Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 29 jul 2010, 15:06

@za raju Ma gledao sam preko streama te momke koje ti spominjes.Vise sam i ceski poceo zanositi od komentatora :mrgreen: Imaju slifa.
Ali vjeruj Ceska je pored Poljske,Rusije,i Ukrajine meka za skaute i ''pronalazace'' mladih igraca i odmah da se proslijede dalje u ligu petice ili ako nista ovih jacih ''rezervnih''Evropskih liga Holandija,Grcka,Portugal itd.
Za ove nase nit se ko javlja niti ko dolazi.
Ne treba biti bas bistar da se skonta zasto.
Mada sam i ja za ''nove krvi''.Ali gledajuci nakon golova Alispahica makazice,ili onaj preko 35 metar u devedesetku.
Raja se nakantarila na glavu da ga dovedu.Kad su ga doveli,sta ce nam on,veze nema,igra vamo, igra tamo.
E pa ljud'ne skontajte kad u cenifu idete.Ili se-ri ili pisaj.Obadvoje u istom momentu zna i unerediti. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 jul 2010, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 15:08

kralj_je_mrtav je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Od 21 igraca koji je pozvan za prijateljski mec je 9 veznjaka.U odbranu je pozvao 6 igraca,od toga jedino pravi bocni je Mujdza.Domaću ligu maksimalno obezvrijedio kao ni jedan selektor.Prica sa novinarim koji su njemu podobni,i taj razgovor je sveo preko mobitela,jer nedaj Boze valja platit kartu do Sarajeva i odrzat konferenciju.Ako Stilic i dobije sansu blago njemu,jer je u prednosti Alispahic,a ne Stilic koji rastura u Poljskoj,jer je strucnjak samo otisao do Hrvatske da prati nase igrace.
Vidi pasa, kad vec zelis biti pametan onda to i budu. Pape je u Sarajevo stigao u utorak i prema tome nemoj laprdati bezveze. Nabijem i tebe i onog, odnosno one koji sada pljuju jer ne mogu ispijati viski sa Cirom i Munibom i suplju prosipati. "J.e.bat cemo im mater" rece jedan selektor na press konferenciji ciji novinarcici sad kake po Papetu.
Oprezan budi sa rijecnikom ;) mene ne zanima Ciro,Susic,Munib itd.mene zanima repka BiH :D toliko o tome. A sad budi opusten.Jer koliko vidim niko nije spomenuo Ciru,samo si se ufatio za njega,vidjecemo koliko ce Susic uradit za repku ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2010, 15:08

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Pa za ove sto je Safet pozvao u zadnjoj liniji su i vise od Lahma & co
Pa naravno,zato ce Bayern,Inter itd pod hitno da naprave razmjenu igraca uz jos koji dodatak u ojrima.
Sve je to sjasi Kurta da uzjase Murta.
P.S Stilic je u zadnjoj sezoni samo tri meca odigrao do kraja.Toliko o rasturanju.
Ako je Hoffenhaim,Wolfsburg,Westerlo,Lyon itd Hrvatska,onda su se masala razvili. 8-)
Pa ja sam za to da se ne poziva Stilic jer je prespor kao i Medunjanin al on barem moze sa 30 metri pogoditi...
Ali Mahmutovic,Haurdic,Ljevakovic zbog brzine moraju biti u timu da trce za ove sporace tehnicare,svi znamo da je dobitna kombinacija brza krila i lucidna sredina a mi to imamo samo treba pozvati ove brze ;)
jbg kralju bolje da igra murat koji nam je perspektiva, taaa ce nam bekovi, jbg bolje se krpiti ibricem na beku ili boku nego probati subasica, cocu protiv katara.
na kraju krajeva bunjozu ne treba probati pored tolike sile u odbrani i stopera.
taaaaaaa ce nam brzina, bolje uigrat ekipu za kvalifikacije.
sramota, 3 prijateljske a nista novo ne vidjesmo, jedini napredak je bio protiv gane i ubacivanje pjanica u prvih 11.
jos otjera i djemicu koji je gino za repku i koji zadovoljavajuce igra poziciju desnog beka.
coca moze zapasti za oko totenhemovim skautima al papetu ne.
Cuva Bog Zelju svog!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 jul 2010, 15:12

harishp je napisao/la:@za raju Ma gledao sam preko streama te momke koje ti spominjes.Vise sam i ceski poceo zanositi od komentatora :mrgreen: Imaju slifa.
Ali vjeruj Ceska je pored Poljske,Rusije,i Ukrajine meka za skaute i ''pronalazace'' mladih igraca i odmah da se proslijede dalje u ligu petice ili ako nista ovih jacih ''rezervnih''Evropskih liga Holandija,Grcka,Portugal itd.
Za ove nase nit se ko javlja niti ko dolazi.
Ne treba biti bas bistar da se skonta zasto.
Mada sam i ja za ''nove krvi''.Ali gledajuci nakon golova Alispahica makazice,ili onaj preko 35 metar u devesetku.
Raja se nakantarila na glavu da ga dovedu.Kad su ga doveli,sta ce nam on,veze nema,igra vamo igra tamo.
E pa ljud'ne skontajte kad u cenifu idete.Ili se-ri ili pisaj.Obadvoje u istom momentu zna i unerediti. :roll:
Tehnicare imamo da nam pozavidi i neka sila u fudbalu ali nemamo brzih igraca a ove sto sam nabrojao su brzi do bola i netrebaju biti bas neki vrsni dribleri da bi nam koristili...Razumis ;)
Safet grijesi uzasno sto ne zove novu krv jer smo svi vidjeli da smo DIZEL masina a ona sa ovim kerozinskim timovima nemoze igrati lopte jeli tako ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2010, 15:18

Sve one kvalifikacije Murat i jos par takvih je htijeli ne htjeli iznio na svojim plecima.
i ja bih volio,mlade oskoperne a bogami i kvalitetne da mjenjaju staru gardu.Vrijeme je ebiga,prolazno.
Medunjanin ovo ono,kad je prdnuo u sisu i u repci.Svi se poklopili
a takvih Medunjanina imamo koliko hoces.
Sto se tice brzih igraca jedan je Music pa su i njemu krvavu majku i familiju na redaljku slali sto se tice ''navijaca''
Kako bi tek onda ova mladjarija naograisala zbog greskice ili neiskustva ne smijem ni pomislit. :roll:
Odmah bi se na bocanje prebacili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2010, 15:46

Pape odlazi stvarno ovo je vise preslo sve granice. :roll:
Ovdje na forumu ima puno vise strucnjaka.
Sto se tice Mahmutovica, Ljevakovica i Haurdica i njihovog doprinosa. Da mi je znati koliko samo raje je gledalo ove momke kako igraju.
Mahmutovic igra u istom timu kao Dzeko prije, Dzeko je znao da samo tako zabija golove. Meni se cini da je Mahmutovic postigao neki 7-8 golovo prosle sezone. Harudic nekad igra, nekad klupa. Sto se tice asistencija i golova nista posebno. Ljevakovic igra, mogao bi se probati. Teplice su zijanile zadnje dvije utakmice. Ako vako nastave nije dobro.
Ovdje raja prica nesto protiv Ibre, Misketa, Vede, Mudonje.
Vedo zabio u Njemackoj 12 golova, ovaj u Ceskoj 7-8. Ibro u Hrvatskoj 20, plus asistencije. Onda se zeza lik sa HSV. Mudonja nije toliko igrao u Spaniji al lik opet kad postigne gol ono bas zabije. Nije bas jak na kondiciji bio al evo sad igra non stop a skoro svaka temka gol, asistencija. Ovaj jedan strucnjak sa foruma kaze, Mudonja bio uzasan protiv Svedske. A Mudonja imao povredu, onda 4 sedmice lezao u bolnici, pa onda par dana zakaz'o poslije protiv Sveda :shock: , mamlaz. Miske kazu ljudi zakaz'o protiv jakih. Nije zakaz'o neg ga cuvali majstori poput Pepea, Xavi Alonso i ostali majstori iz ManU i slicnih. Onda Rahim, Murat.
Murat je ostario, vrijeme bi bilo da se oprosti. Al Rahimic moze jos tu pomoc.
Zadnja izmjena: soko, dana/u 29 jul 2010, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 29 jul 2010, 15:47

Dobro je jedan nas portal napiso... "susic opet bez bekova" ...
Necu da ga sada pljujem,vec cu sacekati jedno 5 utakmica nase repke...SAMO SE NEMOJTE CUDITI AKO REZULTATI BUDU SLICNI ONIMA PROTIV SVEDSKE I NJEMACKE....zivi bili pa vidjeli jesam li bio u pravu!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 15:53

@kralj_je_mrtav

Ja nikom ne prijetim,vec sam ti rekao da malo pazis na rijecnik,tebe da zanima repka,pogledao bi stvari kako jesu,gdje su bekovi u ekipi,zasto je se primilo 7 komada u 2 meca,zasto se u prijateljskim mecevima ne pozovu igraci koji bi nekad trebali igrat za repku ? Al tebe vise zanima Susic,i sta on kaze,nego objektivno stanje,jel rekao pred pocetak 2 prijateljska meca sa Svedjanima i Njemcima,da protiv najboljih moramo igrat najbolje,a primismo 7 komada.Pozvao Stilica nakon sto je Berberovic napustio repku,bas me zanima sta ce strucnjak iskombinovat bez bekova,jedino Mujdza tu od bekova .

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2010, 16:13

harry_90 je napisao/la:@kralj_je_mrtav

Ja nikom ne prijetim,vec sam ti rekao da malo pazis na rijecnik,tebe da zanima repka,pogledao bi stvari kako jesu,gdje su bekovi u ekipi,zasto je se primilo 7 komada u 2 meca,zasto se u prijateljskim mecevima ne pozovu igraci koji bi nekad trebali igrat za repku ? Al tebe vise zanima Susic,i sta on kaze,nego objektivno stanje,jel rekao pred pocetak 2 prijateljska meca sa Svedjanima i Njemcima,da protiv najboljih moramo igrat najbolje,a primismo 7 komada.Pozvao Stilica nakon sto je Berberovic napustio repku,bas me zanima sta ce strucnjak iskombinovat bez bekova,jedino Mujdza tu od bekova .
Harry jel se ti sprdas? Bez zeze?
Jesi ti vidio sta je Njemacka? Jaka odbrana Engleske i Argentine je primila po 4. A mi jedan iz igre i dva iz Penala.
BiH jakih bekova nema. Valjda ce Mujdza nesta pomoci. Papac nece. Onaj mali Subasic, dok se malo dokaze vani treba ga pozvati. Svedska, momci nisu bili spremni nikako. Sa onim Bajramijem bi i Lahm imao problema a ne Pandza, Mravac i ostali .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 16:20

To Svedska trenirali prije nas na mjesec dana,haj eto neka bude Njemacku necu vise spominjat,al eto Svedjani,jesul to oni mjesec prije nas ili su kao i mi trenirali 10 dana prije meca ?? Zasto to niko ne spomene,primir 4 komada od repke koja je pripreme pocela kad i mi.Pa evo sad prijateljska,zasto se ne zovnu neki igraci da se provjere,zasto se naknadno zove Stilic,kad je Berberovic odustao od repke ?? Niko to ne gleda,vec je bitno samo sta Susic kaze,ako sta kazes protiv njega,odmah napad sa svih strana,a da je slucajno neki drugi selektor ovako prosao,vec bi trazili smjene svi redom,al ne to je Susic .Na istu stranu stavljate njegov uspjeh u fudbalu i kao selektora,to nemoze nikako zajedno,kao fudbaler je dobar,al kao selektor je nula,i to vam je pojedinima tesko priznati.Ja samo kazem,da vidimo sta ce Susic uradit u kvalifikacijama .

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 29 jul 2010, 16:33

Ja bih volio da kazete koje bekove moze pozvati? Stvarno ste dosadni sa tim vise. Koliko ja znam Ljevakovic nije bek,nije ni Mahmutovic. Neko je napisao nadam se da ce Mujdja biti bar na nivou Dzeme :?: Pa covjek igra u Bundes ligi,zar je Dzemo igrao na visem nivou od BL?
Najlakse je pisati gluposti i prepirati se ko je za Papeta,a ko nije.
Jedini ko je bek a ko bi se eventualno mogao pozvati je Merzic. Samo citate novine i kako ko napise koju glupost vi je prepricate na 1000 nacina. Pa ne moze izmisliti kvalitetnog beka ako ga nema. Pa Englezi kukaju da nemaju golmana godinama,hej Englezi,pa sto mi kukamo. Bicete razocarani ako izgubimo neke tekme,pa gdje smo to prije mi isli? Fali nam ne malo nego puno realnosti. Kukate primili 7 golova,pa primili su Engleska i Argentina cvrku od Svaba,sta hocete da kazete da smo mi kao bolji od njih :?:
Ako kojim cudom budemo drugi trebamo se nogom udarati,ja bih bio pre,prezadovoljan....

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2010, 16:43

harry_90 je napisao/la:To Svedska trenirali prije nas na mjesec dana,haj eto neka bude Njemacku necu vise spominjat,al eto Svedjani,jesul to oni mjesec prije nas ili su kao i mi trenirali 10 dana prije meca ?? Zasto to niko ne spomene,primir 4 komada od repke koja je pripreme pocela kad i mi.Pa evo sad prijateljska,zasto se ne zovnu neki igraci da se provjere,zasto se naknadno zove Stilic,kad je Berberovic odustao od repke ?? Niko to ne gleda,vec je bitno samo sta Susic kaze,ako sta kazes protiv njega,odmah napad sa svih strana,a da je slucajno neki drugi selektor ovako prosao,vec bi trazili smjene svi redom,al ne to je Susic .Na istu stranu stavljate njegov uspjeh u fudbalu i kao selektora,to nemoze nikako zajedno,kao fudbaler je dobar,al kao selektor je nula,i to vam je pojedinima tesko priznati.Ja samo kazem,da vidimo sta ce Susic uradit u kvalifikacijama .
Prvo se iserete na covjeka pa kazete ,da vidimo sta ce uraditi u kvalifikacijama,a sto ne spomenu Ganu,kad je ekipa bila pripremljena,a to ti se nesto ne spominje kako vidim. I na osnovu cega zakljucujes da je kao trener nula,hajdi pojasni mi ,daj neke argumente,hajdi to isto kazi jednom Vieira-i,pitaj Fener kako je puko od jednog nepoznatog Caen-a kojeg je Pape odveo u kup Uefa. Pitaj ljude u Istanbulsporu hocel ikad doci do Evrope kao sa Papetom,prema tome ,ako nemas bilo kakav argument,nemoj po nekome dzaba ni pljuvati,cuj nula,na osnovu dvije prijateljske se uzima neki zakljucak ,SVASTA! Iran,Rijka (nesto se ne sjecam ovolikog pljuvanja)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 16:49

Posto vidim da se ovdje ne smije nista reci protiv Susica,jer kad god repka izgubi krivi ce biti igraci,a ne Susic ;) da vidimo dokle cemo dogurat u kvalifikacijama za Euro.Kad vec spominjes Iran,Rijeku itd.zasto malo ne spomenes Belgiju,Sloveniju,pa onu euforiju pred baraz itd.To se lahko zaboravlja koliko vidim.Izgleda sad Ciro nikom ne valja,nakon onog sto je postigao sa repkom.Ne branim Ciru,vec u nekim stvarima niste realni prema njemu,dajete neke nadimke covjeku,a svi ste ga dizali u nebesa nakon ulaska u baraz.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 29 jul 2010, 16:49

Samo mi nije jasno sto ne zove vise odbranbenih igraca na prijateljske da ih isproba da nadje nekog novog itd itd
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2010, 17:07

harry_90 je napisao/la:Posto vidim da se ovdje ne smije nista reci protiv Susica,jer kad god repka izgubi krivi ce biti igraci,a ne Susic ;) da vidimo dokle cemo dogurat u kvalifikacijama za Euro.Kad vec spominjes Iran,Rijeku itd.zasto malo ne spomenes Belgiju,Sloveniju,pa onu euforiju pred baraz itd.To se lahko zaboravlja koliko vidim.Izgleda sad Ciro nikom ne valja,nakon onog sto je postigao sa repkom.Ne branim Ciru,vec u nekim stvarima niste realni prema njemu,dajete neke nadimke covjeku,a svi ste ga dizali u nebesa nakon ulaska u baraz.
E onda ti n posjecujes forum nakon utakmica nase reprezentacije,kad je ijedan igrac nakon poraza bio kriv,jesmo li se svi slozili da su igraci bili nespremni nakon odmora,za razliku od Cire ,(kod koga su svi krivi nakon poraza osim njeg,licno kriv pred utakmicu u Zenici protiv Portugala)Pape stane uvjek u odbranu svojih igraca,a ako si imo priliku i gledati,javno je zamolio novinare pred kamerama da ne pisu lose o fudbalerima. A sto se tice Euforije,pa toga cemo mi u Bosni uvjek imati,a i imalsmo je i prije Cire,ko da nam za to treba Ciro,ocito da ne znas kako je bilo u Sarajevu pred utakmicu sa Danskom,da ti samo kazem ono sa Portugalom je bilo mala maca za to. Ciro naravno da ima i jako dobrih stvari,napravio je ekipu sa glavom i repom,jednostavno dobili smo kostur ekipe,ali nije sa tom ekipom napravio nikakav uspjeh (bar po meni,uspjeh je samo ako odemo na EP ili SP) ,to sve vazi i za Susica,samo sto Susic nije ni kako treba preuzeo ekipu,a vec pametnjakovici znaju bolje od njeg.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2010, 17:10

seha je napisao/la:Samo mi nije jasno sto ne zove vise odbranbenih igraca na prijateljske da ih isproba da nadje nekog novog itd itd
Spahic,Nadarevic,Jahic,Mujdza,Pandza,Mravac ,sta bi ti da pozove 15 odbrambenih,pa da ih posalje na tribinu. sasvim dovoljno 6 za zadnju liniju da isproba,mada se vec zna prva postava sto se odbrane tice.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 29 jul 2010, 23:09

Pasodzigera je napisao/la:
seha je napisao/la:Samo mi nije jasno sto ne zove vise odbranbenih igraca na prijateljske da ih isproba da nadje nekog novog itd itd
Spahic,Nadarevic,Jahic,Mujdza,Pandza,Mravac ,sta bi ti da pozove 15 odbrambenih,pa da ih posalje na tribinu. sasvim dovoljno 6 za zadnju liniju da isproba,mada se vec zna prva postava sto se odbrane tice.
Cocalica treba vidjet kao def veznog il bocnog i Ljevakovica isto... Ovo mu je bila zadnja prilika da isproba ovu dvojicu !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 29 jul 2010, 23:32

jbg kralju bolje da igra murat koji nam je perspektiva, taaa ce nam bekovi, jbg bolje se krpiti ibricem na beku ili boku nego probati subasica, cocu protiv katara.
na kraju krajeva bunjozu ne treba probati pored tolike sile u odbrani i stopera.
taaaaaaa ce nam brzina, bolje uigrat ekipu za kvalifikacije.
sramota, 3 prijateljske a nista novo ne vidjesmo, jedini napredak je bio protiv gane i ubacivanje pjanica u prvih 11.
jos otjera i djemicu koji je gino za repku i koji zadovoljavajuce igra poziciju desnog beka.
coca moze zapasti za oko totenhemovim skautima al papetu ne.[/quote]

:D :D :D :D eto ispade da je susic otjero dzemu hahhahaha

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 jul 2010, 00:19

Susic Safet, dobar covjek, neki vid merhametlije sto nas narod kaze, iz malog mjesta dosao, Bog mu dao ogroman fudbalski talenat..nije njemu nesto pretjerano padala na pamet piz.da, nije mu na pamet padalo ni pice, ni droga, i ostajanje do kasno..primio se posla, poceo trenirati, i iskombinirao rad, i talenat, i postao veliki igrac, U TA DOBA-ovo je jako bitno!

I, tako, karijera isla svojim tokom ,Krivaja, Sarajevo, PSG, pokazao se jako dobro, i postao jedan od boljih igraca bivse Juge, i za to mu priznanje odaju svi, ALI, ne mozemo mi iskljuciti cinjenicu da je to jedan ljudina, iz malog mjesta, nije on volio ni skolu puno, sumnjam i da je "Jezevu kucicu" procitao, citav zivot lopte igrao, gurali ga tamo, vamo, a on se zadavao, i uvijek maksimum nudio...tako da je jako bitno spomenuti da u danasnjem fudbalu moras poznavati taktiku, imati svoju filozofiju nogometa, razumjeti ga, postaviti igrace, dati im odredjene zadatke, uigravati ih, pronaci odredjenu poziciju za igraca koji to ne igra, prouciti protivnika i udariti ga gdje je najtanji, a blokirati gdje je najjaci, motivirati igrace (ovo je posebno nemoguce)..i td, itd..

Uz svo duzno postovanje prema tom covjeku, mislim..i vjerujem da on ne moze ispuniti niti jedan cilj zacrtan pred ovom repkom ,moramo proci kvalifikacije pored Francuske, Bjelorusije, RUmunije, i Albanije..i male stvari tu odlucuju, nijanse, jer svak' danas lopte igra, i jako je tesko, da bi dosao do toga moras znati kako iskoristiti kapacitete svoje ekipe, a po onome sto sam mogao izvuci iz Susica, to je nemoguce.

Volio bih da se varam, i da nasi igraci pronadju tu euforiju, zelju za uspjehom, nesto..i da odemo na veliko takmicenje, ali za moj pojam jako tesko, pogotovo jer je ambijent u kojem rade uzasan.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 30 jul 2010, 00:33

@ Velez-Mostar

Poznato mi je da si ti najveci protivnik Susica,jer dosad niko se nije navalio na Susica kao ti,bez obzira imasli nekakav argument ili ne,ti ces ipak nesto reci protiv Papeta.Poceo si temu o skolovanju,samo da bi sta nasao da ponizis tog covjeka,naravno da Pape nije imao vremena za "jezevu kucicu",a ni za mozda "plavi cuperak" ili "mali princ",ali pobogu brate,kakve veze ima "jezeva kucica" sa fudbalskom taktikom? te navedi mi koji to danas (bivsi)fudbaler fakultetski obrazovan,evo navescu ti par primjera pa mi ti odgovori:

Messi
Ronaldo
Barbarez
Kodro
Hibic
Konjic
Udo Latek
Salihamidzic
Figo
Zidane
Salihovic
Ibisevic
Misimovic
Eto ,navedi mi bar jednog fakultetski obrazovanog?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.