Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Biće bolje neko viče.
Velika steta, sta uradise od nekada jakog i ozbiljnog kluba...

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos nije zvanicno izbacena Parma, postoji mali tracak nade, mislim da ih moze spasiti samo neki milijarder ili seik.
Ukratko, potrebno je cudo.
Ukratko, potrebno je cudo.
Don't believe the hype.
spasit' će ih Lotito, samo da ne uđu Carpi i(li) Frosinone 
- akisarajevo92
- Kontakt:
I ja bi volio da se vrati Perugia zbog proslosti, ali ljudi svako drugo kolo urade prelaz, pa mislim...Chinaglia je napisao/la:hoću Regginu, Bresciu i Perugiu u Serie A
Don't believe the hype.
Šteta.
Šta uradiše od onakvog kluba... 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
112233445566778899
- Kontakt:
Nevjerovatno mi je zao Parme. Prvo im napravise sranje za Evropsku ligu i sada uslijedi ono najgore i najbolnije. Klub koji je zasigurno urezan svima nama koji smo se odgojili uz fudbal devedesetih i generacijama prije. Nadam se nekom nemogucem preokretu u ovoj prici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino ih neke ogromne pare mogu spasiti a i svakako bi ispali u 2. ligu ali opet je bolje nego krenuti od 4. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Parma izbacena u cetvrtu ligu.Takodje se isto desilo sa Sienom.
Ne mogu da vjerujem
Ne mogu da vjerujem
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
slicna sudbina kao i sa Glasgow Rangersima, koji se vracaju na scenu.
ponovo nema tekme u 12:30 h 
je l' bilo prošle nedjelje, ne sjećam se, davno je to bilo
Šteta za Parmu simpatičan klub al' ovo je samo odraz stanja u ligi gdje mnogi klubovi jedva sastavljaju kraj sa krajem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kako se brzo zaboravi Milan - Empoli, vise nije ni iznenadjenje o kojem bi ljudi pricaliChinaglia je napisao/la:ponovo nema tekme u 12:30 h
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
jos nista nije official.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima jos nade."Propast" Parme je uzburkala mnoge duhove, ne samo navijače Parme, nego i šire. Iako se pojedinci naslađuje ovim što nas je pogodilo, postoje i oni koji žele pomoći Parmi. Tako je u gradu već pokrenuta inicijativa koja ima za cilj pomoći klubu i pronaći nove investitore, a ozbiljnu ulogu u čitavom procesu ima gradonačelnik Parme, Federiko Picaroti .
Mnoga imena su u opticaju, a pojedini mediji javljaju kako najviše šanse ima da nas preuzme grupa lokalnih investitora na čelu sa Massimom Zanettijem, vlasnikom "Massimo Zanetti Beverage Group-e" iz Bolonje koja se bavi proizvodnjom i prodajom kafe, te je između ostalih vlasnik poznatog brenda Seganfredo.
Da bi se to moglo lako ostvariti, svjedoči i činjenica da je isti bio zainteresovan i za kupovinu Bolonje, kluba iz svog rodnog grada, ali su ga u tome pretekli kanadski investitori.
Da li nam se to smiješi novi nadimak "kafedžije", vidjet ćemo u narednim danima.
Don't believe the hype.
Copy/Paste sa Parma Boys Balkan FB stranice
FIGC planira da "spasi" Parmu!
Kako bi osigurali regularnost takmičenja, u italijanskom fudbalskom savezu su spremni da našem klubu posude 5 miliona eura, a sve sa ciljem da se sezona "uspješno" privede kraju.
Ukoliko se klub odluči na bankrot i "kontroliranu administraciju", postojala bi mogućnost da novi vlasnik kluba, ko god to bio, od iduće sezone bude u prilici da klub ipak vodi u Seriji B.
Naravno, novi vlasnik bi morao vratiti savezu navedeni dug.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Sarajevo1946
- Kontakt:

Pronađi razliku....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
razlika je u tome što je Collina navijač Lazija 
nego, Ghirardi je garant prao lovu preko Parme, malo namještao i tako to, kad je vidio da spasa nema, povukao se, al' nekako mislim da će završit' na sudu
ovi mi nešto vuče na priču ala Portsmouth, počeše ljudi mjenjat' vlasnike i kolaps totalni
nego, Ghirardi je garant prao lovu preko Parme, malo namještao i tako to, kad je vidio da spasa nema, povukao se, al' nekako mislim da će završit' na sudu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.