Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Od idućeg kola zasluženo na klupi, ne možeš fulati 73 šanse na ovom nivou konstantno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo zabi odmah.
- invincible1921
- Kontakt:
Eto sta rekoh....trebale mu 4 minute
=\_1921_/=
Dje su sad ovi sto brane trnokopa.. Deniz abi 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
Pa kako nece jbt ima prostora more a imo ga je i Demir....demirovic ne mora bit killer ali eo sjecam se i iz ausburga partija kolicina sansi koje moze promasir je zaista nevjerovatnaCoolpanda24 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:55Evo zabi odmah.
Ne bi me cudilo da Undav zabije jos jedan do kraja
=\_1921_/=
- AndreWilliams
- Kontakt:
Undav zabija iznurenoj odbrani. Ermedinov gol
- JayCatwright
- Kontakt:
izađe naša panjčuga i odmah gol, Undav pokazuje što je 10 puta bolji napadač
12 utakmica 2 gola (oba na jednom utakmici), dakle 11 utakmice bez gola
Sreca za Svabe pa se Undav konacno oporavio, usao i odmah je zabio za razliku od "trkaca" bez pozicije.

Sreca za Svabe pa se Undav konacno oporavio, usao i odmah je zabio za razliku od "trkaca" bez pozicije.
Asistencija ili predasistencija?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Da ga je kako uvalit Juventusu za 20 milki to bi bio najbolji posao kluba jos od 1893.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Dobro je Nodi rekao, treba ga staviti na amf. Bar se nece brukati sa promasenim zicerima na toj poziciji
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Smail Prevljak je igracina za ovog.
Ne razumjem, Momak trpa u Bundesligi, igra LS , nije messi ali već 3-4 godine igra standardan i redovito daje golove.
Još igra za viceprvaka.
Na drugoj strani se pravi dernek o cvajatasima i goreg zato sto su eto mladji ali nikada vidili veću scenu fudbala ili čak nemaju iskustvo profesijonalnog fudbala!?!
Ako jedan esmir uspije kad-tad na Demiroviću razinu kapa mu dole
Još igra za viceprvaka.
Na drugoj strani se pravi dernek o cvajatasima i goreg zato sto su eto mladji ali nikada vidili veću scenu fudbala ili čak nemaju iskustvo profesijonalnog fudbala!?!
Ne pratim ga al sam odusevljen navijacima Stuttgarta kolko ga ne pljuju uprkos svemu. Rijetko koji negativni komentar, uglavnom ga hvale za borbenost i naglasavaju da je dao sedam golova. Pored toga neki pisu da rijetko koji napadac je ekspresno po dolasku dobar bio. Demirovoc ocito nije napadac od koga mos ocekivat da da 20 golova al je borben. Naravno kad ai napadac dzaba ti borbenost bez golova, ali sedam golova do sad je odlicna statistika bez obzira na promasaje
-
- Kontakt:
Pa naravno kad ljudi nisu retardi i trollovi, za razliku od 80% forumaša ovdje.dedo26 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:55Ne pratim ga al sam odusevljen navijacima Stuttgarta kolko ga ne pljuju uprkos svemu. Rijetko koji negativni komentar, uglavnom ga hvale za borbenost i naglasavaju da je dao sedam golova. Pored toga neki pisu da rijetko koji napadac je ekspresno po dolasku dobar bio. Demirovoc ocito nije napadac od koga mos ocekivat da da 20 golova al je borben. Naravno kad ai napadac dzaba ti borbenost bez golova, ali sedam golova do sad je odlicna statistika bez obzira na promasaje
Bolje mu je da ide u Juve ili Milan!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma demirovic je dobar igrac, jedan od najboljih koje imamo niko to ne sporiKarloboss je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:31Ne razumjem, Momak trpa u Bundesligi, igra LS , nije messi ali već 3-4 godine igra standardan i redovito daje golove.
Još igra za viceprvaka.
Upravo suprotno..steta zaista nevjerovatnog broja promasaja, mogo je imat puno vecu karijeru, al covjek isto ko sa pomracenje uma doizivi
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Klupa večeras.
- JayCatwright
- Kontakt:
očekivano klupa, glavni krivac za epski raspad Stuttgarta ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.