FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
posto je ovo tema na kojoj @rz88 pise najvise,a uostalmo na kojoj on ne pise
, zelim mu sretno 5000 postova nije mala stvar,kao i danasnji avaz sa 5000 primjeraka.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Vjeruj mi da nije bitan kvantitet već kvalitet postova.
Mark Van Bommel i Martin Demichelis su uspješno operirani, odlična vijest za Bayern. Oba bi se trebala vratiti za jedno mjesec dana, želimo im brz oporavak te da se vrate u još bolju formu nego što su bili.
Luis Van Gaal baš kao i Low želi da Bastian Schweinsteiger preuzme više odgovornosti u igri Bayerna. Na početku sezone Bastian je imao zaista par odličnih poteza, nadajmo se da će u ovakvom ritmu da i nastavi.
Mark Van Bommel i Martin Demichelis su uspješno operirani, odlična vijest za Bayern. Oba bi se trebala vratiti za jedno mjesec dana, želimo im brz oporavak te da se vrate u još bolju formu nego što su bili.
Luis Van Gaal baš kao i Low želi da Bastian Schweinsteiger preuzme više odgovornosti u igri Bayerna. Na početku sezone Bastian je imao zaista par odličnih poteza, nadajmo se da će u ovakvom ritmu da i nastavi.
pa maloprije si imao 5000 postova a sad 4500...sta odjednom bi???'Rz88 je napisao/la:Vjeruj mi da nije bitan kvantitet već kvalitet postova.
svajni nikada nece postati novi effenberg ili scholl bolje bi bilo ga utrpat za nekih 15-20 miliona eura i dati malom alexandru sansu.....ako bosingva dodje bayern ce da bude jaci za jedno 20-25 posto nego prosle sezone...od pravog hase nismo imali takvog beka,covjek sve ima jednostavno sve,ali mozda ce ga ancelotti da pusti,ima on tu izbora mnogo...ivanovic,fereira moze on to krpati,a plus zaradit ce ogromne novce......
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nisam nikada imao toliko postova hehe. Pogrešno si vidio kada si ustao. Pomješao si 45 sa 54 možda.
Baumjohan će dobijati prilike u to sam siguran. Već u prvoj utakmica protiv Hoffenheima je ima par odličnih dodavanja koje Gomez nije naravno iskoristio. Kakav je napadač kome treba 3 i više šansi, po meni nikakav. Legenda Inzaghi jedan šut 2 gola hehe.
Baumjohan će dobijati prilike u to sam siguran. Već u prvoj utakmica protiv Hoffenheima je ima par odličnih dodavanja koje Gomez nije naravno iskoristio. Kakav je napadač kome treba 3 i više šansi, po meni nikakav. Legenda Inzaghi jedan šut 2 gola hehe.
nisam ja pogresno vidio jer danima pratim kada ces imati 5000 da ti cestitam,sigurno si negdje svoje brisao,hehehehehheehe...nije gomez imao toliko sansi realno nije...gomez je bolji barem u ovom trenutku od klosea,mada je meni ivica najkorisniji spic od svih koje bayern ima..vala mogao je i onog sa audi kupa senea da stavi na klupu....e inzaghi je znao dati sto niko nije,ali kada ga on promasi to je za naslovnice gazetto del sport....Rz88 je napisao/la:Nisam nikada imao toliko postova hehe. Pogrešno si vidio kada si ustao. Pomješao si 45 sa 54 možda.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hah, ma nisam sigurno, garantiram ti da je ovako uvijek bilo. Biti će ako Bog da vremena da mi čestitaš neki drugi put hehe. Hvala i za ovo.
Olić je dobar igrač, priznajem , skoro pa sam ga ja najviše pljuvao po forumu ali eto pokazao se kao veliko pojačanje, ne radi sadašnjeg gola kojeg je dao, već i utakmicama u pripremama. Također sam pljuvao po Gomezu i čini se opravdano do sada. Ipak, ovo je tek početak sezone, ostaje ako Bog da , da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.
Olić je dobar igrač, priznajem , skoro pa sam ga ja najviše pljuvao po forumu ali eto pokazao se kao veliko pojačanje, ne radi sadašnjeg gola kojeg je dao, već i utakmicama u pripremama. Također sam pljuvao po Gomezu i čini se opravdano do sada. Ipak, ovo je tek početak sezone, ostaje ako Bog da , da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.
klose je najbolji spic kojeg ima bayern, samo treba da ude u formu.....Rz88 je napisao/la:Hah, ma nisam sigurno, garantiram ti da je ovako uvijek bilo. Biti će ako Bog da vremena da mi čestitaš neki drugi put hehe. Hvala i za ovo.
- rob do bagro
- Kontakt:
ma olic je dobar igrac,borben igrac trudi se za svaku loptu...takodje i za gomeza mogu samo reci doce i njegovo vrijeme polahkeRz88 je napisao/la:Hah, ma nisam sigurno, garantiram ti da je ovako uvijek bilo. Biti će ako Bog da vremena da mi čestitaš neki drugi put hehe. Hvala i za ovo.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bilo bi odlicno kad bi Bosingwa dosao !
--------------------------------Gomez(Muller/Baumojohan)-------Klose(Olic)----------------------------------
----Ribery(Pranjic)---------------------Schweinsteinger-----------------------Altintop(Schwini)
-----------------------------------Tymoshcuk(VanBomel)---------------------------------
Lahm(Brafheid)----------Demichelis(Badstruber)-------------VanBuyten(breno)-----------Bosingwa(Gorlitz/Altintop)
------------------------------------Rensing(Butt)-------------------------------------
--------------------------------Gomez(Muller/Baumojohan)-------Klose(Olic)----------------------------------
----Ribery(Pranjic)---------------------Schweinsteinger-----------------------Altintop(Schwini)
-----------------------------------Tymoshcuk(VanBomel)---------------------------------
Lahm(Brafheid)----------Demichelis(Badstruber)-------------VanBuyten(breno)-----------Bosingwa(Gorlitz/Altintop)
------------------------------------Rensing(Butt)-------------------------------------
- Omerbavarac
- Kontakt:
Boumjohann ti ne igra na toj poziciji, on je poluspic, tj prema ovom tvom sastavu na mjestu Schweinia, a takodje si zaboravio i Tonia koji ako ne ode vjerovatno ce traziti svoju sansu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izgleda da ce otici u West Ham posto je jako dobar sa Zolom, a kod nas slabo igra tako da ce najvjerovatnije otici, ma da sumljam da ce dovesti Bosingwu znam vise napamet kakva nam je uprava.
Pa zar vi mozete pustiti igraca da vam ode iz kluba, drzite Riberya pod kljucem, nedate mu ni da misli o Realu, a kao lafo prodali bi Tonia, a Toni vam najbolji napadac. Al mozda vam je uprava dosla pameti i skontala da je bolje da se sada rijesite tih igraca, jer ove godine i mozete uzeti nesto para za njih dok bi naredne otisli za sicu...TM1987 je napisao/la:Izgleda da ce otici u West Ham posto je jako dobar sa Zolom, a kod nas slabo igra tako da ce najvjerovatnije otici, ma da sumljam da ce dovesti Bosingwu znam vise napamet kakva nam je uprava.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobra partija igraca Bayerna za svoje Reprezentacije. Gol Klosea i Schweinsteigera za Njemacku, dva gola Olica i za Tursku je postigao jedan Altintop, ali ne znam koji! ! !

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ribery nam je najbolji igrac i jedan od najboljih igraca na svijetu na svojoj pozicijiHarrison je napisao/la:Pa zar vi mozete pustiti igraca da vam ode iz kluba, drzite Riberya pod kljucem, nedate mu ni da misli o Realu, a kao lafo prodali bi Tonia, a Toni vam najbolji napadac. Al mozda vam je uprava dosla pameti i skontala da je bolje da se sada rijesite tih igraca, jer ove godine i mozete uzeti nesto para za njih dok bi naredne otisli za sicu...TM1987 je napisao/la:Izgleda da ce otici u West Ham posto je jako dobar sa Zolom, a kod nas slabo igra tako da ce najvjerovatnije otici, ma da sumljam da ce dovesti Bosingwu znam vise napamet kakva nam je uprava.
Razlika izmedju Tonia i ostalih je u tome da kad se lopta servira Toniu on to zna zabiti, dok ovi drugi ne znaju ni to, sve nesto ko lafo trce, bore se, a ne znaju gola zabiti. Toni va je gol masina samo ga ne znate koristiti.
- pasha_the_one
- Kontakt:
Nisam dugo komentarisao, samo sam citao... vise pratim bayernov forum...Harrison je napisao/la:Razlika izmedju Tonia i ostalih je u tome da kad se lopta servira Toniu on to zna zabiti, dok ovi drugi ne znaju ni to, sve nesto ko lafo trce, bore se, a ne znaju gola zabiti. Toni va je gol masina samo ga ne znate koristiti.
http://www.bayernforum.com
Ali harrison, ocigledno nisi pratio dovoljno utakmica prosle sezone, Toni je bio najmanje efikasan od svih igraca bayerna, trebalo mu je po 4-5 prilika da bi dao gol, sve ono sto je u prvoj sezoni u Bayernu davao, u drugoj ni blizu nije bio... bio je totalno van forme citavu sezonu, 100% prilike je promasivao... ali et... nikad se ne zna, mozda ove sezone bude opet dobar...
Pozdrav!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 51375.aspxHarrison je napisao/la:Pa zar vi mozete pustiti igraca da vam ode iz kluba, drzite Riberya pod kljucem, nedate mu ni da misli o Realu, a kao lafo prodali bi Tonia, a Toni vam najbolji napadac. Al mozda vam je uprava dosla pameti i skontala da je bolje da se sada rijesite tih igraca, jer ove godine i mozete uzeti nesto para za njih dok bi naredne otisli za sicu...TM1987 je napisao/la:Izgleda da ce otici u West Ham posto je jako dobar sa Zolom, a kod nas slabo igra tako da ce najvjerovatnije otici, ma da sumljam da ce dovesti Bosingwu znam vise napamet kakva nam je uprava.
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Ma ovo je vec gotova prica, Ribery je nas ili za pare ili preko razmjene igraca. Gago i Drenthe bi odlicni bili za razmjenu i jos koji milioncic i to je to... 
dacomo im MIGUEL TORRESA nako nemaju desnog beka i VAN der VART i 4,5 miliona euraHarrison je napisao/la:Ma ovo je vec gotova prica, Ribery je nas ili za pare ili preko razmjene igraca. Gago i Drenthe bi odlicni bili za razmjenu i jos koji milioncic i to je to...
nekako mi ovo izgleda previse Robenn,Snejder+30mil.eura...svakako da bi volio da Ribery dodje bilo bi to nenormalno dobro pojacanje,ali bar da su umjesto Robenna stavili VDV-a onda bi mi bilo svejdeno 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.