NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Klub dobio novu garnituru opreme, staru opremu dobili juniori. 
zadnji put kad sam bio na treningu (u petak) sa ekipom nisu radili Kadrić i Delić...Kerim ima neki problem sa koljenom a Delić kako reče sa kamenom u bubregu
ugl i jedan i drugi su pod terapijama i samo se možemo nadati da neće dugo izbivati sa treninga u ovom veoma važnom trenutku
ugl i jedan i drugi su pod terapijama i samo se možemo nadati da neće dugo izbivati sa treninga u ovom veoma važnom trenutku
Undici stelle - ACM 1899
Cesc4 jesil bio danas na treningu,imal pojačanja,nešto novo
Jel Plakalo blizu potpisa?
Nisam bio na dole danas tako da trenutno ne znam nistabax08 je napisao/la:Cesc4 jesil bio danas na treningu,imal pojačanja,nešto novoJel Plakalo blizu potpisa?
www.nkbratstvogracanica.com
Sto se tice toga da duel u Tuzli izmedju Slobode i Jedinstva udlucuje prvaka nije da samo ljudi iz Bihaca i Tuzle govore da ce to odluciti.Sasvim suprotno to ce biti sigurno jedan veliki derbi,ali to nece biti ni blizu odlucivanju prvaka.I sto se prica da Jedinstvo,Rudar i Sloboda odlucivaju da ce jedan od ta 3 uci,i da vas niko tu ne ubraja je zbog toga sto vi svake godine odigrate sjajno prvi dio sezone,i onda u drugom nemate imperativ ulaska u PL i prodajete utakmice,a sad vi znate jel vama cilj ili ne ulazak u PL.Ali u svakom slucaju bice ovo paklena sezona.MarcoPolo je napisao/la:Nemoguće je skontat ove iz Tuzle i Bihaća oni misle da samo njihov međusobni susret odlučuje prvaka a prvak se odlučuje na malim utakmicama gdje igraš jedan ili dva puta x i nemate više nigdje .Ovi iz Bihaća tvrde da imaju pare imaju ali će potrošit svu bolnicu na Jedinstvo a nema više para iz TK za sanaciju iste .Tuzlaci misle da nemoraju nikom platit što su dužni a de nek malo skontaju da su sve dosadašnje presude u korist igrača i trenera pa kad imate para za Ćiru nisu budale da vam oni halale nego suspenzija brate što će biti žalosno za klub prema kojem govorim spoštovanjem ali u prošlom vremenu tj do 2008 godine a ovo ostalo su u klopljeni u naziv navijača koji ih sada bodre čast Sulji i ranijoj postavi.Bratstvo i Rudar će odlučivat u Gračanici o prvaku.Živi bili pa vidili.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bbuuuuuaaaaaaaMarcoPolo je napisao/la:Nemoguće je skontat ove iz Tuzle i Bihaća oni misle da samo njihov međusobni susret odlučuje prvaka a prvak se odlučuje na malim utakmicama gdje igraš jedan ili dva puta x i nemate više nigdje .Ovi iz Bihaća tvrde da imaju pare imaju ali će potrošit svu bolnicu na Jedinstvo a nema više para iz TK za sanaciju iste .Tuzlaci misle da nemoraju nikom platit što su dužni a de nek malo skontaju da su sve dosadašnje presude u korist igrača i trenera pa kad imate para za Ćiru nisu budale da vam oni halale nego suspenzija brate što će biti žalosno za klub prema kojem govorim spoštovanjem ali u prošlom vremenu tj do 2008 godine a ovo ostalo su u klopljeni u naziv navijača koji ih sada bodre čast Sulji i ranijoj postavi.Bratstvo i Rudar će odlučivat u Gračanici o prvaku.Živi bili pa vidili.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo već se jedna "FUKARA" upecala i sve što ima reć je buuuuastaragarda je napisao/la:bbuuuuuaaaaaaaMarcoPolo je napisao/la:Nemoguće je skontat ove iz Tuzle i Bihaća oni misle da samo njihov međusobni susret odlučuje prvaka a prvak se odlučuje na malim utakmicama gdje igraš jedan ili dva puta x i nemate više nigdje .Ovi iz Bihaća tvrde da imaju pare imaju ali će potrošit svu bolnicu na Jedinstvo a nema više para iz TK za sanaciju iste .Tuzlaci misle da nemoraju nikom platit što su dužni a de nek malo skontaju da su sve dosadašnje presude u korist igrača i trenera pa kad imate para za Ćiru nisu budale da vam oni halale nego suspenzija brate što će biti žalosno za klub prema kojem govorim spoštovanjem ali u prošlom vremenu tj do 2008 godine a ovo ostalo su u klopljeni u naziv navijača koji ih sada bodre čast Sulji i ranijoj postavi.Bratstvo i Rudar će odlučivat u Gračanici o prvaku.Živi bili pa vidili.![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bbbuuuuuaaaaaabax08 je napisao/la:Evo već se jedna "FUKARA" upecala i sve što ima reć je buuuuastaragarda je napisao/la:bbuuuuuaaaaaaaMarcoPolo je napisao/la:Nemoguće je skontat ove iz Tuzle i Bihaća oni misle da samo njihov međusobni susret odlučuje prvaka a prvak se odlučuje na malim utakmicama gdje igraš jedan ili dva puta x i nemate više nigdje .Ovi iz Bihaća tvrde da imaju pare imaju ali će potrošit svu bolnicu na Jedinstvo a nema više para iz TK za sanaciju iste .Tuzlaci misle da nemoraju nikom platit što su dužni a de nek malo skontaju da su sve dosadašnje presude u korist igrača i trenera pa kad imate para za Ćiru nisu budale da vam oni halale nego suspenzija brate što će biti žalosno za klub prema kojem govorim spoštovanjem ali u prošlom vremenu tj do 2008 godine a ovo ostalo su u klopljeni u naziv navijača koji ih sada bodre čast Sulji i ranijoj postavi.Bratstvo i Rudar će odlučivat u Gračanici o prvaku.Živi bili pa vidili.![]()
![]()
J.bo ti ĆIRO S.S..U
![]()
:roll:Kako ti potroši tolike godine

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kolikebax08 je napisao/la::roll:Kako ti potroši tolike godine![]()
![]()
prvenstvo ce se odlucivati u capljini jer po meni to je svakom
najteze gostovanje i tu redom dolaze
3kolo capljina-sloboda
7kolo capljina-jedinstvo
9kolo capljina-bratstvo
3kolo capljina-sloboda
7kolo capljina-jedinstvo
9kolo capljina-bratstvo
I to ce biti ovakorenato je napisao/la:prvenstvo ce se odlucivati u capljini jer po meni to je svakom
3kolo capljina-sloboda
7kolo capljina-jedinstvo
9kolo capljina-bratstvo
3kolo kec , 7 kolo kec 9 kolo dvica
www.nkbratstvogracanica.com
Ovo ce biti sve gostujuce pobjede.tu ce lova uradit svojerenato je napisao/la:prvenstvo ce se odlucivati u capljini jer po meni to je svakom
3kolo capljina-sloboda
7kolo capljina-jedinstvo
9kolo capljina-bratstvo
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kako to ba..cuj da se ovdje kupuju tekme...osim Slobode,naravnoBihac96 je napisao/la:Ovo ce biti sve gostujuce pobjede.tu ce lova uradit svojerenato je napisao/la:prvenstvo ce se odlucivati u capljini jer po meni to je svakom
3kolo capljina-sloboda
7kolo capljina-jedinstvo
9kolo capljina-bratstvo
Znaju ljudi u Čapljini ko su im pravi prijatelji još iz 80 godina .
Najbolje je da neračunaju na Bratstvo nek računaju koliko im treba novaca za ulazak a Bratsvo će to završiti igrom u drugom poluvremenu a oni će radi punjenja stadiona u 2015 i 2016 igrati prvu ligu jer bez njih nebi bila interesantna a u Gračanici će biti ispunjeni uslovi za PL i svaka utakmica u PL u prosjeku 5000 gledalaca .
@MarcoPolo;
haj još jednom majke ti,nisam skonto
haj još jednom majke ti,nisam skonto
Pobjeda je bolja od orgazma!
Bratsvo ima problem samo s jednom utakmicom to je Mladost ostali će past u Gračanici lagano a što se tiče gostovanja u Lukavcu Bratsvo igra tradicijonalno dobro to znači ako dobijemo u Kaknju prvaci smo ako ne tada će vjerovatno biti cirkus od lige kao prije nekoliko godina kada se prvak isto odlučivao u Gračanici a to znači tada će savez odlučiti i to će biti vjerovatno otimačina jer "Daso" neće pustiti niti Slobodi niti Jedinstvu .Samo bih volio da sve derbi utakmice sude sudije iz RS neka nesude ni Pilav ni Peljto jer imamo mi loše iskustvo sa Alečkovićem kojeg je nakraju stigla božija pravda sada je niko i ništa i sem toga da budu delegirani na dan utakmice .Neka pobjedi bolji i svima sretno .
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bbbuuuuaaaaaMarcoPolo je napisao/la:Bratsvo ima problem samo s jednom utakmicom to je Mladost ostali će past u Gračanici lagano a što se tiče gostovanja u Lukavcu Bratsvo igra tradicijonalno dobro to znači ako dobijemo u Kaknju prvaci smo ako ne tada će vjerovatno biti cirkus od lige kao prije nekoliko godina kada se prvak isto odlučivao u Gračanici a to znači tada će savez odlučiti i to će biti vjerovatno otimačina jer "Daso" neće pustiti niti Slobodi niti Jedinstvu .Samo bih volio da sve derbi utakmice sude sudije iz RS neka nesude ni Pilav ni Peljto jer imamo mi loše iskustvo sa Alečkovićem kojeg je nakraju stigla božija pravda sada je niko i ništa i sem toga da budu delegirani na dan utakmice .Neka pobjedi bolji i svima sretno .
nisam dosao da provociram i bilo bi mi drago da se borite za prvo mjesto al me interesuje ko je od vasih iz uprave najavio da se ide na ulazak? ja sam razgovarao s nekoliko vasih bitnijih igraca i momci mi rekli da se ne ide na ulazak 
Sloboda Tuzla