Do mene je, prenjelo me, spuco na Gracanicu...fukara87 je napisao/la:Kapetan je iz Gradacca koliko sam razumiouglavnom hvala ti na zeljama
Kapetan halali, igracemo jasta cem, oj malo mi je neugodno sad
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Do mene je, prenjelo me, spuco na Gracanicu...fukara87 je napisao/la:Kapetan je iz Gradacca koliko sam razumiouglavnom hvala ti na zeljama
Vidi majketiAlucard je napisao/la:Šta je ovo šiptari hackovali stranicu Slobode?![]()
![]()
nevole nas siptarifukara87 je napisao/la:Vidi majketiAlucard je napisao/la:Šta je ovo šiptari hackovali stranicu Slobode?![]()
![]()
![]()
Ja ba i ja se shebo kad sam vidioAlucard je napisao/la:Šta je ovo šiptari hackovali stranicu Slobode?![]()
![]()
+ mnogi sponzori koji ce poletiti za ciromAlucard je napisao/la:7 domaćih utakmica po cca 4000 gledaoca na stadionu x 5KM = 140 000 brza matematika![]()
Alucard je napisao/la:7 domaćih utakmica po cca 4000 gledaoca na stadionu x 5KM = 140 000 brza matematika![]()
Tu suplju pricu mozes nekom drugom ispricati ali nama to ne treba, jer nemas ti veze kakvo je kod nas sad stanje u klubu, zato adio.Bhfanatik je napisao/la:Da Da.Pare ce otici Ciri a Sloboda ce sve vise vise potonuti.
Ciro kad vidi da neide on ce se na fin nacin izvuci a Sloboda ce ostati u sranju
Vi ako se vratite u PL ove godine ja ti kupim najskuplju, najvecu mogucu Milku ! A to za Europu ne bi ni komentarisao.Kapetan je napisao/la:Bas mi je drago sad i sam ne mogu da vjerujem da je potpisao za vas, a sad kroz plitak potok pa ozeziiiii.![]()
I za godinu u Evropu aBd-a. Puno pozdrava i dobrih rezultata zelim, pa da igramo u Gradaccu komsijski derbi sledecu sezonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.