Kada bi imao ko da ga kvalitetno zameni mozda bi to tako i bilo,ali problem je sto nema igraca na Misketovoj poziciji,jedini koji bi to kvalitetno mogao da pokrije je iskusni Karyaka ostali tesko da mogu da odgovore ovakvom zahtevu.kimbo je napisao/la:Misketu dajem brat bratu 2 ili 3 tekme u prvih 11 poslije toga klupa i djoker !!! Zivi bili pa vidjeli !!
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
A kako uopste igra ovaj Dinamo? Igraju li sa klasicnom desetkom ili ce formaciju morati mijenjati kako bi istu podredili Misketu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Po meni Dynamu je u prethodnoj sezoni upravo vezni red i bio najveci problem pa su po tom pitanju doveli Misketa,vec spomenutog Karyaku,Sapetu.
Odbrana im je mozda i najjaci deo tima,te dosta toga podredjuju njoj.Tamo su Lomic,Kolodin,Wilkshire,Epureanu te sada i Rotenberg,a i napad nije za odbaciti sa Voroninom i Kevinom kao udarnim iglama te Smolovim kao podrskom.
Odbrana im je mozda i najjaci deo tima,te dosta toga podredjuju njoj.Tamo su Lomic,Kolodin,Wilkshire,Epureanu te sada i Rotenberg,a i napad nije za odbaciti sa Voroninom i Kevinom kao udarnim iglama te Smolovim kao podrskom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Potpis, mislim da fizicki nije spreman, jos treba i da se uklopi u ekipu...kimbo je napisao/la:Misketu dajem brat bratu 2 ili 3 tekme u prvih 11 poslije toga klupa i djoker !!! Zivi bili pa vidjeli !!
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Iskreno mislim da Miske vise nece nikada biti fizicki spreman , bojim se da je svoj zenit dozivio pod Magathom.
Ne kontam kako su ljudi tako blagi u svojim kritikama prema Misketu. On kakav je dosao protiv Meksika ono je katastrofa. Ljudi lome noge , ligamenti pucaju, pauziraju po godinu dana pa se vrate u dobroj fizickoj formi.
Misimovic je mogao iskoristiti onu (jos placenu) pauzu (jos bez povreda) da odradi mini bazicne pripreme sam na svoju ruku. Pa poboljsava njegovu bolu kondiciju i trku ali jok.
On kao da je samo sjedio pred TV-om i jeo cips za ovo vrijeme. Zato se bojim da je njegova zivotna filozofija jednostavno takva , samo LAGANINI ..otuda moj neki pesimizam za njegovu karijeru ... Ne vidim tu uopste motivacije i volje za poboljsanjem, a ne vjerujem ni u cuda.
Ne kontam kako su ljudi tako blagi u svojim kritikama prema Misketu. On kakav je dosao protiv Meksika ono je katastrofa. Ljudi lome noge , ligamenti pucaju, pauziraju po godinu dana pa se vrate u dobroj fizickoj formi.
Misimovic je mogao iskoristiti onu (jos placenu) pauzu (jos bez povreda) da odradi mini bazicne pripreme sam na svoju ruku. Pa poboljsava njegovu bolu kondiciju i trku ali jok.
On kao da je samo sjedio pred TV-om i jeo cips za ovo vrijeme. Zato se bojim da je njegova zivotna filozofija jednostavno takva , samo LAGANINI ..otuda moj neki pesimizam za njegovu karijeru ... Ne vidim tu uopste motivacije i volje za poboljsanjem, a ne vjerujem ni u cuda.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da nema volje za pobosljanjem,on bi lagano uzivao u ljepotama Turske za-ebavo se u drugom timu,primao UGOVORENE PARE,a ne bi dosao u Rusiju da se handri po onoj zimi...Zar je to toliko tesko skontatkimbo je napisao/la:Iskreno mislim da Miske vise nece nikada biti fizicki spreman , bojim se da je svoj zenit dozivio pod Magathom.
Rotor Volgograd...
Pa kako vas nije stid pljuvati po igracu koji ima najvise nastupa za nasu selekciju, koji je dao toliko golova, asistencija, toliko toga je pruzio repki i naravno i on je imao nafake od nje....pa da sjedi na terenu citavih 90 minuta on je za mene odlican, jer ne mogu zaboraviti sve ono, i mi nemamo igraca sa takvim pregledom igre i takvim pasovima pah pricajte dokle hocete, i trpajte tu ibricice, stilice, medunjanine jedan je miske...
Golovi protiv spanije, pa ono slanje po cevape francuza nikad necu moci zaboraviti....na toj poziciji boljeg igraca nemamo
Golovi protiv spanije, pa ono slanje po cevape francuza nikad necu moci zaboraviti....na toj poziciji boljeg igraca nemamo
http://www.24sata.info/sport/fudbal/577 ... oskve.html
evo ga Miske debitovao za Dinamo,odigrao prvih 45 minuta...ovo je super...imat ce jos jednu provjeru ovog vikenda protiv Bate Borisov,i naredne subote krece prvenstvo,dovoljno utakmica da udje u formu i da spreman doceka Rumuniju! Miske je napravio pravi potez odlaskom u Rusiju,liga je dosta jaka,jaca od Turske sigurno!
evo ga Miske debitovao za Dinamo,odigrao prvih 45 minuta...ovo je super...imat ce jos jednu provjeru ovog vikenda protiv Bate Borisov,i naredne subote krece prvenstvo,dovoljno utakmica da udje u formu i da spreman doceka Rumuniju! Miske je napravio pravi potez odlaskom u Rusiju,liga je dosta jaka,jaca od Turske sigurno!
Bravo Miske...napokon je poceo igrati,nakon dugo vremena..ovo je prije svega super za reprezentaciju! pa da Rumune razbijemo u Zenici,aBd,u inat svima!
Vidim, dres mu itekako odgovara...gotovo je isti kao i u repki.
Takoder, dobio je odlican broj na dresu
Takoder, dobio je odlican broj na dresu
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos i 8. nosi 
@ goalgeter
koji broj nosi

koji broj nosi
nemoj ti pjeske :pGoalgetter je napisao/la:Jos i 8. nosi
ma nek Miske sam povrati onu rutinu , ne bojim se ja za njeg
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Ova slika mi je najbolja. 
Onaj Misketov tik, da kad dodaje loptu da pretjerano krivi ruke kao da diriguje. Pricao je da ga zbog toga uvjek zena zeza. A i kod Dzeke sam to pri pasevima vec primjetio.

Onaj Misketov tik, da kad dodaje loptu da pretjerano krivi ruke kao da diriguje. Pricao je da ga zbog toga uvjek zena zeza. A i kod Dzeke sam to pri pasevima vec primjetio.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Goalgetter je napisao/la:Jos i 8. nosi

Zar nije 88 ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Broj 88 nosi, nije 8.SemPer_fi je napisao/la:nemoj ti pjeske :pGoalgetter je napisao/la:Jos i 8. nosi
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa onda dva putBIHfan je napisao/la:Broj 88 nosi, nije 8.SemPer_fi je napisao/la:nemoj ti pjeske :pGoalgetter je napisao/la:Jos i 8. nosi
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
kako je igrao Dinamo protiv Bate Borisov? je li igrao Misimovic?
- Goalgetter
- Kontakt:
Misimovic strijelac za Dinamo Moskvu protiv Bate Borisova . Usao je u 70 minuti, a u 77 minuti je zabio pogodak.
Dinamo je izgubio utakmicu 1:2.
Malo mi google translator zaebava, ali pise da jos ne smije igrati za Moskvu u ligi, jer jos cekaju neke papire iz UEFA

Dinamo je izgubio utakmicu 1:2.
Malo mi google translator zaebava, ali pise da jos ne smije igrati za Moskvu u ligi, jer jos cekaju neke papire iz UEFA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.