FK Slavija
Re: FK Slavija
Dobar izbor trenera, mislim da je Vojvodić dobar trener za Slaviju. Gdje god je radio imao je solidne rezultate. Sjećam se da dok je kod nas u Zvorniku radio imao odličan odnos i sa igračima i sa navijačima. Puno sreće VOJVODI.
PS
Ali da sa pobjedama krene tek posle meča sa Drinom.
PS
Nisu ti ovo želje, čestitke i pozdravi. Ti si poželio njemu puno sreće, sad smo mi na redu da želimo, ne možeš ti dva put zaredom.trnovica je napisao/la:Dobar izbor trenera, mislim da je Vojvodić dobar trener za Slaviju. Gdje god je radio imao je solidne rezultate. Sjećam se da dok je kod nas u Zvorniku radio imao odličan odnos i sa igračima i sa navijačima. Puno sreće VOJVODI.
PS
A mi želimo pobjedu protiv Drine. Al' nadam se da nećemo biti stoka kao prošli put, kad su oni mučenici trpali, i više nikad gola dali nisu.
Hajde da pozelimo dobro doslicu Vojvodi...ima extra nadimak valjda ce ga igraci pratiti u nove pobjede....Vidim ima sve te licence a usavrsavao se u Rapidu iz Beca za te licence...Mozda ce doci sa nekom dozom entuzijazma da malo probudi stvari i da sve krene uzlaznom putanjom....
Šta znam, on dok je kod nas bio imali smo svi dobar odnos sa njim ali nas je napustio kad nam je najgore bilo, on je to pravdao svađom sa upravom međutim kroz priču sa ljudima iz drugih klubova gdje je on bio trener vidio sam da je na identičan način napušto te klubove. Ima neku ludu energiju koja mu donosi rezultate i ne trpi puno pritiske i filozofiranje igrača ili nekog sa strane. To je moj utisak o njemu koji sam stekao 2010/11. godine.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
auuuuu igraci su vam najebali
Jašta je. Ljudi bi ga na hljeb mazali.fukara87 je napisao/la:Dobar je Vojvodic kao covjek
To je i razlog zbog kojeg sam ja bio protiv njegovog dovođenja.
Vec sutra ocekujem " pozivam Sokolove da se pojave u sto vecem broju da nas podrze protiv Drine" uvlaci se navijacima 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Vojvodic je strasan motivator....al je upitno trenersko znanje...bit ce tu pobjeda na srce i lozionu...mozda i vise nego na kvalitet i taktiku..sta znam...dajte mu sansu koje kolo....problem ove sezone je tih 6 klubova koji ispadaju pa dok das svakom sansu po 5,6 kola...ode ti niz vodu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Msm da vam je uprava imenovanjem Vojvode cekirala vizu za prvu ligu rs-a... ovi iz zvornika ga hvale a nisu dvije pobjede snjim ostvarili 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Koga hvali? Uredu, moj sugrađanin trnovica možda ga i hvali ali ako si moj komentar detaljno pročitao mogao si zaključiti da sam mislio upravo ono što je 'staragarda' napisala tzv. prevara od trenera.esprit24 je napisao/la:Msm da vam je uprava imenovanjem Vojvode cekirala vizu za prvu ligu rs-a... ovi iz zvornika ga hvale a nisu dvije pobjede snjim ostvarili
To je moj utisak koji sam stekao tada a prošlo je skoro pet godina, možda je čovjek promjenio navike
Kao prvo, iskrene čestitke Vojvodi na angažmanu u Premijer ligi.
@Drina1945
ta "prevara od trenera" je preuzeo Drinu nakon 7 kola, kada ste imali samo jedan jedini bod na kontu. Motivirao i spremio je ono malo ekipe sto ste imali. Pobijedili ste onda Leotara, Veleza, Slaviju, Zrinjski, Budućnost i uzeli bod na Kosevu protiv Sarajeva. Bio sam uz njega cijelo vrijeme i licno znam da je nabio na K vasu upravu i Micu Jeftica jer ga nisu mogli pratiti, a meni se cinilo i da ne zele da ga prate zbog nekih svojih razloga i prodaje utakmica. Nakon Drine dosao je u Radnicki gdje je sa ekipom koja u prva 4 kola nije imala pobjedu napravio niz od 15 utakmica bez poraza i doveo Radnicki u borbu za premijer ligu.
U prosloj sezoni je vodio GOSK iz Gabele s kojim je imao 2 poraza, a pod njegovom palicom primili su samo 5 golova. Takodjer, do zadnjeg kola se taj GOSK borio za PL, a onda su strasno pokradeni u utakmici sa sadasnjim Premijerligasem, Mladosti iz DK.
To je, majstore, trener...pravi trener. Prevare i ublehe su takvi kao ti
@Drina1945
ta "prevara od trenera" je preuzeo Drinu nakon 7 kola, kada ste imali samo jedan jedini bod na kontu. Motivirao i spremio je ono malo ekipe sto ste imali. Pobijedili ste onda Leotara, Veleza, Slaviju, Zrinjski, Budućnost i uzeli bod na Kosevu protiv Sarajeva. Bio sam uz njega cijelo vrijeme i licno znam da je nabio na K vasu upravu i Micu Jeftica jer ga nisu mogli pratiti, a meni se cinilo i da ne zele da ga prate zbog nekih svojih razloga i prodaje utakmica. Nakon Drine dosao je u Radnicki gdje je sa ekipom koja u prva 4 kola nije imala pobjedu napravio niz od 15 utakmica bez poraza i doveo Radnicki u borbu za premijer ligu.
U prosloj sezoni je vodio GOSK iz Gabele s kojim je imao 2 poraza, a pod njegovom palicom primili su samo 5 golova. Takodjer, do zadnjeg kola se taj GOSK borio za PL, a onda su strasno pokradeni u utakmici sa sadasnjim Premijerligasem, Mladosti iz DK.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Jedino što je sigurno da će te imati najviše kartona u ligi...Puno sreće
Ja mislim da ako Darko prevaziđe sebe, i nađe zajednički jezik sa našim ljudima da možemo dosta od njega vidjeti. Ne treba zaboraviti da je isti taj Vojvodić pokazivao srednji prst "Sokolovima" u Zvorniku, i još mnoge druge stvari sa kojima je došao u sukob sa upravom.
Jutros sam pričao sa njim, kaže da je on **** takav, da u svakom klubu daje maksimum sebe, pa i tako reaguje, al je uvjeren da će naći zajednički jezik sa svima.
Jutros sam pričao sa njim, kaže da je on **** takav, da u svakom klubu daje maksimum sebe, pa i tako reaguje, al je uvjeren da će naći zajednički jezik sa svima.
Darko je odron od covjeka, kao igraca sam ga stvarno gotivio, al kad sam ga upoznao onda sam tek vidio kakav je , pravo smece... Dok je igro u Slobodi nema ekipe da je gostovala na tusnju a da on nije zakuho sa njima, provocirao, odarao, psovao i nema sta sve ne, isao je do te mjere da nije smio igrat na vecini gostovanja, pogotov u RS - u... Sjecam se da je upravo proti Slavije prilikom izlaska igraca na teren uhvatio igraca Slavije za vrat, pljunuo i psovao mu mater cetnicku, sto je naravno sve iznenadilo... I bilo je jos takvih primjera ( u Trebinju protiv Leotara su ga domaci igraci u prijateljskoj utakmici ganjali po terenu da ga ubiju, na grbavici posljednjih par sezona nije smio ni igrati pa je namjerno dobivao zute kartone). Al et vama zelim mnogo stece sa njim i da imate ljepsa iskustva nego ja...
-
flagrantus
- Kontakt:
Da i ja malo prokomentarisem Darka,posto je trenirao i Drinu valjda se Pappy nece naljutiti
Prvo iskreno volio bi da nije dosao u Slaviju bar jos ovu sedmicu dok ne odigrate utakmicu sa nama,ali sta je tu je!Darko je po meni vrhunski motivator,i u tim prvim mecevima je uglavnom uspjesan.
Bukvalno 90 minuta ucestvuje u utakmici,itekako je aktivan i nije mu nikakav problem da igracima j...I majku i djecu i sve ostalo !Ne ulazim u to da li je dobar trener ili nije,jer zaista nisam kompetentan niti mogu tvrditi ni da jeste ni suprotno.
Ali jedno garantujem ,ako kola krenu nizbrdo on ne da nece pokusati da sve popravi vec ce i sam ta kola gurnuti u provaliju.
On ce 100% 24 sata dnevno zivjeti i disati za Slaviju,ulozice cijelog sebe tu nema dileme!Ali kada krene po zlu ,pokupice se i otici bez pozdrava i optuziti sve ostale osim sebe za neuspjeh!
Tacno je da je on u Drini nailazio na probleme dok je bio trener,ali sjecam se kao da je jucer bilo uoci utakmice sa Rudarom poslije koje je podnio ostavku,sticajem okolnosti sam dan uoci utakmice bio u drustvu gdje je u neposrednoj blizini sjedio i Darko .Bio je pun optimizma uoci utakmice,govorio j..im mater ,vraticemo im za kradju i batine u Prijedoru,ostajemo u ligi i sl.
U toj utakmici Drina je porazena u 94 minutu,primili smo neki smijesan gol i time znacajno umanjili sanse za opstanak.Po zavrsetku meca odmah sam znao da Darko odlazi,cim je sudija svirao kraj krenuo je sa klupe bez ikakvih emocija ,jednostavno je odlucio da nece vise ostati u Drini.
Dva sata nakon utakmice je podnio neopozivu ostavku i rekao da je kompletan fudbalski savez BIH ,kao i uprava Drine odlucila da Drina ne smije ostati u PL BIH i da on ne zeli da se bori sam.
Taj gol u 94 minutu smo primili svojom greskom,a garantujem zivotom da nismo primili taj smijesni gol za koji nije kriv ni FS BiH ni uprava,da bi Darko ostao na celu Drine.
Otisao je a da se prakticno nije ni pozdravio sa igracima!
Opet ponavljam ne govorim o njegovim trenerskim kvalitetima,ali kao covjek mnoge je razocarao!
Prvo iskreno volio bi da nije dosao u Slaviju bar jos ovu sedmicu dok ne odigrate utakmicu sa nama,ali sta je tu je!Darko je po meni vrhunski motivator,i u tim prvim mecevima je uglavnom uspjesan.
Bukvalno 90 minuta ucestvuje u utakmici,itekako je aktivan i nije mu nikakav problem da igracima j...I majku i djecu i sve ostalo !Ne ulazim u to da li je dobar trener ili nije,jer zaista nisam kompetentan niti mogu tvrditi ni da jeste ni suprotno.
Ali jedno garantujem ,ako kola krenu nizbrdo on ne da nece pokusati da sve popravi vec ce i sam ta kola gurnuti u provaliju.
On ce 100% 24 sata dnevno zivjeti i disati za Slaviju,ulozice cijelog sebe tu nema dileme!Ali kada krene po zlu ,pokupice se i otici bez pozdrava i optuziti sve ostale osim sebe za neuspjeh!
Tacno je da je on u Drini nailazio na probleme dok je bio trener,ali sjecam se kao da je jucer bilo uoci utakmice sa Rudarom poslije koje je podnio ostavku,sticajem okolnosti sam dan uoci utakmice bio u drustvu gdje je u neposrednoj blizini sjedio i Darko .Bio je pun optimizma uoci utakmice,govorio j..im mater ,vraticemo im za kradju i batine u Prijedoru,ostajemo u ligi i sl.
U toj utakmici Drina je porazena u 94 minutu,primili smo neki smijesan gol i time znacajno umanjili sanse za opstanak.Po zavrsetku meca odmah sam znao da Darko odlazi,cim je sudija svirao kraj krenuo je sa klupe bez ikakvih emocija ,jednostavno je odlucio da nece vise ostati u Drini.
Dva sata nakon utakmice je podnio neopozivu ostavku i rekao da je kompletan fudbalski savez BIH ,kao i uprava Drine odlucila da Drina ne smije ostati u PL BIH i da on ne zeli da se bori sam.
Taj gol u 94 minutu smo primili svojom greskom,a garantujem zivotom da nismo primili taj smijesni gol za koji nije kriv ni FS BiH ni uprava,da bi Darko ostao na celu Drine.
Otisao je a da se prakticno nije ni pozdravio sa igracima!
Opet ponavljam ne govorim o njegovim trenerskim kvalitetima,ali kao covjek mnoge je razocarao!
Pa svaki trener koji bi došao posle Mileta Milanovića napravio bi ono što je Vojvodić. Jeste motivisao ekipu, nabio joj snagu, uzeo te bodove i čim je malo teži neuspjeh doživio on umjesto da tad pokaže svoje trenersko umijeće on pobježe i ostavi ekipu na milost i nemilost drugih. Razlog je našao u upravi a kakva je naša uprava drugi razlog ti i ne treba. Dragan Mićić je za njega IME, jer je tu bio sa ekipom kad je došlo do bankrota kluba i kad je klub bio na vrhuncu svoje moći. Mislio sam da je moje mišljenje jedino međutim osvrni se oko sebe i pročitaj komentare drugih forumaša ovde pa ćeš vidjeti da ipak nisam sam i da ljudi manje-više misle isto o njemu. Znam da se Drina naplaćala tada kazni zbog njega jer je vrijeđao protivnika, non stop prozivao sudije, ulijetao u teren itd. Njemu svaka čast na svemu šta je uradio u Drini, aktivno je učestvovao u neuspjeloj smjeni uprave ali nama takav trener više ne treba!Zoom088 je napisao/la:Kao prvo, iskrene čestitke Vojvodi na angažmanu u Premijer ligi.
@Drina1945
http://sportdc.net/portal/20411/uzivo-f ... a-zvornik/
Ide tu tekstualni, ako nekoga interesuje. Jer će opet biti mizerna javljanja na BHR.
Ide tu tekstualni, ako nekoga interesuje. Jer će opet biti mizerna javljanja na BHR.
- TzBulevar87
- Kontakt:
To je jedna qrčina, qrčina od čovjeka a posebno od trenera.Zoom088 je napisao/la:Kao prvo, iskrene čestitke Vojvodi na angažmanu u Premijer ligi.
@Drina1945
Pazi kontradiktornosti molim te, nisu ga popratili ovi jer su prodavali utakmice, a čitava prošla sezona (za koju ga hvališ da je primio samo 5 komada) GOŠK-a pod njegovim vodstvom je bilo popraćena kupovinom utakmica. Znaš ti to bolje nego ja.
Da je motivator to mu niko ne može osporiti, ali da je stručnjak sa taktikom i svim ostalim što prati jednog dobro trenera to će reći 1 od 100. Evo, da vidimo, koliko klubova je u BiH vodio pa neka iz svakog tog kluba navijači prokomentarišu Darku Vojvodića. Neš' čut lijepog o njemu sigurno
075
Ama evo ja sam navijac jednog kluba koji je on vodio. Simpatizer sam drugog, onog za koji ti navijas. Reci cu ti da je on dok je vodio GOSK na utakmici u Lukavcu napravio glupost, ali samo zato sto ja navijam za Radnicki. Da sam navijao za GOSK rekao bih da je heroj jer se zauzeo za svoju ekipu.
I jos cu ti nesto reci, a to ce ti potvrditi igraci GOSK-a. Vojvodi nijedna utakmica tada nije rijesena ni zavrsena. To sto oni kauboji dole udaraju sudije je nesto drugo. Zbog toga je on i napustio Gabelu, a nudjeno mu je da ostane.
Kada je s Radnickim napravio niz od 15 utakmica bez poraza i doveo ekipu u poziciju da se bori za PL, garantujem ti da mu tada nijedna utakmica nije zavrsena jer ambicije kluba, barem ispocetka, nisu bile PL nego opstanak obzirom da se radilo o povratnickoj sezoni u Prvu ligu FBiH.
U svakom slucaju - Vojvoda, cestitam na pobjedi danas!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
I jos cu ti nesto reci, a to ce ti potvrditi igraci GOSK-a. Vojvodi nijedna utakmica tada nije rijesena ni zavrsena. To sto oni kauboji dole udaraju sudije je nesto drugo. Zbog toga je on i napustio Gabelu, a nudjeno mu je da ostane.
Kada je s Radnickim napravio niz od 15 utakmica bez poraza i doveo ekipu u poziciju da se bori za PL, garantujem ti da mu tada nijedna utakmica nije zavrsena jer ambicije kluba, barem ispocetka, nisu bile PL nego opstanak obzirom da se radilo o povratnickoj sezoni u Prvu ligu FBiH.
U svakom slucaju - Vojvoda, cestitam na pobjedi danas!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.