Kako ce znati on gledao Italijane protiv Irske a Bosna igra protiv Welsa,ljudi zaboravljaju on nije imao posao trenera i odbijao reprezentaciju i onda kada je valjda te neke pare sa biroa trebao prestat primat on je morao prihvatit posao selektora,covjek mutav ne zna dvije recenice sastavit,kao da su uhvatili i doveli nekog cobana i pitaju za repku,cinjenica je da je on jedan od najboljih igraca sto je Bosna ikad imala ali to ne znaci da je on neki trenerski znalac,covjek nigdje ni prije Bosne a ni poslije Bosne nista nije napravio u svom trenerskom poslu,tekre pravijasmin10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:52Najveća prednost u odnosu tu generaciju je ozbiljnost i Barbarez. Koliko god da ga osporavali, a i sam sam ga kritikovao, čovjek je miljama ozbiljniji selektor od Papeta. Srčaniji i poštovaniji sigurno. A tako i dobijamo utakmice.
Dok s druge strane si imao Papeta koji nije znao 3 nasa igraca prije nego je zasjeo na selektorsku klupu. Onda je i poveo Tinkija i time sigurno uništio atmosferu u ekipi. A Tinki je miljama slabiji igrac od Benje Tahirovica cije igre svi kritikujemo.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Vela havleBosniaBoston je napisao/la: ↑04 apr 2026, 18:20Reprezentacija iz 2013. je osjetno bolja od ove samo u veznom redu, ostatak ekipe iskreno ako bih morao birati, izabrao bih ove momke na čelu sa Barbarezom
Pa nemoj zezati Dzeko na vrhuncu, Vedo na vrhuncu uz dužno poštovanje i Tabaku i Demiru puno bolji napad. Vezni red znaci Salihovic, Planici, Medunjanin svi na vrhuncu Rahimc je svemirski brod za ovo i da zaboravim najboljeg od njih Misimovica. Od ove ekipe bi upalo na stopera Tarik uz Spahu i Dedic na desnu stranu. Mislim mi u ovom momentu pričamo o Esmiru kao o top igrau ali daleko je on od tog top nivoa i njemu vrhunac dolazi u narednim godinama, a on je sad na nekom nivou a mozda I slabije od Izeta u tom momentu kad se pojavio, pa si tu imao Viscu koji je top krilo bio. I na to sve to nisam naveo Besica, Lulica, Mujdzu, Bicakcica, Zukanovica sve igraci iz top 5 liga sa ključnim uloga.a u svojim ekipama na svojoj poziciji. Toj reprezentaciji je puno vec plafon bio od jednog SP, ali nažalost Safet Šušić jedan obični klan i amaterizam saveza su to prokockali. Od svih današnjih reprezentativac na ovom trenutnom nivou na kojem su tad bi minute imali i to ne nuzno u 11 Tarik, Kerim, Dedic i mozda EsmirBosniaBoston je napisao/la: ↑04 apr 2026, 18:20Reprezentacija iz 2013. je osjetno bolja od ove samo u veznom redu, ostatak ekipe iskreno ako bih morao birati, izabrao bih ove momke na čelu sa Barbarezom
Tahiraga sigurno nije loš kao osoba ali jednostavno s njim u prvih 11 mi ne mozemo ocekivati puno toga na SP.
Barbarez mora skontati neku foru da ubaci nekog drugog na njegovu poziciju..inače brzo se vraćamo kući.
Barbarez mora skontati neku foru da ubaci nekog drugog na njegovu poziciju..inače brzo se vraćamo kući.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], darker10, eldo, FerdinandF, General505, legendarnadruga, mercurial, MiranGlasnic, Mostarska, rishovski, StevieG8, Zglavkar i 87 gostiju.