Interesantno.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Dobra izmjena....gurali su se Nasri, Silva i Dzeko u radijusu od 20-ak metara ispred sesnaesterca jer su Johnson i Kolarov pokrivali krila....ovako je usao Barry na mjesto Yaya Tourea a ovaj usao dublje na polovinu Villareala, a Silva otisao malo vise desno, to otvara prostor za Nasrija koji je sigurno manje sebican od Silve, sto znaci da ce biti lopti za Dzeku......sa Barryjem se otvorio prostor da izadje jedan vezni igrac ako bude potrebe i ako ostane ovakav rezultatdo jedno 70 minute....Fozgen je napisao/la:Ma kakva mu je ovo izmjena u 39 minuti ? :S![]()
Interesantno.
Jes on sto se tice fizike najbolji na svijetu , ali sto se vugle tice tanak je za igraca koji igra onako ofanzivno.muXmania je napisao/la:Yaya Toure je pola ekipe City-ja, najspremniji igrač na svijetu sasvim sigurno
Mislis? Sta je sa tekmom Napoli - City?Nimla_RZ je napisao/la:City - Bayern će odlučiti ko ide kao drugi, City ili Napoli...
Nije bio ofsajd.Devil je napisao/la:Stream mi nije nesta bio al' meni se cini da je Kun bio u malom ofsajdu kod gola,moracu videti na pregledu bolje.![]()
Gledao sam na preskake utakmicu na streamu zajedno sa Otelul-Manchester i Napoli-Bayern na TV-u,tako da ne mogu davati neku bolju ocenu igre jer nisam toliko detaljno gledao,ali cini mi se da bi ovde ipak najrealnije bilo nereseno jer je Villarreal odigrao zaista veoma dobru odbranu.
Vala meni nije žao Španaca. Neka su im dali u zadnjoj minuti gol. Ono zadržavanje vremena u 15.minuti zaslužuje takav kraj. City je danas pokušavao igrati nogomet, Španci su ciganili.NeToBoLa je napisao/la:Nije bio ofsajd. Malo mi je žao Villarreala, prepali su se miliona ispred sebe. Vidi se da liče na ekipu, za razliku od Citya i da mogu puno bolje nego večeras.
Ima on svoju temu.Saurman je napisao/la:Vidim niko ne spominje igru Dzekoslava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.