FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nit hocu da branim Husrefa niti da ga kudim, nisam ni ja jednoj strani....ali
Evo i da ode Husref na kraju sezone, koji god da dodje trener glavu dajem da se nece zadrzati ni 10kola dobit ce nogu.
Zasto?????
Odgovor je jasan: Bolest zvana PITARLUK, danas si najbolji, sutra cemo ti majku j.ebati!!!!
I tako u krug, iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec....godinana.
Sjecam se nekih tekmi prije rata,imao sam desetak godina, a idem na tekme redovno od utakmice protiv UNPROFORA, i nista al nista se nije promijenilo. Sve gora i gora bolest sa vecom metastazom.
Nismo mi ni zasluzili bolje kakvi smo!!!!
Evo i da ode Husref na kraju sezone, koji god da dodje trener glavu dajem da se nece zadrzati ni 10kola dobit ce nogu.
Zasto?????
Odgovor je jasan: Bolest zvana PITARLUK, danas si najbolji, sutra cemo ti majku j.ebati!!!!
I tako u krug, iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec....godinana.
Sjecam se nekih tekmi prije rata,imao sam desetak godina, a idem na tekme redovno od utakmice protiv UNPROFORA, i nista al nista se nije promijenilo. Sve gora i gora bolest sa vecom metastazom.
Nismo mi ni zasluzili bolje kakvi smo!!!!
+1ElCartel11 je napisao/la:Sta ba koga boli qrac ko ima koliko staza na tribini, kao da ste isli na posao, a ne da gledate svoj voljeni klub. A i ovo ismijavanje pojedinih (starijih) kolega forumasa je dno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemaš pojma s kim imaš poslaAlfredNobel je napisao/la:Sreća pa kontate šalu i sarkazam.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Naravno da su pustali i namjestali, sjecam se jedne sezone mislim bas 2005 kad im je Zrinjski pustio u Mostaru da Siroki ide u finale kupa. Tada su igrali sa nama f8nale, a Zrinjski titulu uzeo. Ultrasi bacali salove i izasli sa stadiona.ajdohordas je napisao/la:To da bi Siroki mogao pustit Zrinji od toga nema nista. Njima cetvrto mjesto nije zagarantovano uopste nitii im je zagarantovan kup. Tako da oni do kraja moraju zapeti sigurno. To je broj jedan, a broj dva kad su to oni pustili sta jedni drugima. Godinama se prica o tom pustanju a krve se vise nego mi sa komsinicama. Koliko se ja sjecam kroz maglu, da sad ne guglam, njihove tekme su zavrsavale uglavnom remijima uz izuzetak onog klasika kad je Zrinja uzo 4:3. Tako da i sad u subotu ocekujem X. Mislim da ako mi pobjedimo u Tuzli a dole bude X, titula je nasa 99,99% tako da ovo je mozda i utakmica sezone.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Idi prati barcu i lessija, nije ovo za tebe.Derdiyok je napisao/la:Nemaš pojma s kim imaš poslaAlfredNobel je napisao/la:Sreća pa kontate šalu i sarkazam.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ABd i ja cu za 30 tak godina na forumu pisati sa sjetom o Granovui,Gogalicu,Zukicu,Suljagicu,braci Uscuplic,Krupincu,Smjecaninu,Begicu,Avdicu,Obuci,Zeki,Skori,Pehlicu,Hoti,Osmanhodzicu,Mirvicu,Berberovicu,Cahtarevicu,Sasivarevicu,Ihtijarevicu,Sarabi,Saranovicu,Grujicu i o jos more igraca aBd
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne pratim ovu pisljivu politiku ali nmg da vjerujem da je ovako dogurao onaj sugavac kamenjarski Galic sto je bio komesar dole kad su ubili Vedrana pa onda pustili Knezovica...on da bude direktor federalne uprave policije..
Pa jbmti grob da ti jbem ,privatizovana drzavo,a sve ugrozeni **** ih otac kamenjarski da nema Sarajeva,Zenice i Tuzle umrli bi od gladi.
E vala ne igram tu kladionicu,nikad je necu aBd ni igrati ali kako nije stid pitara odigra kladaru u nekoj kamenjarskoj poslovnici i onda dodje na tribinu i skandira Vedranu o trazi pravdu.
O J**+ m te glupa otvori se zemljo da propadne sve ti glupo u kuci jen em.
Pa jbmti grob da ti jbem ,privatizovana drzavo,a sve ugrozeni **** ih otac kamenjarski da nema Sarajeva,Zenice i Tuzle umrli bi od gladi.
E vala ne igram tu kladionicu,nikad je necu aBd ni igrati ali kako nije stid pitara odigra kladaru u nekoj kamenjarskoj poslovnici i onda dodje na tribinu i skandira Vedranu o trazi pravdu.
O J**+ m te glupa otvori se zemljo da propadne sve ti glupo u kuci jen em.
FK SARAJEVO.
Ma ja, Dulja u kanalu, a igra za repku, a ova dvojica dosla u odlicnom stanju, jedan dobijao priliku sa klupe, a drugi dosao sa tribina...Denchi je napisao/la:Stanojevica su trazili veci klubovi a iz njegovog kluba dobiti poziv u repku pa makar I medju tim test igracima iz lige je ipak malko ****...dokazan igrac...adukor takodje...drina zvornik nikakva reputacija...dulja s glavom nikakav,igrom takodje..puno je vise oko igraca I mentalnog I igrackog stanja imao posla Cala nego Hus...YNWA je napisao/la:.
Fakat mi se neda vadit statistika dulje prije cale, znam da nije imao 11 asistencija nikad prije...
Ne znam to za sarica I ordagica ali ti meni svaki put drugu pricu pricas...izbacio ga saric sa pozicije na krilo, pa sad igrao samo derbi tekme krilo, pa sad on I saric bili krila, pa te pitam kako je saric ga izbacio ako je poslije sarica opet igrao krilo? Ne znam eto? Ili ga je Merzic izbacio iz sredine onda?
Nije. imao 11 asistencija ali je opet statisticki bio tu negdje jer kod Cale nije zabio nijedan gol...
kakvu drugu pricu, na proljece Saric veznjak sa Stjepanovicem, Ordagic krilo, kad su derbi utakmice Merzic ide u sredu a Saric se prebacuje na desno krilo, Ordagic je u vezi igrao protiv slabijih protivnika, kad nema Sarica... Kad je Saric dosao kod nas Ordagic ide u sredu, osim opet derbi utakmica kad Husref igra sa Merzicem i Stjepanovicem kao dva zadnja vezna, i sta ovdje nije jasno?
prvo si zelio predstaviti kako je Cala igrao sa vezom Dino-Ivetic, naravno tako omalozavati sve sto radi Husref, jer eto za sve su zasluzni igraci, namjerno nisi napisao kako je Cala imao Sarica i Dulju.
Kasnije prica kako je Cala od dulje napravio igraca, zbog njega poziv u repku, sto sam ti lijepo dokazao da nije istina, da je Cala dobio igraca koji igra za repku, a naravno da nije istina ni to da je Husref dobio Milosa i Adukora u formi, ali ti se i dalje toga drzis, i pored dokaza...
Husref se proziva sto igraci ne igraju svoje pozicije, i sto neki akademci ne igraju a kod Cale lagano presutis da lijevi bek igra u vezi, a Hera na klupi, jos to iskoristis da pokazes da Cala nije imao igrace...
žalosno je sto se toliko trudite da ocrnite legendu kluba, kako se on proziva za mnoge stvari koje prešutite kod drugih trenera, jos ste uvukli drugu legendu kluba u tu pricu i na kraju ce ispasti da zbog Husrefa pljujem po Cali, a samo zelim dokazati da nije istina to sto pisete...
I jos se pljuje generacija koja je osvojila kup, ligu i igrala PO EL, jer eto bojkotovali su Mehu Kodru... Pljuje se jedan Milos Stojcev, Krste Velkoski, koji su dali Sarajevu mnogo vise od Mehe Kodre, kojeg zaista cijenim kao čovjeka i trenera, i volio bih nekad opet da dodje kod nas, u malo drugacijoj atmosferi, i malo iskusniji, jer očigledno se nije dobro snasao kad je imao onaj dream team, i iznad sebe Ibrakovica, Selimovica i Kusturicu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Šefe povedi nas!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba Torabija vratiti da nas prosvijetli.mma_hz je napisao/la:Ne pratim ovu pisljivu politiku ali nmg da vjerujem da je ovako dogurao onaj sugavac kamenjarski Galic sto je bio komesar dole kad su ubili Vedrana pa onda pustili Knezovica...on da bude direktor federalne uprave policije..
O **** m te glupa otvori se zemljo da propadne sve ti glupo u kuci jen em.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Brate u pravu si ovo 100%!mma_hz je napisao/la:Ne pratim ovu pisljivu politiku ali nmg da vjerujem da je ovako dogurao onaj sugavac kamenjarski Galic sto je bio komesar dole kad su ubili Vedrana pa onda pustili Knezovica...on da bude direktor federalne uprave policije..
Ovo je mozda i grubo sve napisano,ali bole takve stvari jbg.zagorski je napisao/la:Brate u pravu si ovo 100%!mma_hz je napisao/la:Ne pratim ovu pisljivu politiku ali nmg da vjerujem da je ovako dogurao onaj sugavac kamenjarski Galic sto je bio komesar dole kad su ubili Vedrana pa onda pustili Knezovica...on da bude direktor federalne uprave policije..
FK SARAJEVO.
Safet Sušić: Najviše volim FK Sarajevo!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ali dobro tad je realno liga bila u kurcu tih godina, mogao je stimat ko sta hoce. Na strani i nije bilo moguce uzeti bodove osim kupovanja tekmi. Sami primjer je Modrica. U novijoj historiji ja ne vjerujem da je bilo pustanja i stimanja izmedju njih, tako da mislim i nadam se da nece biti ni u subotu. Samo posteno pa ko koga.Lik je napisao/la:Naravno da su pustali i namjestali, sjecam se jedne sezone mislim bas 2005 kad im je Zrinjski pustio u Mostaru da Siroki ide u finale kupa. Tada su igrali sa nama f8nale, a Zrinjski titulu uzeo. Ultrasi bacali salove i izasli sa stadiona.ajdohordas je napisao/la:To da bi Siroki mogao pustit Zrinji od toga nema nista. Njima cetvrto mjesto nije zagarantovano uopste nitii im je zagarantovan kup. Tako da oni do kraja moraju zapeti sigurno. To je broj jedan, a broj dva kad su to oni pustili sta jedni drugima. Godinama se prica o tom pustanju a krve se vise nego mi sa komsinicama. Koliko se ja sjecam kroz maglu, da sad ne guglam, njihove tekme su zavrsavale uglavnom remijima uz izuzetak onog klasika kad je Zrinja uzo 4:3. Tako da i sad u subotu ocekujem X. Mislim da ako mi pobjedimo u Tuzli a dole bude X, titula je nasa 99,99% tako da ovo je mozda i utakmica sezone.
Listica bjezi 4 boda selji, sto znaci ako pusti svinjama 3 bobe, zeljo ce ove sigurno dobiti, eto ih na bod, onda gostoju slijedecu, a ima jos 7,8 kola do kraja, mogu oni i na 5 poziciju pasti a kup im nista ne garantuje. Tako da ce igrati i ja vidim jedan debeli X tu.
@Vanja8. Hajd' ne vrijeđaj se tako brzo. Sve je ovo, ionako, zayebancija, a mi smo samo avatari u mediju.
Nisam mislio vrijeđati zene, nego se post odnosio u kontekstu da bi svi sve za novac radili.
Sto se tice legende, svoju izjavu sam potkrijepio citiranim izvorom, a i ako logicno razmisliš, kontradiktorno je "ziva legenda", nesto kao zivi mrtvac. To je zombi, pretpostavljam.
Ako sam tebe uvrijedio necim, svijesno ili nesvjesno, onda te molim da mi oprostiš i da te zamolim da prepucavanja na forvmu ne shvatas preozbiljno.
Nisam mislio vrijeđati zene, nego se post odnosio u kontekstu da bi svi sve za novac radili.
Sto se tice legende, svoju izjavu sam potkrijepio citiranim izvorom, a i ako logicno razmisliš, kontradiktorno je "ziva legenda", nesto kao zivi mrtvac. To je zombi, pretpostavljam.
Ako sam tebe uvrijedio necim, svijesno ili nesvjesno, onda te molim da mi oprostiš i da te zamolim da prepucavanja na forvmu ne shvatas preozbiljno.
Vidio si sinoc Ajax. Tokom citavog svog postojanja, tvornica su igraca. Iste prodaju i ulazu iskljucivo u svoj pogon. Kad izleti mocna generacija, dovedu 2-3 pojacanja i to je to.Samozdravlje je napisao/la:VenamaHrabrih je napisao/la:
Fudbal je posao kao i svaki drugi. Lijepo je radostan ici na isti, ali svi mi idemo tamo radi novca.
Samopouzdanje se stiče dobrim radnim rezultatima i istrazivanjem, a ne milovanjem po glavi. Radniku koji radi dobro, pohvala niti ne treba. Statisfakciju dobiva platom i produzenjem ugovora, a saznanje da dobro radis svoj posao je sasvim dosta za samopouzdanje.
Samopuzdanje se gradi kod djeteta do 12. godine, kada bi ono trebalo steci radne navike - dobre ili ***, ali ako nekome trebaju pohvale u 40., taj ima ozbiljnih emotivnih i psihičkih problema.
Dakle , sta ? AKADEMIJA . Napisao si 12 godina . Pokupiti sve sto valja u BiH do 15-16 . Pokupiti i nesto starije do 19 g. (znaci da smo masili opravdano ili ne). 4 (cetiri do 5 ) vrh stranaca (rijesiti ce to Hadzija , zna koliki je jorgan) i sa ovim rosterom od Akademaca eto kluba , eto Dinama .
Sve je ok Stanojevic,Rahmanovic,Crepulja, Tatar , ali ako mi okupimo reprezentciju BiH , ovi bi bili daleko od kluba .
Dokaz : Mujakic,Pidro , Kovacevic ....... malo li je ?
Ne budu li igrali Kurdic , Mustafic , Sabanovic , Djokanovic dovoditi cemo iste takve njihovih godina samo sto ce se prezivati Kostic,Simic,Pavlovic (nista nacionalno) jer su igrali 3 god. ligu u Srbiji i Hrvatskoj(Stanojevic,Crepulja,Tatar...), a Sabanovic,Mustafic i dr. ce put Slovenije i Austrije 2 , pa cemo kukati za njima . A DJECA VOLE FKS , ZAR NE RESICU ?
Kad bi Sarajevo imalo takvu viziju, ja bih bio sretan ko Nova Godina
Stroj1946 je napisao/la:Listica bjezi 4 boda selji, sto znaci ako pusti svinjama 3 bobe, zeljo ce ove sigurno dobiti, eto ih na bod, onda gostoju slijedecu, a ima jos 7,8 kola do kraja, mogu oni i na 5 poziciju pasti a kup im nista ne garantuje. Tako da ce igrati i ja vidim jedan debeli X tu.
Ma kec ko kuca
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.