FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

sasagmp
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la sasagmp » 02 dec 2011, 22:58

Devile odgovori makar na sportsko pitanje :mrgreen:
Ocekujem laganu pobedu Zvezde uz moguci golgeterski bum Ofsajdovica(kako ga vi zovete) :mrgreen:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 dec 2011, 23:28

Dace Bog da je vec sredio transfer u Koreju. Onda zaista nema ni jednog jedinog razloga da zaigra ispred Mezenge.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 dec 2011, 20:09

slika -slika

RAD-CRVENA ZVEZDA
4.decembar,13:00
Stadion na Vracaru
Prenos:RTS 1

Utakmica koja je imala dosta cudnu uvertiru,iz nejasnih okolnosti sa Banjice prebacena je na stadion na Vracaru.Neki kazu da je to Zvezda trazila,neki kazu da je to FSS zahtevao,a neki pak da je to Rad na svoju ruku odradio,sta je tacno tesko da cemo saznati.Ono sto znamo sigurno je da ce 4500 mesta na Vracaru biti ispunjeno poprilicno dobro,i da nece biti vatrenih pristalica Rada,razumem ih u potpunosti,ali isto tako ono sinoc im nije trebalo nikako,stoka je verovatno pogresno razumela pesmu Hocemo srce na teren,koja po njihovom ide "Hocemo srcu na teren". :mrgreen:
Pozvani za mec su:
", ",
$, ", ", ",
", ?, $, ?, $, ", ", ", ", ",
', &, ?.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE,JOS NAS SADA IMA VISE ZBOG TEBE....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 dec 2011, 14:56

Andrija donosi pobjedu u 93. minuti! :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 dec 2011, 15:00

Devile, jel' ovo Kaluđerović strijelac!? :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 04 dec 2011, 15:00

dok je Ranka uvek ce biti tako 2-0,2-1,1-0

uz moguci golgeterski bum Ofsajdovica(kako ga vi zovete)

Odoh odmeniti vidovitu Zorku :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 dec 2011, 15:03

Hahahaha zabi ga ovaj panj :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 dec 2011, 15:07

kako je zvijezda ispala sugava sa ovim prebacivanjem na stadion obilica ,
a i delije razmazene ko polarni medvjedi kao gosti dobiju citavu tribinu pa koliko ih dodje , ja bi vam dao ko i svima 500 karti koliko je po zakonu i cao .
a sve tole kriv ;)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 dec 2011, 15:09

avenija je napisao/la:kako je zvijezda ispala sugava sa ovim prebacivanjem na stadion obilica ,
a i delije razmazene ko polarni medvjedi kao gosti dobiju citavu tribinu pa koliko ih dodje , ja bi vam dao ko i svima 500 karti koliko je po zakonu i cao .
a sve tole kriv ;)
Ma pusti to ba Andrija zabio. Hajmo zajebavat` @Devila. :lol: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2011, 15:21

SRAMOTA !

Protiv tima koji se brani da ne mozes stvoriti krstenu priliku,i da presretno dadnes dva gola je strasno,pri tome da isti taj koji se brani ima milion pokusaja vise od tebe je nedopustivo.
Krivo mi je samo tako sto smo pobedili,jbm ti pobedu kada se nista nece promeniti,Robi mora da shvati da pas nije pobeda i da lepota nije snaga,ali dok on to shvati mi cemo jos mnogo mnogo zivaca da prospemo,tacnije drugi cu ja se vise radi retardiranih fudbalera ne nerviram. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2011, 15:28

avenija je napisao/la:kako je zvijezda ispala sugava sa ovim prebacivanjem na stadion obilica ,
a sve tole kriv ;)
Kakav je osecaj biti pametan toliko da iz Zenice znas sta se desava u Bg ? :?
Ko ti je insajder za takvu informaciju,sigurno je neko jak cim tako pricas,Stojic ?,Tole ?,Lukic ?,Vesic ? :?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 dec 2011, 15:32

Devil je napisao/la:
a sve tole kriv ;)
Ko ti je insajder za takvu informaciju,sigurno je neko jak cim tako pricas,Stojic ?,Tole ?,Lukic ?,Vesic ? :?
gdje sam pogrjesio ? to cu cinjenice a ne informacije .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 dec 2011, 15:37

Uprava kluba s Vladanom Lukićem na čelu prilikom prodaje Dejana Lekića u Osasunu napravila je ugovor sa Špancima u kojem stoji da od uplate novca zavisi status igrača.

Tako je rukovodstvo zaštitilo interese crveno-belih. Španci su do sada platili tri rate za Lekića, čiji je transfer iznosio 2,8 miliona evra. Prve dve rate od 1,8 miliona dospele su odmah po prodaji, dok je treća u visini od 500.000 evra uplaćena letos.
Osasuna mora do sredine decembra da uplati poslednju ratu, inače će se Dejan Lekić vratiti u Crvenu zvezdu, što je indirektno i najavio pre mesec dana, kada je izjavio da bi se peške vratio na Marakanu.

Visoki napadač došao je u Pamplonu na insistiranje tadašnjeg trenera Hosea Antonija Kamača, koji je prošle sezone dobio otkaz. Kod novog trenera Hosea Luisa Mendilibara Srbin uglavnom greje klupu i proveo je svega 22 minuta na terenu.

Pošto ima godišnja primanja u visini od 600.000 evra, Špancima se više isplati da zaborave na poslednju ratu i tako izgube pola miliona nego da u naredne dve i po godine, koliko Lekić ima ugovor sa Osasunom, plate 1,8 miliona evra.

Ukoliko se Dejan Lekić vrati u Crvenu zvezdu, o njegovom statusu moraće da odluči trener crveno-belih Robert Prosinečki. S obzirom na visinu od 1,93 cm i konstituciju, pitanje je da li se Lekić uklapa u koncept Prosinečkog i taktiku 4-3-3, koja traži brzog i hitrog napadača.

Zato je Zvezda počela pregovore s Filipom Kasalicom, a klub ove zime sigurno napuštaju Kaluđerović (Inčon), Dimitrijević (Japan) i Vilotić (Olimpijakos).

Koliko ima istine u ovom?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 dec 2011, 15:41

Gledam tekmu sa tatom. 92 minut CZ krece u napad, lopta je na Zvezdinoj polovini, a nas obojica uglas: ''Sad ce Zvezda dati gol!''
20-ak sekundi kasnije i bi tako.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2011, 15:49

avenija je napisao/la:
Devil je napisao/la:
a sve tole kriv ;)
Cinjenice ?
E sad mi objasni onda kako to da jos niko ne zna zbog cega se igralo na Vracaru samo ti znas ? :?
Ja sam sinoc napisao da jos uvek vladaju nedoumice ko je od tri strane trazio mec na Vracaru,a da je srece to uopste i ne bi bile nedoumice jer Banjica svakako ne zasluzuje da se na njoj igra Superligaski fudbal. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 dec 2011, 15:51

A sad imam neka pitanja za @devila!
Sta mi mozes reci o Predragu Luki? Znam da je dosao iz Metalca gdje je bio sjajan, a i u Radu je dobar bio prosle sezone. Danas je bio na krilu cini mi se, a kao da je prije igrao iza napadaca. Svidja mi se ko igrac.
I sta mislis gdje ce Luka Milivojevic?
P.S. Ne odgovaraj mi na pp, jer opet koristim mobilni net, a pp ne mogu tu da se otvaraju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 dec 2011, 17:02

Dragan Džajić, treća Zvezdina zvezda rekao je “DA” crveno-belima sa kojima vodi intenzivne pregovore o povratku na Marakanu.

Kako stvari sada stoje, pitanje je dana kada će se Džajić vratiti na jednu od rukovodećih funkcija Crvene Zvezde.

“Ovih dana vodim intenzivne razgovore sa ljudima iz Zvezde, spreman sam da crveno-belima dam sve, a zauzvrat ne tražim ništa.”

“Nadam se dobrom ishodu razgovora, sačekaćemo da se završi jesenji deo prvenstva pa ćemo sve detaljnije znati.” rekao je Dragan Džajić za Sport prilikom posete Bjeljini.

Na Marakani se za sada ne oglašavaju povodom Džajićevog povratka, ali izvesno je to da u klubu vlada uverenje da bi povratak legende nagovestio bolje dane za crveno-beli klub.

Takođe, pozitivna stvar je to što činjenica da se protiv Dragana Džajića vodi sudski postupak, zbog sumnji da je zloupotrebio službeni položaj dok je u prethodnom mandatu bio čelnik Crvene Zvezde, neće predstavljati prepreku da se popularni Džaja vrati u klub.

Zvezdina zvezda je sa svojim klubom osvojila 35 trofeja.

Čim je završio svoju profesionalnu fudbalsku karijeru, Džajić je postao tehnički direktor Crvene Zvezde i proveo skoro dve decenije na čelu kluba sa Marakane.

U periodu od 1979. do 1998. godine, Dragan Džajić je sa Crvenom Zvezdom osvojio ukupno osam titula, četiri Kupa Jugoslavije, Kupa Šampiona Evrope i Interkontinentalni Kup.

Kasnije je poziciju tehničkog direktora zamenio za funkciju predsednika kluba i do 2005. godine osvojio ukupno tri prvenstva i četiri Kupa.

Veliki ljubimac navijača i prava legenda kluba bila bi idealno “pojačanje” zimskog prelaznog roka čiji bi dolazak na Marakanu označio dolazak svetlijih dana za najtrofejniji srpski klub.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 dec 2011, 17:33

avenija je napisao/la:
Devil je napisao/la:
a sve tole kriv ;)
Pogrijesio si i oko Delija.
Prvo, sta se dobija sa ogranicavanjem karata za Delije na 500? Jos manje gledalaca? To je vrlo korisno za ligu u kojoj 5 timova ima svoje navijace!
Drugu, ne znam kako je po zakonu, ali sigurno nije ogranicenje na 500, vec na procenat od ukupnog kapaciteta.
I trece, Delije su dobile 800 karata a ne citavu tribinu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2011, 18:20

DANTES je napisao/la:A sad imam neka pitanja za @devila!
Sta mi mozes reci o Predragu Luki? Znam da je dosao iz Metalca gdje je bio sjajan, a i u Radu je dobar bio prosle sezone. Danas je bio na krilu cini mi se, a kao da je prije igrao iza napadaca. Svidja mi se ko igrac.
I sta mislis gdje ce Luka Milivojevic?
P.S. Ne odgovaraj mi na pp, jer opet koristim mobilni net, a pp ne mogu tu da se otvaraju
Nije on igrao u Metalcu nikada,vec u maticnom Mladom Radniku,odakle je i dosao u Rad,gde je po meni pruzio najbolje partije u karijeri sve dok se nije protiv Smedereva cini mi se povredio teze.Njega su uglavnom koristili na krilima a nije redak slucaj da je igrao desnog beka,prosle sezone je dosta puta igrao on desno a Lekovic levo.
Tesko je reci gde ce Milivojevic,u inostranstvo,samo je pitanje gde,nesta mi je najblize da ode u Holandiju ili Belgiju. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 dec 2011, 18:33

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []