Phill Jackson je napisao/la:Boli me djon za svima,,nek tebi vjeruju,,20 puta si se odjavio dosad pa nikadNeutral je napisao/la:Mislim da ti ovdje vise niko ne vjerujePhill Jackson je napisao/la:Evo mene,vidis da nisam,i @thekop je online
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
100% sportski i krajnje opušten potpis
T-MAC je napisao/la:evo ga josipovic novi predjsednik hrvatske,izlgeda da je milan tarot bio upravu,ipak je novi predsjednik muskarac
hahaha
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
gori je od totijaRiNo je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Boli me djon za svima,,nek tebi vjeruju,,20 puta si se odjavio dosad pa nikadNeutral je napisao/la:
Mislim da ti ovdje vise niko ne vjerujeZiva istina, od kad posjecujem ovaj forum, on se stalno oprasta i odjavljuje...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
danas bi trebali saznati ko ce nas predstavljati na eurosongu
Pusko ili Amel ...zna se to ima 3 mjesecasladoled je napisao/la:danas bi trebali saznati ko ce nas predstavljati na eurosongu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- alan_kardec
- Kontakt:
biće to opet neka balada o rijeci bez imena,bistroj vodi...
ko da ove pjesme pišu ovi iz vodovoda.
ja bi više volio da Puško ode u Oslo.
ko da ove pjesme pišu ovi iz vodovoda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
hahha kralj si ocam'alan_kardec je napisao/la:biće to opet neka balada o rijeci bez imena,bistroj vodi...![]()
ko da ove pjesme pišu ovi iz vodovoda.![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
haha,, nije on, ja samPhill Jackson je napisao/la:Boli me djon za svima,,nek tebi vjeruju,,20 puta si se odjavio dosad pa nikadNeutral je napisao/la:Mislim da ti ovdje vise niko ne vjerujePhill Jackson je napisao/la:Evo mene,vidis da nisam,i @thekop je online
@Stone, potrudi se i ti ove godine, pa mozda ko bude glasao za tebe
Lejla
Onaj Srbin Vukašin nas predstavlja na Eurosongu
Sad bilo na vijestima na FTV
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
Bil' ti vise volio da nas neki musliman predstavlja, ha?Husso97 je napisao/la:Onaj Srbin Vukašin nas predstavlja na Eurosongu![]()
![]()
je li to nešto od tebe na nacionalnoj, a ne na kvalitativnoj osnovi.
nadam se da nije na nacionalnoj.
nadam se da nije na nacionalnoj.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
jel to onaj vukasin s operacije triumf,ako jest onda bi se trebao ocekivat visok plasman,frajer predobro pjeva
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- BlueSharks
- Kontakt:
Nije problem što je on Srbin, problem je što on ne voli ovu zemlju, odnosno više voli susjednu. I ja ću se svaki put razočarati kad čujem da nas predstavljaju ljudi kojima je ovo rezervna domovina i oskočna daska. Samo ne znam koji je idiot njega izabraobiskitt je napisao/la:Bil' ti vise volio da nas neki musliman predstavlja, ha?Husso97 je napisao/la:Onaj Srbin Vukašin nas predstavlja na Eurosongu![]()
![]()
Strauss Junior
Momak realno ima fin glas, valjda ce mu naci dobru pjesmu, ali ga ja nikad nikad ne bi izabrao. Lani je stalno naglasavao da je iz Srbije, peva na ekavici, pevao na Beoviziji i vidio da tamo ne moze, dosao nazad, itd.biskitt je napisao/la:Bil' ti vise volio da nas neki musliman predstavlja, ha?Husso97 je napisao/la:Onaj Srbin Vukašin nas predstavlja na Eurosongu![]()
![]()
Bolje da su Babaju izabrali, a sto se mene tice mogli su i Marka Bulata izabrat
Ama ako ce cojk pobijediti,mene zaboli k... sta je on(Srbin,Hrvat,Bosnjak,Indijanac ).Al,ne znam, nisam ga slusao pa ne mogu reci kako peva
.Cisto sumnjam da je bolji od Puske.
@ zbodeni
i rob
Misa vam vaseg,jeste me suknuli!
@ zbodeni
Misa vam vaseg,jeste me suknuli!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Moze on voliti, ali ja ni u jednoj njegovoj izjavi to nisam primjetio. Ja bi najvise volio Z.Pusenje vidjet na Eurosongu, kad Sejo izadje s cigarom da ga odmah izbace
Al opet, sve je to jedno obicno njesra, poslali smo dvije pjesme da lice na nesta i to je sve. I to su nam ih stranci skladali
Al opet, sve je to jedno obicno njesra, poslali smo dvije pjesme da lice na nesta i to je sve. I to su nam ih stranci skladali
- BlueSharks
- Kontakt:
@alan_kardec......gdje ti post nestade
The Game ti je već objasnio, pa nema potreba da ti i ja objašnjavam.
The Game ti je već objasnio, pa nema potreba da ti i ja objašnjavam.
The Game je napisao/la:Momak realno ima fin glas, valjda ce mu naci dobru pjesmu, ali ga ja nikad nikad ne bi izabrao. Lani je stalno naglasavao da je iz Srbije, peva na ekavici, pevao na Beoviziji i vidio da tamo ne moze, dosao nazad, itd.
Bolje da su Babaju izabrali, a sto se mene tice mogli su i Marka Bulata izabrat![]()
![]()
![]()
Strauss Junior
BlueSharks je napisao/la:Nije problem što je on Srbin, problem je što on ne voli ovu zemlju, odnosno više voli susjednu. I ja ću se svaki put razočarati kad čujem da nas predstavljaju ljudi kojima je ovo rezervna domovina i oskočna daska. Samo ne znam koji je idiot njega izabraobiskitt je napisao/la:Bil' ti vise volio da nas neki musliman predstavlja, ha?Husso97 je napisao/la:Onaj Srbin Vukašin nas predstavlja na Eurosongu![]()
![]()
Ovo sam napisao zato jer je on reko da je njegova zemlja Srbija i da on uopšte nije Bosanac
I do kad ce nas predstavljati ljudi koji ne smatraju Bosnu svojom
R.I.P Vedran Puljić
- alan_kardec
- Kontakt:
@the game i @blue sharks ljudi smješni ste.
Problem je što čovjek "peva",a ne "pjeva".
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- the scouser
- Kontakt:
Problem je sto je momak(kako sam cuo) prvo bio na Beoviziji,pa kad je vidio da ne moze,haj' kod glupih Bosanaca.Problem je sto smo mu drugi izbor,meni je ponizavajuce da me predstavlja neko ciji sam ja drugi izbor,i jos pored toliko boljih od njega.alan_kardec je napisao/la:@the game i @blue sharks ljudi smješni ste.![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !