FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
imam jedno pitanje ako nije problem odg,kakva je situacija sa navijacima zeljeznicara i sarajeva nakon sto je radnicki postao solidan klub i siuksi su ozbiljnije poceli pratiti klub .moze i na pm
Joj pitanja jesil ga to sam smislio il ti je neko rekoCuspajz je napisao/la:imam jedno pitanje ako nije problem odg,kakva je situacija sa navijacima zeljeznicara i sarajeva nakon sto je radnicki postao solidan klub i siuksi su ozbiljnije poceli pratiti klub .moze i na pm

Cuspajz je napisao/la:imam jedno pitanje ako nije problem odg,kakva je situacija sa navijacima zeljeznicara i sarajeva nakon sto je radnicki postao solidan klub i siuksi su ozbiljnije poceli pratiti klub .moze i na pm
oni su na zapadnoj strani (tribini) i grickaju košpe

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Nema veze ko god bude igrao rezultat za nas će biti povoljan na kraju.....

samolukavac je napisao/la:Nema veze ko god bude igrao rezultat za nas će biti povoljan na kraju.....
O kojoj tekmi je riječ?

u bihacu...Gorki je napisao/la:samolukavac je napisao/la:Nema veze ko god bude igrao rezultat za nas će biti povoljan na kraju.....
O kojoj tekmi je riječ?

-
- Kontakt:
Jedinstvo Bihać - Radnički, naredna naša utakmica, za dva dana akobogda.....Gorki je napisao/la:samolukavac je napisao/la:Nema veze ko god bude igrao rezultat za nas će biti povoljan na kraju.....
O kojoj tekmi je riječ?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/darko-vo ... kog/104023" onclick="window.open(this.href);return false;
fino smo vam rekli,kada krenu problemi ode Vojvoda
fino smo vam rekli,kada krenu problemi ode Vojvoda

Toliko ste falili Vojvodica aa eto sad vam covjek zavuce da valja, i to bas pred derbi sa Slobodom 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta je ovo Darko podnio ostavku?..vjerovatno isti razlozi kao i sa Slobodom ...covjek zna da se stima Vitezu ..ali opet nikako ne mogu opravdati to da tek ako je otisao iz Slobode i sad iz Lukavca..ebiga hoces da budes trener a neces da se nosis sa pritiskom i lopovlukom..ovo je nasa ebena stvarnost koja nas prati godinama...Iz Slobode je otisao jer znm da je dobijo pretce poruke od ljudi iz Slavije i kojekakvih drugih lopova.. sad sta je u pitanju ne znam nisam u toku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Sretno mu i hvala mu VELIKA, izvuko' nas je od ispadanja, umalo da preskočimo prvog, šteta al šta možemo, na nama je da polako završimo ovu sezonu koja je i više nego uspješna i polako slažemo ekipu za sljedeću sezonu, teško da možemo stić Viteza.
Zadnja izmjena: VolimRadnicki, dana/u 02 maj 2013, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
1921
1989
1989
-
- Kontakt:
Ma de ba vratit ce se Vojvoda...ali sve u svemu ste se bili puno digli vi iz lukavca umjesto da ste sutili tek ste usli pa i do 5 mjesta je uspjeh ljudi dragi a vi odma izjave tipa "operacija premier liga" pa "ovu ligu smo prervazisli" hej moji ljudi zakon je biti na zemlji tako je i bratstvo krenula sa pricama premier liga i nacelnik skonto pametan covjek i povukli se i kad vidim sad kakvi ima problema u klubovima eto vi ste isto organizovan klub ali vam nije trebala ovolika prica itd..vama je ovo plafon ko i bratstvu ba kakva premier liga ljudi dragi
Ovo je nezvanična informacija..Čovjek se nije pojavio na treningu i odmah ostavku podnio..možda se nije pojavio iz nekog opravdanog razloga..mada je ovaj vojvodić pravo mutan..jednom je i Gradinu izradio..došao i poslije 10 dana napustio klub..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Informacija je tačna na našu žalost.Brcko87 je napisao/la:Ovo je nezvanična informacija..Čovjek se nije pojavio na treningu i odmah ostavku podnio..možda se nije pojavio iz nekog opravdanog razloga..mada je ovaj vojvodić pravo mutan..jednom je i Gradinu izradio..došao i poslije 10 dana napustio klub..

1921
1989
1989
-
- Kontakt:
Ekipa Radničkog sutra u 12 sati kreće na put za Bihać. U Bihaću će se do utakmica sa Jedinstvom nalazit u karantinu. Čak 9 standardnih igrača neće krenut na put radi povreda i kartona, medju njima su: Mace, Jaranović, Slomić, Jahić, Trumić, Gogić, Borogovac, Bekrić i Mitrović.
U Bihać ide i 8 juniora, od čega će 3-4 juniora sigurno bit u prvoj postavi.
Podmladjena ekipa Radničkog će i u Bihaću imat podršku Siouxa!
U Bihać ide i 8 juniora, od čega će 3-4 juniora sigurno bit u prvoj postavi.
Podmladjena ekipa Radničkog će i u Bihaću imat podršku Siouxa!
1921
1989
1989
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga ja ga stvarno poznajem i znam kako se recimo covjek osjecao kad je napustao Slobodu odlazio u Celik ..ja sam jedan od onih navijaca Slobode koji ga nije previse blatio zbog napustanja Slobode u onim losim trenutcima jer sam znao da je covjek bio natjeran na to od kojekakvih ljudi..ebiga njemu je mati Zumra u Foci, tamo su oni sa Sokoca prijetili im zbog Vojvode, jer su silom zeljeli ostaviti Slaviju u ligi ..kad je njemu bilo jasno da nemozemo doci do opstanka zbog tih radnji on je digo sidro..vjerujem da je sad ista situacija i u Lukavcu..vjerovatno je svjestan da u ligu treba da ide Vitez nakon svega sto se desavalo..prvo u mostaru pobjeda Viteza, pa ova ponovljena utkamica Slobode gdje je trebala dobiti bodove, pa onda utakmica u Lukavcu protiv Viteza i td.. amo treba da promjeni to ako zeli da uspije kao trener ebiga..kako tako mozes otici ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kao što bi moj stari rekao za nekog levata:
"ebo sestru svoju"
Vojvoda je za mene levat nad levatima.
Ta priča o prijetnjama je izmišljena stvar, alibi!
"ebo sestru svoju"
tuzlanska Sloboda
svaka cast za Vojvodu za dosadasnje rezultate, covjek je imao samo jedan poraz, i na ovaj potez ga natjeralo sigurno nesto veliko. Darko Vojvodic ce uvijek biti jedan od nas
ma levat ili ne covjek je imo rezultate... u 16 utakmica 10 pobijeda 5 nerijesenih i 1 poraz... hvala mu za to i sretno dalje, meni je iskreno zao sto je otisao mada se to moglo naslutiti u zadnja dva-tri dana, mirisalo je u zrakuzlajci je napisao/la:Kao što bi moj stari rekao za nekog levata:
"ebo sestru svoju"

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.