Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ocel se prosirivati travnjak bilinog polja kao sto se pricalo
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ma kud bi ga ti prosirio, de svega ti pojasni. Da nebi rusio tribine?rock87 je napisao/la:Ocel se prosirivati travnjak bilinog polja kao sto se pricalo
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Jack777Pott je napisao/la:Ma kud bi ga ti prosirio, de svega ti pojasni. Da nebi rusio tribine?rock87 je napisao/la:Ocel se prosirivati travnjak bilinog polja kao sto se pricalo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Prosireno je to bolan na 105x68rock87 je napisao/la:Ocel se prosirivati travnjak bilinog polja kao sto se pricalo
::::SAMO ČELIK::::
-
karameldar
- Kontakt:
Stare klupe vracene,nista od recara za sadkarameldar je napisao/la:Sta bi sa recaro sjedistima?
::::SAMO ČELIK::::
znaci nema Recara a nema ni para,neko stavio sebi u dzep par milja KM i to je to hebo recaro mogu i one plasticne iz interexazamorano je napisao/la:Stare klupe vracene,nista od recara za sadkarameldar je napisao/la:Sta bi sa recaro sjedistima?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
uskoro ces vidjeti koliko si bio u pravu!rodjak je napisao/la:znaci nema Recara a nema ni para,neko stavio sebi u dzep par milja KM i to je to hebo recaro mogu i one plasticne iz interexazamorano je napisao/la:Stare klupe vracene,nista od recara za sadkarameldar je napisao/la:Sta bi sa recaro sjedistima?E svasta(nasa posla, sta ti je bola)
Nema vise :P
„Imali smo u planu da posjete i stadion Grbavici. Međutim i to su odbili iz UEFA. Kazali su kako će njihovu ljudi u Sarajevu provesti šest sati, te da će posjetiti samo Olimpijski stadion 'Asim Ferhatović Hase – Koševo' iz razloga jer se i na ovom sportsko objektu reprezentacija igra svoje utakmice“, rekao je Baković, dodavši:
„Infrastruktura je jedan od najvećih problema sa kojim se bore svi koji rade u fudbalu BiH. Jedna od glavnim tema sastanka sa Platinijem i njegovim saradnicima bit će upravo poboljšanje fudbalske infrastrukture u našoj zemlji“.
„Infrastruktura je jedan od najvećih problema sa kojim se bore svi koji rade u fudbalu BiH. Jedna od glavnim tema sastanka sa Platinijem i njegovim saradnicima bit će upravo poboljšanje fudbalske infrastrukture u našoj zemlji“.
Sarajevo ljubavi moja!
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Ljudi daj boze da bude kakvih paara pa da makar jedan stadion rekonruisemo , da imamo spacan stadion da se ne sramotimo..sekac je napisao/la:„Imali smo u planu da posjete i stadion Grbavici. Međutim i to su odbili iz UEFA. Kazali su kako će njihovu ljudi u Sarajevu provesti šest sati, te da će posjetiti samo Olimpijski stadion 'Asim Ferhatović Hase – Koševo' iz razloga jer se i na ovom sportsko objektu reprezentacija igra svoje utakmice“, rekao je Baković, dodavši:
Evo sad gledam Njemacku Bundesligu 2 Pa stadion od 25000 gotovo pun i nabrijan do maksimuma, a kod nas repka igra na ledini u odnosu na Njemacku i Englesku..
Bice bolje valjda
pa ne bih se slozio imamo bilinoNkBratstvoGracanica je napisao/la:Ljudi daj boze da bude kakvih paara pa da makar jedan stadion rekonruisemo , da imamo spacan stadion da se ne sramotimo..sekac je napisao/la:„Imali smo u planu da posjete i stadion Grbavici. Međutim i to su odbili iz UEFA. Kazali su kako će njihovu ljudi u Sarajevu provesti šest sati, te da će posjetiti samo Olimpijski stadion 'Asim Ferhatović Hase – Koševo' iz razloga jer se i na ovom sportsko objektu reprezentacija igra svoje utakmice“, rekao je Baković, dodavši:
Evo sad gledam Njemacku Bundesligu 2 Pa stadion od 25000 gotovo pun i nabrijan do maksimuma, a kod nas repka igra na ledini u odnosu na Njemacku i Englesku..
Bice bolje valjda
- Jack777Pott
- Kontakt:
A Bilino je bas stadioncina u odnosu na njihove stadione, recimo na stadion trenutno posljednjeplasiranog tima njemacke druge lige.zenicanin je napisao/la: pa ne bih se slozio imamo bilino
(otvori novu karticu)

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
nas ne treba ni porediti sa Engleskom ili Njemackom jer kolike su njima plate a kolike nama i kakav je kod njih standard i sve ostalo a kakvo je kod nas.Bilino ispunjava jedino u BIH kriterije za medunarodne utakmice i ima sada jako dobar teren,ima video nadzori jos mnogo toga a uskoro bi trebale stici nova Recaro sjedista i eto ti stadiona za nas standard,najbolji.
ispunjava standarde sve to stoji, ali kapacitet stadiona treba da bude dosta veci. Za celika je dovoljno cak i previse, a za repku stvarno malo treba stadion sa minimum 40hiljada pa na dalje...zenicanin je napisao/la:nas ne treba ni porediti sa Engleskom ili Njemackom jer kolike su njima plate a kolike nama i kakav je kod njih standard i sve ostalo a kakvo je kod nas.Bilino ispunjava jedino u BIH kriterije za medunarodne utakmice i ima sada jako dobar teren,ima video nadzori jos mnogo toga a uskoro bi trebale stici nova Recaro sjedista i eto ti stadiona za nas standard,najbolji.
HZ87
Jack777Pot, kad već uzimaš 2. Bundesligu, treba onda spomenuti i recimo ove stadione:
Regensburg: http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/957.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sandhausen: http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/960.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim, ako ćemo već spominjati Njemačku (što je suludo, al' hajde), evo recimo Bilino Polje na prvi pogled djeluje dosta bolje od ova dva iznad.
Valjda svako gradi u skladu sa potrebama i mogućnostima. Što se tiče potreba, ono što našim stadionima treba nisu tribine sa, šta ja znam, 60.000 stolica. Naprotiv, većina stadiona ima i veće kapacitete od potrebnih, pa kontate l' vi da pola naših premijerligaša nema ni prosjek od mizernih 1.000 ljudi? Ono što nam treba su čiste i relativno udobne stolice, bar jedna natkrivena tribina, teren s normalnom drenažom, reflektori... Eh, kao što rekoh, to su potrebe. Mogućnosti su nešto sasvim drugo.
Evo recimo meni trenutno možda i najsimpatičniji stadion u ex-Yu, s kapacitetom tačno kakvim treba, maksimalno uslovan i sređen:

I reprezentacija, po meni, nema baš previše mjesta za tu priču. Radi se o, čini mi se, pet utakmica plus eventualno po jedna baraž i prijateljska u čitave dvije godine. Tako da ona baš i nije neki presudni faktor za gradnju. Pustite se priče o nekakvom sramoćenju što nemamo neki strašan stadion... J*** ga, k'o da je to neka tajna da ne stojimo dobro ni finansijski ni sportski.
Regensburg: http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/957.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sandhausen: http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/960.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim, ako ćemo već spominjati Njemačku (što je suludo, al' hajde), evo recimo Bilino Polje na prvi pogled djeluje dosta bolje od ova dva iznad.
Valjda svako gradi u skladu sa potrebama i mogućnostima. Što se tiče potreba, ono što našim stadionima treba nisu tribine sa, šta ja znam, 60.000 stolica. Naprotiv, većina stadiona ima i veće kapacitete od potrebnih, pa kontate l' vi da pola naših premijerligaša nema ni prosjek od mizernih 1.000 ljudi? Ono što nam treba su čiste i relativno udobne stolice, bar jedna natkrivena tribina, teren s normalnom drenažom, reflektori... Eh, kao što rekoh, to su potrebe. Mogućnosti su nešto sasvim drugo.
Evo recimo meni trenutno možda i najsimpatičniji stadion u ex-Yu, s kapacitetom tačno kakvim treba, maksimalno uslovan i sređen:

I reprezentacija, po meni, nema baš previše mjesta za tu priču. Radi se o, čini mi se, pet utakmica plus eventualno po jedna baraž i prijateljska u čitave dvije godine. Tako da ona baš i nije neki presudni faktor za gradnju. Pustite se priče o nekakvom sramoćenju što nemamo neki strašan stadion... J*** ga, k'o da je to neka tajna da ne stojimo dobro ni finansijski ni sportski.
Postoji potreba za jednim modernim stadionom na kojim ce pored fudbala i sporta biti dom i za zabavne i muzicke programe
Naravno volio bih ja sad u svakom selu da se sija Alianz Arena al znam da od toga nema nista al bar jedan stadion u Zenici , Sarajevu ili Tuzli na nivou Wolkswagen Arene ili Juvetovog Stadiona
Znaci kapaciteta nekih 30-35 hiljada
nema to nikakve veze to neki premijerligas jednom u 10 godina to napuniti
Uostalom nece nikad ni Vardar napuniti onaj u Skoplju pa ga opet napravili
Bar cu kartu kupovat na salteru a ne davat po 50 maraka za nju jer ce je biti vise u prodaji
a da negovorim o grupama i pjevacima iz cijelog svijeta koji bi gostovali na njemu
Naravno volio bih ja sad u svakom selu da se sija Alianz Arena al znam da od toga nema nista al bar jedan stadion u Zenici , Sarajevu ili Tuzli na nivou Wolkswagen Arene ili Juvetovog Stadiona
Znaci kapaciteta nekih 30-35 hiljada
nema to nikakve veze to neki premijerligas jednom u 10 godina to napuniti
Uostalom nece nikad ni Vardar napuniti onaj u Skoplju pa ga opet napravili
Bar cu kartu kupovat na salteru a ne davat po 50 maraka za nju jer ce je biti vise u prodaji
a da negovorim o grupama i pjevacima iz cijelog svijeta koji bi gostovali na njemu
Thomas Müller - Fußballgott
Mislim da je nešto Platini rekao
Od tih grupa svjetskih, realno nema ništa. Kada vidiš ko gostuje u Zg i Bg, smuči ti se, a ovdje niti da se pomene mogućnost nečega takvog. Nije to da smo mi ne kulturni , ne moderni, ne slušamo ove strane poznate pjevače .... nego mnogo, mnogo toga ne funkcioniše u državi kako treba.
Od tih grupa svjetskih, realno nema ništa. Kada vidiš ko gostuje u Zg i Bg, smuči ti se, a ovdje niti da se pomene mogućnost nečega takvog. Nije to da smo mi ne kulturni , ne moderni, ne slušamo ove strane poznate pjevače .... nego mnogo, mnogo toga ne funkcioniše u državi kako treba.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Kako me neki glup osjecaj obuze kad procitah ovo,kao, napravite projekte da znamo sta cemo pomoc...
Pa u Tuzli evo 4 godine postoji super projekat, uradjen maksimalno transparentno,al ljudi nemaju novca.
Najbrzi nacin da reprezentacija dobije stadion. Aerodrom 15 km udaljen.
Al, hebiga, nije to Sarajevo...
Pa u Tuzli evo 4 godine postoji super projekat, uradjen maksimalno transparentno,al ljudi nemaju novca.
Najbrzi nacin da reprezentacija dobije stadion. Aerodrom 15 km udaljen.
Al, hebiga, nije to Sarajevo...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pa nije ni Zenica Sarajevo, pa gledaj šta uradiše ljudi od stadiona.
Jel država i marke u njega uložila ? Mislim da nije, sve od strane opštine Zenice, i ništa drugo.
Jel država i marke u njega uložila ? Mislim da nije, sve od strane opštine Zenice, i ništa drugo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Problem bi bio taj stadion sacuvat od stoke navijacke od 16-17 godina koja misli ako odvali naslonjac na stolici da ima udarac ko Badr Hari
Zamislite neki haver huligancic ode na Wembley pa dok prodje onim holovima do tribine moro bi makar cemu odvaliti da ispadne faca i da ima nekakav svoj huliganski trofej
Znaci prvo nabavti jedno 10k aparata za dijalizu da moze policija komotno bubrege odvaljivat pa onda praviti moderan stadion
Zamislite neki haver huligancic ode na Wembley pa dok prodje onim holovima do tribine moro bi makar cemu odvaliti da ispadne faca i da ima nekakav svoj huliganski trofej
Znaci prvo nabavti jedno 10k aparata za dijalizu da moze policija komotno bubrege odvaljivat pa onda praviti moderan stadion
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.