FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ili kad dodje hadzi miske s svojom ekipom strucnjaka iz megamixa, ima da se zaduzimo u Turkisu kod Sda brace pa da dizemo klub..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Krpi na instagramu u onom opisu stoji jos uvijek FK Željezničar 
Neki dan dodao highlights sa svim slikama od prvog dana do zadnjeg u nasem klubu.

Neki dan dodao highlights sa svim slikama od prvog dana do zadnjeg u nasem klubu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Mamlaz je napisao/la: ↑01 feb 2020, 21:11Ti izgleda nisi izvukao nikakvu pouku iz dosadasnjih sezona. Jedino naredne godine kada budemo slavili stoti bude 10k po tekmi
Biće blizu cenera do kraja. Prelomiće, poguraćemo svi da krene a onda nema zaustavljanja. To je ta sezona.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- legenda reala
- Kontakt:
Hoce li Žerić ostati kod vas u drugom dijelu, vidim nije otiso u Tursku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Povrijedjen je on.legenda reala je napisao/la: ↑01 feb 2020, 21:24Hoce li Žerić ostati kod vas u drugom dijelu, vidim nije otiso u Tursku
-
- Kontakt:
Problem je što dizanje kluba na veći nivo zahtijeva novce do kojih mi malo teže dolazimo.
Da nema Ramovića, Asima, Osmankovića, Dacića, Osmanovića i Žerića, mi bi mogli dovesti rezervnog beka, napadača nekog jeftinijeg i veoma dobro krilo.
Međutim, opet bi morali popustiti i time bi srozali klub, treba se strpiti, titulu možemo napasti iz sjene, a ukoliko bi došlo do povrede Lendrića, Ermina ili Štile, tj. jednog od njih, šanse bi nam bile minimalne.
Treba razumjeti finansijsku situaciju u klubu, ovogodišnji izlazak u Europu ce promijeniti dosta toga za narednu sezonu.
Isforsirati Mehića, bez obzira što smo prijatelji objektivno mislim da je kvalitetan, mogao bi ulaziti drugo poluvrijeme, tako bi Štilu čuvali, a mogli bi se nadati i prodaji njegovoj.
Amar je povratkom aktivirao mnoga poznanstva ovde kod nas na Tuzlanskom kantonu, saradnja sa skoro svim klubovima od federalaca do kantonalnih.
Samim tim dolazi i dolazit će mnogo mladih igrača, dolaze sponzori, lično sam bio prisutan na jednom pripremnom kada su dva čovjeka postali sponzori kluba, dosta toga se ogleda i u smještaju, hrani u restoranima i naravno novcu.
Odmah su dobili poziv da narednu utakmicu budu klupski gosti na zapadu.
Sviđa mi se što je klub sada bliži običnim ljudima, kakvih najviše i navija, što se sa funkcionerima može normalno razgovarati na treningu i što više nije sve toliko "službeno".
Da nema Ramovića, Asima, Osmankovića, Dacića, Osmanovića i Žerića, mi bi mogli dovesti rezervnog beka, napadača nekog jeftinijeg i veoma dobro krilo.
Međutim, opet bi morali popustiti i time bi srozali klub, treba se strpiti, titulu možemo napasti iz sjene, a ukoliko bi došlo do povrede Lendrića, Ermina ili Štile, tj. jednog od njih, šanse bi nam bile minimalne.
Treba razumjeti finansijsku situaciju u klubu, ovogodišnji izlazak u Europu ce promijeniti dosta toga za narednu sezonu.
Isforsirati Mehića, bez obzira što smo prijatelji objektivno mislim da je kvalitetan, mogao bi ulaziti drugo poluvrijeme, tako bi Štilu čuvali, a mogli bi se nadati i prodaji njegovoj.
Amar je povratkom aktivirao mnoga poznanstva ovde kod nas na Tuzlanskom kantonu, saradnja sa skoro svim klubovima od federalaca do kantonalnih.
Samim tim dolazi i dolazit će mnogo mladih igrača, dolaze sponzori, lično sam bio prisutan na jednom pripremnom kada su dva čovjeka postali sponzori kluba, dosta toga se ogleda i u smještaju, hrani u restoranima i naravno novcu.
Odmah su dobili poziv da narednu utakmicu budu klupski gosti na zapadu.
Sviđa mi se što je klub sada bliži običnim ljudima, kakvih najviše i navija, što se sa funkcionerima može normalno razgovarati na treningu i što više nije sve toliko "službeno".
Apropo zadnjeg dijela tvog posta, nadam se da ce na proljece se nastaviti one “mini turneje” u smislu posjete raznim gradovima BiH i odigravanja prijateljskih utakmica. Ono sto je uradjeno u Kalesiji npr. gdje su igraci isli sa poklonima na odredjena mjesta, gdje odata pocast poginulim ljudima i odigrana prijateljska utakmica je za svaku pohvalu. Treba to i na proljece nastaviti pogotovo jer je ljepse vrijeme. Ima mnogo gradova koji nisu zahvaceni PL, a imali bi tako priliku biti na utakmici gdje igra Zeljo.
Sve se oko tih prokletih para vrti.
Trebali su Džubur, Badžak i Amar otići sa parama od Krpićevog transfera u Premier baciti na dva kompjuterska pa šta bude.
Trebali su Džubur, Badžak i Amar otići sa parama od Krpićevog transfera u Premier baciti na dva kompjuterska pa šta bude.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Badzak, Amar i Dzubur svakako napustaju Zelju na kraju sezone. Nije vise to to... iz Amrovih usta
Sta je sa Blazevica?
- legenda reala
- Kontakt:
hoce li se vracati u GZLjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2020, 21:24Povrijedjen je on.legenda reala je napisao/la: ↑01 feb 2020, 21:24Hoce li Žerić ostati kod vas u drugom dijelu, vidim nije otiso u Tursku

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
zavisi ako budeš slušao marsalalegenda reala je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:09hoce li se vracati u GZLjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2020, 21:24Povrijedjen je on.legenda reala je napisao/la: ↑01 feb 2020, 21:24Hoce li Žerić ostati kod vas u drugom dijelu, vidim nije otiso u Tursku![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
Trebao bi. Nije skoro nikako trenirao, tek neko mlako trčkaranje i pokoja vježbica. Vjerovatno nisi upratio, upalila mu se tetiva. Nadamo se da ce to sanirati do pocetka.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- legenda reala
- Kontakt:
sanira Marsal onu prugu

ma ide mu dobro ovu sezonu neka ga vamo i drugi dio
ma cuo sam da je imao neku laksu povredu al sam mislio da je saniro to, nadam se da ce se vratiti nama i za drugi dio nisam ga vido u gz jos pa reko da ga nije Amar ostavio za drugio dio na Grbavicimohikanac12 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:13Trebao bi. Nije skoro nikako trenirao, tek neko mlako trčkaranje i pokoja vježbica. Vjerovatno nisi upratio, upalila mu se tetiva. Nadamo se da ce to sanirati do pocetka.
Ako uspije sanjrati i najbolje mu je do kraja sezone u Gorazde pa vidjet kako i sta na kraju sezone.
Kmeee Radmilo....Kmeeee.....unazad.....Radmilo87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:20Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi![]()
![]()

- Umjetnik97
- Kontakt:
Pozdrav! Obzirom da se vec prica o stogodišnjici kluba i da bi eventualno i jug mogao do tada biti zavrsen. Bar se mi svi tome nadamo iako je to tesko ocekivati. Kada bi postojala sansa da se ugosti neki velikan na Grbavici, koji bi to klub najviše voljeli vidjeti u nasoj dolini cupova? Gledam Dzeku i nesto razmisljam koji bi to bio spektakl, kada bih se mogla organizovati tekma nasih bivsih igraca u napadu sa Dzeksonom. Koji bi to idealan tim bio po vama? Bio bi to spektakl rijetko vidjen na ovim prostorima. Naravno svhestan sam da su te zelje ravbe nuli zbog njihovih obaveza u klubovima, ali niko mi ne moze zabraniti da maštam. I jos jedno pitanje
kada se jug napravi, koji bi natpis ili dizajn stolica najviše voljeli vidjeti. Pozdrav za sve Željovce. Dugo vremena citam forum i napokon sam se i registrovao.

Pozdrav i tebi
Vjerujem da ce biti neka da kazem solidna ekipa za 100. Neka koja nije ovako uobicajna u BiH. Nije losa ni ta ideja da se sastavi taj tim, ali tesko ti to mozes uklopiti da mogu u isto vrijeme.
Sto se tice Juga natpis Manijaci jer njima ce pripadati ta tribina. Ako ne moze bas cijeli naziv onda neku skracenicu TM ili nesto slicno uglavnom vezano za Manijake.

Vjerujem da ce biti neka da kazem solidna ekipa za 100. Neka koja nije ovako uobicajna u BiH. Nije losa ni ta ideja da se sastavi taj tim, ali tesko ti to mozes uklopiti da mogu u isto vrijeme.
Sto se tice Juga natpis Manijaci jer njima ce pripadati ta tribina. Ako ne moze bas cijeli naziv onda neku skracenicu TM ili nesto slicno uglavnom vezano za Manijake.
Kada vec sanjamo po meni bi bolja opcija bila da Dzeko nagovori Romu da uvelica nasu stogodisnjicu, da odigramo utakmicu sa njima kakva bi to velicina bilaUmjetnik97 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:38Pozdrav! Obzirom da se vec prica o stogodišnjici kluba i da bi eventualno i jug mogao do tada biti zavrsen. Bar se mi svi tome nadamo iako je to tesko ocekivati. Kada bi postojala sansa da se ugosti neki velikan na Grbavici, koji bi to klub najviše voljeli vidjeti u nasoj dolini cupova? Gledam Dzeku i nesto razmisljam koji bi to bio spektakl, kada bih se mogla organizovati tekma nasih bivsih igraca u napadu sa Dzeksonom. Koji bi to idealan tim bio po vama? Bio bi to spektakl rijetko vidjen na ovim prostorima. Naravno svhestan sam da su te zelje ravbe nuli zbog njihovih obaveza u klubovima, ali niko mi ne moze zabraniti da maštam. I jos jedno pitanjekada se jug napravi, koji bi natpis ili dizajn stolica najviše voljeli vidjeti. Pozdrav za sve Željovce. Dugo vremena citam forum i napokon sam se i registrovao.

A preko novog juga bih napisao 1921
Moze, ali da se dogovorimo za rezultat. 
Bog zna kakav ce nam sastav tad biti da nas natamburaju

Bog zna kakav ce nam sastav tad biti da nas natamburaju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.