FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Craiova s-a despărţit oficial de încă un jucător. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu Zakaric pentru rezilierea contractului. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre jucătorii pe care i-a adus Victor Piţurcă..
Craiova has officially separated from another player. The club officials reached an agreement with Zakaric to terminate the contract. The 27-year-old midfielder was one of the players Victor Piţurcă brought
Craiova has officially separated from another player. The club officials reached an agreement with Zakaric to terminate the contract. The 27-year-old midfielder was one of the players Victor Piţurcă brought
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- mohikanac12
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kladara. Ostaje li Kemo ili ide?
Morning evribodi
Morning evribodi

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Mislim da ce ici ,sta ce zna i on da bi mu ovo bio bas korak unazad a nije taj kvalitet da sebi to moze priustiti.Ja bi volio da se sa Sinanom pokusa neki dogovor napraviti mislim da bi nam on valjao .
A jest osvanuo lijep i suncan dan, ne mogu vjerovati 

Svi smo mi Kemo
Ermina Zeca,
on je počeo trenirati i u Turskoj će se lagano uvoditi u puni trening, te se može čak i očekivati da on tokom priprema u Antaliji bude potpuno spreman za sve izazove.On bi nam bio najvece pojacanje sigurno ali ........
on je počeo trenirati i u Turskoj će se lagano uvoditi u puni trening, te se može čak i očekivati da on tokom priprema u Antaliji bude potpuno spreman za sve izazove.On bi nam bio najvece pojacanje sigurno ali ........
- mohikanac12
- Kontakt:
Šta ali? Tu je čovjek, trenira i radi kao svi što rade.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Cim nema objave negdje pusiona za Zakarica 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Radio je on i trenirao kao i svi ostali pa povrijedjen na klupi proveo 90% vremena. On isto kao da je od papira vjetar ga unakazi i posalje na klupumohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 10:17Šta ali? Tu je čovjek, trenira i radi kao svi što rade.

pa samo da ga zdravlje posluzi i mi smo na konju,on da je igrao citavu polusezonu mi bi hladno bili prvi ali ****mohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 10:17Šta ali? Tu je čovjek, trenira i radi kao svi što rade.
Zakaric je tek danas dobio slobodne papire jer su Rumuni cekali da se dogovori sa nekim pa da mu onda dadnu papire, medjutim posto je danas zadnji dan prelaznog roka u normalnim ligama danas mu je rok da nadje neki dobar angazman (u Kazakhstanu je jos mjesec i po prelazni rok pa tamo ima fore traziti)... a također i nama ovo valja ako dodje jer da je dobio sutra slobodne papire ne bi ga mogli ni mi registrovati prije ljeta zbog propisa koji nalazu da se kao slobodan igrac odmah moze registrovati samo onaj ko ima slobodne papire zakljucno sa 31.1.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ako ne bude spreman za pocetak polusezone to bi za mene bilo to. Prijatelju ba godinu i po se oporavljas i spremas, pa sta je problem? Evo nek mi neko kaze pametniji i upuceniji od mene... sta je problem?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne nadajte seKompromis je napisao/la: ↑31 jan 2020, 10:31Zakaric je tek danas dobio slobodne papire jer su Rumuni cekali da se dogovori sa nekim pa da mu onda dadnu papire, medjutim posto je danas zadnji dan prelaznog roka u normalnim ligama danas mu je rok da nadje neki dobar angazman (u Kazakhstanu je jos mjesec i po prelazni rok pa tamo ima fore traziti)... a također i nama ovo valja ako dodje jer da je dobio sutra slobodne papire ne bi ga mogli ni mi registrovati prije ljeta zbog propisa koji nalazu da se kao slobodan igrac odmah moze registrovati samo onaj ko ima slobodne papire zakljucno sa 31.1.

Oj, ako se dog sa Kemom sad nadam se da ne propada Ikic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hronicna kurcobolja. Nema vjerovatno volje za nogometom, a da ima hladno je mogao osvojiti titulu sa Zeljom. Makar je do sad bilo tako, mozda se spremi pa bude od velike koristikerimatomic1921 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 10:37Ako ne bude spreman za pocetak polusezone to bi za mene bilo to. Prijatelju ba godinu i po se oporavljas i spremas, pa sta je problem? Evo nek mi neko kaze pametniji i upuceniji od mene... sta je problem?
- mohikanac12
- Kontakt:
Prvo, nije istina da se godinu i po sprema. Drugo, nije istina da nije nikako igrao, od moguce 33 u ligi ima 17 nastupa, 5 golova, 5 asistencija. Da je rovit, jeste ali se zaboravlja da je na pocetku ove sezone imao bas dva malera, nakon priprema u Sirokom zglob povrijedi i na Grbavici ga onaj debil skrsi u prijateljskoj. Od tada stize i u zurbi obnavlja.
Sabura. Vidjecemo ucinak na kraju i hoce li slavit.
Sabura. Vidjecemo ucinak na kraju i hoce li slavit.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, perodeformero, ŠTA_JE i 51 gost.