FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 15 apr 2019, 08:49

Do kraja cemo imati minimalno 6 pobjeda, garantujem.

Sta treba da bude izgovor, da nas u Tuzlj ne bhde 1000. Sa povratkom Rahmana i Stane mislim da nema razloga za brigu..
Zadnja izmjena: Amca007, dana/u 15 apr 2019, 08:51, ukupno mijenjano 1 put.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 15 apr 2019, 08:50

ja bih krvlju potpisao 4 boda u naredne dvije tekne mile mi majke

VVVBK

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2019, 08:59

I ja Sarajevo volim vise od samog sebe, hocu i ja da vodim prvi tim... ???

Samo je jos kod nas ljubav=strucnost .....

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 apr 2019, 09:01

Zip je napisao/la:I ja Sarajevo volim vise od samog sebe, hocu i ja da vodim prvi tim... ???

Knjigu u ruke, završi te potrebne licnece i onda vodi, mani se šuplje i kenjanja po forumu ;)

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 apr 2019, 09:09

Onaj kreten bugarski/grcki je dosad fulio 4 penala ba !!! Svaki korner se jagmi da izvede, slobodnjak i svaki put zasere !!!! Koji khurac je on ba jos kapiten ???? Po cemu je on zasluzio da nosi kapitensku uopste ???? Yebo mamu svoju ublehasku vise, mrtvi bolikhurac, mrs na kraju sezone u onu svoju vukoyebinu, pa se tamo ko khurava vuci po terenu !!!! Karinasu
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 15 apr 2019, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 apr 2019, 09:11

Imali mi prilike?iz cega? Ljudi u dodavanju skooro bez pritiskA dali loptu ahmetu u noge, penal nije postojao, lazic u offside, ahmet glavom iz prekida. Iz igre nista, mlohava chuna.

Dakle, sve sto smo stvorili sem sanse tatara i halilovica je plod gresaka bez pritiska i sudije.
Mi igre nemamo sem kad zabijemo nekako pa se protivnik otvvori. Tad znamo jer se protivnik zaleti i ostavi prostora. Do tada muka i patnja. U kupu je zrinjski prije gola tatara imao 100% sansu za vodstco kao i siroki dole. ..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 15 apr 2019, 09:15

Nemam nista protiv Husrefa cak sto vise podrzavam ga ali mi nije jasno da sinoc nije napravio sve izmjene,na poluvremenu je odmah trebao Dupovca mjenjati a poslije toga i Tatara i Krstea koji su bili po meni najlosiji sinoc...Steta sto nismo realizovali sanse ali i dalje je to fina prednost.DUPLA KRUNA JE ABD NASA...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2019, 09:17

alacious je napisao/la:
Zip je napisao/la:I ja Sarajevo volim vise od samog sebe, hocu i ja da vodim prvi tim... ???

Knjigu u ruke, završi te potrebne licnece i onda vodi, mani se šuplje i kenjanja po forumu ;)
Treba pustiti kvalitetnijim da svoj posao obavljaju bolje :kafa:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 15 apr 2019, 09:20

Samo kodro, jarni, jesic, krcmarevicic, skijasi, sto vise to bolje. kakav si ti pakas.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 apr 2019, 09:23

Kamuflazn je napisao/la:

Samo kodro, jarni, jesic, krcmarevicic, skijasi, sto vise to bolje. kakav si ti pakas.
A ko kaze magistre da npr kodro ne bi napravio nesto vise sa ovom upravom igracima i karna konkurencijom?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 15 apr 2019, 09:27

Joj navijača haha
ISTINA ZA VEDRANA!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 apr 2019, 09:27

Pantelija je napisao/la:Ja i dalje ne kontam, shvatate li da od 95. nikad losiji konkurenti nisu bili za titulu. U tome je fazon. U novembru se liga naguzila nama i treneri govorili da je gotovo prvenstvo. Zrinjski na kosevu sa B ekipom i bez napadaca,na plus 11 imas dvije domace tekme protiv zadnjeg i protiv drugog... Ne znas..
Sreca je nasa samo sto ne ostase bilbija i todorovic... ne bi ni +4 bilo zivotom garantujem.

Na kosevu 3 utakmice ni jedan gol? Znaci, nesto ne valja. Je li ista husref promjenio? Nije. Je li sinoc opet pokazao da nema osjecaj za utakmicu? Jeste. 74. Min prva izmjena. I JEDINA. Bas dize formu igracima na klupi tim poteezima.

Moze se titula i uzeti al igra ne valja ku.... a to sto smo zbijali i efikasni to se zzahvalimo vaktu kada su minute imali sabanovic, pidro i ostaali sa klupe koji minute nisu dobili ili na kapaljku a iz igre ne izlaze ni u ludilu hebibovic, halilovic, dupovac prije sofranca, hare po 7 min igra itd....
Bili su tu Nemanja i Todor, pa si imao plus 5, i bez njih Zrinjski ima 4 pobjede i tri remija, i jedini kiks Radnik kuci, i iznenadjenje sto su nas dobili na Kosevu, a izgubili su sa nemanjom i Todorom... i kakva B ekipa Zrinjskog, koja je to njihova prva ekipa? bez napadaca, jel to onih napadaca koji su dosad dali 0 golova?

Ma ja sasvim normalno je dobiti Zrinjski 3x u mjesec dana, sta je to, oni su smijesna ekipa koja slucajno na proljece ima 4 3 0, i primili jedan gol, ako se ne varam...
Sasvim normalno ja da nema kikseva i losih serija, ali na menadzeru, kad ponavljas utakmice...
Taj zadnji je odnio vise bodova nego Siroki sa Koseva odkad igraju PL, i na kraju igrale su rezerve nekoliko sedmica prije protiv njih, pa da ne udje Ahmet, odnijeli bi opet bod sa Koseva...

Koji su to igraci sa klupe koji su dobijali minute pa mi nabili gol razliku? Sabanovic bi imao istu minutazu ko i na jesen da nije povrijedjen... Pidro da se nije povrijedio na kraju priprema Bekic bi igrao kup protiv Sloge, kao i ostale rezerve...

Ma ja igramo katastrofalnu sezonu, neznalicu na klupi svi gaze, ubise ga takticki, jos samo da to govore rezultati, ali koga briga za njima, to cemo zanemariti...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 15 apr 2019, 09:30

Pantelija je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:

A ko kaze magistre da npr kodro ne bi napravio nesto vise sa ovom upravom igracima i karna konkurencijom?
Pa kodro je imao igrace 5 6 koplja iznad lige i ispao od borca drugoligasa i zamalo sjebo titulu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 apr 2019, 09:31

270 min na kosevu, nula golova.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 apr 2019, 09:35

Kamuflazn je napisao/la:Pa kodro je imao igrace 5 6 koplja iznad lige i ispao od borca drugoligasa i zamalo sjebo titulu.
Hajd nabroji 5 takvih Allaha ti
ZZ

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 apr 2019, 09:36

Joj sto serete bezveze,samo seruckajte..
Nisam niiti ja fan Husrefa ali vase seruckanje u ovom trenutku samo moze odmoci.
Lahko je samo srati,srati i srati...
Vise vrijedi ovo sto sam se ja jutros posro dobro nego pojedinci sto su napisali zadnjih 5 stranica
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 apr 2019, 09:37

moj uzor-S.G je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Pa kodro je imao igrace 5 6 koplja iznad lige i ispao od borca drugoligasa i zamalo sjebo titulu.
Rustem radovac i ibrakovic

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2019, 09:38

Kamuflazn je napisao/la:

To da li su Kodro, Jarni i ostali nabrojani bolji izbor, necu ulaziti... Al trenutno, ovaj trener nije za ovu ekipu :kafa:
Ima više razloga....

A vidjet cemo sta ces ti pricati ako( ne do Bog) ne osvojimo titulu... Pretpostavljam da ce igraci biti krivi.... :)

Ziheras mrtvi.... Umjesto da zatvori tekmu protiv Zrinjskog, da ide na X ako vec ne moemo dobiti... Jer je i to vise nego dovoljno, on izgubi utakmicu...
A jucer, trebao da napadne, lik ne mjenja nista do 75minute :lol: kakav strucnjak...

Muda se smanjila Husrefe...

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 15 apr 2019, 09:40

Ogrijesili ste se od Adukora...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 15 apr 2019, 09:45

moj uzor-S.G je napisao/la:
Benko
Stojcev
Bilbija
Cimirot
Delac, druga polusezona

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Elrond i 10 gostiju.