BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Jel ti ovaj armin cerimagic iz genta? Jel on vec igro za U21 protiv Poljske? Ako mu je samo 18 onda blago nama
Da usao je zadnjih 30 minuta... Gent ga je posudio ovu polusezonu u endracht aalst u drugoj ligi...protiv poljske sam bio zaista impresioniran njegovom predstavom ono sto me posebno fasciniralo je radna etika stalno je trcao da pomogne odbrani plus je sjajan tehnicar I suter... Ja samo neznam na kojim su drogama bili u zelji kad su ga pustali...ova u19 repka sa njim radovcem,handzicem,markovicem,sadikovicem,hodzicem ce biti fakat interesantna
Za razliku od tebe ova dvojica samo sisaju.Pauleta je napisao/la:Pa dobro gdje je moderator da sankcionira ovakvo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi? Ja sam isto tako Hrvat, koji je u ovu zemlju usisao i donio puno više nego je iz nje ponio. Strašno!nihco je napisao/la:u pravu si ti , u dosta toga , s tim sto Hrvati (a vidim to si),koji su aktivno ucestvovali i ucestvuju , u nakazenju ove drzave, u svim segmentima, i koji iz nje isisavaju sve sto su u mogucnosti, nemaju moralno pravo davati pridike te vrste . To je cinicno. (ne pokusavam braniti Bosnjake , budu oni i gori)jozinho je napisao/la: kakva velika grška ,pa vi bi da za vašu reprezentaciju drugi odgajaju igrače i onda kad vas taj igrač odbije na što ima i pravo odmah se pojavljuju priče kako vam drugi oduzimaju igrače ,trebate prvo uložit nešto u igrača ,a ne mu samo obasipati Facebook stranicu domoljubnim komentarima i pjesmama i jer to više ne prolazi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
messi nije španjolac....kovačić je hrvat....koji je upravo prešao u inter za prilično velike parevrebac86 je napisao/la:pa jeli sad Messi trebao igrati za spanijujozinho je napisao/la:kakva velika grška ,pa vi bi da za vašu reprezentaciju drugi odgajaju igrače i onda kad vas taj igrač odbije na što ima i pravo odmah se pojavljuju priče kako vam drugi oduzimaju igrače ,trebate prvo uložit nešto u igrača ,a ne mu samo obasipati Facebook stranicu domoljubnim komentarima i pjesmama i jer to više ne prolaziPauleta je napisao/la:Sa Mateom Kovačićem je napravljena velika greška, nadam se da se neće ponoviti sa Dinamovim stoperskim parom Čalušić-Šimunović. Ova dva juniora odrađuju pripreme sa prvom postavom, a obojica su iz Bosne.![]()
![]()
![]()
![]()

dean@ imas na svakoj benzinskoj crpki u rvatskoj kartu BIH pa pogliedaj granice, trebat ce ti kad budes izlazio iz EJU 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
jel ti to želiš reći da u bih ne žive hrvati i srbi? da u hrvatskoj žive samo hrvati i nitko drugi? fašistu jedan!vrebac86 je napisao/la:dean@ imas na svakoj benzinskoj crpki u rvatskoj kartu BIH pa pogliedaj granice, trebat ce ti kad budes izlazio iz EJU
nego možeš u ovaj svoj potpis dodat : forza kovačić! forza livaja! forza croazia!
jel ti to želiš reći da u bih ne žive hrvati i srbi? da u hrvatskoj žive samo hrvati i nitko drugi? fašistu jedan!dean je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:dean@ imas na svakoj benzinskoj crpki u rvatskoj kartu BIH pa pogliedaj granice, trebat ce ti kad budes izlazio iz EJU
nego možeš u ovaj svoj potpis dodat : forza kovačić! forza livaja! forza croazia
Ti si napisao Mateo je HRVAT , i igrat ce za rvatsku a zasto nebi mogao za Bosnu , napisao sam ti za kartu i za granice , nebi li shvatio odkud taj mali u stavri dolazi

Ma pusti ga Vrebac,oni ni sami ne znaju ko su.vrebac86 je napisao/la:jel ti to želiš reći da u bih ne žive hrvati i srbi? da u hrvatskoj žive samo hrvati i nitko drugi? fašistu jedan!dean je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:dean@ imas na svakoj benzinskoj crpki u rvatskoj kartu BIH pa pogliedaj granice, trebat ce ti kad budes izlazio iz EJU
nego možeš u ovaj svoj potpis dodat : forza kovačić! forza livaja! forza croazia![/quote
pa mamlaze jedan pogledaj sta si ti napisao, ako ne vidis dalje ispred nosa nemoj bez veze komentarisati![]()
Ti si napisao Mateo je HRVAT , i igrat ce za rvatsku a zasto nebi mogao za Bosnu , napisao sam ti za kartu i za granice , nebi li shvatio odkud taj mali u stavri dolazi![]()
![]()
![]()
ali ti si kratkovidan ili si bolestan pa ne vidis sta pise
![]()
Jadan je inter kad su mu nova pojacanja Kovacic i rezervista Stuttgarta Kuzmanovic. Nije ni cudo sto su rinaka od ekipe postali.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sta ce nam Kovacic kada imamo Pjanica i Kolasinca.
zašto me vrijeđaš?vrebac86 je napisao/la:
nego možeš u ovaj svoj potpis dodat : forza kovačić! forza livaja! forza croazia![/quote
pa mamlaze jedan pogledaj sta si ti napisao, ako ne vidis dalje ispred nosa nemoj bez veze komentarisati![]()
Ti si napisao Mateo je HRVAT , i igrat ce za rvatsku a zasto nebi mogao za Bosnu , napisao sam ti za kartu i za granice , nebi li shvatio odkud taj mali u stavri dolazi![]()
![]()
![]()
![]()

mogao bi igrat za bosnu...ali ne želi i igrat će za hrvatsku.....znači može igrat za bih zato jer su mu roditelji sa teritorija današnje bih...a može i za hrvatsku zato jer je hrvat i u hrvatskoj je cijeli život....
Mi imamo Kolašinca šta će nam taj vaš baletan ! @Majstor10 jesam li im dobro reko ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Sta ces kad nisu svi ljudi i karakteri poput recimo jednog pokojnog Skije.Odlican igrac i jos bolji covje,koji je vrlo dobro znao ko je i sta je.dean je napisao/la:zašto me vrijeđaš?vrebac86 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
mogao bi igrat za bosnu...ali ne želi i igrat će za hrvatsku.....znači može igrat za bih zato jer su mu roditelji sa teritorija današnje bih...a može i za hrvatsku zato jer je hrvat i u hrvatskoj je cijeli život....
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 jan 2013, 23:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a tko je koga nazvao fasistomdean je napisao/la:zašto me vrijeđaš?vrebac86 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

da,ti ćeš određivat tko je čovjek a tko nijeharishp je napisao/la: Sta ces kad nisu svi ljudi i karakteri poput recimo jednog pokojnog Skilje.Koji je vrlo dobro znao ko je i sta je.

ja ne mislim da spahić,mujdza i možda halilović nisu ljudi...ili neki srbi iz hrvatske koji nastupaju za srbiju u raznim sportovima
nego 15mil eura..za balavca iz hnl-a...još nije ni ušao u reprezentaciju....impresivno, jel tako

ama bolan zaebavo sam se...šta skačeš odmahvrebac86 je napisao/la:
a tko je koga nazvao fasistom![]()
Ja sam čitao da je 11 mil eur, nego nije mi jasno otkud se najednom Kovačić pojavi na ovome topicu ?
Jeste BH talent u Evropi, al je izabrao svoj nacionalni put, i njemu nek' je sretno.
Jeste BH talent u Evropi, al je izabrao svoj nacionalni put, i njemu nek' je sretno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne ja necu odredjivati a bogami ni ti.Navodim covjeka koji je bio ime u svijetu fudbala i koji je jednostavno primjer bio u svemu.dean je napisao/la:da,ti ćeš određivat tko je čovjek a tko nijeharishp je napisao/la: Sta ces kad nisu svi ljudi i karakteri poput recimo jednog pokojnog Skilje.Koji je vrlo dobro znao ko je i sta je.i tko je šta
ja ne mislim da spahić,mujdza i možda halilović nisu ljudi...ili neki srbi iz hrvatske koji nastupaju za srbiju u raznim sportovima
nego 15mil eura..za balavca iz hnl-a...još nije ni ušao u reprezentaciju....impresivno, jel tako
ama bolan zaebavo sam se...šta skačeš odmahvrebac86 je napisao/la:
a tko je koga nazvao fasistom![]()
P.S Ti da mislis nebi se ovoliko blamirao i cekao ko ce sta napisati o kockastima na ovoj temi da bi se ti osjecao majoriziranim.
Inace za te zayebancije se minimalno odmara sedam dana u Banovicima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
bagrcavi je napisao/la:Mi imamo Kolašinca šta će nam taj vaš baletan ! @Majstor10 jesam li im dobro reko ?
ti bogami često određuješ tko je kakav i tko je šta...nego tko je taj Skiljo?...daj puno imeharishp je napisao/la: Ne ja necu odredjivati a bogami ni ti.Navodim covjeka koji je bio ime u svijetu fudbala i koji je jednostavno primjer bio u svemu.
ja sam tu da vas naučim nekim stvarima.....kad već toliko spominjete svoje uzore iz hrvatskeP.S Ti da mislis nebi se ovoliko blamirao i cekao ko ce sta napisati o kockastima na ovoj temi da bi se ti osjecao majoriziranim.
to bi bilo užasno strogo...Inace za te zayebancije se minimalno odmara sedam dana u Banovicima.

Skija-o a ne Skiljo Katalinski pok.Josip legenda Zelje i bivse Jug.repke.Covjek koji kako rekoh bio ime u svijetu fudbala.Nije mu bilo ispodcastii na opasku onih brundonja iz manjeg entiteta i satro FSRSa Kovacevica i kompanije kad mu je ovaj rekao da je Hrvat da kaze ''Ne ja sam Bosanac katolicke vjeroispovjesti''.dean je napisao/la:ti bogami često određuješ tko je kakav i tko je šta...nego tko je taj Skiljo?...daj puno imeharishp je napisao/la: Ne ja necu odredjivati a bogami ni ti.Navodim covjeka koji je bio ime u svijetu fudbala i koji je jednostavno primjer bio u svemu.
ja sam tu da vas naučim nekim stvarima.....kad već toliko spominjete svoje uzore iz hrvatskeP.S Ti da mislis nebi se ovoliko blamirao i cekao ko ce sta napisati o kockastima na ovoj temi da bi se ti osjecao majoriziranim.
to bi bilo užasno strogo...Inace za te zayebancije se minimalno odmara sedam dana u Banovicima.
Ali sta vrijedi @dean kad vas ima majorizirani i u svom kamenjaru.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
1. Kolašinac je lijevi bek, a Kovačić polušpica ili središnji vezniMajstor10 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Mi imamo Kolašinca šta će nam taj vaš baletan ! @Majstor10 jesam li im dobro reko ?
2. Kovačić je Bosanac iz Kotor Varoši, a Kolašinac Sandžaklija. Dakle upitno je ko je naš, a ko "njihov"
3. Kada se treba boriti za talentiranog Bošnjaka, onda nije bitno za koju reprezentaciju igra, jer je to "naš" talent, a kada talentirani Srbin ili Hrvat zaigra za neku drugu reprezentaciju odmah teške riječi i podcjenjivanje.
4. Neke se stvari nikada neće promjeniti i zato ova država ostaje tamo gdje jest.
5. Imam više gostovanja po Europi sa reprezentacijom BiH, nego što je pola pametnjakovića ovdje odgledalo utakmica na tv-u, pa mi dođe muka od ovakvog ekstremizma i primitivizma, a kako neće nekome tko se tek treba odlučit koji dres obući
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.