Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Popusti malo covjece, evo 10 Tuzlaka citav dan pise o Sarajevu a karavan kao i uvijek ti predvodis sa onim @Sloboda72 i @zeza. Da li moras svaki dan spominjati Sarajevo i pisati minimalno 10 postova o istoimenom klubu? Zadnji put kad sam ti objasnio neke stvari onda si se hinjavo povukao, sta ce sada biti? Znam da si dozivio sok sto tvoj klub konacno ima malo vise staza u prvoj ligi nego u drugoj i da se bori za titulu po prvi put nakon 95 godina postojanja i da sa celne pozicije gleda Sarajevo i znam da je to velika stvar za tebe ali ovo je previse druze, prvenstvo nije gotovo a mi smo tu gdje jesmo zasluzeno a i vi isto tako jer igrate najbolji fudbal u drzavi. Ja nisam ''mali'' kao covjek da samo zalim nesto zbog sudija, navijaca, cijevi, smaka svijeta i sl. mi smo sami krivi za ovo i pokusat cemo se izvuci a uvijek ce postojati ''mali'' ljudi kao ti da krive 1001 stvar radi poraza, tu je razlika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pukla ljubav izmedju fukara i pitara 
Tek ce da pukne u predzadnjem kolu nastavka.Gator je napisao/la:Pukla ljubav izmedju fukara i pitara
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- GoodisonPark
- Kontakt:
Sloboda ako izbori europu ove godine, biće na konju, tj na jarcu.
Sad gledam raspored, a njima ne može biti gori..moguće je da prvu tricu upišu tek u 23 kolu..
Sad gledam raspored, a njima ne može biti gori..moguće je da prvu tricu upišu tek u 23 kolu..
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u 06 dec 2015, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
povratak otpisanih!
Ljudi nikad bolja PL nije bila i postaje sve bolja. Juce Sloboda na onakvom terenu igra predobar i prelijep fudbal. Danas derbi na Pecari opravda sva ocekivanja dva odlicna tima, takticki odlicno postavljena. Bilo koji rezultat da je bio na kraju ne bi bilo nezasluzeno.
Jos samo da se na infrastukturi poradi bice odlicno
Jos samo da se na infrastukturi poradi bice odlicno
samo Sloboda
Naravno, fukare forsiraju priču da PL nikad nije bolja, nešto čudno?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bila je bolja kad je vodena glava namještao i bila je bolja kad su 3 boda sa gostovanja u sezoni bila plafon.shzna je napisao/la:Naravno, fukare forsiraju priču da PL nikad nije bolja, nešto čudno?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
[youtube][/youtube]Heller je napisao/la:Bila je bolja kad je vodena glava namještao i bila je bolja kad su 3 boda sa gostovanja u sezoni bila plafon.shzna je napisao/la:Naravno, fukare forsiraju priču da PL nikad nije bolja, nešto čudno?
ova nije losa
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Evo patimo se pravo, prvi na tabeli, nastavak gradnje stadiona 15-tog decembra....cekamo novogodisnje paketice....let3 je napisao/la: Skver i Solinas opet hiperventiliraju, momci doživljavaju intelektualne proljeve, usmrdiše temu ali boli ih racku
S obzirom da konstano pominju Želju i to 24/7 , pretpostavljam da ga i sanjaju.
Ali treba razumjeti paćenike - sve su to posljedice "teških suza" koje su puštalio cemu je skoro pisao Solinas, kad ih je Slavija potjerala u cvajtu
rodrigo87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
i nakon što je Slavija urinirala po njima, nakon što su ispali u cvajtu - tuzlaci su se sjetili da za ispadanje brže bolje optuže ni manje ni više nego Želju (koji je btw. osigurao titulu 4 kola prije kraja)
Izgleda pojedini ne podnose tu maglu u Sarajevu, udarila u glavu.. 
Mi prvi na tabeli, očekuju nas nikad bolje stvari, onaj ne zna šta će od muke pa Slaviju spominje hahahah e moj Bože..
Mi prvi na tabeli, očekuju nas nikad bolje stvari, onaj ne zna šta će od muke pa Slaviju spominje hahahah e moj Bože..
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jest vala, evo ne mogu spavati od muke

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
A brate eno @pile im cestita i hvali na njihovoj temi.Grehota bozija pa i takvih ima u ovom graduAjzea je napisao/la:**** ja mrtve svim onim koji su na onakav način "odgovorili" tokom skandiranja Vedranu
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Vidi Veleža što je svoj red upario sa klupskim bojama. Ne zove se dzaba crvena zona.Gifron je napisao/la:
Samo nastavite![]()
![]()
Izbaci Slobodu, pogledaš ostale timove. Svako svakoga dobija.shzna je napisao/la:Naravno, fukare forsiraju priču da PL nikad nije bolja, nešto čudno?
Olimpic pušiona pa uvalja 6 komada Rudaru, ili novajlija Mladost DK skine skalp šampionu Sarajevu, pa Željezničaru, uzmu bodove Slobodi i osvajaču kupa Olimpicu. Ili Travnik koji se bori za opstanak a uzeo je pobjede kod sva tri predstavnika Sarajevskog kantona. Radnik u borbi za evropu i titulu, i bez poraza u gostima itd itd.
Činjenica je da zbog skraćenja lige, svi timovi igraju borbenije jer postoji mogućnost ispadanja. Da ispadaju dva tima (kao do sad), Slavija i MLadost DK bi mogli igrati opušteno u drugom dijelu, ovako ne mogu.
Cuj onog strucnjaka u 23 kolu
Sine ma necemo nikog pobjediti raspadamo se.
Jaoo kako pjene
Sine ma necemo nikog pobjediti raspadamo se.
Jaoo kako pjene
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 06 dec 2015, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Osttribine
- Kontakt:
coelho41 je napisao/la:ja ne znam kome smeta evropsko sarajevoljudi su davno izasli iz okvira PLBiH
![]()
ovo na polusezoni namjerno završili sa 6 bodova zaostatka, da se testiraju kolko su jaki u drugoj sezoni
Rece navijac kluba koji u 96 godina postojanja ima osvojen kup sljiva u Gradaccu
rodrigo87 je napisao/la:[youtube][/youtube]Heller je napisao/la:Bila je bolja kad je vodena glava namještao i bila je bolja kad su 3 boda sa gostovanja u sezoni bila plafon.shzna je napisao/la:Naravno, fukare forsiraju priču da PL nikad nije bolja, nešto čudno?
ova nije losa![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljez ... /080802054
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.