Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Roki50
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Roki50 » 04 apr 2026, 18:54

jasmin10 je napisao/la:
04 apr 2026, 14:52
Najveća prednost u odnosu tu generaciju je ozbiljnost i Barbarez. Koliko god da ga osporavali, a i sam sam ga kritikovao, čovjek je miljama ozbiljniji selektor od Papeta. Srčaniji i poštovaniji sigurno. A tako i dobijamo utakmice.
Dok s druge strane si imao Papeta koji nije znao 3 nasa igraca prije nego je zasjeo na selektorsku klupu. Onda je i poveo Tinkija i time sigurno uništio atmosferu u ekipi. A Tinki je miljama slabiji igrac od Benje Tahirovica cije igre svi kritikujemo.
Kako ce znati on gledao Italijane protiv Irske a Bosna igra protiv Welsa,ljudi zaboravljaju on nije imao posao trenera i odbijao reprezentaciju i onda kada je valjda te neke pare sa biroa trebao prestat primat on je morao prihvatit posao selektora,covjek mutav ne zna dvije recenice sastavit,kao da su uhvatili i doveli nekog cobana i pitaju za repku,cinjenica je da je on jedan od najboljih igraca sto je Bosna ikad imala ali to ne znaci da je on neki trenerski znalac,covjek nigdje ni prije Bosne a ni poslije Bosne nista nije napravio u svom trenerskom poslu,tekre pravi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 04 apr 2026, 19:00

BosniaBoston je napisao/la:
04 apr 2026, 18:20
Reprezentacija iz 2013. je osjetno bolja od ove samo u veznom redu, ostatak ekipe iskreno ako bih morao birati, izabrao bih ove momke na čelu sa Barbarezom
Vela havle

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 04 apr 2026, 19:12

BosniaBoston je napisao/la:
04 apr 2026, 18:20
Reprezentacija iz 2013. je osjetno bolja od ove samo u veznom redu, ostatak ekipe iskreno ako bih morao birati, izabrao bih ove momke na čelu sa Barbarezom
Pa nemoj zezati Dzeko na vrhuncu, Vedo na vrhuncu uz dužno poštovanje i Tabaku i Demiru puno bolji napad. Vezni red znaci Salihovic, Planici, Medunjanin svi na vrhuncu Rahimc je svemirski brod za ovo i da zaboravim najboljeg od njih Misimovica. Od ove ekipe bi upalo na stopera Tarik uz Spahu i Dedic na desnu stranu. Mislim mi u ovom momentu pričamo o Esmiru kao o top igrau ali daleko je on od tog top nivoa i njemu vrhunac dolazi u narednim godinama, a on je sad na nekom nivou a mozda I slabije od Izeta u tom momentu kad se pojavio, pa si tu imao Viscu koji je top krilo bio. I na to sve to nisam naveo Besica, Lulica, Mujdzu, Bicakcica, Zukanovica sve igraci iz top 5 liga sa ključnim uloga.a u svojim ekipama na svojoj poziciji. Toj reprezentaciji je puno vec plafon bio od jednog SP, ali nažalost Safet Šušić jedan obični klan i amaterizam saveza su to prokockali. Od svih današnjih reprezentativac na ovom trenutnom nivou na kojem su tad bi minute imali i to ne nuzno u 11 Tarik, Kerim, Dedic i mozda Esmir

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 apr 2026, 19:26

Tahiraga sigurno nije loš kao osoba ali jednostavno s njim u prvih 11 mi ne mozemo ocekivati puno toga na SP.
Barbarez mora skontati neku foru da ubaci nekog drugog na njegovu poziciju..inače brzo se vraćamo kući.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”