BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Ako Ibisevic bude igrao pravice pritisak i u napadu olaksati Dzeki posao. Ako Ibro bude igrao dodatnog veznog ili poluspica, onda cemo ih u sredini terena totalno razbiti, isto ok. Samo zato sto igramo sa jednim napadacem neznaci, da necemo napadati (Slovacka). Mozda Susic isto zeli rumunskom selektoru dati malo materije za razmisljanje za ovu noc. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne može Džeko sam u napadu, to je igra koja mu najmanje odgovara, onda sve lopte idu samo na njega i nema ko odvući protivnika. Vedad i Edin su sjajan tandem, vole asistirati, uvijek su opasni po gol, dobro skaču, vraćaju se u odbranu, Vedo trči kao navijen... ne znam zašto mijenjati ono što funkcioniše...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Neznam, ali ovdje neki govore o Rumunima kao da su to neki amateri. Istina, pred raspadom su, fali im nekoliko igraca, ali su to ipak Rumuni, uvijek nezgodna ekipa. Uz to jos igraju na svom terenu, i siguran sam da cemo vidjeti drugacije Rumune nego one prije 2-3 mjeseca u Zenici. Komentari tipa razbicemo ih, lahko cemo sa njima i tako to uvijek su nas kostali glave.
Svidja mi se kod Papeta, sto ne dize preveliku euforiju pred utakmicu, sto je sigurno veliki plus, jer igraci sami znaju, da nece biti lahko u Rumuniji.
Sto se tice formacije, obadvije varijante imaju svoje pozitivne strane. Mozda sto je malo rizicno kod ove sa jednim napadacem, da ce Rumuni Dzeku totalno odsjeci od igre, ali isto tako to stvara dodatni prostor za Pjanica, Misimovica i najvjerovatnije Ibru. Mogao se tu najvjerovatnije naci i Stilic, ali eto kako god da je, Pape odlucuje, i zna sta je najbolje za tu utakmicu.
Sutra samo hrabro krenuti, o motivaciji da ne pricam , svaki reprezentativac je dovoljno motivisan i zna koji bi korak prema EURO2012 napravili ako bi odnijeli tri boda iz Bukuresta, a ni sa bodom ne bi trebali biti nezadovoljni.
Naprijed zlatni ljiljani !
Svidja mi se kod Papeta, sto ne dize preveliku euforiju pred utakmicu, sto je sigurno veliki plus, jer igraci sami znaju, da nece biti lahko u Rumuniji.
Sto se tice formacije, obadvije varijante imaju svoje pozitivne strane. Mozda sto je malo rizicno kod ove sa jednim napadacem, da ce Rumuni Dzeku totalno odsjeci od igre, ali isto tako to stvara dodatni prostor za Pjanica, Misimovica i najvjerovatnije Ibru. Mogao se tu najvjerovatnije naci i Stilic, ali eto kako god da je, Pape odlucuje, i zna sta je najbolje za tu utakmicu.
Sutra samo hrabro krenuti, o motivaciji da ne pricam , svaki reprezentativac je dovoljno motivisan i zna koji bi korak prema EURO2012 napravili ako bi odnijeli tri boda iz Bukuresta, a ni sa bodom ne bi trebali biti nezadovoljni.
Naprijed zlatni ljiljani !
-
- Kontakt:
Znam da sve hvata panika,i samog mene,ali pretjerujete po obicaju. Nece Susic dan prije utakmice reci kako ce igrati,ovako moze spomenuti 1-2 varijante ,pa nek protivnik konta. Ustvari bez obzira kojih 11 istrcalo to treba podrzati. I Ibricic i Vedo su nasi,nisu Pakistanci pobogu.
Hajdi malo smirite tenzije,ionako necu veceras moci spavati,spuca me neka nervoza pred svaku tekmu.Prema tome,sto bi Turci rekli SUS
Hajdi malo smirite tenzije,ionako necu veceras moci spavati,spuca me neka nervoza pred svaku tekmu.Prema tome,sto bi Turci rekli SUS

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Bravo care,,najbolje receno!!! i Ibro i Vedo i Mravac i svi su oni nasi i bilo tko da igra treba ih podrzati i biti uz selektora !!!Pasodzigera je napisao/la:Znam da sve hvata panika,i samog mene,ali pretjerujete po obicaju. Nece Susic dan prije utakmice reci kako ce igrati,ovako moze spomenuti 1-2 varijante ,pa nek protivnik konta. Ustvari bez obzira kojih 11 istrcalo to treba podrzati. I Ibricic i Vedo su nasi,nisu Pakistanci pobogu.
Hvala Bogu, konacno sam dobio sliku na TV 1. Sad je sve spremno da razbijemo bagru.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Stvarno mi nisu jasni likovi ovdje koji bi pored svega opet stavili Ibricica u prvih 11. Na stranu i karakter , covjek nema tempa za medjunarodne tekme. Al hajde mozda je i bolje eto stavite Vedu na klupu pa gledamo jedno 60 minuta usporeni snimak i u napadu i na sredini i da nam ljudi pocinju napad od centra a ne od svog gola.... Ako ovo bude opet smo poslije najdinamicnije tekme koju smo ikada odigrali u historiji BH fudbala (protiv Meksika) na putu da postanemo dizelaska reprezentacija ...
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 02 jun 2011, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Vezni red sa Pjanicem, Misimovicem i Ibricicem mozemo sebi dozvolit samo protiv Luksemburga. Francuska nas je pojela sa tom postavom. Ko je god bio na Kosevu, vidio je kako se Ibro jednostavno odbija od francuza. Bilo ga je jadno gledat protiv Diabya pogotovo. Svaka njemu cast, ali imamo bolje tehnicare u Misimovicu i Pjanicu, i isto tako boljeg borca u Vedi. Dobar je za klupe, ali to mu po meni treba bit maksimum trenutno.kimbo je napisao/la:Stvarno mi nisu jasni likovi ovdje koji bi pored svega opet stavili Ibricica u prvih 11. Na stranu i karakter , covjek nema tempa za medjunarodne tekme. Al hajde mozda je i bolje eto stavite Vedu na klupu pa gledamo jedno 60 minuta usporeni snimak i u napadu i na sredini i da nam ljudu pocinju napad od centra a ne od svog gola.... Ako ovo bude opet smo poslije najdinamicnije tekme koju smo ikada odigrali u historiji BH fudbala (protiv Meksika) na putu da postanemo dizelaska reprezentacija ...
- Goalgetter
- Kontakt:
@Cartman
TV1 ce zakljucati program za vrijeme utakmice i utakmicu ce moci pratiti samo gledaoci u BiH, tako sam sada procitao, zato bolje pronadji jos jedan program na kojem ce prikazivati tekmu
TV1 ce zakljucati program za vrijeme utakmice i utakmicu ce moci pratiti samo gledaoci u BiH, tako sam sada procitao, zato bolje pronadji jos jedan program na kojem ce prikazivati tekmu

- legenda reala
- Kontakt:
Ukucaj kod i neće ga zaključatiGoalgetter je napisao/la:@Cartman

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U koliko je tekma ne mogu da vjerujem nigdje ne piše 

- Goalgetter
- Kontakt:
@legenda reala
Moguce da moze sa kodovima.
Nazalost, ja cu morati tekmu gledati preko streama, jer otkad sam preselio u novi stan, nemam vise ovih programa na satelitu, jer su zabranili postavljanje antena na balkonima
Moguce da moze sa kodovima.

Nazalost, ja cu morati tekmu gledati preko streama, jer otkad sam preselio u novi stan, nemam vise ovih programa na satelitu, jer su zabranili postavljanje antena na balkonima

-
- Kontakt:
20hzizinjo je napisao/la:U koliko je tekma ne mogu da vjerujem nigdje ne piše
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Ma imam ja njihove kodove jos od septembra, samo sto mi signal nije bio dobar.Goalgetter je napisao/la:@Cartman
- legenda reala
- Kontakt:
U mene signal ne može biti bolji ,kvalitet:81Cartman je napisao/la:Ma imam ja njihove kodove jos od septembra, samo sto mi signal nije bio dobar.Goalgetter je napisao/la:@Cartman
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U mene je sad 75, a bio je jedva 60. Granica je tu negdje oko 70, tako da ne bi trebalo bit problema ako ne bude puno vjetra sutra.legenda reala je napisao/la:U mene signal ne može biti bolji ,kvalitet:81Cartman je napisao/la:Ma imam ja njihove kodove jos od septembra, samo sto mi signal nije bio dobar.Goalgetter je napisao/la:@Cartman

Rumunija u dosadašnjih 5 utakmica 2 odigrala kod kuće i to protiv Albanije 0:0 i protiv Luxemburga 3:1 

Čelik Zenica 1945
Ja tek sad vidjeh, pa mi imamo tekmu manje, a svi navalili na Papeta
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html
Sa pobjedom iz zaostale tekme , odn. one koja nam fali, smo na 10 bodova , znači samo 2 boda manje od Francuza.
Ne znam zašto je nerealno očekivati da budemo prvi?
Ta Francuzi će morat kiksat do kraja, a mi ako uzmemo skalp u Bukureštu, komotno jurišat i to otvoreno na prvo mjesto.
Uz pretpostavku da Francuzi negdje izgube, a mi sve do zadnjeg kola pobjedimo, u situaciji smo da nam i bod protiv Francuza odgovara za prvo mjesto.
Osim ako se ne broje medjusobni dueli?

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html
Sa pobjedom iz zaostale tekme , odn. one koja nam fali, smo na 10 bodova , znači samo 2 boda manje od Francuza.
Ne znam zašto je nerealno očekivati da budemo prvi?
Ta Francuzi će morat kiksat do kraja, a mi ako uzmemo skalp u Bukureštu, komotno jurišat i to otvoreno na prvo mjesto.
Uz pretpostavku da Francuzi negdje izgube, a mi sve do zadnjeg kola pobjedimo, u situaciji smo da nam i bod protiv Francuza odgovara za prvo mjesto.

Osim ako se ne broje medjusobni dueli?

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Medjusobni dueli se gledaju kod isto bodova.
A te zaostala utakmica je protiv francuza. Tu ne mozemo nista ocekivat. Mislim da cemo se mi i Bijelorusija borit za to drugo mjesto. Oni sutra igraju na svom protiv Francuske, i onda protiv Luksemburga na svom. Mislim da je vrlo vazno da dobijemo barem bod vise u ove dvije utakmice nego oni. Jer inace cemo uc u dvoboj s njima u septembru sa pritiskom da osvojimo 4 boda. To ne bi valjalo. Ovako bod protiv Rumunije i pobjeda protiv Albanije, uz njihov poraz od Francuske i pobjeda nad Luksemburgom bi bio dobar ishod za nas. Onda bi imali 11 bodova i jedni i drugi, i te dvije utakmice protiv njih bi odlucile dosta toga. Ali imam neki osjecaj da Francuska nece pobjedit u Minsku...
A te zaostala utakmica je protiv francuza. Tu ne mozemo nista ocekivat. Mislim da cemo se mi i Bijelorusija borit za to drugo mjesto. Oni sutra igraju na svom protiv Francuske, i onda protiv Luksemburga na svom. Mislim da je vrlo vazno da dobijemo barem bod vise u ove dvije utakmice nego oni. Jer inace cemo uc u dvoboj s njima u septembru sa pritiskom da osvojimo 4 boda. To ne bi valjalo. Ovako bod protiv Rumunije i pobjeda protiv Albanije, uz njihov poraz od Francuske i pobjeda nad Luksemburgom bi bio dobar ishod za nas. Onda bi imali 11 bodova i jedni i drugi, i te dvije utakmice protiv njih bi odlucile dosta toga. Ali imam neki osjecaj da Francuska nece pobjedit u Minsku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.