BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Kuba ce POKUSAT zamjenit Gotzea i igrat ce u prvih 11, a isto tako dobre sanse ima i Perisc kojeg Klopp hvali mislim da ce Perisic zaigrat umjesto Kagawe red bi bio da malo japanac odmori ...
BvB Echte Liebe !!!
Kuba (penal) i Lewat dali golove za Poljake protiv Elfa.
Inače meč je završen 2-2, s tim da su dva gola pala u sudijskom vremenu. Cacau je izjednačio iako je nadoknada već bila ''prešišana'' za minut.
Gotze odigrao dosta dobro tokom cijelih 90 minuta. Schmelle odigrao drugo poluvrijeme, a Bender poslijednjih 15-ak minuta. Hummy je dobio poštedu od Lowa.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hare_BvB je napisao/la:Kuba (penal) i Lewat dali golove za Poljake protiv Elfa.Inače meč je završen 2-2, s tim da su dva gola pala u sudijskom vremenu. Cacau je izjednačio iako je nadoknada već bila ''prešišana'' za minut.
Gotze odigrao dosta dobro tokom cijelih 90 minuta. Schmelle odigrao drugo poluvrijeme, a Bender poslijednjih 15-ak minuta. Hummy je dobio poštedu od Lowa.
Hare care nije to odigrao nas Bender vec Bender aspirindzija, nas je nesto lakse povrjedjen pa ga jogi poslao kuci i umjesto njeg pozvao brata a jesu vala isti sto jest jest hehe ... Inace Schmelle je bio tanak ... Nikako da odigra dobru utakmicu jos nije na svom nivou ...
BvB Echte Liebe !!!
Damir_BvB je napisao/la:Hare care nije to odigrao nas Bender vec Bender aspirindzija, nas je nesto lakse povrjedjen pa ga jogi poslao kuci i umjesto njeg pozvao brata a jesu vala isti sto jest jest hehe ... Inace Schmelle je bio tanak ... Nikako da odigra dobru utakmicu jos nije na svom nivou ...
Gadan mahmurluk.
Ma nisam ni gledao tekmu, već highlights i vidim Bender s brojem 4 trčkara.
Semir bvb je napisao/la:Nece riskirat s njim, kako sam ja citao bit ce spreman za mec s Arsenalomronaldo99 je napisao/la:hoce li Lucas biti spreman za ovu sad tekmu protiv herthe
Otkud sad ovo?
Koliko ja znam on nije ni poceo trenirati...nema sanse da zaigra protiv Arsenala
adnan24 je napisao/la:Semir bvb je napisao/la:Nece riskirat s njim, kako sam ja citao bit ce spreman za mec s Arsenalomronaldo99 je napisao/la:hoce li Lucas biti spreman za ovu sad tekmu protiv herthe
Otkud sad ovo?
Koliko ja znam on nije ni poceo trenirati...nema sanse da zaigra protiv Arsenala
Procitaj boldirani dio na dnu stranice
http://www.bild.de/sport/fussball/lucas ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise ovo :
Ende der Woche will der Torjäger (16 Treffer letzte Saison) nach seinem schweren Muskelfaserriss wieder ins Training einsteigen. Sein Ziel: die Rückkehr zum Champions-League-Start gegen Arsenal London (13. September).
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Cudno mi je ovo skroz...ipak je taj mec vec za 5 dana a on jos nije poceo trenirati.Bilo bi odlicno ako bi mogao igrati 18.-og protiv HannoveraSemir bvb je napisao/la: Procitaj boldirani dio na dnu stranice![]()
http://www.bild.de/sport/fussball/lucas ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise ovo :
Ende der Woche will der Torjäger (16 Treffer letzte Saison) nach seinem schweren Muskelfaserriss wieder ins Training einsteigen. Sein Ziel: die Rückkehr zum Champions-League-Start gegen Arsenal London (13. September).

Klupa: Langerak - Santana, Owomoyela, Löwe, Leitner, da Silva, Perisic, Zidan
Izmjena je samo Kuba umjesto Gotzea.
Gledajuci sastav Herthe, ne bih da ih podcjenjujem ali mislim da smo veliki favoriti. Bilo bi veliko iznenadjenje ukoliko ne dođemo do pobjede
Bender je bio lakse povrijeđen, ali će biti spreman za tekmu. Perišić je imao prehladu, ali se i on oporavio.
Dobar je sastav, nadam se da će poljaci nastavit u tempu kakav je bio protiv Njemačke
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Drago mi je sto vidim Kagawu u prvih 11.... njega treba forsirati mora on proraditi, kvalitet koji posjeduje je strasan...bas bi on mogao do prvijenca ove sezone...Semir bvb je napisao/la:
Klupa: Langerak - Santana, Owomoyela, Löwe, Leitner, da Silva, Perisic, Zidan
Izmjena je samo Kuba umjesto Gotzea.
Gledajuci sastav Herthe, ne bih da ih podcjenjujem ali mislim da smo veliki favoriti. Bilo bi veliko iznenadjenje ukoliko ne dođemo do pobjede
Bender je bio lakse povrijeđen, ali će biti spreman za tekmu. Perišić je imao prehladu, ali se i on oporavio.
Dobar je sastav, nadam se da će poljaci nastavit u tempu kakav je bio protiv Njemačke.
Trebao bi se naigrati pored panjeva poput Ottla i Niemeyera.HzBvB je napisao/la:Drago mi je sto vidim Kagawu u prvih 11.... njega treba forsirati mora on proraditi, kvalitet koji posjeduje je strasan...bas bi on mogao do prvijenca ove sezone...
Hertha igra ružan i tvrd fudbal. Neće ovo biti nimalo lagano, pogotovo zbog izostanka Gotzea, ali pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.
Otpatci prvenstveno Bayerna a onda i drugih ekipa sjatili su se u Hertu.... ali kad znamo ko igra u Bayernu onda je pobjeda zagarantovanaHare_BvB je napisao/la:Trebao bi se naigrati pored panjeva poput Ottla i Niemeyera.HzBvB je napisao/la:Drago mi je sto vidim Kagawu u prvih 11.... njega treba forsirati mora on proraditi, kvalitet koji posjeduje je strasan...bas bi on mogao do prvijenca ove sezone...Ovaj drugi je pravi ''poganjak'', ne isljučujem mogućnost crvendaća za njeg.
![]()
Hertha igra ružan i tvrd fudbal. Neće ovo biti nimalo lagano, pogotovo zbog izostanka Gotzea, ali pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.

Herthi nije bio dobar, mogli su ga tad kupit za 600.000 eura ali Favre ga poslao kuci iako je zabio 2 gola na pripremnoj utakmici ...
BvB Echte Liebe !!!
Hare_BvB je napisao/la:Kuba (penal) i Lewat dali golove za Poljake protiv Elfa.Inače meč je završen 2-2, s tim da su dva gola pala u sudijskom vremenu. Cacau je izjednačio iako je nadoknada već bila ''prešišana'' za minut.
Jeste li zadovoljni sa ovim Lewatom.
Za Poljsku daje golove a za Dortmund fula sve redom??
Da nije Podolski sindrom?

Grosskreutz od kolijevke pa do groba - BVB
Götze-Ersatz
Wer soll Mario Götze ersetzen?
48,63% - Ivan Perisic
30,83% - Jakub Blaszczykowski
20,54% - Moritz Leitner
Gesamt 1680 Stimmen
Jbg. ja sam glasao za Perišića
. Trebali bi mu dat jednu šansu od pocetka utakmice, pa da vidimo s čim momak raspolaže
. Kao džoker bio je stvarno opasan
, u svakoj utakmici odmah se nađe u šansama. Red bi bio da mu damo priliku, malo veću minutažu. Mislim da i on izgara u toj želji 
Ali ipak mislim da će se Klopp odlučit za Jakuba
Wer soll Mario Götze ersetzen?
48,63% - Ivan Perisic
30,83% - Jakub Blaszczykowski
20,54% - Moritz Leitner
Gesamt 1680 Stimmen
Jbg. ja sam glasao za Perišića
, u svakoj utakmici odmah se nađe u šansama. Red bi bio da mu damo priliku, malo veću minutažu. Mislim da i on izgara u toj želji 
Ali ipak mislim da će se Klopp odlučit za Jakuba
HzBvB je napisao/la:Otpatci prvenstveno Bayerna a onda i drugih ekipa sjatili su se u Hertu.... ali kad znamo ko igra u Bayernu onda je pobjeda zagarantovana
Ottl je jedan sasvim solidan igrač, za osrednjeg Bundesligaša odličan. Bio je standardan u Nurnbergu, a evo sada i u Herthi, za Bayerna definitivno nikada nije bio, tu nešto mogu pokazati samo svjetske klase.Hare_BvB je napisao/la:Trebao bi se naigrati pored panjeva poput Ottla i Niemeyera.![]()
Ide toliko daleko u toj prgavosti da čak i žensku sahvata usred utakmice.Hare_BvB je napisao/la:Ovaj drugi je pravi ''poganjak'', ne isljučujem mogućnost crvendaća za njeg.
Preko vaše lijeve, odnosno Herthine desne strane ne usuđujte se da pokušavate nešto, a također pripazite se u odbrani, iako vam je ta strana pojačana sa Groskreutzom, neće biti nimalo lako, Lellan probija kao nikad do sada.Hare_BvB je napisao/la:Hertha igra ružan i tvrd fudbal. Neće ovo biti nimalo lagano, pogotovo zbog izostanka Gotzea, ali pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.
Samo šutirat' prema golu, iz svih pozicija, tamo je propuh između stativa, najgori golman Bundeslige, najgori koji je ikada branio u Bayernu, za kratko vrijeme uspio je doći od junaka do potpunog tragičara, mali je kritičan.
Biće 0, ili neka vaša tijesna pobjeda.
Zlatan je Ottliša, kad vidiš kakav mu je parnjak na šestici.Klare je napisao/la:Ottl je jedan sasvim solidan igrač, za osrednjeg Bundesligaša odličan. Bio je standardan u Nurnbergu, a evo sada i u Herthi, za Bayerna definitivno nikada nije bio, tu nešto mogu pokazati samo svjetske klase.
Ja'na ti majka kakav je to zagondžija.Klare je napisao/la:Ide toliko daleko u toj prgavosti da čak i žensku sahvata usred utakmice.![]()
Čuvajte se, opasna je ova panjina iz Bremena.
Gdje ćeš bola' Lellana i probijanje u istu rečenicu!!!Klare je napisao/la:Preko vaše lijeve, odnosno Herthine desne strane ne usuđujte se da pokušavate nešto, a također pripazite se u odbrani, iako vam je ta strana pojačana sa Groskreutzom, neće biti nimalo lako, Lellan probija kao nikad do sada.![]()
Haman je i vrijeme da se prekina tradicija golmana kao protivnikovih najboljih igrača protiv nas.Klare je napisao/la:Samo šutirat' prema golu, iz svih pozicija, tamo je propuh između stativa, najgori golman Bundeslige, najgori koji je ikada branio u Bayernu, za kratko vrijeme uspio je doći od junaka do potpunog tragičara, mali je kritičan.![]()
@Klare : Druze zar nisam bio dovoljno sarkasticno jasan 
Velika mocna premocna Barcelona prati naseg pa mozda i najboljeg igraca Hummelsa, ne samo da ga prati Barca nego ga zele i dovesti tako pisu francuzi ... Kad skontam kakav je Hummy igrac i koliko ima prostora da napreduje jos onda bome vrlo lako moze doc do ovog transfera, Hummy je jako jako slican igrac Pique-u. Ako je ovo stvarno tacno kao sto se pise onda cemo mi jako jako brzo izgubit Hummelsa .... Do ovakvih situacija je moralo doc
.... Nakon Subotica slijedi Gotze koji ide pa onda i ostali i hebes pare i klub i sve vise ...
BvB Echte Liebe !!!
Damir_BvB je napisao/la:Velika mocna premocna Barcelona prati naseg pa mozda i najboljeg igraca Hummelsa, ne samo da ga prati Barca nego ga zele i dovesti tako pisu francuzi ... Kad skontam kakav je Hummy igrac i koliko ima prostora da napreduje jos onda bome vrlo lako moze doc do ovog transfera, Hummy je jako jako slican igrac Pique-u. Ako je ovo stvarno tacno kao sto se pise onda cemo mi jako jako brzo izgubit Hummelsa .... Do ovakvih situacija je moralo doc.... Nakon Subotica slijedi Gotze koji ide pa onda i ostali i hebes pare i klub i sve vise ...
Samo ne treba praviti greske kao sa Sahinom i za nas nece biti problema...sve su to klubovi koji daju ogromne novce na pojacanja tako da treba traziti velike cifre i ne pristajati na neke kompromise...Hummels,Subotic,Gotze...to su ogromni novci.
Ova uprava je iz minusa uspjela napraviti sampionski tim pa sam tako siguran da ce eventualno i ove novce iskorisiti kako valja.
Ali isto tako mislim da smo za ovu sezonu mirni i da niko nece napustiti klub...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.