Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ovaj tuzla i makaveli banovani beskonačno puta dosad i onda im nije jasno kad dobiju ban..
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 27 avg 2012, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Neko je ovisan o alkoholu,neko o drogi a neko o ovoj temi

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mislio sam na ove zavijace iz MadridaM4kaveli je napisao/la:Za koga ti navijas uopste neo ?
I kako to da igraci Barcelone placu ?![]()
svakakvih ljudi
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Neo, Neo, Neo. Nemoj da se zalijećeš kao tvoj kolega po simpatijama prema određenom klubuneo je napisao/la: Mislio sam na ove zavijace iz MadridaDanas su se digli, a sinoc su bil bas mali, odjendom zaboravise poraz !? Da ne pricam kakvi su bili nakon poraza od Barcelone. Mada nema veze, ljudski se nadati, ali ne treba ni pretjerivati, sto ovi navijaci Madrida rade....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A sto sam ban dobio 4 puta ni meni nije jasno, to samo onaj Monolog zna.
Napises onako kako jest na drugoj temi, ispadas troll i podjebant.
Jbga, takva nam drzava
P.S. izgleda da Maicon nece potpisati novi ugovor sa Interom ?
Napises onako kako jest na drugoj temi, ispadas troll i podjebant.
Jbga, takva nam drzava
P.S. izgleda da Maicon nece potpisati novi ugovor sa Interom ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kralju pogledaj malo svoje zadnje postove na ovoj temi, samo neka zajebancija i smaranje.M4kaveli je napisao/la:A sto sam ban dobio 4 puta ni meni nije jasno, to samo onaj Monolog zna.
Možeš ti i bolje.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Ma samo cu reci cuvajte se Lukice

Kad je vidio ovo iza mislim da se sjebo...

Kad je vidio ovo iza mislim da se sjebo...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
@zizu1991 jbga kada im kazes da su simpatizeri nadju se uvredjeni i odmah se pocne prepirka oko toga
Ja se iskljucujem iz dalje rasprave, vratit cu se u srijedu kada bude zavrsena utakmica superkupa
Ja se iskljucujem iz dalje rasprave, vratit cu se u srijedu kada bude zavrsena utakmica superkupa
"It's one of premier league's oldest lessons .
I'l be back, kao što bi rekao Arnold Schwarzneggerneo je napisao/la: vratit cu se u srijedu kada bude zavrsena utakmica superkupa
Ma samo treba da uče, i neće se ljutiti
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
E jbem ti i temu kad svako pise po njoj.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta se sekirate
Ja sam odlucio da manje-vise ne ulazim na ovu temu. Sta je Ronaldinho okotio navijaca Barcelone ako se ne varam 2004 godine. Klub se voli od svoje 6-7 godine(pa skontajte koliko imaju godina). Malo je navijaca Barcelone po cijelom svijetu koji navijaju za Barcu prije ere Ronaldinha , veoma malo.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Novo zanimanje na birou, kvalifikacije:besposlicar,po mogucnosti iz disfunkcionalne porodice sa barem jednim roditeljem ovisnim o alkoholu, naravno nesiguran u sebe,nikad s osobom suprotnog pola nije rijec normalnu razmijenio a kamoli sta drugo, da ima sposobnost da od svake stvari nadje razlog za sukobljavanje, naravno moc laganja mora bit na razini srednjovijecne raspustenice, dovoljno da se zna logovat na forume dodatna skola ne treba, naziv zanimanja troll. Ko se vidi u opisu nek se javi kod onog Ljevice u ministarstvo za qrcipaldere i sl. gamad .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
To ti radio neku anketu ili? Evo da se pohvalim da ja spadam u tu malu grupu ljudi koja gotivi Barcu i prije Ronaldinha, posto si relevantan izvor za tako smjelu konstataciju, iako nisam bio sudionik te ankete koju si sprovodio medju ispitanicima po svijetuHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta se sekirateJa sam odlucio da manje-vise ne ulazim na ovu temu. Sta je Ronaldinho okotio navijaca Barcelone ako se ne varam 2004 godine. Klub se voli od svoje 6-7 godine(pa skontajte koliko imaju godina). Malo je navijaca Barcelone po cijelom svijetu koji navijaju za Barcu prije ere Ronaldinha , veoma malo.
Prvi dres 1996. kupljen na Arizona pijaci, za male pare stari za rodjendan kupio, a nakon 4 godine je bio spaljen, naravno rijec je o dresu Figa
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Previše je Real istresao za Modrića 42 mil € al' opet to je očekivano kad je u pitanju Perez.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Neutralan88
- Kontakt:
Sumnjam u kvalitet Modrica, previse placen previse jednostavno precjenjen igrac koji po meni nece nista znacajno uraditi za Real, al eto ima priliku 5 godina sumnjam da ce ostat vise od 2 godine..
Al definitivno vec se vidi na pocetku sezone Messi zabija CR nista jos, i plus 5 za Barcu bodova..
nece Real ove godine nista osvojit, prosle sezone Barca je postila ove godine ce nadoknadit sve
Al definitivno vec se vidi na pocetku sezone Messi zabija CR nista jos, i plus 5 za Barcu bodova..
nece Real ove godine nista osvojit, prosle sezone Barca je postila ove godine ce nadoknadit sve
Eh, buraz ,40M€
skoro ko Falcao
. Nisam siguran da ce uspjeti u Realu . Tu par utakmica ne odigras na nivou ,ili se povrijedis ,ceka te sudba Kake i Sahina . Ali glupo je bilo sta prognozirati unaprijed ,hajde prvo da ga vidimo na dijelu .
Modric je dobar fudbaler i cini mi se pristojan momak. U svakom slucaju, momku zelim sve najbolje u novom klubu .
Modric je dobar fudbaler i cini mi se pristojan momak. U svakom slucaju, momku zelim sve najbolje u novom klubu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Prvo se raspitaj kako je nastala ova prva slika pa onda pravi slike19Tuzla87 je napisao/la:
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
33 miliona, otkud sad 42 ?Saurman je napisao/la:Previše je Real istresao za Modrića 42 mil € al' opet to je očekivano kad je u pitanju Perez.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Autor daily mordora nikad ne otkriva izvor infoa,ko da mi ne znamo da on gleda u onu staklenu kuglu i sve zna prvi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Sky Sport : The deal is understood to be worth at least £33million and Modric is delighted to have joined Real.HZ_ilidzaa je napisao/la:33 miliona, otkud sad 42 ?Saurman je napisao/la:Previše je Real istresao za Modrića 42 mil € al' opet to je očekivano kad je u pitanju Perez.
33 mil £ = 42 mil €
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.