FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Poslije Cavania sad je na red dosao Dzeko!
Mandžukić>Džeko.Captain4 je napisao/la:Apsolutno, ali ne možeš ovako osporavati karijeru najboljeg balkanskog napadača još od Davora Šukera.SiamoNoi je napisao/la: 33godišnji Dzeko u Interu kao predvodnik napada je promašaj.
Uvijek bilo.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako dodje Conte, mozete ocekivati u kratkom roku prodaju Icardija i Nainggolana, covjek jednostavno ne trpi neprofesionalizam i hajvanluk. Ja bih se na vasem mjestu radovao, jer je Conte jedan od rijetkih trenera koji prosjecan tim poput vaseg moze nabrijati i motivisati da igra vrhunski.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Parteyev agent:

Tu se troši pametno 50M,a ne bacit novac u vjetar na Chiesu.
In Italy, there is a lot of talk about him. It is said that Inter would be willing to make an offer. What would you say?
“Inter, just like Atletico Madrid, are a top team.”
What is his value?
“He has a €50M release clause. In football everything is possible, see the cases of Godin and Griezmann.”
Tu se troši pametno 50M,a ne bacit novac u vjetar na Chiesu.
-
adointer10
- Kontakt:
Mandžukić>Džeko.
Uvijek bilo.[/quote]
Al se ti covjece provaljujes... nevjerovatne gluposti pises..
Mandzo Dzeki samo klupu moze grijat i ponekad kopacke oprat, naravno ako mu to Dzeko dozvoli.
Uvijek bilo.[/quote]
Al se ti covjece provaljujes... nevjerovatne gluposti pises..
Mandzo Dzeki samo klupu moze grijat i ponekad kopacke oprat, naravno ako mu to Dzeko dozvoli.
Čovjeku koji je godinama bio bitan faktor u tri top kluba Njemačke,Italije i Španjolske,zabijao dva puta u finalu LP,jedan je od prvih napadača koji su počeli igrat fazu defanzive,vodio reprezentaciju do finala SP-a uz odličan EURO koju godinu ranije,osvajao tripletu,i opcenito ima tonu trofeja više nego Dzeko čak i kad izbacimo one domaće.Al da,Dzeko je bolji
Bolji je,al samo u glavama BiH forumaša.Kojima je i Pjanić godinama bio bolji nego Modrić do prije koju godinu kad nije postalo preočito pa više nisu mogli gurat tu tezu.Dovedite se u red.
Ako se gledaju svi ti trofeji, Maxwell je najbolji bek svih vremena.
I ne znam šta koji se qurac uopšte diskutuje o ovome, previše se subjektivno gleda na ovo. Kako mi iz BiH tako i ti iz Hr.
I ne znam šta koji se qurac uopšte diskutuje o ovome, previše se subjektivno gleda na ovo. Kako mi iz BiH tako i ti iz Hr.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nije Maxwell bio toliko ključan za svoje ekipe.
Ne stvarno,Mandzukić je bolji.I to kazem iako mi je Dzeko simpaticniji.Ovaj mi je pao u očima otkako je u torinskoj kupoli iako mi je bio jedan od najdrazih napadača kad je tek počinjao karijeru i došao iz Zagreba u Dinamo.Toliko prebitnih golova je čovjek u karijeri dao.Dzeko ima tih par titula najboljeg strijelca i to je to.Da je bolji on bi bio taj koji iz Wolfsburga ide u jači klub i tamo postaje bitna karika,a ne bi bio rezerva u Cityu kakav god napad imali.Poslije Joma vs Roma...opet u kvalitetnijem klubu.I uvijek clutch igrač za bitne golove.I u klubu i u reprezentaciji na velikim natjecanjima.Poslije premještan i na krilo gdje je opet dobar bio.Dobar je Džeko,ali nema šanse da bi izabrali njegovu karijeru prije Mandžukićeve.
Ne stvarno,Mandzukić je bolji.I to kazem iako mi je Dzeko simpaticniji.Ovaj mi je pao u očima otkako je u torinskoj kupoli iako mi je bio jedan od najdrazih napadača kad je tek počinjao karijeru i došao iz Zagreba u Dinamo.Toliko prebitnih golova je čovjek u karijeri dao.Dzeko ima tih par titula najboljeg strijelca i to je to.Da je bolji on bi bio taj koji iz Wolfsburga ide u jači klub i tamo postaje bitna karika,a ne bi bio rezerva u Cityu kakav god napad imali.Poslije Joma vs Roma...opet u kvalitetnijem klubu.I uvijek clutch igrač za bitne golove.I u klubu i u reprezentaciji na velikim natjecanjima.Poslije premještan i na krilo gdje je opet dobar bio.Dobar je Džeko,ali nema šanse da bi izabrali njegovu karijeru prije Mandžukićeve.
Očekivano.Prevelika cifra,a propustio je previše zbog ozljede.Kad se vratio vec je raspad bio.Inter have informed Monaco that they will not exercise their option to keep Keita Balde for €34M.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Odlično,ništa od njega.Manchester United no longer interested in Perisic (were with Mou), prefer Skriniar in deal for Lukaku
Iskreno se slažem za karijeru. Prije bih uzeo Mandžinu nego Edinovu, čovjek ladno Hrvatsku uveo u finale SP, dva gola u finalima LP, hrpa i hrpa titula blabla. ALIIII, ko ti garantuje da Džeko ne bi dao gol Englezima da je rođen u Zadru i da se zove Ivan, da su 2012. umjesto Mandže kaparisali Džeku što je bilo poprilično realno tada, blablala
Iskreno sad da mi se za život igra tekma i da trebam birati između Džeke i Mandže ko će igrati u napadu stavio bih Džeku bez razmišljanja.
NEVEZANO:
Još da dodam da je Džeko vjerovatno najomiljenija osoba u BiH od rata pa nadalje, kakav ima status ovdje kod ljudi je za priču. Pogotovo tamo negdje oko 2010. kad je tad bljesnuo, pa to je bilo svršavanje na njega. Kad se oprosti treba gasit BiH repku, Pjanić jeste bolji igrač od njega ali bez Pjanića BiH može. Bez Džeke ne.
Iskreno sad da mi se za život igra tekma i da trebam birati između Džeke i Mandže ko će igrati u napadu stavio bih Džeku bez razmišljanja.
NEVEZANO:
Još da dodam da je Džeko vjerovatno najomiljenija osoba u BiH od rata pa nadalje, kakav ima status ovdje kod ljudi je za priču. Pogotovo tamo negdje oko 2010. kad je tad bljesnuo, pa to je bilo svršavanje na njega. Kad se oprosti treba gasit BiH repku, Pjanić jeste bolji igrač od njega ali bez Pjanića BiH može. Bez Džeke ne.
"We need to suffer. And we need to fight."
- LlullSergio
- Kontakt:
Nije to poenta, poenta je da lik rece da je imao 2 top sezone.
Sto je jednostavno laz. Ni to da sad nije za Intera nije meni problem. Jasno mi je sto neko nece uskoro 34-godisnjaka u timu umjesto tipa Icardija.
Ali vratis unazad njegovu karijeru i nadjes hrpu vrhunskih sezona, u 3 lige se dokazao, u dvije bio Zlatna kopacka, dao ba hrpu clutch golova, protiv najboljih protivnika, na najvecim stadionima i u najvaznijim utakmicama. Na kraju karijere i u LP odradio jednu sjajnu sezonu gdje je fakat sa golmanom vodio svoj tim ka najvecm uspjehu u historiji.
300 golova u karijeri se ne moze dati s 2 dobre sezone.
Sto je jednostavno laz. Ni to da sad nije za Intera nije meni problem. Jasno mi je sto neko nece uskoro 34-godisnjaka u timu umjesto tipa Icardija.
Ali vratis unazad njegovu karijeru i nadjes hrpu vrhunskih sezona, u 3 lige se dokazao, u dvije bio Zlatna kopacka, dao ba hrpu clutch golova, protiv najboljih protivnika, na najvecim stadionima i u najvaznijim utakmicama. Na kraju karijere i u LP odradio jednu sjajnu sezonu gdje je fakat sa golmanom vodio svoj tim ka najvecm uspjehu u historiji.
300 golova u karijeri se ne moze dati s 2 dobre sezone.
Očito nemamo isto viđenje top sezone.2 ili 3,manje je bitno.Ne trebaš se za to hvatat.Onu drugu u Wolfsburgu sam i zaboravio kad je bila prije više od 10 godina.Da je imao hrpu vrhunskih sezona ne bi mu vrhunac karijere bilo igranje u Romi bez osvojenog trofeja.Ipak nije Totti.
I to što mozda nije imao više od 2 top sezone ne znači automatski da nije imao više od 2 dobre sezone.Al vidim ti na kraju izjednačavaš top i dobru.Čitanje sa razumijevanjem il nesto treće,problem je svakako prisutan.
U svakom slučaju nebitan lik za ovu temu.Valjda tako i ostane ubuduće.
I to što mozda nije imao više od 2 top sezone ne znači automatski da nije imao više od 2 dobre sezone.Al vidim ti na kraju izjednačavaš top i dobru.Čitanje sa razumijevanjem il nesto treće,problem je svakako prisutan.
U svakom slučaju nebitan lik za ovu temu.Valjda tako i ostane ubuduće.
Dzeko u ovom trenutku uopste nije potreban Interu, i nebi Helga zelio vidjet kod nas!
Ali osporavati i umanjivati njegov uspijeh je
Bas bi Mandzo povukao Wolfsburg do titule ili Man.City kod jednog trenera kao sto je Mancini
Odveo skoro sam jednu (Pazi) Romu do polufinala LP.
Samo pogledaj kakve je Mandzo trenere u karijeri imao , a kakve Dzeko
I koliko je Mandzo napravio kao Napadac, a ne krilni napadac?
Ides na ignore odmah
Ali osporavati i umanjivati njegov uspijeh je
Bas bi Mandzo povukao Wolfsburg do titule ili Man.City kod jednog trenera kao sto je Mancini
Odveo skoro sam jednu (Pazi) Romu do polufinala LP.
Samo pogledaj kakve je Mandzo trenere u karijeri imao , a kakve Dzeko
I koliko je Mandzo napravio kao Napadac, a ne krilni napadac?
Ides na ignore odmah
Dobri su ba oba, i to je to.
Ali uzmite vi Lukakua ipak.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Samo da ne isplate luđaci keš.Nije ni dobro imat novaca ako ga nisu sposobni potrošit kako se spada.Perišić + malo keša bi se nekako moglo preživjet,ali i to bi bio loš transfer.Ne vidim kakvog smisla ima dovođenje Lukakua.Odbija se lopta od lika,a zicere mu svakako nema tko namještat.Sa Icardija spast na skupog Lukakua bi bas bilo preloše.Bolje Dzeku dovest za 15M i nek igra sa Lautarom ako vec nemaju ideje za ništa bolje složit.Nitko drugi osim njih dvojice se trenutno ni ne spominje.Ja bi isao po Cavanija ako je to ikako moguće.To je tip igrača koji je u tridesetima,a kojeg se isplati dovest.Rooney88 je napisao/la:Dobri su ba oba, i to je to.
Slazem se za sve oko Lukakua. Zato i navijam da ga dovedete.SiamoNoi je napisao/la:Samo da ne isplate luđaci keš.Nije ni dobro imat novaca ako ga nisu sposobni potrošit kako se spada.Perišić + malo keša bi se nekako moglo preživjet,ali i to bi bio loš transfer.Ne vidim kakvog smisla ima dovođenje Lukakua.Odbija se lopta od lika,a zicere mu svakako nema tko namještat.Sa Icardija spast na skupog Lukakua bi bas bilo preloše.Bolje Dzeku dovest za 15M i nek igra sa Lautarom ako vec nemaju ideje za ništa bolje složit.Nitko drugi osim njih dvojice se trenutno ni ne spominje.Ja bi isao po Cavanija ako je to ikako moguće.To je tip igrača koji je u tridesetima,a kojeg se isplati dovest.Rooney88 je napisao/la:Dobri su ba oba, i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nisam puno u toku, je li ovo traženje novog napadača znači da Icardi ide? Zna li se to već njegova nova destinacija? Swap Lukaku - Icardi? 
Poligon10 je napisao/la:Nisam puno u toku, je li ovo traženje novog napadača znači da Icardi ide? Zna li se to već njegova nova destinacija? Swap Lukaku - Icardi?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.