AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Da je placen skupo i previse to jeste. Ali eto nije da imaju neki bajni izbora, valja naci nekoga i ko je voljan doci u Milan.
Ja bi volio vise da su pokusali zaganjati Osimhena, ali ne znam koliko je to izvodivo.
Na kraju, zaboli nas i koliko je para, ne placamo mi iz svog dzepa tako da..... Ono sto zelim vidjeti od ekipe je teren i rezultati, a ovi nek se brinu za finansije kojima je to i posao.
Ja bi volio vise da su pokusali zaganjati Osimhena, ali ne znam koliko je to izvodivo.
Na kraju, zaboli nas i koliko je para, ne placamo mi iz svog dzepa tako da..... Ono sto zelim vidjeti od ekipe je teren i rezultati, a ovi nek se brinu za finansije kojima je to i posao.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma kakav Osimhen. Skoro je neko objavljivao šta sve njegov ugovor sadrži i zašto samo može igrati u Turskoj ili Arabiji. Tu j bezbroj bonusa i klauzula gdje se moraš pobrinuti za cijelo jedno pleme. Njegova plata je sad skoro 20M u Turskojmilanist je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:54Da je placen skupo i previse to jeste. Ali eto nije da imaju neki bajni izbora, valja naci nekoga i ko je voljan doci u Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zato sam napisao da ne znam koliko je izvodivo. Vjerujem da bi on dosao u Milan i da igra za manje para. Znam da je Ibra pokusavao dovesti ga dok nije otisao u Tursku, ali gazda Napolia ga nije htio pustiti nikome u ItalijiRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:58Ma kakav Osimhen. Skoro je neko objavljivao šta sve njegov ugovor sadrži i zašto samo može igrati u Turskoj ili Arabiji. Tu j bezbroj bonusa i klauzula gdje se moraš pobrinuti za cijelo jedno pleme. Njegova plata je sad skoro 20M u Turskojmilanist je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:54Da je placen skupo i previse to jeste. Ali eto nije da imaju neki bajni izbora, valja naci nekoga i ko je voljan doci u Milan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
celikmilan
- Kontakt:
Je li to puno para? Jeste. Jesu li to moje pare? Nisu. Da li je Cardinale napokon shvatio da mora trošiti? Izgleda da jeste. Da li će Ramos opravdati uloženo? Vidjećemo.
Po ovom početku ono što je Amorim tražio to će i dobiti. Koliko će još ulagati ostaje da se vidi. Kad već možemo sanjati i nešto očekivati i ako će se igrati u toj formaciji onda nešto ovako: Maignan - Pavlović, Gabbia, Silva - Grimaldo, Hjulmand, Rabiot, Ryerson - Trincao, Pulišić - Ramos.
Po ovom početku ono što je Amorim tražio to će i dobiti. Koliko će još ulagati ostaje da se vidi. Kad već možemo sanjati i nešto očekivati i ako će se igrati u toj formaciji onda nešto ovako: Maignan - Pavlović, Gabbia, Silva - Grimaldo, Hjulmand, Rabiot, Ryerson - Trincao, Pulišić - Ramos.
Da si to zdrav i ziv, Grimaldo je novi igrac Atletico Madridacelikmilan je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:48Je li to puno para? Jeste. Jesu li to moje pare? Nisu. Da li je Cardinale napokon shvatio da mora trošiti? Izgleda da jeste. Da li će Ramos opravdati uloženo? Vidjećemo.
- Beduin
- Kontakt:
Mozda je i Cardinale skonto da bez ulaganja samo gubi iz sezone u sezonu, neigranje LP samo dodatno je to sve zeznulo sa finansijske strane tako da se naredne sezone mora ici all in, a pare su u LP. Sad kad nismo pod lupom FFP-a napokon nema opravdanja.
Fudbal je u nedostatku kvalitetnih napadaca, Ramos jeste preskup s obzirom na ulogu u klubu i repki posljednjih godinu-dvije, ali Boze moj, mozda nam se napokon posreci.
Bice zanimljivo u narednih mjesec dana vidjeti kakav tim se sklapa i koga ce se uspjeti rijesiti.
Fudbal je u nedostatku kvalitetnih napadaca, Ramos jeste preskup s obzirom na ulogu u klubu i repki posljednjih godinu-dvije, ali Boze moj, mozda nam se napokon posreci.
Bice zanimljivo u narednih mjesec dana vidjeti kakav tim se sklapa i koga ce se uspjeti rijesiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Milan vise nije velikan. Zato im je i tesko pronaci kvalitetne igrace na trzistu koji bi igrali u klubu bez ambicija.milanist je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:54Da je placen skupo i previse to jeste. Ali eto nije da imaju neki bajni izbora, valja naci nekoga i ko je voljan doci u Milan.
-
celikmilan
- Kontakt:
Hvala na lijepim željama a i na informaciji. Nisam upratio to za Grimalda. On mi je bio velika želja još od Benfice ali izgleda da je otišao tamo gdje je i htio.Adi33 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:24Da si to zdrav i ziv, Grimaldo je novi igrac Atletico Madridacelikmilan je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:48Je li to puno para? Jeste. Jesu li to moje pare? Nisu. Da li je Cardinale napokon shvatio da mora trošiti? Izgleda da jeste. Da li će Ramos opravdati uloženo? Vidjećemo.
Po svemu danas bi izgleda trebao biti gotov transfer A Silve iz Benfice. Top talent, nadam se da ce doci, on Pavlovic i Tomori mi djeluju dobro u sistemu kojeg ce Amorim igrati. Amorim zeli jos jednog veznog, njegova zelja je Hojmlund i jos jednog wing beka. Poslije toga ce se traziti igraci za rotacije.
Sto se Kerima tice mediji prenose da je Zlatan odobrio transfer i da je on njegova zelja. Iskreno i sviju nas iz Bosne je ista zelja kao Zlatanova
Hajde Zlatane sine bosanski zavrsi taj transfer.
Sto se Kerima tice mediji prenose da je Zlatan odobrio transfer i da je on njegova zelja. Iskreno i sviju nas iz Bosne je ista zelja kao Zlatanova
Hajde Zlatane sine bosanski zavrsi taj transfer.
Po meni preplacen, covjek za svoje karijere jednom prebacio 15+ golova u sezoni ( vrti se oko 10 ili 11 golova po sezoni )....75 mil e brate puno....
Vidjet cemo, mozda kod nas eksplodira....
Vidjet cemo, mozda kod nas eksplodira....
Izgleda da ce Gimenez da bude prodat. Porto ili MLS.
Milan navodno dobio ponudu od 30M od Porta, nasi traze 35M
Fer cifra s obzirom na goalgetera kakav je Santi
Milan navodno dobio ponudu od 30M od Porta, nasi traze 35M
Fer cifra s obzirom na goalgetera kakav je Santi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan jeste i bit će velikan do sudnjeg dana. Sve dok ima historiju kakvu ima i stotine miliona navijača širom svijeta i uvijek pun stadion. Velikan jePSV je napisao/la: ↑28 jun 2026, 00:20Milan vise nije velikan. Zato im je i tesko pronaci kvalitetne igrace na trzistu koji bi igrali u klubu bez ambicija.milanist je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:54Da je placen skupo i previse to jeste. Ali eto nije da imaju neki bajni izbora, valja naci nekoga i ko je voljan doci u Milan.
Na kraju, zaboli nas i koliko je para, ne placamo mi iz svog dzepa tako da..... Ono sto zelim vidjeti od ekipe je teren i rezultati, a ovi nek se brinu za finansije kojima je to i posao.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Daj Rom sto citiras tog padobranca i pridajes mu paznju na nasoj temi. Preskoci i zanemari.
Ma popusti idiota ba, ignorisi ga i najrahatniji smo svi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 13:51
Milan jeste i bit će velikan do sudnjeg dana. Sve dok ima historiju kakvu ima i stotine miliona navijača širom svijeta i uvijek pun stadion. Velikan je
- Beduin
- Kontakt:
Dal bi se Diaz gdje mogao uklopiti u formaciju Amorima? Nikad ne mogu prezaliti ga, singerica prava.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
rossonero85
- Kontakt:
Kerim Alajbegović umjesto DJ Rafa Leao 

After a month-long negotiations, Max Allegri has reached a mutual agreement with Milan to terminate his contract. He is now free to sign for Napoli
Milan are in talks with John Stones to inquire about his requests for a potential free transfer
Mali ce biti odličan igrač. Žao mi bilo kad su ga prodali. On i mali Commoto imaju veliki potencijal.
Il Club più titolato al mondo!
Samo nek nam vrate nase dijete kuci 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.