Zrinjski ni one 2000 ne bi bile na stadionu, a trener 5 kola ne bi preživio...
Prije toga promašiš 3 zicera i stoposto šanse... nakon svega toga neko priča o postavci i taktici. Mi da igramo ko Zrinjski ni one 2000 ne bi bile na stadionu, a trener 5 kola ne bi preživio...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nemamo igru i nismo je imali? Ovu ekipu je pohvalio svaki trener ove lige a prodefilovalo ih je milion u ovoj sezoni, svi su rekli da igramo najlješe i najbolje.
Husref pročitan, pročitao ga je Starčević, nadmudrio ga, pametniji je Starčević, to se pisalo nakon utakmice sa Krupom a samo dva kola prije te utakmice, Husref pobjedio tog istog Starčevića na gostujućem terenu gdje je isti podnio otkaz. Nadmudruju svi Husrefa a Husref ima bolji međusobni omjer u odnosu na sve ekipe u ligi izuzev yebenog GOŠK-a!
Ne branim Husrefa, i ja mu zamjerim Mujakića ovu tekmu, zamjeram mu Hebiba na Koševu jer je uvijek kriminalan dok je solidan van Koševa. Zamjeram mu dosta stvari ali nije trenutak da se puno proziva. Kritika okej, kritiku je zaslužio naravno ali da se vrijeđa, tjera, i psuje, nije trenutno vrijeme.
ZBIT REDOVE, POKUŠATI ŠTO MANJU NERVOZU UNOSIT MEĐU IGRAČE I NAS NAVIJAČE DA SE NE BI STVORILA NEKA LOŠA ATMOSFERA JER NAM TO SAD NAJMANJE TREBA. POGURAT EKIPU I VEĆ OD SLJEDEĆEG KOLA RAZLIKU MOŽEMO POVEĆATI NA 6 ILI 7 BODOVA! HRABRO, JAKO, ZAJEDNO, DO TITULE I VJEČNE VATRE!
Husref pročitan, pročitao ga je Starčević, nadmudrio ga, pametniji je Starčević, to se pisalo nakon utakmice sa Krupom a samo dva kola prije te utakmice, Husref pobjedio tog istog Starčevića na gostujućem terenu gdje je isti podnio otkaz. Nadmudruju svi Husrefa a Husref ima bolji međusobni omjer u odnosu na sve ekipe u ligi izuzev yebenog GOŠK-a!
Ne branim Husrefa, i ja mu zamjerim Mujakića ovu tekmu, zamjeram mu Hebiba na Koševu jer je uvijek kriminalan dok je solidan van Koševa. Zamjeram mu dosta stvari ali nije trenutak da se puno proziva. Kritika okej, kritiku je zaslužio naravno ali da se vrijeđa, tjera, i psuje, nije trenutno vrijeme.
ZBIT REDOVE, POKUŠATI ŠTO MANJU NERVOZU UNOSIT MEĐU IGRAČE I NAS NAVIJAČE DA SE NE BI STVORILA NEKA LOŠA ATMOSFERA JER NAM TO SAD NAJMANJE TREBA. POGURAT EKIPU I VEĆ OD SLJEDEĆEG KOLA RAZLIKU MOŽEMO POVEĆATI NA 6 ILI 7 BODOVA! HRABRO, JAKO, ZAJEDNO, DO TITULE I VJEČNE VATRE!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ko hoce sezonsku neka se javi na pp od mene dosta. Za koji mjesec viza i svabenzi. Hebo ovo, da secer fasujem
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo sad s tekme. Kao što rekoh, predosjećao sam X.
Igra nije bila na nivou, znao sam da će faliti Stanoje i Rahman i to se i pokazalo. Skoro niko nije bio na nivou, osim Lazića i donekle Mujakića koji je igrao na neprirodnoj poziciji. Ubjedljivo najlošiji Krste, pa onda Kapić, od kojeg sam očekivao da će biti strašan, ali izgleda nula bodova. Još se čudim da je Merso fulio onaj zicer, kontao sam da će on to lagano pospremiti, ali ebiga može i on imati loš dan.
Samo me zanima ko je bila ona seljačina na zapadu s kapuljačom, koja je psovala čitavu tekmu.. Na kraju psuje Husrefu djecu, Krsteu dijete mrtvo itd. Sreća pa ima i na zapadu normalne raje i par momaka koji su uz mene ustali i stali u odbranu igrača. Opet ponavljam, svaki klošar dolazi i liječi frustracije, ne znam koji ga qurac i dolaze onda. Kakvi ološi. Također, svaka čast zapadu na aplauzu za igrače na kraju, bravo.
Yebem mater onom idiotu Sedloskom, jest antipatičan frajer sve mu ebem. Čitavu tekmu se buni, skače na sudije, pa onda na kraju i provocira. Trebao ga je slomiti Ahmet.
Igra nije bila na nivou, znao sam da će faliti Stanoje i Rahman i to se i pokazalo. Skoro niko nije bio na nivou, osim Lazića i donekle Mujakića koji je igrao na neprirodnoj poziciji. Ubjedljivo najlošiji Krste, pa onda Kapić, od kojeg sam očekivao da će biti strašan, ali izgleda nula bodova. Još se čudim da je Merso fulio onaj zicer, kontao sam da će on to lagano pospremiti, ali ebiga može i on imati loš dan.
Samo me zanima ko je bila ona seljačina na zapadu s kapuljačom, koja je psovala čitavu tekmu.. Na kraju psuje Husrefu djecu, Krsteu dijete mrtvo itd. Sreća pa ima i na zapadu normalne raje i par momaka koji su uz mene ustali i stali u odbranu igrača. Opet ponavljam, svaki klošar dolazi i liječi frustracije, ne znam koji ga qurac i dolaze onda. Kakvi ološi. Također, svaka čast zapadu na aplauzu za igrače na kraju, bravo.
Yebem mater onom idiotu Sedloskom, jest antipatičan frajer sve mu ebem. Čitavu tekmu se buni, skače na sudije, pa onda na kraju i provocira. Trebao ga je slomiti Ahmet.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 14 apr 2019, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 33 gosta.