Naravno da ja necu placati, ali 40 miliona za igraca za kojeg se skoro pa nije znalo prije godinu dana je previse, rekao bi covjek da igra kao Maldini svojevremeno pa ga toliko cijene..Unknown Genius je napisao/la:Nećeš ih ti iz svog džepa plaćati, valjda je važnije da dođe bolji igrač, pa sad koliko ga god oni plate.enobarca je napisao/la:Katalonski Sport pise kako su poceli pregovori za J. Martineza, mislio sam da je ta sapunica gotova, ali ocigledno nije..Ja bih vise volio kad bi doveli Agera prvenstveno zbog cijene, jer je 40 miliona previse.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
martineza ne treba placati iz principa tih 40 miliona, jer to je presmijesno, da je najbolji odbrambeni igrac svijeta ubjedljivo, nema smisla tolike pare dati, toliko se moze platiti neki napadac extra klasa ili vezni, al za odbrambenog igraca to je nemoralno, kao sto rece momak pa nije on maldini
do 30 miliona i nekako, sve preko je sramota za klub da se daje toliko, necemo se spustati u rang ovih seika, sramota je to ljudi i nadam se klub nikad nece toliko plati nekog stopera koji ne bi bio ni prvotimac sigurni, jer tesko bi izbacio iz tima pikea, maskerana il sergia
bolje dovest aggera ili koga bilo, nego tog martineza, ja sam prvi bio za njega prije nekolijo mjeseci, mislim da sam bio prvi na ovoj temi koji je govorio kako je martinez extra zanimljiv od kako ga je bielsa prekomandovao na stopera, al ako bilbao trazi tolike pare, vozdrica
ja bi to po kratkom postupku, ponudio 30 miliona uzmi il ostavi, ako ne prihvate neka i dalje igra kod njih, to ce im biti velika razlika hocel na kraju zavrsit 6. 7. ili 8., jer ni s njim ni bez njeg bilbao nece u ligi prvaka. taj klub inace oduvijek postujem, njima je tesko, samo baski mogu igrati i tesko im je kad izgube bitnog igraca, al i 30 miliona su mocne pare i realno taj momak koliko god da je dobar ne vrijedi vise
barci treba vrhunski stoper, martinez kao stoper nije sigurno najbolji u svijetu da se toliko placa, pitanje je da li je i medju prvih 10, tako da ako ga toliko platimo bice malo i smijesno dati tolike pare za nekoga ko nije toliko potreban, nije toliko bolji od maskerana da se tolike pare izvaljuju, bolje jeftiniji agger pa nek se momak krece tu izmedju klupe i prvog tima, tu je jos uvijek i nasa tvrdjava puyol, sve u svemu nema potrebe jos uvijek za astronomskim ulaganjima u odbranu
do 30 miliona i nekako, sve preko je sramota za klub da se daje toliko, necemo se spustati u rang ovih seika, sramota je to ljudi i nadam se klub nikad nece toliko plati nekog stopera koji ne bi bio ni prvotimac sigurni, jer tesko bi izbacio iz tima pikea, maskerana il sergia
bolje dovest aggera ili koga bilo, nego tog martineza, ja sam prvi bio za njega prije nekolijo mjeseci, mislim da sam bio prvi na ovoj temi koji je govorio kako je martinez extra zanimljiv od kako ga je bielsa prekomandovao na stopera, al ako bilbao trazi tolike pare, vozdrica
ja bi to po kratkom postupku, ponudio 30 miliona uzmi il ostavi, ako ne prihvate neka i dalje igra kod njih, to ce im biti velika razlika hocel na kraju zavrsit 6. 7. ili 8., jer ni s njim ni bez njeg bilbao nece u ligi prvaka. taj klub inace oduvijek postujem, njima je tesko, samo baski mogu igrati i tesko im je kad izgube bitnog igraca, al i 30 miliona su mocne pare i realno taj momak koliko god da je dobar ne vrijedi vise
barci treba vrhunski stoper, martinez kao stoper nije sigurno najbolji u svijetu da se toliko placa, pitanje je da li je i medju prvih 10, tako da ako ga toliko platimo bice malo i smijesno dati tolike pare za nekoga ko nije toliko potreban, nije toliko bolji od maskerana da se tolike pare izvaljuju, bolje jeftiniji agger pa nek se momak krece tu izmedju klupe i prvog tima, tu je jos uvijek i nasa tvrdjava puyol, sve u svemu nema potrebe jos uvijek za astronomskim ulaganjima u odbranu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Prema katalonskom listu El Mundo Deportivo, otkazivanje Messijevog nastupa protiv Hamburga u posljednjem trenutku koštat će Barcelonu ukupno 30% od 1.2M € koliko je dogovoreno da će Barcelona dobiti za nastup. Drugim riječima, Messijeva povreda će koštati Barcelonu 300 000 €!
Barcelona je obavijestila Hamburg SV o Argentinčevoj povredi lista i iz kluba su poslali medicinsku dokumentaciju kao dokaz o povredi. Sandro Rosell će kolegama iz uprave Hamburga na večeri kojoj će zajedno prisustvovati večeras i lično objasniti prirodu povrede koja je razlog otkazivanja Messijevog nastupa
Barcelona je obavijestila Hamburg SV o Argentinčevoj povredi lista i iz kluba su poslali medicinsku dokumentaciju kao dokaz o povredi. Sandro Rosell će kolegama iz uprave Hamburga na večeri kojoj će zajedno prisustvovati večeras i lično objasniti prirodu povrede koja je razlog otkazivanja Messijevog nastupa
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Barça: Pinto, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano, Dos Santos, Espinosa, S. Roberto, Afellay, Deulofeu i Alexis
Visca el Barça ! Mes que un club !
Solidna igra Titove ekipe 
Afellay odlicno odigrao 1 poluvrijeme.Puno je bolji kada igra u sredini.
Pogodak Alvesa
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogotak Deulofeua
[youtube][/youtube]
Afellay odlicno odigrao 1 poluvrijeme.Puno je bolji kada igra u sredini.
Pogodak Alvesa
Pogotak Deulofeua
[youtube][/youtube]
Ima li ko kakav dobar sopcast link, koji god nadjem ne valja??
- anonymousHD
- Kontakt:
Dobar vam ovaj trener...

Pazite desnu nogu
Ako je istina ovo da je Muniesa potrgao ligamente onda nemaju sta cekati s novim stoperom, mora se dovesti sto prije.
- raul-zakon
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, pa ako neko od vas Culesa može da mi kaže, je li Villanova samo nastavio gdje je Pep stao(u taktičkom smislu, stil igre i to), ili ima na umu da ostavi svoj pečat? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Zaslužena pobijeda!
Prva utakmica i pobijeda,naprijed Tito naprijed Barca!
Prva utakmica i pobijeda,naprijed Tito naprijed Barca!
Ma nastavi ce tamo gdje je Guardiola stao,barem sto se tice igre.raul-zakon je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, pa ako neko od vas Culesa može da mi kaže, je li Villanova samo nastavio gdje je Pep stao(u taktičkom smislu, stil igre i to), ili ima na umu da ostavi svoj pečat?
A za trofeje cemo jos vidjeti
- raul-zakon
- Kontakt:
E onda nam opet predstoji epska borba sa vama.DesimaL je napisao/la:Ma nastavi ce tamo gdje je Guardiola stao,barem sto se tice igre.raul-zakon je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, pa ako neko od vas Culesa može da mi kaže, je li Villanova samo nastavio gdje je Pep stao(u taktičkom smislu, stil igre i to), ili ima na umu da ostavi svoj pečat?
A za trofeje cemo jos vidjeti
Ponadao sam se da će se Tito htjeti dokazati tako što će donijeti neke svoje igrače, svoj stil igre i to, što bi Jozo znao iskoristiti, ali ništa, jbg...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Sergio Araujo (20) dosao na dvogodisnju posudbu u Barcelonu B.A nako toga barca ima pravo otkupiti njegov ugovor.
Veliki talenat,nadam se da ce barcelona utkupiti njegov ugovor.Njegova poziicija je CF
[youtube][/youtube]
Edit: Dobrodosao

[youtube][/youtube]
Veliki talenat,nadam se da ce barcelona utkupiti njegov ugovor.Njegova poziicija je CF
[youtube][/youtube]
Edit: Dobrodosao

[youtube][/youtube]
Ima li koga zivog ?
Odlicna vijest.
Javier Mascherano produzio ugovor sa barcelonom do 2016,a otkupna klauza je 100 miliona.

Odlicna vijest.
Javier Mascherano produzio ugovor sa barcelonom do 2016,a otkupna klauza je 100 miliona.
zatisje pred buruDesimaL je napisao/la:Ima li koga zivog ?![]()
Odlicna vijest.
ev gledam snimak od sinoc roma -liverpool ,pratim aggera pa cu titu prenijet jel zadovoljio i dal da ga kupi
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za Cesca pripreme su pocele

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.